«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

του Νίκου Πρασσά



Έλλην(ιδ)ες χαρείτε τις γιορτές σας σε καιρό οικονομικής κρίσης και απολαύστε τα Χριστούγεννα ως «χριστιανοί», γιατί μετά ακολουθεί η πολιτιστική κρίση, και θα πρέπει να συμμαζευόμαστε στα σαλόνια και στα γκέτο που μας ετοιμάζουν!
 
Από τον 7ο αι. όταν το Ισλάμ επικράτησε ως θρησκεία, χώρες χριστιανικές όπως η Τουρκία, Αίγυπτος και Συρία ή το ινδουιστικό Πακιστάν με το Αφγανιστάν του Ζωροαστρισμού και του Βουδισμού μετατράπηκαν σε Ισλαμικές.

Ο Paul Dan Beaulieu σε μια μελέτη του στο Harvard δημιούργησε έναν μαθηματικό τύπο για να αποδείξει το ιστορικό σχέδιο της μουσουλμανικής θρησκείας, και εξέτασε παράλληλα τον τρόπο με τον οποίον αυτές οι κοινωνίες εμποτίστηκαν με μουσουλμάνους όσο και την ιδεολογία του Ισλάμ. Συμπέρασμά του ήταν πως αυτές οι διαδικασίες διαρκούν ακόμα και 300–400 χρόνια, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο μη αναστρέψιμο όταν εγκαθίσταται ως πίστη σε έναν τόπο, που είναι συνήθως περίπου το 16% του πληθυσμού. Σε άλλες χώρες αυτή η αλλαγή επέρχεται κατά την διάρκεια 100–150 ετών. Ιστορικά βλέπουμε να υπάρχει μία αντίσταση από τους χριστιανικούς πληθυσμούς στην εξάπλωση του Ισλάμ, διότι σκοπός της ιδεολογίας αυτής δεν είναι μόνον η κατάκτηση και κυριαρχία του τόπου όπου εγκαθίσταται, αλλά και η επιβολή της υπεροχής που προβάλλεται από την διδασκαλία του.
 
Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, η διαδικασία συμβαίνει με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι γινόταν παλιότερα. Δεν υπάρχει καθόλου αντίσταση από τους ντόπιους πληθυσμούς λόγω σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσο και η ανεκτικότητα ή αποδοχή της λεγόμενης Ιδέας της Παγκοσμιοποίησης.

Στην Ε.Ε ζουν επίσημα 25.770.000 μουσουλμάνοι με στοιχεία του 2016 και άλλοι 19.000.000 μουσουλμάνοι εισήχθησαν τα τελευταία χρόνια με την «μετανάστευση». Στο πάρκο Sutton Coldfield, 20 μίλια από το Birmingham, συγκεντρώνονται 140.000 άτομα για να προσευχηθούν. Στην Ελλάδα είναι «άγνωστο», όπως και πόσοι από αυτούς θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια για να επακολουθήσει το χάος της κοινωνικής διάλυσης δίχως ριπή όπλου. Η μουσουλμανική θρησκεία πλέον αντιμετωπίζεται ως ίση με τις άλλες προϋπάρχουσες θρησκείες, αλλά παραβλέπονται οι πολιτικές διαστάσεις που αφορούν το Ισλάμ. Για παράδειγμα ένας χριστιανός δεν μπορεί να προσευχηθεί δημόσια και ομαδικά στις ισλαμικές χώρες ή εάν ένας Ευρωπαίος πολίτης κλέψει από κάτι απλό μέχρι χρήματα από μια τράπεζα, η δικαιοσύνη είναι πολύ διαφορετική με τους νόμους του Ισλάμ που κόβει το χέρι ενός κλέφτη ή εκτελεί τον βιαστή σε δημόσια θέα. Ο μέσος πολίτης δυστυχώς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τις πρακτικές του Ισλάμ, ώστε να αντιδράσει, αλλά ακόμη και για τον νόμο της Σαρία που αγνοεί ή δεν ενδιαφέρεται να μάθει, και ο οποίος μόνο για την ισότητα του ατόμου δεν περιποιεί την γυναίκα έναντι του άντρα μέσα στην κοινωνία.

Τον 7ο–9ο αι. εμφανίστηκε και ίσχυσε η Συνθήκη του Ομάρ που αναφερόταν στις σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων. Οι χριστιανοί, εβραίοι και οπαδοί άλλων θρησκειών αναφέρονταν ως πολίτες «β΄ κατηγορίας» ή «dhimmis». Με τους κανόνες που όριζε η Συνθήκη διαμορφώθηκε η ζωή και συμπεριφορά τους στην ισλαμική κοινωνία και οι βασικές αρχές της οποίας μετατράπηκαν στα νομικά στοιχεία του νόμου της Σαρίας που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα οι σταυροί από τις εκκλησίες έπρεπε να φύγουν, οι καμπάνες σταμάτησαν να ηχούν, η Αναστάσιμη ακολουθία απαγορεύτηκε, όπως και κάθε άλλη μαζική εκδήλωση. Το μικρότερο τζαμί μιας πόλης έπρεπε να είναι ψηλότερο από την υψηλότερη εκκλησία. Η ένδυση των «dhimmis» ήταν διαφορετική και η κίτρινη ζώνη είχε συνδυαστεί με τους εβραίους (όπως οι Ναζί το κίτρινο άστρο), που έπρεπε να την φορούν για να ξεχωρίζουν από τους μουσουλμάνους. Κάθε κανόνας που δημιουργήθηκε υπό την Συνθήκη του Ομάρ βασιζόταν στην θεμελιώδη αρχή που υπήρχαν στο Κοράνι, στην Σούρα του Μωάμεθ και το Χαντίθ που λένε ότι ο μουσουλμάνος δεν είναι ποτέ ίσος με έναν «άπιστο».

Αν εξετασθεί περαιτέρω η διαδικασία της ισλαμοποίησης εύκολα συμπεραίνεται πως καμιά σχέση δεν έχει με την οργανωτική δομή της εκκλησίας του Χριστιανισμού. Ακόμα και σε ένα μουσουλμανικό κράτος που δεν είναι ένα καλό παράδειγμα λόγω των μοναχικών εγκληματιών, δείχνουν ξεκάθαρα παρά το γεγονός ότι ο ISIS αποδέχεται τον «τρομοκράτη» ως έναν στρατιώτη τους, δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με το Ισλαμικό κράτος.
 
Και, γιατί τα απομονωμένα άτομα κάνουν το ίδιο, δηλώνοντας ότι ακολουθούν το ισλαμικό κάλεσμα χωρίς καμία οργανωτική δύναμη που να τους συνδέει με μια θεσμική δομή; Επειδή η συμπεριφορά αυτή υπάρχει μέσα στην ιδελογία αυτή σε αντίθεση με τον δυτικού τύπου «αναρχικό» άθεο.

Αυτό το ιδεολογικό σύστημα τροφοδοτεί την διαδικασία που ονομάζουμε «ισλαμοποίηση», και που παρατηρείται στους μέσους μουσουλμάνους της καθημερινής ζωής. Ενστικτωδώς απαιτούν διαφορετικό πρότυπο που πηγάζει μέσα από την διατροφή, την ενδυμασία μέχρι την συμπεριφορά και την συμβίωση στην κοινωνία. Πρότυπα, τα οποία ναι μεν ισχυρίζονται ότι αποτελούν θρησκευτική εμπειρία, αλλά πίσω υπάρχει ο πολιτικός σκοπός που συμβαδίζει με την Ισλαμοποίηση.
Μία μορφή Παγκοσμιοποίησης σε διαρκή εξάπλωση η οποία στο τέλος θα καταλήξει ως μια Πανθρησκεία ή Αθεΐα, για τους απαρνηθέντες τον δικό τους «θεό», με κοινή Διακυβέρνηση
.


Αστεράκι
 

15 σχόλια:

  1. Αυτά...στην Ευρώπη.ΕΔΩ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ,ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ,Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΧΕΝΡΥ:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΙΣΤΗ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ !
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ;
    ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΤΑ .ΑΝΟΗΤΟΙ ...Η ΕΥΦΥΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΗΛΊΘΙΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ....
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ;
    ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΏΝ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ ΤΟ ΦΩΣ.
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΠΤΩΣΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ.
    Ο ΧΡΌΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ,ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ.
    ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ,ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.
    Η ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΒΙΝΗ ,ΣΚΟΤΟΣ ,ΠΙΣΑ.Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΖΕΧΝΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΡΦΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ :ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ
    ΟΙΚΟΙΩΘΕΛΩΣ.
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ,ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΦΕΡΩΜΕΝ .ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ.
    ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ.
    ΚΡΟΝΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ....ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΔΕΩΣ ΚΡΆΤΗΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌ ΦΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ ;ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ,ΕΣΕΙΣ....ΜΕ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τώρα σοβαρά, όλοι σε διαβάζουμε όμως δεν παράγεις έργο έτσι. Κάτι θα πρέπει να κάνουμε και να αφήσουμε τα πολλά τα λόγια, είναι φτώχεια και μας δέρνει όλους εδώ μέσα. Είμαστε σίγουρα ένας πυρήνας 100 και βάλε ανθρώπων που όμως κινούνται μόνοι, αδύναμοι και μόνο γαβγίζουμε. Άκου ιδέα, να κάνουμε όλοι μαζί έστω και ανώνυμα (ναι γίνεται και το hosting και όλα να γίνουν ανώνυμα) ένα φόρουμ να μπορούν να μπαίνουν και να αναλύονται ζητήματα διεξοδικά. Τα σχόλια σε διάφορα φιλικά ιστολόγια δεν μας οδηγούν κάπου, ναί φτιάχνουμε κλίμα για όσους τα διαβάζουν (για αυτό και συνεχίζουμε να γράφουμε ανελειπώς) όμως δεν βγάζει κάπου. Ο Κώστας, η Πόπη, ο Εργοδότης, ο Χατζάρας, ο Μπαϊρακτάρης, ο Μεγαλομάτης, η Πελασγική, η Μαύρη φατριά, η Ισχύς, ο Κόκκινος Ουρανός, η Μπουκουβάλα, ο Καλέντζης, ο τρελάρας ο Παλαιός και πόσοι άλλοι ακόμα δίνουν έναν αγώνα μόνοι τους και δεν τους στηρίζουμε σε τίποτα. Πρέπει να αρχίσουμε να πράττουμε, καλή η σπορά όμως χρειάζεται και πράξεις για να φυτρώσουν αυτά που σπέρνουμε. Πρέπει κάπως όλες αυτές οι φωνές να ενωθούν και πρέπει να γίνει γρήγορα αυτό.

      ΥΓ. Δεν αναφέρομαι σε κόμματα, λέσχες και λοιπά κουραφέξαλα, είμαστε Έλληνες, δεν χρειαζόμαστε άλλη "ταμπέλα" για να ενωθούμε. Αρκετά με τον κάθε καραγκιόζη να θεωρεί εαυτόν Έλληνα. Κάποιος θα πρέπει να ορίσει τι εστίν Έλλην ώστε να χωρίσει η ήρα απο το σιτάρι επιτέλους. Άλλο Ελληνοποιημένος, άλλο Έλλην. Όποιος δεν ακολουθεί τον δρόμο της αρετής και δεν πληρεί και τα λοιπά γνωσθέντα κριτήρια δεν είναι Έλληνας και καλό θα είναι να του το εξηγήσουμε. Άλλο πολίτης του πέους (ευρώ, μην παρεξηγηθώ), άλλο Έλληνας.

      Διαγραφή
  2. ο λαος τους ευπιστους κε τους ευκολοπιστους τους λεη ΧΑΗΒΑΝΙΑ. οσα χαηβανια ψηφισανε τον ΤΣΙΡΙΖΑ κε τη ΝΙΟΥ-ΔΟΥΛΑ, ινε εγκληματικα συν-υπευθυνα για την ΙΣΛΑΜΟΠΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω, τί εναλλακτική υπάρχει; ποιον θα έπρεπε να ψηφίσει ο κόσμος αφού όλα σχεδόν τα κόμματα είναι πουλημένα;

      Διαγραφή
    2. Ώρες ώρες η αυτοκριτική σου με σκλαβώνει πάντος. Δώσε τηλ. να σου στείλω λεξικό άμεσα!

      Διαγραφή
  3. Διαβαζουμε "θα καταληξει ως μια Πανθρησκεια η Αθεια για τους απαρνηθεντες τον δικο τους"θεο" με κοινη Διακυβερνηση".

    Αυτο δεν προκειται να συμβη. Δεν πρεπει να προεκτεινουμε αυτο που συμβαινει σε καποια γεωγραφικα σημεια του Δυτικου κοσμου (Αγγλια, Σουηδια) ως οδηγο του μελλοντικου κοσμου επι Πλανητικου επιπεδου. Η Αγγλια επαυσε ως Αυτοκρατορια το 1945 και την διεδεχθη η Αμερικη. Αμεσως εγινε η δοκιμη για επιβολη πλανητικης σιωνιστικης κυριαρχιας. ΝΑΤΟ, ΟΗΕ. Σημερα και τα δυο πνεουν τα λοισθια. Ο Μακρον λεει οτι το ΝΑΤΟ ειναι "εγκεφαλικα νεκρο" και ο ΟΗΕ δεν εχει κονδυλια να συντηρηση τις κυλιομενες σκαλες του κτηριου.

    Μειναμε πλεον στο τελευταιο εργαλειο αφανισμου της Λευκης φυλης, το σχεδιο Γκουντενχοφε-Καλεργη δια της αθροας εισαγωγης Αφροασιατων. Παντα ταυτα στο βιβλιο του EUROPA, 1927. O κυριος αυτος απεχωρησεν του πλανητου το 1972, μας αφησε ομως πολλες λεσχες με το ονομα του, μελη των οποιων ειναι ολη η σημερινη Ελιτ/Αλητ της πολιτικης ηγεσιας της Ευρωπης. Ο σημερινος διαχειριστης του σχεδιου ειναι ο Σορος. Να σημειωσουμε εδω οτι αυτος ο κυριος ηδη υπεστη μια μεγαλειωδη ηττα στην Αγγλια. Παρ' ολα τα δις που ερριξε για ν' αποτρεψη το Μπρεξιτ δεν τα καταφερε. Θα δουμε τοτε τι θα συμβη με τους Πακιστανους Δημαρχους του Λονδινου, Μαντσεστερ, και αλλων πολεων. Η ταινια θα εχει πολυ σασπενς και εκληξεις. Για να σας προιδεασω ετοιμασθειτε για Βασιλια Καρολο και για βασιλικα καθηκοντα αποκλειστικα και μονον για την συζυγο του και τα δυο του παιδια. Ολη η αλλη κουστοδια πρινγκιπων και πριγκιπισσων θα πρεπει να βρη δουλεια για να ζηση.

    Εις τας Ευρωπας τωρα το σχεδιο να γεμιση απο ισλαμια εχει μεινει απο βενζινη. Οι τρεις σατανιστριες May, Merkel, Grybauskaite(πρωην προεδρος της Λιθουανιας) οι οποιες ειχαν αναλαβει το μαυρισμα της Ευρωπης, εχουν σκορπισει σαν τα φυλλα του φθινοπωρου. Το τριο αυτο ηταν κολητο απο εφηβικη ηληκια. Παμπολες φωτο στο διαδυκτιο των τριων σε στιγμες εφηβηκης ευθυμιας.

    Ολα αυτα συμβαινουν στην Ευρωπη και κανεις απο τους Ελιτ/Αλιτ δεν θελει να δει οτι η Ευρασια επελαυνει με ταχυτητα φωτος, η μπορει να το βλεπουν αλλα εχουν επιβαλλει σιγη ασυρματου στα ΜΜΕ τα οποια ελγχουν απολυτα ωστε να μην εξεγερθουν οι ιθαγενεις. Η Νεα Ταξη ηρθε κοντα στην απολυτη νικη οταν εγκατεστησε το ανδρεικελο της Γιελτσιν στην εξουσια. Το 2000 ενας σιφουνας τον εστειλε στ' αζητητα και ανελαβε ο Πουτιν. Ολιγα περι ΠΟΥΤΙΝ.
    1. Ανακτηση Κριμαιας και ΝΑ Ουκρανιας.
    2. Το 2000 ο Γιελτσιν του αφησε 400 τονους χρυσου. Το 2018 ο Πουτιν το εφτασε σε 2500 τ.
    3. Απο το 2016 πρωτη σιτοπαραγωγος χωρα του κοσμου
    4. Γηγενης παραγωγη επιστημονικου και τεχνολογικου
    5. Τεραστια ενεργειακα αποθεματα.
    Η υποδομη της παλαι ποτε Αγγλικης αυτοκρατοριας για την περικυκλωση και απομονωση της Ρωσσιας ηταν η περιφημη θεωρια του ΜακΚιντερ η γνωστη ως Rimland Theory. Κυριαρχουμε τις θαλασσες και στραγγαλιζουμε την Ρωσσια. Ωραιο ονειρο αλλα ηρθαν τα υπερηχητικα αεροπλανα και πυραυλοι και το ονειρο πουφ. Ο τελευταιος θιασωτης του ο Μπρεζισκυ και αυτος πουφ.

    Συντομα η εκπεσουσα Αγγλια θα μεινη απο ντινερος καθως και η Αμερικη. Τοτε να δειτε τα ισλαμια πως θα τρεχουν για μαμ. Απο δουλεια δεν καταλαβαινουν ουτε και θελουν. Το μονο που τους αρεσει ειναι να υπαρχη ενας αφεντης οπως οι σειχιδες της Αραπιας για κανα φιλοδωρημα.

    Ουτε Παγκοσμια κυβερνηση θα υπαρξη ουτε Πανθρησκεια. Αυτα τα θεικα μυαλα του Ηρακλειτου, Αριστοτελη,Σωκρατη, Επικουρου και αλλων μπολιασανε το ανθρωπινο γενος με το πολιτισμο του φωτος και αυτος θα επικρατηση στο τελος.

    Κι' ο Γιωργακης οταν το 'παιζε πρωθυπουργος πηγε στο Λοντον Σκουλ οφ Οικονομικς να μας πη "Χρειαζομαστε μια παγκοσμια κυβερνηση και την χρειαζομαστε τωρα". Ενταξη, καταλαβαμε, αφου η Νεα Ταξη εχει ριξει στη μαχη τους μεγαλους της στρατηλατες θα γινη.

    Στην κριση του φιλοξενου οικοδεσποτου να υπαρξη συνεχεια, γιατι αυτο το Πανθρησκεια και Καληνυχτα Ελλαδα ειναι τεραστιο θεμα υποβολιμαιας προπαγανας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
    Δες το βίντεο απο την Λαττάκια της Συρίας, Μύκονος 2 φίλε, πρέπει κάπως να επικοινωνήσουμε με τον Χειλαδάκη για να μας δώσει το βίντεο να το μοιράσουμε σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΧΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

    Οι λούμπεν γύφτοι της Συρίας ήρθαν εδώ και οι κανονικοί (πάλαι πότε Έλληνες) Σύριοι κάνουν τα μπανάκια τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. ΜΑΣ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    Το 4ο βίντεο σε αυτή την σελίδα, παρακαλώ να μοιραστεί παντού να κρυφτούν οι άπλυτοι στα λαγούμια τους, να γίνει χαμός παντού!!!!

    https://nikosxeiladakis.gr/%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bb%cf%84%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%89%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/18-blogs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή στο συρτάρι ή στο καλάθι των αχρήστων θα πετάξει ο εισαγγελέας την μήνυση του Δημητρά. Τα μικρά μπλογκ εντωμεταξύ, τα σώζει και το ότι συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε, καρασυστημικά διαπλεκόμενα με το σύστημα, γνωστά σάιτ, όπως Ινφογνώμων και Προνιούς.

      Διαγραφή
  6. Ο Δήμητρας και ο κάθε Δήμητρας ,όταν αντιληφθούν ,ότι τους εγκαταλείπουν ,θα τρέξουν να κρύφθουν.Και εκεί θα λυντσαρισθουν.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ...ΟΙ ΣΠΆΡΟΙ ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου οπου υπάρχει υπερβολή πάιζει η γνωστή παροιμία ΄κυνηγοί κεφαλών άρα χρήμα΄
      γράφουν αυτοί γράφουν και κάποιοι άλλοι στα μουλωχτά όμως και θαρθει η μαύρη ώρα,,

      Διαγραφή
  7. --- αγαπητε ανωνυμε. θα σου ελεγα τωρα τι να ψηφισης, αλα οι σουπερ-πατριωτες του φαρδυ-πλατυ καναπε εδω μεσα θα επεφταν να με φανε ζωντανο κε μαλιστα χωρις κετσαπ
    --- π.χ. θα σου ελεγα να ψοφισης Λαγο. μια χαρα παληκαρι ινε κε δεν ινε χαηβανι κε συνυπεφθυνος για την ισλαμοπιηση του ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ.
    --- θα σου ελεγα να ψηφισης ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ (ΦΡαγκο ΦΡαγκουλη). Τι Κουλης Τι Φραγ-κουλης. Αλο Κουλης, αλο Φραγ-κουλης. οχι την κορη του, ουτε την γυνεκα του, ουτε την συμπεθερα του. τον ιδιο. αλωστε ιπε οτι δεν θα παραμινη αδρανης μεχρι την δεφτερα παρουσια κε μεχρι να τριπλασιαστουνε τα μεμετια εντος ελαδος.
    --- θα σου ελεγα να ψηφισης το νεο αμερικανικο κομα ergasia-hellas. προεδρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ, εκατομυριουχος ομογενης απο την Αμερικη. δεν γραφη λεξη για την ισλαμοπιηση, ομως γραφη να μην κανουμε σεξουαλικη παρενοχληση. ιτε βλαμενος ινε, ιτε βλαμενος. απο τα τρια ενα γινετε. εδω εχουμε χρονια κε ζαμανια να δουμε νεογενητο εληνακι (ολα τα σκοτωνουν, ολα τα καθαριζουν οι ορθοδοξες εληνιδες) κι αφτος λεη να μην πιανουμε τον κωλο των γυνεκων. τι να πιανουμε ρε μελχισεδεκ? τον κωλο των πουστηδων? εδω βλεπης καθοντε διπλα διπλα κε χαηδεβουν το κινητο τους κι αφτος λεη . . . ημαρτον κυριε
    --- οσο για το λεξικο θα σου ελεγα που να το βαλης, αλα εχης χαρη που ιμε αρχοντας με περικεφαλεα κε εφτα καπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς τα σχόλιά σου είναι κακογραμμένα,ασυνάρτητα κι ο κίνδυνος να επηρεάσεις κάποιον είναι ανύπαρκτος.

      Διαγραφή
  8. φχαριστω. φχαριστω. κε στα δικα σου // απλως νομιζα οτι σαν λογικος κε καθωσπρεπη ανθρωπος θα ελεγες κε κανα 'φχαριστω' για τις τρις εναλακτικες που σου εδωσα για μελοντικη ψηφο.
    --- μεταξυ μας ομως φιλε, εσεις οι λογικοι δεν εχετε θεση σαφτες τις παλαβες εποχες. γιαφτο παρακαλουμε καντε χωρο να περασουμε. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ. εχουμε φυγη πλεον απο την σκοτινη εποχη ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ κε ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
    --- αφτο ινε ιδεα κε για τον Κωτσο τον Μεσα Σατραπη, να βαλη κε κανα σχετικο χαζο-βιντεο. με την εφκερια: ο ταβρος ινε στον υδροχοο. τι διαολο κανη εκη? αντε να σας το πω κι αφτο (μα πιος ιμε τελος παντων, ο Λεφακης?) θα υπαρχη μια συντηρητικη οσο κε αληλο-συγκρουομενη περιοδος για 4-5 χρονια (ας πουμε ο στρατηγος Φραγκος με τον στρατηγο Χουλουσι Ακαρ στην Μογγολια). επαναλαμβανω: απο εδω κε περα ΟΤΙ ΔΗΤΕ ΚΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ. δεθητε καλα στους καναπεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ψηφίζω στόκε. Εγώ ρίχνω ψήφο στις δυνάμεις μου και έχω πίστη σε πράγματα που εσύ αγνοείς την ύπαρξη και την δράση τους. Τουλάχιστον βρέθηκαν και άλλοι ανώνυμοι να σε χέσουν όσο δεν το έκανα εγώ (δεν θα βαράμε και 12ωρα)..

      Συνέχισε να μας λες για τον ΦΛΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑΔΡΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΣΚΥΛΟ, πες πες κάτι θα μείνει, ε Γκέμπελς; Οι υπόλοιποι σε έχουν μάθει, απλά υπογραμίζουμε τα καθέκαστα που και που μην τύχει και σε διαβάσει κάνας κακομοίρης που ακόμη αναζητάει σωτήρες.

      Οι Έλληνες θα σώσουν μόνοι τους τα τομάρια τους, εσύ και οι λοιποί δούλοι θα ακολουθήσετε την μοίρα σας και το ρητό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ θα επιβαιβεωθεί για ακόμα μια φόρα! Οι δούλοι με τους σκύλους και οι Έλληνες με το φώς το άκτιστο.

      Διαγραφή