«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Σαπίλας ράσου συνέχεια..

..από την Ευτυχία Ξυνίδου



Καλημέρα.. Αφού θυμίσω ότι ο νέος Ποιμενάρχης Αρχιεπίσκοπος Αμερικής είναι Τούρκος όπως ο Βοθρολομαίος και διορισμένος απ' τον Ερντογάν με την συγκατάθεση του, στο ΚΑΛΑΜΙ (Εφημ. της Ν.Υορκης) διαβάζουμε τα παρακάτω και φρικάρουμε...

Συνάντηση αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με το ''αφεντικό'', πρόεδρο Τουρκίας, Ερντογάν

O αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το ''αφεντικό'', τον πρόεδρο της Τουρκίας (βράδυ 25 Σεπ. '19) στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Νέα Υόρκη, γιά να του υποβάλει τα σέβη του ''και να τα πουν''. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή γιά να υποβάλει τα δικά του δουλοπρεπή σέβη στον Ελπιδοφόρο.

'Ετσι, γιά να ξέρουμε τι ρόλο παίζουν οι νεογενίτσαροι του Πατριαρχείου, τι ρόλο παιζει η ''θυγατρική'' του, ''εμπορική επιχείρηση Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ'', που ''ανήκουν'' και γιατί κατάστρεψαν την ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ, με την ανοχή ηλίθιων και ξεπουλημένων ελληνικών κυβερνήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η ΕΙΔΗΣΗ:

Ερντογάν και Ελπιδοφόρος -σύμφωνα με την ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής- συζήτησαν επίσης, για θέματα που αφορούν στις ''μειονότητες σε Ελλάδα και Τουρκία''!!!

Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον αρχιεπίσκοπο να συζητά γιά ''μειονότητες στην Ελλάδα'';;; Τελικά, ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;;;

Σημ.: Θυμίζουμε ότι ο Ελπιδοφόρος έχει καταγγελθεί δημόσια και γραπτά, από ιστοσελιδα Βετεράνων ΗΠΑ, ως ''πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας''. Αρχιεπισκοπή και το...''μήνυμα Μητσοτάκη''

Σε ότι αφορά την συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (26 Σεπ. '19), την συζήτηση με αυτόν παρουσία συζύγου και υιού Μητσοτάκη και την ''παρέλαση'' όλων των υπουργών και υφυπουργών του (που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη) στην Αρχιεπισκοπή (πρωτοφανής στην ιστορία της Ομογένειας) γιά να υποβάλουν τα δουλοπρεπή ''σέβη τους'', ο διαπλεκόμενος κ. Μητσοτάκης έστειλε ένα ''ηχηρό μήνυμα'' στην Ομογένεια ΗΠΑ:

«Στηρίζουμε αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, στηρίζουμε την απάτη (π.χ. ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου Μανχάτταν), την αρπαχτή, το κλείσιμο ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή, την πώληση εκκλησιών-σχολείων που έχτισαν Ομογενείς. Αρκεί να τριπλασιαστούν οι εκκλησιαστικές καταχωρήσεις και ''χορηγίες'' στην -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδα του υφυπουργού μου Διαματάρη, στην οποίαν παλαιότερα ήταν συνέταιρος και ο πατέρας μου και η οικογένειά μου πάντα φρόντιζε να παίρνει χρήμα από το ελληνικό κράτος».

Σημ.: Ο αρχιεπίσκοπος εκπροσωπεί περίπου το 15% της Ομογένειας, όσα και τα μέλη των ενοριών-εκκλησιών.

---> Μετά την συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή, πρωθυπουργός και αρχιεπίσκοπος πήγαν παραδίπλα γιά να εγκαινιάσουν τους νέους ανελκυστήρες στο γεν. Προξενείο. Κάτι βρύσες και τα ''καζανάκια'' στις τουαλέτες του προξενείου, υποσχέθηκαν να τα εγκαινιάσουν του χρόνου. 


3 σχόλια:

  1. Μακαρι ο επομενως Οικουμενικος να ειναι Ρωσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα κανουν οι ξενοι ηγετες (για τις χωρες τους) και συνδιαλεγονται με τους αρχιπαπαδες μας (Σχολαριοι οι περισσοτεροι) και την ηγεσια της Εκκλησιας. Αφου ετσι ανετα και χωρις κοστος μπορουν να επηρρεαζουν καθοριστικα και κατα τα συμφεροντα τους την πολιτικη της Ελλαδος.Οταν οι περισσοτεροι (Ρωμιοι και οχι Ελληνες) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν το διαχωρισμο της θρησκευτικης τους πιστης απο την πολιτικη και την ΠΑΤΡΙΔΑ.Παραβιαζοντας ξεκαθαρα και το δικο τους υποτιθεται προταγμα "ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙ..........." !! Ενω ειναι ΘΕΜΙΤΟ οι πολιτες να εχουν και να καλλιεργουν την οποια θρηκευτικη τους πεποιθεση-συνειδηση και πιστη ειναι ταυτοχρονα ΑΘΕΜΙΤΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και εντελλει ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ εκ του αποτελεσματος να προτασσουν τις ατομικες και προσωπικες αυτες πεποιθησεις ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ τους κληρικους ηγετες να τους εκπροσωπουν ΕΡΓΩ και στην πολιτικη!!! Προκειται περι Χομεινισμου και θεοκρατιας αυτο που γινεται!!!! ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!! ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΙΩΝΕΣ!!! Να το ξαναγραψω παλι αυτο που ελεγε ο Περικλης Γιαννοπουλος!!!! Παπας προτασσων την Θρησκεια απο την Πατριδα ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια, για τα πολλαπλά μασωνικά σεξουαλικά όργια του Απελπιδοφόρου στην Αμερική και αλλού δεν έχει ακούσει κανένας??? Ο κόσμος τόχει κόσκινο κι η Ελλάδα κρυφό καμάρι! Σε μια αγγλική ψευτο-στοά της Αμερικής ανήκει και φυσικά είναι πιο κοντά σε Κλίντον, Σόρος, Μέρκελ, Ερντογάν. Όσο αυτός είναι χριστιανός, είμαι και γω ο Δαλάι λάμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή