«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Για να στεγαστούν 2 χιλ. παράτυποι μετανάστες στην Πεντέλη, παρασκηνιακό «παζάρι» της κυβέρνησης με τον ιδιοκτήτη του νοσοκομείου «Παπαδημητρίου»



Σχόλιο Διόδοτου: Άντε να δούμε τώρα και τους ψυχοπονιάρηδες των Β.Προαστείων που είχαν μακρυά κι αλάργα ως τώρα τα λαθρο-ορκ στις γειτονιές τους.. Την μία μετά την άλλη γκάφα κάνει κι αυτή η λαθροκυβέρνηση. Πάσχα δεν βγάζει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr τις τελευταίες εβδομάδες αρμόδιοι κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες συνομιλούν με τον γνωστό επιχειρηματία κ. Λέανδρο (γαμπρό της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Παπαγεωργίου της SANYO) για να νοικιάσει το κράτος από τον ίδιο τις μεγάλες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» στην Πεντέλη, που ανήκουν στην ιδιοκτησία του.

Το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ότι αυτές οι εγκαταστάσεις θα επισκευαστούν και θα ανακαινιστούν με χρήματα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με σκοπό να φιλοξενηθούν εκεί πάνω από 2 χιλ. παράτυποι μετανάστες, σε ανοιχτή δομή.

Οι σχετικές διαπραγματεύσεις οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, αλλά διεξάγονται στο παρασκήνιο, για να μην ξεσηκωθούν οι τοπικές κοινωνίες των Βορείων Προαστίων των Αθηνών, τις οποίες οι κυβερνήσεις των 10 τελευταίων ετών έχουν γονατίσει στους φόρους ακίνητης περιουσίας και τώρα απειλούν να τινάξουν την καθημερινότητά τους στον αέρα, «σπέρνοντας» ανοιχτές δομές παρατύπων μεταναστών, δεξιά και αριστερά, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς σχέδιο!

Το europost.gr έχει κι άλλα στοιχεία στη διάθεσή του, τα οποία επιφυλάσσεται να δημοσιεύσει τις αμέσως επόμενες μέρες.
Προς το παρόν καλούνται οι δήμαρχοι Πεντέλης και Μελισσίων, Κηφισιάς-Εκάλης-Ερυθραίας, Αμαρουσίου και Διονύσου να βγούν δημόσια και να πάρουν θέση, αν γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο και αν εγκρίνουν το συγκεκριμένο κυβερνητικό σχέδιο. Αν διαφωνούν, που πρέπει να διαφωνήσουν και να αντιδράσουν, οφείλουν να βγούν στους δρόμους, να κινητοποιήσουν τους δημότες τους και να αποτρέψουν αυτό το ολέθριο σφάλμα.

6 σχόλια:

  1. Οικοδεσπότα μας!

    Καλό είναι να κάνετε αναδημοσιεύσεις, αλλά επιτέλους ΜΗΝ αναγράφετε στους τίτλους των αναρτήσεών σας τους λάθρο με το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο ("μετανάστες").
    Αυτά, μόνον στους οίκους ανοχής, με το συμπάθειο. Όπου πχ "η Σούλα η τσαχπίνα", που αναγράφεται στο κουδούνι, είναι αντιδεοντολογικό ν' αναγράφεται με το πραγματικό της ονοματεπώνυμο (ως -φερ' ειπείν- "Αθανασία Καραπορδούλη"), ωσάν να κάνει υπεύθυνη δήλωση σε ΚΕΠ.

    Υποθέτω πως το σχετικόν λάθος το διαπράξατε, διότι σας λείπει ύπνος λόγωι υπερκοπώσεως. Αλλά, γιά παλαίψτε το λίγο στις προσεχείς αναρτήσεις σας! Εύκολο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας Εργοδότα,

      Eίπα να αφήσω τον τίτλο όπως τον είχε το europost.gr, μηπως με κάνουν ντα ντα αν το άλλαζα 🤣

      Καλή σας ημέρα! (το υπόλοιπον δηλ.)

      Διαγραφή
  2. Δεν με ικανοποιεί το να μην την βγάλουν μέχρι το Πάσχα
    φυκαλή πότε θα μπούνε;;;;;;;;;
    για να μην πώ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυλακή τι να μπούν να κάνουν, να συνεχίσουν να τρώνε να πίνουν και μια να μην δίνουν; Δεν είδες τι γίνεται στις φυλακές κορυδαλλού, ουϊσκάκι, ίντερνετ και άμα λάχει φέρνουν και καμιά που..κάμισα! Στοίχηση σε ουρά και μια σφαίρα ανα 5 άτομα, μην ξεφύγει και το budget να ούμε..

      Διαγραφή
  3. Επιτελους, θελουμε το καλυτερο για τους επενδυτας! Μετα τα ξενοδοχεια με πισινες και χαμαμ τωρα και φιλοξενια στους προποδες της Πεντελης. Αντε με το καλο και οι "ανηλικοι" εις τα ιδιωτικα κολλεγια των Β.Π.
    ΥΓ: Βεντουζα, βεντουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα !ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ !
    ΣΤΑΣΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΤΩΡΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
    ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΕΚΟΥΜ ΣΑΛΑΜΙ.
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ;ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
    ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΞΕΡΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή