«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΕ! Στόλισαν με το «666» τους δρόμους της Αθήνας για τα Χριστούγεννα, και την Θεσσαλονίκη με μασωνικά τρίγωνα! ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!



Αθήνα:



Στην Αρχή εξοργίζεσαι και λες… Τι είναι αυτές οι σκέτες γραμμές; Είναι δυνατόν να έχουν εξαφανίσει το πνεύμα των Χριστουγέννων; Που είναι τα καμπανάκια; Που είναι τα αστεράκια; Που είναι οι συμβολισμοί που έχουμε συνηθίσει για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης;
Μετά κοιτάς καλύτερα… και μετράς! Και βλέπεις πως αυτά τα «μπουκέτα» με τις παύλες… Ε δεν είναι δυνατόν… Δεν είναι είναι δυνατόν και σύμπτωση… Έξι παύλες σε κάθε «μπουκέτο», τρία μπουκέτα σε κάθε σειρά… 6… 6… 6… και σου γυρνάνε τα μυαλά…!!!
Έτσι είναι «στολισμένη» για τα Χριστούγεννα όλη η Βασιλίσσης Σοφίας από το Σύνταγμα και πάνω… Γελοίοι τύποι το τερματίσατε… Κατεβάστε τα τώρα… Δείτε καθαρά την φωτογραφία… Δεν χρειάζεται να είσαι συνωμοσιολόγος για αντιληφθείς πως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση… (stoxos.gr)


Θεσσαλονίκη:

Ισοπλευρα τριγωνα οπου ειπαμε το θεμα μοιρων τι κανει κοκ…οταν αφηνεις ομως κενο …οταν αφηνεις χωρο για αντινοηση αυτη θα εμφανιστει γιατι ειναι η δουλεια της να το κανει ..ετσι δεχθηκαμε σχολιασμους το στυλ μπορει να μην ειναι ακριβως ισοπλευρα και να μην ισχυει το θεμα 60 μοιρες κοκ… Οταν δεν θες να δεις το δασος αναγκαστικα πρεπει να δεις το δεντρο ..!
Η Θεσσαλονικη με τα ομορφα τριγωνα της …στην κυριολεξια ..!

Ο συμβολισμος των μασονων …!


Η πραγματικη (αορατη) εικονα που βλεπεις οταν κοιτας τον νεο στολισμο για τα Χριστουγεννα στην Θεσσαλονικη .. (katohika.gr)





Σχετικό Άρθρο:

Χριστούγεννα στὴν ἐποχὴ τῆς πολυπολιτισμικότητας

 

7 σχόλια:

  1. Χαχαχα !ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ !
    ΕΤΣΙ ,ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΒΟΙ.
    ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ :
    ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
    ΜΕΤΑ ΗΛΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΉΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
    Η ΛΕΣΧΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΌ ΧΟΥΝΕΡΙ.
    ΧΑΧΑΧΑ !ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗΔΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑ ΠΑ ΙΔΑΚΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΞΕΡΟΥΝ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΘΦΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΒΡΙΟΣ ΛΕΣ...ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΡΠΕΤΑ ΛΕΣ...ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ :
    ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !
    ΕΙΠΑΜΕ...ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ.
    ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ,ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΠΙΑ.
    ΣΤΟ ΛΕΝΕ....ΝΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ .ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΙΑ.
    ΒΡΕΕΕΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ !ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ,ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΠΙΑ".

    Ζωγραφίζεις πάλι! ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Κυκλοφόρησε προ ημερών φωτογραφία από Θεσσαλονίκη, όπου δείχνει μία τεράστια ουρά ανθρώπων, που είχαν την περιέργεια να δουν πώς είναι μέσα συγκεκριμένη μιά μασωνική στοά.
    Βέβαια, η εν λόγωι στοά από κάτω έχει μισθώσει το ισόγειο σε σινεμά (! ), οπότε αυτά τα άτομα μπορεί απλώς περίμεναν να βγάλουν εισιτήριο γιά τον κινηματογράφο. Αλλά, αυτό το περιστατικό το θυμήθηκα με αφορμή τον μασωνοδιάκοσμο της πλατείας Αριστοτέλους, που αναφέρετε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει μάτια βλέπει, οι λοιποί στα κινητά σας να μαζεύετε likes και "φίλους". Merry χρήμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2019 20:21

    Οι άνθρωποι διαφημίζουν την πίστη τους στόν Μ.Α.Τ.Σ και δεν τους νοιάζει καθόλου. Αντιθέτως κυνηγάνε οτιδήποτε είναι Ορθοδοξία. Χρόοοονια τώρα στο κτίριο της παλιάς Βουλής,οι τρείς ιστοί των σημαιών έχουν τρείς ανάποδους σταυρούς,το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο.Μόνο ο φυλακισμένος πάτερ Κλεομένης με μια χούφτα Χριστιανών διαμαρτυρήθηκαν και τους έδιωξε η αστυνομία.Αυτά τα τέρατα,σου δείχνουν κατάμουτρα ότι πιστεύουν στον εξαποδώ,αντιθέτως εμείς δεν αντιδρούμε,πές ο φόβος,πές η ψευδοαγαπολογία ορισμένων μεγαλοδεσποτάδων,πές ή λάθος κατήχηση, πές ότι δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου, νά γιατί κάνουν αυτά πού κάνουν.Δέν υπάρχει οργανωμένη αντίδραση, γι'αυτό κάνουν αυτά πού κάνουν.Βάζουν αγάλματα;γκρέμισμα,υποστηρίζουν την μασωνία;γιούχα καί φάπες.
    Πολυπολιτισμός και αθεΐα και σατανισμός,νισάφι πιά.Σε άλλα μέρη,οι φάρμες θωρακίστηκαν με γυαλί,το Θείο Βρέφος εξαφανισμένο για να μήν το κλέψουν διάφοροι αληταράδες,οί εκκλησίες μας βανδαλίζονται.
    Σε άλλες εποχές,το τουφεκίδι σε τέτοιες περιπτώσεις θα πήγαινε σύννεφο,συνοδευόμενο και από μπόλικους μπούνους, σήμερα καμμιά αντίδραση.
    Σημεία των καιρών και ανοχή δική μας,δεν εξηγείται αλλοιώς.
    Φοβόμαστε μήν φάμε πρόστιμο,μήν μάς κακοχαρακτηρίσουνε,μήν πάμε φυλακή,πετάμε τα στεφάνια της Ομολογίας στον κάλαθο των αχρήστων, λέμε ήρωες τον πάτερ Κλεομένη,τον Λαζάκη,τον Κατσίφα,τον Ηλιάκη, αλλά μέχρι εκεί.
    Ακόμα και όταν αντιδράσουμε θα είναι αργά.
    Είπαμε,είμαστε της καθυστερημένης θεραπείας και όχι της πρόληψης.
    ΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανωνυμον 18.29

    Πολυ ωραιο το Μerry χρημας.

    Αυτος εδω, πολυ μετα απο τους δικους μας, εκανε ακομη μια προσπαθεια να φωτιση το δρομο του ανθρωπινου πολιτισμου.

    https://uploads.disquscdn.com/images/4b235519911994dfa345ed0152c7507a3cd1c362b07c9e429f4a8ff97dc4b3b8.jpg

    Ακολουθησαν και αλλα μεγαλα μυαλα και στην Ελλαδα και ολοκληρο τον Δυτικο κοσμο να δειχνουν προς την σωστη κατευθυνση πλην ομως ο εχθρος ειχε κατφερει να ελεγξη το παγκοσμιο χρημα (FED, 1913) και αρχισε τον πολεμο κατα του Ελληνορωμαικου πολιτισμου υποσχομενοι θλικα αγαθα και απολαυσεις στο ζενιθ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/2ec07376dcd17194670138457b182546e5c036d753a54a5f64e947a6df86a98f.jpg

    Δεν προσεξαν ομως, πανω στη μεθη της νικης, να βγαλουν στη φορα τι πραγματικα πιστευουν.

    https://uploads.disquscdn.com/images/fed6a118d375e0d4f6cb71f2d7f17f1ad297d2e6742cd8f2d7b74b0c161e9378.jpg

    Αυτο ακουμπησε την ποιο ευεσθητη χορδη του καθε Λευκου Ερωπαιου. Η υποθεση Επσταιν εφερε τα πανω κατω σε Αμερικη και Ευρωπη και τα παιχνιδια του Πριγκηπα Ανδρεα με παιδακια στις βιλες του Επσταιν τιναξαν το παλατι στον αερα.

    Μετα απο ολα αυτα θεωρω οτι το να γεμισουν με 666 και αλλα μασωνικα συμβολα τους δρομους των Αθηνων δεν ειναι δειγμα νικης αλλα ηττας. Αφου δεν μπορουμε να λειτουργησουμε πλεον κατα τον γνωστο προσφιλη μας τροπο, ολα στη φορα και γαια πυρι μιχθειτω.



    ΑπάντησηΔιαγραφή