«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ..

(φωτο και τίτλος από εδώ)
 
..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ!
Διαβάστε επίσης: Γ.Τράγκας: «Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα – Φοβάμαι την δολιότητα της Μέρκελ»

10 σχόλια:

  1. ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Δεκεμβρίου, 2019 22:04

    ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ "ΜΠΑΜ", Ό ΤΡΑΓΚΑΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΠΝΟΣ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ, Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΚΌ;
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΈΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ "ΨΙΛΕΣ" ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε, ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ"ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΙ'ΕΤΣΙ".
    ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΈΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΟΣΜΗ" ΤΟΥ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΧΑΡΤΟΠΌΛΕΜΟΣ", ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΦΑΡΈΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΔΈΝ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΗΜΊΜΕΤΡΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΎΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΌΡΚ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΡΌΧΡΩΜΟΥΣ ΓΎΦΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΆΘΕΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΆΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΊΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΎΣ;
    ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΚΑΙ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΑ "ΚΡΥΦΑ", ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΟΎΜΕ ΜΕ ΚΑΝΆ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΌΚΟ Ή ΣΥΡΙΖΑΊΟ. ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΎΜΕΝΟΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΎ.
    ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΉ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ό ΣΤΡΑΤΌΣ ΕΠΆΡΚΕΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΏΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΊΩΝ, ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉ ΑΡΚΕΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΑ ΜΕΤΌΠΙΣΘΕΝ; ΜΕ ΤΙ ΌΠΛΑ; ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ "ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ" G-3;ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΣΗ ΕΞΟΙΚΕΊΩΣΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ, ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 7,62 ×51; ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ό ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΗ; ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΕΚΙΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΟΔΟΥ, ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΑΛΑΙΏΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΛΛΆ ΠΙΣΤΕΎΩ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ) ΟΤΙ Ό ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ "ΠΟΔΙΤΣΕΣ", ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΌΝΟΝ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ "ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ" (ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ.ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΈΝΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ,"ΝΑ'ΧΕΤΕ ΔΥΌ ΟΠΛΑ.ΤΟ ΈΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ'ΧΕΤΕ ΚΡΥΦΟ"."ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ".
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!
    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΆΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΛΈΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ,"ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΥΣΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κυνηγετικές καραμπίνες κάνουν για κλειστό χώρο ή θα προκαλούσαν και αυτές απώλεια ακοής;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Για μια φορά...εντάξει...πολύ εκκωφαντικός κρότος.Μετα...δεν το ξανακανης !χαχαχα
      !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      Το έχω δοκιμάσει.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Δεκεμβρίου, 2019 21:16

      Γιώργη, τα τουφέκια κάνουν για κλειστούς χώρους,όπως όλα τα όπλα,απλά εννοώ ότι χωρίς εξοικείωση, μόλις πυροβολήσεις, το πρώτο πράγμα είναι ένα στιγμιαίο μικρό σόκ και μια απώλεια ακοής,μερικών λεπτών,όπως και ένα αίσθημα του τύπου "πού βρίσκομαι", δηλ.μία κατάσταση που δεν έχεις βρεθεί ξανά.Ειδικά με όπλα μεγάλων διαμετρημάτων,πρέπει να είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ με το όπλο σου,αλλοιώς είσαι επικίνδυνος και για τον εαυτό σου και για τους άλλους.
      2ον, ανάθεμα άν κάποιος πού φέρει όπλο,έχει διδαχθεί, σωστή σκόπευση και αντίληψη σκοπευτή σε άσκηση και ειδικά σε μάχη, μόνος εναντίον πολλών.
      Σαν πρώην Σκοπευτής, πίστεψέ με έχω δεί πολλά τραγελαφικά.
      Για να μάθω να ρίχνω,ξόδεψα πολλά λεφτά για να μάθω να ρίχνω από 22άρια και 9άρια,μέχρι 45άρια και .357 magnum.
      Έμαθα να ρίχνω με m-16 των 5,56, έως m 14 των 7,62,τυφέκια πού είχαμε στον σύλλογο και πίστεψέ με Γιώργη, για να μάθεις ένα απλό πιστόλι,πρέπει να "μαυρίσουν" τα χέρια τα μούτρα και τ'αυτιά απ'την πυρίτιδα.

      Διαγραφή
  3. αφεντικο, φιρι-φιρι πας να σου κλισουνε το μαγαζι.
    --- πιος να εφοπλιστη? τα αρσενικα μαμοθρεφτα? οι θηλυκες χοντρο-τεμπελες? οι καφενοβιοι παπαροπαπουδες?
    --- αν ενοης ικιακο εξοπλισμο με αζαξ κε κατσαριδοκτονα, οσο γιαφτο ημαστε ικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα αρχίσουν να τρώνε τις μαπες τους τα μαλακομπουκωμενα,θα αλλάξουν στάση.Οποιο δεν αλλαξη ,το έχασε το κεφάλι του.
    Ας πάη πρώτα η αστυνομία με τους εισαγγελείς ,να μαζέψουν τα όπλα από τους λάθρο στα τζαμια και ας ελθη μετά σε εμάς.
    Οι πρώτοι έμποροι εδώ μέσα ,θα τρίβουν τα χέρια τους από χρυσές δουλειές.
    Βλέπε ,κατσαπλιαδες.
    Όπλα βρίσκεις.Ανδρεια βρίσκεις ;
    Και από αυτή υπάρχει.
    Και το δυνατότερο όπλο ,είναι ότι βρισκόμαστε μέσα στην πατρίδα μας .
    Ξέρεις για πότε θα σπάσουμε τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ στα ορκακια ;στο πιτς φυτίλι !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ "ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ" ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Δεκεμβρίου, 2019 18:34

      ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;
      ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΛΑ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.
      ΕΛΑ, ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΟΝΑΞΙΕΣ.

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ Η/Υ , ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ , ΕΠΑΝΗΛΘΑ ......ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή