«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΆ, ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

  (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης για το Μεταναστευτικό-"ενάντια στη νέα δομή", 25/11/2019







Απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης ξεκίνησε μετά τις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης με αποκλειστικό θέμα το προσφυγικό- μεταναστευτικό.

Μεγάλο ΟΧΙ στο  να υπάρξει νέα δομή στον Δήμο Μυτιλήνης, από τον συνδυασμό "Δύναμη Ενότητας" του Ευστράτιου Κυτέλη.

Πύρινος Πατριωτικός λόγος από την δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού αυτού, Εριφύλη Γιαννακά, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες:

« ..Μόνο η Ελλάδα δεν φυλάσσει τα σύνορά της. Οι Διεθνείς Συμβάσεις που επικαλείστε μερικοί, δεν τηρούνται ούτε από την Ε.Ε. ούτε από την Τουρκία, παρόλα αυτά όμως.. κι αυτές οι διεθνείς συμβάσεις.. προβλέπουν ως υπέρτατο την ασφάλεια των πολιτών κάθε κράτους, καθώς και την εθνική και εδαφική του ακεραιότητα »,

«..Κάθε μήνα, "μια νέα πόλη" 9.000 ανθρώπων, που δεν ξέρουμε τί είδους άνθρωποι είναι, έρχονται στο νησί μας. Σαν Ελληνίδα πολίτης αναρωτιέμαι γιατί να έχω χάσει την ασφάλειά μου μέσα στον τόπο μου, να φοβάμαι κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά...»

«..Πρέπει ΤΩΡΑ να γίνουν:
1. Άμεση φύλαξη των συνόρων
2. Άμεση αποσυμφόρηση του νησιού
3. Έλεγχος στις ΜΚΟ
4. Καμία νέα δομή, ΑΡΚΕΤΑ!
5. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει την πολιτική της και δεν εισακουστούμε.. ΜΑΖΙΚΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, με σύμπραξη όλων των φορέων και όλων των θεσμικών οργάνων μαζί με τους πολίτες » 


Η ανάρτηση αυτή, με το αποκλειστικό βίντεο από τον λόγο της άξιας αυτής Ελληνίδος, πρέπει να προωθηθεί προς πάσα κατεύθυνση, σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να δικαιωθεί ο αγώνας της Εριφύλης και να αποκτήσει φίλους σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να γίνει αυτό, γιατί έχει, λόγω της στάσης της, στοχοποιηθεί άγρια από ανθελληνικούς "παράγοντες" του νησιού, ΜΚΟ και συριζαίους "αλληλέγγυους του μισθού".

ΕΥΓΕ ΕΡΙΦΥΛΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


(το βίντεο αποτελεί απόσπασμα από εδώ)
 

8 σχόλια:

  1. Πράγματι αληθινή Ελληνίδα , αλλά δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο τα αυτονόητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο της ανάρτησης, αλλά το να αποκτήσει υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα, γιατί ήδη παρενοχλειται και απειλείται από χίλιες υαινες στο νησί.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ,ΠΙΑ ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      ΝΟΜΙΖΕΤΕ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΝΑΑΑΑΑ....ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ...ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ;ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΚΟΥΒΕΡΝΟΥ.
      ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ.ΜΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ.ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΗΘΙΚΟ .ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ.
      ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.
      ΕΜΑΣ ΟΧΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    ΜΠΛΕ ΚΑΡΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1821, ΛΥΠΗΘΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Απηλείται από χίλιες ύαινες στο νησί" Όταν θα νιώσουν στον λαιμό τους το μαχαίρι των τζιχαντιστών , αυτών των δίποδων ζώων( και ζητάω συγγνώμη απο τα ζώα που τα συγκρίνω με αυτούς )αυτοί και τα παιδιά τους , ΤΟΤΕ θα καταλάβουν αυτοί οι λοβοτομημένοι ιδεοληψίες προδότες και υποκρητές πόσα απίδια χωράει ο σάκος , αλλά τότε θα την πληρώσουν και πολλλοί αθώοι συμπατριώτες μας δυστυχώς ! Αν οι προππαπούδες μας περνούσαν καλά με αυτούς δεν θα είχαν ξεσηκωθεί για να πολεμήσουν , σε έναν δεκαετή και πλέον πόλεμο διακινδυνεύοντας όχι απλά να χάσουν την ζώή τους αλλά να παλουκωθούν , να σφαγούν , να πουληθούν σκλάβοι και να υποστούν τελειωτική γενοκτονία από αυτά τα κτήνη που ντρο πιάζουν το ανθρώπινο είδος . Και ναί - δεν είμαστε άγγελοι - πλην όμως η έκταση των εγκλημάτων αυτών των ισλαμοειδών είναι κατα πολύ πολύ περισσότερη σε σύγκρηση με τυχόν δικά μας εις βάρος τους . Και αυτά δεν είναι καμιά αρχαία ιστορία για να υπάρχουν αμφιβολίες , πλήν όμως όπως έχει πει ο συγγραφέας Στρατής Μυριβήλης ο "συνειδιτός κομμουνιστής δεν είναι Έλληνας"! Και αυτό επιβεβαιώνεται δυστυχώς συνεχώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ,ΠΗΓΕ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ .ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ....ΦΟΒΑΣΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ....ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ .Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ .ΝΙΒΕΙ ΧΕΙΡΑΣ .ΝΑΙ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΒΡΙΙΛΑΣ ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΕΙ .ΣΤΟ ΛΕΕΙ .ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ .ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΒΛΗΜΑΤΑ ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ; ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 20,000 ; ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΡΑΣΗ ; ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή