«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δεν έχουν χαθεί ακόμα τα πάντα για την Ελλάδα…

του Κωνσταντίνου Γρίβα

 
Η κατάσταση για την Ελλάδα σε σχέση με την Τουρκία είναι από δύσκολη έως ζοφερή. Ωστόσο, η επικινδυνότητα μέσα στην οποία ζούμε προσφέρει ευκαιρίες...  

Ο λόγος είναι ότι πολύ απλά κανείς δεν θέλει μία υπερβολικά ισχυρή Τουρκία. Γι’ αυτό και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για συμμαχίες και συνεργασίες προς όλες τις κατευθύνσεις και σχεδόν με όλους τους δρώντες, ακόμα και με αυτούς που έχουν επιλέξει να είναι σήμερα φιλότουρκοι.

 

Για να μπορέσεις να κάνεις συμμαχίες και συνεργασίες, όμως, πρέπει πρωτίστως να υπάρχεις. Κανείς δεν πρόκειται να συμμαχήσει με ένα γεωπολιτικό φάντασμα που δεν θέλει συμμάχους, αλλά προστάτες. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι πρέπει να οικοδομήσεις τη γεωπολιτική σου ταυτότητα. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να ενισχύσουμε τη στρατιωτική μας αποτροπή.

Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, επειδή έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη στρατιωτική τέχνη, επιστήμη και τεχνολογία. Οι αντάρτες Χούτι στην Υεμένη είναι μία υποκρατική οργάνωση με πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Τους βοηθάει το Ιράν, αλλά κι αυτό... δεν είναι τεχνολογική υπερδύναμη. Όταν, λοιπόν, οι Χούτι έχουν ικανότητες στρατηγικής προβολής ισχύος και εμείς ακόμα συζητάμε αν μπορούμε να φτιάξουμε πέντε οπλικά συστήματα, τότε τι να πεις. 

Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας μεγάλης επανάστασης στις στρατιωτικές υποθέσεις. Έχει πολλές συνιστώσες, γεωπολιτικές και τεχνολογικές. Ένα κομμάτι αυτής της επανάστασης είναι η λεγόμενη τετάρτη βιομηχανική επανάσταση: Η τεχνολογία στους αισθητήρες, στους πυραυλοκινητήρες, στην τεχνητή νοημοσύνη και σε πολλά άλλα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα και καθοριστικά τον συσχετισμό δυνάμεων στο επίπεδο των οπλικών συστημάτων. 

Διάθεση για επιβίωση 

Βάζοντας το μυαλό μας να δουλέψει, μπορούμε να αναπτύξουμε πολύ γρήγορα και με χαμηλό κόστος τη στρατιωτική μας ικανότητα και ταυτοχρόνως να κάνουμε και στην εθνική μας οικονομία μία ένεση εισαγωγής χρήσιμων τεχνολογιών. Να σταματήσουμε το brain drain και να επαναφέρουμε επιστήμονες στην Ελλάδα. Να θέσουμε τις βάσεις για να αναζωογονήσουμε την οικονομία μας. Έχει γίνει στον κόσμο ποτέ αυτό; Βεβαίως, το έχουν κάνει με τεράστια επιτυχία οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Νότια Κορέα, η Σιγκαπούρη και άλλες χώρες. 

Λύσεις υπάρχουν. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η διάθεση για επιβίωση και αντίσταση. Και γι’ αυτό δεν υπάρχει υποκατάστατο, εξ ου και είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας. Θέλουμε να αντισταθούμε ή όχι; Δεν μιλάω μόνο για τις ελίτ, οι οποίες έχουν δείξει εμπράκτως την απροθυμία τους. Μιλάω και για τους πολίτες. Αυτό που θα λέγαμε με αριστερή ορολογία “οι πλατιές λαϊκές μάζες”. Θέλει ο ελληνικός λαός να διεκδικήσει τον εαυτό του και να υπερασπίσει την πατρίδα του; 

Το ερώτημα θα έπρεπε να έχει αυτονόητη απάντηση, αλλά πλέον βλέπουμε πολλαπλά μηδενιστικά φαινόμενα. Δεν μιλάω μόνο γι’ αυτούς που λένε, «οι Τούρκοι είναι φίλοι μας», ή «δεν θα πολεμήσουμε για το πετρέλαιο», ή «τα έθνη είναι ξεπερασμένα και είμαστε μπροστά σε μία παγκόσμια δημοκρατία». Μιλάω ακόμα και για ανθρώπους που διαπνέονται από έναν δημοκρατικό πατριωτισμό, αλλά που πια έχουν καταβληθεί από τη “γεωπολιτική του τάφου”. Είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είμαστε χαμένοι, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα, ότι δεν υπάρχουν ηγεσίες, ότι δεν μπορεί να υπάρξει αντίσταση κ.λπ. 

Ένα κρίσιμο σταυροδρόμι 

Το τελικό ερώτημα που πρέπει να το απευθύνουμε στους εαυτούς μας, είναι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Αν η Ελλάδα θέλει να διεκδικήσει τον εαυτό της. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε πράγματι υπάρχουν δυνατότητες για να το επιτύχει. Δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε ούτε από τη γεωγραφία, ούτε από την ιστορία. Σε αυτό το ιστορικό πλαίσιο είμαστε. Εδώ πρέπει να λειτουργήσουμε, δεν μπορούμε να πάρουμε τη χώρα και να την τοποθετήσουμε δίπλα στη Νέα Ζηλανδία. 

Ούτε να μετακινηθούμε στο μέλλον, ή στο παρελθόν. Εδώ βρισκόμαστε και εδώ πρέπει να δράσουμε. Κάθε ιστορική περίοδος έχει κινδύνους και ευκαιρίες. Όσο περισσότεροι είναι οι κίνδυνοι, τόσο περισσότερες και οι ευκαιρίες. Έχουμε μπροστά μας ένα κρισιμότατο σταυροδρόμι. Ή θα διεκδικήσουμε τον εαυτό μας εκ νέου διά της αντιστάσεως απέναντι στον τουρκικό ηγεμονισμό, ή θα εγκλωβιστούμε σε μία κίνηση απαξίωσης και έκλειψης της Ελλάδος από το γεωπολιτικό γίγνεσθαι, από τον κόσμο και την ιστορία… 


koukfamily

8 σχόλια:

  1. κε για να γινουν ολα αφτα, αγαπητε Κωτσο (μπλεξαμε τους Κωτσους), χριαζετε ενα υποτυπωδες κρατος ΝΑ ΕΧΗ ΝΕΟΥΣ, ΕΛΕΦΘΕΡΟΥΣ ΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    --- τι γινετε ομως σαφτο εδω ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ?
    --- πολα θηλυκα υπο-αντικιμενα του μπορντελου, χαζοπηδιωντε κε μετα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ μεσα στην φριχτη κιλια τους.
    --- τα χωρια ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΚΕ ΣΤΙΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, επιδη η θρησκια τους επιβαλη να παντρεφτουν κε επιδη σαν μυστηριο θεωρητε ο γαμος, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΙΝΕ Η ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ.
    --- τα ΒΟΗΔΟ-ΣΧΟΛΙΑ οχι μονο δεν βγαζουν εξυπνους, ελεφθερους κε με υψηλο φρονημα πολιτες, αλα ΜΟΣΧΑΡΟΗΔΗ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ικανα μοναχα για να παριστανουν τα γιουσουφακια στα καθε ιδους λαμογια αντι πινακιου φακης. ικανα μοναχα να τα περνουν οι στρατηγοι κε να τα σκοτωνουν στον πολεμο. ικανα μοναχα να πλεσιωνουν τα καθε ιδους κοματικα προβατοηδη μαντρια.
    --- ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΙΧΕ ΛΙΨΑΝΔΡΙΑ, ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΕΣ ΝΑ ΠΗΔΙΩΝΤΕ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    --- Στην ΑΘΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΨΑΝΔΡΙΑ, ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΔΥΟ ΚΕ ΤΡΙΣ ΓΥΝΕΚΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ.
    --- στο νεωτερο εληνικο μπορντελο τι γινετε? οχι μονο δεν γεναμε παιδια, αλα κε τα λιγα που εχουμε, εχουνε ριξη μαβρη πετρα κε την κοπανησαν για την ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
    --- ΠΟΥ ΠΑΣ ΟΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ??? πια ινε η δυναμη αποτροπης? οι λαθρο-μουσουλμανοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, μπορεί να συμφωνούμε στο θέμα των εκτρωσεων, αποδεικνύεσαι πάντως κλασσικο αντιχριστιανικο τρολλ.

      Γνωρίζεις ρε καραμητρο ότι ο μόνος υγιής καρπός, και για μια χώρα και για την προσωπική του ανέλιξη, είναι μόνο αυτος που προέρχεται από προηγιασμενη ένωση (γάμο) και σαν επόμενο βήμα την βάπτιση, δηλαδή την πρώτη και απαραίτητη μύηση του στο αιθερικο πεδίο;.....
      Αντε.. και σου μίλησα μάλιστα με όρους αρχαίας ελληνικής μεταφυσικής, για το θέμα της βάπτισης, όχι με όρους Ορθοδοξίας.

      Διαγραφή
  2. Τουρκία ;ποια Τουρκία ;η μήπως Τουρκία και Πακιστάν μαζί ;
    Χαχαχαχα !,είχαμε τις πορδες εδώ ,προέκυψαν και οι γάτο φαγοι.
    Ο ΦΙΔΑΚΙΑΣ ,θα κάνη την ύπουλη δουλειά.Μηπως αυτός ,ο ΦΙΔΑΚΙΑΣ ,ερεθίσει τον Τούρκο ;
    Εεε ..και να τον ερεθιση ...νααα !και εμάς !στα μέζεα μας.
    Τουφέκια δε θέλουμε ;ορίστε και τα τουφέκια.
    Χαχαχαχα !
    Σας λέγω :ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΣΚΑΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ ,ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΦΦΦΣΣΣΣΣ ,Ο ΟΦΙΣ.
    ΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ;ΕΕΕ ΝΑΑΑ !ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ !ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ !
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Α ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ !
    (Ψιτ...έχουν κούνια οι οφιδοι ;)
    Όποιος θέλει ,ας κυτταξω και από εκεί που γράφει ο αρθρογράφος.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΖΩ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ....
    ΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΤΣΙ !ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΝΡΥ ,ΜΕ ΛΕΕΙ...ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗ !
    ΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγάλος κίνδυνος , ο μεγάλος εχθρός , δυστυχώς δεν είναι οι Τούρκοι ! ! ! Δυστυχώς ο μεγαλύτερος εχθρός είναι οι κατασειράν ανθελληνικές και προδοτικές κυβερνήσεις , μαζί με τα επίορκα σώματα της αστυνομίας (αστυνομία πόλεων , ΜΑΤ κλπ) , του διεφθαρμένου δικαστικού σώματος , των επίσης επίορκων : Ανώτερων αξιωματικών στρατού ξηράς , ναυτικού , της ΕΥΠ με πρώτο και ποιό επικίνδυνο το ανθελληνικό και ξεκάθαρα προδοτικό κυνοβούλειο (και δεν έκανα ορθογραφικό λάθος , γιατί εκ του αποτελέσματος τέτοιοι είναι , και έτσι τους αξίζει να τους αποκαλούν)εκτός κάποιων υπερβολικά λίγων εξαιρέσεων ! ΓΙΑΤΙ ; Γιατί ξέρουν και ήξεραν τα σχετικά με τους Τούρκους και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα , αλλά συνεχίζουν την καταστροφή της χώρας μας και του έθνους μας μέσω της πρόσκλησης και της ανεμπόδιστης - με εντολές τους - αθρόας εισροής λαθρομεταναστών προς αντικατάσταση του πληθυσμού της πατρίδας μας τώρα , και της αυριανής σφαγής μας σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία ! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ! Δεν είναι ο Τούρκος που ανοίγει τις στρόφιγγες ροής των λαθρομεταναστών , αλλά κυρίως οι 2 τελευταίες ανθελληνικές προδοτικές και επίορκες κυβερνήσεις δεδομένου , οτι και σύνορα έχουμε , και στρατό και αεροπορία και ναυτικό που τα χρυσοπληρώνουμε . Η μόνη ρεαλιστική και αποτελεσματική λύση για την περίπτωσή μας είναι αυτή που εφάρμοζε ο ήρωας μας Θεόδωρος Κολοκωτρόνης σε ανάλογες περιπτώσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --- αγαπητε ανωνυμε 16 Δεκ. 13:25, ενθουσιαστηκα με τα γραφουμενα σου. ΜΠΡΑΒΟ. αφτη η ιστοσελιδα, αμα ξεχασει, βγαζει και πραγματικους μεγαλους (μετα απο μενα βεβεα).
    Τα γραφης απλα ΚΕ ΣΩΣΤΑ, οπως ακριβως ινε. μονο πεντε παρατηρησεις, τις εξης τεσερις: 1. αφηνε κε καμια παραγραφο, για να μην κουρκουτιαζη η σαραβαλιασμενη γκλαβα μας. 2. το "κολοκοτρωνης" γραφετε με τρια ομικρον κε το τελεφτεο ωμεγα. δεν βλεπης εμενα τι ορθογραφος κε τι καλο πεδακι του σαπιου συστηματος ιμε?
    --- κατα τα αλα . . . αντι να φερουν τιποτα σωστες κε σεξυ μουσουλμανες, να παρουμε απο δυο-τρις, να δουμε εμεις οι φουκαραδες ασπρη μερα κε τα ληξιαρχια κανα εληνοπουλο, αφτοι οι πουστηδες οι σιωνιστες πανε κε φερνουνε κε γεμισανε τον τοπο με κατι αρσενικα λυσαγμενα κτηνη, καταληλα μονο για τους ιδιους.
    --- αληθια, πιος ηταν ο νονος του Μεγαλεκου ρε παιδια?
    --- καποτε ρωτησα τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ (ημουν το δεξι του χερι) "τι ινε καλυτερο, ενας παντρεμενος χωρις παιδια? η ενας ανυπαντρος με παιδια?" μου απαντησε "το καλυτερο ειναι παντρεμενος με παιδια. αλλα ετσι πονηρα οπως μου το θετης, αναμεσα στα δυο, πιο πανω ινε ενας ανυπαντρος με παιδια".
    --- αφτα τα ιπε ο μεγαλυτερος, αγωνιστικοτερος κε ηρωικοτερος ιεραρχης της ελαδας τα τελεφτεα εκατο χρονια κε βαλε, ο οπιος δεν εβαλε ποτε χρυση μητρα στο κεφαλι του, αλα παντα τον εβλεπες με ενα τριμενο ρασο κε ενα ξυλινο μπαστουνι.
    --- Σατραπη δασκαλε Κωτσο, για τιμωρια σου θα σου στιλω τρις λαθρο-μουσουλμανες να κανης δεκαπεντε παιδια, εστω κε παντρεμενος.
    --- ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. εστω κε στον καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος16 Δεκεμβρίου, 2019 16:48

      Φίλε αυτές που θα έπρεπε να πηδάμε και με τις οποίες θα έπρεπε να τεκνοποιούμε έχουν από ένα σκυλάκι η κάθε μία και ασχολούνται με αυτό αντίς να ασχολούνται μα τα... "γατάκια" τους γιά να δει η χώρα προκοπή! Από την άλλη, μας παροτρύνεις να πηδάμε επειδή χανόμαστε, ακόμα και εάν αυτό θα είναι μιά βρώμικη "γάτα" λαθρο-μουσουλμάνας;;;!!! 'Ετσι δεν είναι;;; Μας υποβιβάζεις την Δ' Εθνική κατηγορία, του λαθρο-γάμη/σαβουρογάμη!!! Και υποτίθεται ότι όλα αυτά τα λέει ένας 'Ελληνας...και μάλιστα το δεξί χέρι του Καντιώτη;;;; Γιά "δεξί" σε κάτι άλλο πάει ο νους μου μ' αυτά που γράφεις, σε "χέρι" πάντως, όχι! Εκτός από τα τρολαρίσματα και τις ανοησίες που γράφεις, συνεχίζεις ακάθεκτος και την εσκεμμένη "ανορθογραφία" σου! Απορώ και εξίσταμαι πως ο Κώστας επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοιες αρλούμπες στο μπλογκ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ανώνυμε 17 Δεκεμβρίου, 2019 10:07,

      έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Εμένα το τρολ ΔΕΠ με κάνει και χτυπιέμαι στα γέλια, εσένα σε συγχύζει. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι έχει την δύναμη να περνάει γνώμη στο υποσυνείδητο, ο ΔΕΠ, την στιγμή που οι περισσότεροι χτυπιόμαστε στο γέλιο με αυτές τις αρλούμπες; Το γέλιο το χρειαζόμαστε, ανεβάζει το ηθικό.

      Διαγραφή