«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

O κύριος Ahoy είπε..

(σχόλιο στο άρθρο ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)



Διαβαζουμε: "θα καταληξει ως μια Πανθρησκεια η Αθεϊα για τους απαρνηθεντες τον δικο τους"θεο" με κοινη Διακυβερνηση".

Αυτο δεν προκειται να συμβη. Δεν πρεπει να προεκτεινουμε αυτο που συμβαινει σε καποια γεωγραφικα σημεια του Δυτικου κοσμου (Αγγλια, Σουηδια) ως οδηγο του μελλοντικου κοσμου επι Πλανητικου επιπεδου. Η Αγγλια επαυσε ως Αυτοκρατορια το 1945 και την διεδεχθη η Αμερικη. Αμεσως εγινε η δοκιμη για επιβολη πλανητικης σιωνιστικης κυριαρχιας. ΝΑΤΟ, ΟΗΕ. Σημερα και τα δυο πνεουν τα λοισθια. Ο Μακρον λεει οτι το ΝΑΤΟ ειναι "εγκεφαλικα νεκρο" και ο ΟΗΕ δεν εχει κονδυλια να συντηρηση τις κυλιομενες σκαλες του κτηριου.

Μειναμε πλεον στο τελευταιο εργαλειο αφανισμου της Λευκης φυλης, το σχεδιο Γκουντενχοφε-Καλεργη δια της αθροας εισαγωγης Αφροασιατων. Παντα ταυτα στο βιβλιο του EUROPA, 1927. O κυριος αυτος απεχωρησεν του πλανητου το 1972, μας αφησε ομως πολλες λεσχες με το ονομα του, μελη των οποιων ειναι ολη η σημερινη Ελιτ/Αλητ της πολιτικης ηγεσιας της Ευρωπης. Ο σημερινος διαχειριστης του σχεδιου ειναι ο Σορος. Να σημειωσουμε εδω οτι αυτος ο κυριος ηδη υπεστη μια μεγαλειωδη ηττα στην Αγγλια. Παρ' ολα τα δις που ερριξε για ν' αποτρεψη το Μπρεξιτ δεν τα καταφερε. Θα δουμε τοτε τι θα συμβη με τους Πακιστανους Δημαρχους του Λονδινου, Μαντσεστερ, και αλλων πολεων. Η ταινια θα εχει πολυ σασπενς και εκληξεις. Για να σας προιδεασω ετοιμασθειτε για Βασιλια Καρολο και για βασιλικα καθηκοντα αποκλειστικα και μονον για την συζυγο του και τα δυο του παιδια. Ολη η αλλη κουστοδια πρινγκιπων και πριγκιπισσων θα πρεπει να βρη δουλεια για να ζηση.

Εις τας Ευρωπας τωρα το σχεδιο να γεμιση απο ισλαμια εχει μεινει απο βενζινη. Οι τρεις σατανιστριες May, Merkel, Grybauskaite(πρωην προεδρος της Λιθουανιας) οι οποιες ειχαν αναλαβει το μαυρισμα της Ευρωπης, εχουν σκορπισει σαν τα φυλλα του φθινοπωρου. Το τριο αυτο ηταν κολλητο απο εφηβικη ηλικία. Παμπολλες φωτο στο διαδυκτιο των τριων σε στιγμες εφηβικής ευθυμιας.

Ολα αυτα συμβαινουν στην Ευρωπη και κανεις απο τους Ελιτ/Αλητ δεν θελει να δει οτι η Ευρασια επελαυνει με ταχυτητα φωτος, η μπορει να το βλεπουν αλλα εχουν επιβαλλει σιγη ασυρματου στα ΜΜΕ τα οποια ελεγχουν απολυτα ωστε να μην εξεγερθουν οι ιθαγενεις. Η Νεα Ταξη ηρθε κοντα στην απολυτη νικη οταν εγκατεστησε το ανδρεικελο της Γιελτσιν στην εξουσια. Το 2000 ενας σιφουνας τον εστειλε στ' αζητητα και ανελαβε ο Πουτιν.

Ολιγα περι ΠΟΥΤΙΝ.

1. Ανακτηση Κριμαιας και ΝΑ Ουκρανιας.
2. Το 2000 ο Γιελτσιν του αφησε 400 τονους χρυσου. Το 2018 ο Πουτιν το εφτασε σε 2500 τ.
3. Απο το 2016 πρωτη σιτοπαραγωγος χωρα του κοσμου
4. Γηγενης παραγωγη επιστημονικου και τεχνολογικου προσωπικου
5. Τεραστια ενεργειακα αποθεματα.

Η υποδομη της παλαι ποτε Αγγλικης αυτοκρατοριας για την περικυκλωση και απομονωση της Ρωσσιας ηταν η περιφημη θεωρια του ΜακΚιντερ η γνωστη ως Rimland Theory. Κυριαρχουμε τις θαλασσες και στραγγαλιζουμε την Ρωσσια. Ωραιο ονειρο αλλα ηρθαν τα υπερηχητικα αεροπλανα και πυραυλοι και το ονειρο πουφ. Ο τελευταιος θιασωτης του ο Μπρεζισκυ και αυτος πουφ.

Συντομα η εκπεσουσα Αγγλια θα μεινη απο ντινερος καθως και η Αμερικη. Τοτε να δειτε τα ισλαμια πως θα τρεχουν για μαμ. Απο δουλεια δεν καταλαβαινουν ουτε και θελουν. Το μονο που τους αρεσει ειναι να υπαρχη ενας αφεντης οπως οι σειχιδες της Αραπιας για κανα φιλοδωρημα.

Ουτε Παγκοσμια κυβερνηση θα υπαρξη ουτε Πανθρησκεια. Αυτα τα θεϊκα μυαλα του Ηρακλειτου, Αριστοτελη,Σωκρατη, Επικουρου και αλλων μπολιασανε το ανθρωπινο γενος με τον πολιτισμο του φωτος και αυτος θα επικρατηση στο τελος.

Κι' ο Γιωργακης οταν το 'παιζε πρωθυπουργος πηγε στο Λοντον Σκουλ οφ Οικονομικς να μας πη "Χρειαζομαστε μια παγκοσμια κυβερνηση και την χρειαζομαστε τωρα". Ενταξη, καταλαβαμε, αφου η Νεα Ταξη εχει ριξει στη μαχη τους μεγαλους της στρατηλατες, θα γινη..

Αυτο το "Πανθρησκεια" και "Καληνυχτα Ελλαδα" ειναι τεραστιο θεμα υποβολιμαίας προπαγανδας.

20 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Δεκεμβρίου, 2019 20:30

    Συγχαρητήρια στον αδελφό Ahoy,για το σχόλιο-άρθρο του,το ομολογουμένως πολύ αποκαλυπτικό.Μάλιστα βαδίζει στα χνάρια του αμερικανού ήρωα,Ντουάιτ Κίνμαν,πού έλεγε σχεδόν τα ίδια,στο αποκαλυπτικό του βιβλίο,"Ό τελευταίος παγκόσμιος δικτάτορας".
    Και για να συμπληρώσω στο πραγματικά ολόσωστο άρθρο-σχόλιό,ότι το σχέδιο των ελίτ-αλήτ,είναι εκτός το σβήσιμο της λευκής φυλής,είναι και το σβήσιμο των εθνών-κρατών,το μπαστάρδεμα των λευκών με υποανάπτυκτα ασιατικά φύλα,κάνοντας τής κοινωνίες εύκολα χειραγωγήσιμες για μιά παγκόσμια κυβέρνηση με έναν ηγέτη(βλέπε Ρότσιλντ),Το σβήσιμο της Ορθοδοξίας όπου γής και αντικατάστασης με πανθρησκεία,την προσωρινή νίκη του Ισλάμ και μετά την εξολόθρευση τους,γιατί και αυτοί είναι μονοθειστές και τέλος,μετά από σειρά πολέμων,διωγμών,λιμών,οί λίγοι που θα μείνουν θα είναι το υπηρετικό προσωπικό της ελίτ-αλήτ. Ήδη,σε κάποιες χώρες το μικρο-τσίπ (τεχνολογία άρτι αφειχθήσα από το Ρόσγουελ),κοντεύει να γίνει ίν-μόδα,για τους τεχνοκράτες και νεόπλουτους και γενικά για όσους "παίζουν" στην αιχμή της τεχνολογίας.
    Σε αντίθεση με τους "σκοταδιστές" Χριστιανούς και δή τους Ορθόδοξους,που μένουν πιστοί στις προφητείες του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου,στα κείμενα της Αποκάλυψης.
    Ahoy,αδερφέ,"ΕΓΡΑΨΕΣ",με το άρθρο-σχόλιό σου.

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ:Βάλε να δούν όλοι,άν υπάρχει ακόμα,το εξαιρετικό,τρομακτικό,εφιαλτικό ντοκυμανταίρ, Conspiritus-Ή συνωμοσία των ιλουμινάτι."Πολλά μάτια" θα ανοίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα !ΟΟΟΟΥΥΥΥΥ !όλοι οι στρατησκαταρχες της είναι μπαγλαρωμενοι.Ειδικα ο όφις ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ !
    "Καληνύχτα Ελλάδα"όσοι δεν ξέρουν ,όσοι φοβούνται να σηκώσουν τα μάτια ,όσοι τρέμουν την σκιά τους και οι ΣΠΙΟΥΝΟΙ αυτό πιπιλουν.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΤΣΙ..ΝΑ ΙΔΡΩΣΗ ΛΙΓΟ Ο ΚΩΛΟΣ.
    ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ,ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ .ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΟΜΟΡΦΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ομοίως και το σχέδιο Καλέργκι, ποιος μου λέει ότι δεν είναι μούφα, προπέτασμα καπνού κι ότι όλους αυτούς δεν τους φέρνουν ως στρατό για τον γππ; Μόνο αυτοί γνωρίζουν και δεν μας ενδιαφέρει τί γνωρίζουν και τί σχεδιάζουν, μας ενδιαφέρει ποιοι είμαστε και τί μπορούμε να κατορθώσουμε εμείς, στον παραλογισμό του εξαποδώ και των δούλων του δεν θα σπαταλούμε πολύτιμο χρόνο για να τους κατανοήσουμε, δεν μπορείς να κατανοήσεις την διαστροφή, η διαστροφή είναι διαστροφή, εμείς είμαστε ορθόδοξη Ελλάδα
    Όλες οι αποτυχίες και οι καθυστερήσεις τους οφείλονται στον Θεό αν δεν θελήσει Εκείνος τίποτα δεν γίνεται, ούτε μια τρίχα απ τα μαλλιά μας δεν πέφτει αν δεν το θέλει εκείνος, όλες είναι μετρημένες, το λέει ο Ίδιος, κι αφού το λέει τέλος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο προς σκέψη, σιγά την εξουσία που έχουν τα τσουτσέκια ΄΄δεν έχεις καμιά εξουσία παρά μόνο αυτήν που σου έχει ΔΟΘΕΙ άνωθεν΄΄ ο Ιησούς είπε στον Πιλάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ! ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ AHOY!!!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

    ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΚ ΚΑΙΗΝ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ.ΥΠΟΨΙΝ Η ΧΟΝΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ,ΚΑΚΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ,ΛΟΓΩ ΓΡΑΜΜΉΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΆΙΝ. ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Η ΞΑΝΘΗ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ.

    https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=135196

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟ.
    ΠΣΣΣΣΤ! ΚΙ Η ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕΙΣΜΟ...ΠΑΡΝΤΟΝ,ΔΙΑΛΥΣΗ.

    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ FEMA ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΝΑΙ...ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ.ΤΑ FEMA ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.

    https://diadrastika.com/2019/11/paroysiasi-diastimikis-symmachias.html

    Ο ΚΟΡΕΎ ΓΚΟΥΝΤ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 13.000 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΟΙ ΜΆΓΙΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΙΝΔΙΑΝΩΝ.ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ.

    ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΘΛΙΨΗ ΚΑΤΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΣ...ΤΟ ΜΑΤRIX .

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_9886.html

    ΞΟΡΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΟΥ ΔΟΝΗΣΗ.Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ.Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ,ΣΒΗΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ,ΓΕΛΑΣΤΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΓΕΝΟΙΤΟ,

    ΡΙΤΑ

    ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΓΟ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
    ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Ε;ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΗΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑΙ.ΑΔΥΝΑΜΟΙ;ΠΟ-ΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γεμίστε με οξυγόνο τα πνευμόνια σας.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. πάππου προς πάππου στην Ελλάδα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με χοιρινό, όσοι δεν γουστάρουν να βγουν από δω όπως μπήκαν, είναι ελληνική παράδοση τα χοιροσφάγια και φυσικά δεν θα αλλάξει κανένας μας την πανσέτα με μούσλι και εισαγόμενα δημητριακά και θα φάμε και θα πιούμε και θα γλεντήσουμε την γέννηση του Θεανθρώπου όπως κάνουμε πάντα, οι υπόλοιποι ας πιουν όξος και χολή

      Διαγραφή
    3. πώς ξέρεις ότι αληθεύει η εκκαθάριση και δεν είναι σπορά ειδήσεων προς εκτόνωση των όχλων; είδες κάτι θετικό στο μεταξύ κάποια αλλαγή;

      Διαγραφή
    4. αν συντελείται εκκαθάριση αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έχουν μεγάλη δύναμη,τότε γιατί εξακολουθούμε να βλέπουμε τις ίδιες μαριονέτες; πολύ εύπιστοι είστε

      Διαγραφή
    5. Για να το εμπέδωσης καλά.Για να συνελθης.Αλλα και η χίμαιρα αντιστέκεται λυσσωδως .Για να μην την αφήσουν να δημιιυργη εστίες πολέμου.Για να καθαρίσουν τον γύρω από τον πλανήτη χώρο από τις strange και top let βόμβες πλάσματος.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Ναι ,ήταν μεγάλος σε ηλικία ο Μακέιν.
    Αυτός ήταν 86 και η ερπετού μαμυ του ,106.Αααχαχαχαχα !
    ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΣΕΙΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικο σχολιο!!!! Δεν εχω και τις καλυτερες εκφραστικες ικανοτητες, ομως θα προσπαθησω!! Εχω κατ επαναληψη αναφερει οτι οι σκοτεινες, εμμονικες και καταστροφικες προφητειες, προβλεψεις η προσδοκιες πολυ συχνα-οχι παντα ειναι απλα ΜΕΘΟΔΟΙ ανακατευθυνσης και χειραγωγησης των επερχομενων προς τις επιθυμιες των εξουσιαστων.Υπο το προσχημα-αλλοθι της προβλεψης και της προειδοποιησης.Ο ψιθυρος κατ εμε συνιστα ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ!! Αν οι περισσοτεροι αρθρογραφοι η οι σχολιαστες υιοθετησουμε μια παρομοια αισιοδοξη και θετικη για την ελευθερια τον ανθρωπο και την Ελλαδα οπτικη οπως αυτη του Ahoy νομιζω οτι στο μετρο των δυναμεων μας ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ την πολιτικη ιδεολογικης χειραγωγησης των παγκοσμιων εξουσιαστων και σταματουμε να παιζουμε το παιχνιδι τους!!! Χωρις να υποεκτιμουμε τον κινδυνο βροντοφωναζουμε οτι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!! ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ!!!!Δεν θα καταστραφουμε εμεις!!!! Αυτοι θαχουν προβλημα σε λιγο!!!! Ο ΙΧΩΡ η ο Ελληνισμος (πειτε το οπως θελετε) ξυπναει σιγα-σιγα!!! Η ψυχικη μας προσηλωση προς την ΝΙΚΗ δημιουργει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ των δυσμενων εξελιξεων και προδιαγραφει το ΜΕΛΛΟΝ ενα μελλον που οι εχθροι της Ελλαδος παγκοσμιοι εξουσιαστες αρνουνται και απευχονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ας σχεδιάζουν ότι θέλουν, στα τέτοια μας, τις ηλεκτρονικές ταυτότητες τις σχεδιάζουν απ το 1991 κι έχουμε 2021 σχεδόν, άντε γειάααα στα τσακίδια της κόλασης, τους ευχόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμείς όλοι όσοι μείναμε εδώ και αγωνιζόμαστε με τα σατανικά τέρατα κι όλες τις χθόνιες δυνάμεις που υπηρετούν γνωρίζουμε ποιοί είναι δίπλα μας
    πόσα χρόνια ερχόταν ο Γερμαναράς ταπεινωμένος για να τιμήσει την Θεοτόκο στον Ορχομενό;;

    Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης τον οποίο γνωρίσαμε στην στρατιωτική μας θητεία στην ΠΑ ως ανθυποσμηναγό, δίνει την κάτωθι συγκλονιστική μαρτυρία:

    Αφού αναφέρεται στις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης από την Θεοτόκο,της αρχιλοχίου της Αεροπορίας Στρατού κ. Βασιλικής Πλεξίδα με την πτώση του ελικοπτέρου ΧΪΟΥΙ στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, την Τετάρτη της Λαμπροβδομάδας του 2017, στις 17 Απριλίου, στο 18:01 χρονικό σημείο του παρακάτω βίντεο συμπληρώνει :

    Η αδελφή της προσπάθησε να αγιογραφήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ, είναι αγιογράφος

    Όταν την τελείωσε είπε «την τελείωσα»

    Και της εμφανίστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ και της λέει:

    «Δεν τελείωσες, ΕΓΩ είμαι ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ»
    « ένας στρατηγός έχει γαλόνια»
    « και θα μου βάλλεις γαλόνια»




    Και μάλιστα της είπε η ΠΑΝΑΓΙΑ:

    « ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

    Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτά τα έζησα ο ίδιος λέει ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης.





    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας, σε όλο το έμψυχο δυναμικό.

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΟΙ

    Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.
    Οι στρατηγοί υποκλίνονται ενώπιον ΤΗΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το παραπάνω σχόλιο είναι από
    δω
    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/12/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας το εχω ξαναπει:δεν τους συμφερει να ξεσηκωσουν τους λαθρο. Μια χαρα εξυπηρετουν το σχεδιο τους ετσι. Αν για καποιο λογο δεν βρεξει nukes συντομα, θα υλοποιηθουν ολα οσα θελουν. Και οι νεες ταυτοτητες και το 5G και το μαντρωμα στις πολεις-φυλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού τους δίνουν ιθαγένεια μπορεί ξαφνικά να γίνει καμιά τάχα μ επιστράτευση κήρυξη πολέμου και ως πλειοψηφία οι ισλαμιστές και οι ισλαμοδούλολάγνοι θα πάρουν κεφάλια τί λέει ο νόμος γι αυτούς σε φάση όπως η παραπάνω, θα έχουν περισώσει και το ίματζ είναι ευγενικοί οι Ευρωπαίοι δεν είναι κανίβαλοι ε;; η μέρκελ ζητά φίμωση της ελευθερίας του λόγου, ετοιμαστείτε για επόμενη φάση κομπρεσέρ και τρεμάμενου ζελέ, ακόμα να πιάσει η γερμανίδα έστω το δύο τοις εκατό...

      Διαγραφή
  12. https://sputniknews.gr/politiki/201911055089258-tzefri-paiat-o-amerikanos-ypokinitis-tis-apostatheropoiisis-apo-oukrania-eos-ellada/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν ...για να τελειώνουμε εδώ με τους ανώνυμους ερωτησακηδες...τραβάτε να ΒΡΗΤΕ αυτά που θέλετε ψαχνωντας .
    Βγαίνουν πολλά στην φόρα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή