«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ πατρός Κλεομένη από τη ΦΥΛΑΚΗ.

Όταν μιλάει η συνείδηση ενός ανθρώπου, ενός ασυμβίβαστου ιερωμένου, τα λόγια περιττεύουν.
 
 
Πάτερ Κλεομένης Κεφάλας.

Ο πατέρας Κλεομένης συνελήφθηκε με οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πριν ακριβώς ένα μήνα (στις 13/11/2019) και έκτοτε βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου.
Υπενθυμιζουμε το κάλεσμα συγκέντρωσης χρημάτων για την πληρωμή των ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ (τοκογλυφικών) προστίμων και επιπλέον της 18μηνης φυλάκισης (το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί ανέρχεται στα 22.000 ευρώ περίπου!) και έχει επιβληθεί στον πατέρα Κλεομένη, επειδή πέταξε ένα αυγό και έφτυσε ένα εβραϊκό μνημείο. 
Διαβάστε για το πως μπορείτε να στηρίξετε την πρωτοβουλία για την απελευθέρωση του πατρός Κλεομένη, εδώ:
 

ΕΚΚΛΗΣΗ οικονομικής βοήθειας 

για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.




Θυμίζουμε :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη (Βίντεο από τη σύλληψη κ διαρκής ενημέρωση). Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ.


  

2 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Δεκεμβρίου, 2019 23:54

    Ό Παντοδύναμος Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στόν αγωνιστή πάτερ Κλεομένη.Ακόμα και μέσα στην φυλακή,δεν θα τον αφήσει ο Θεός.
    Θαύματα θα γίνονται πάντα από τούς στρατιώτες Του.Ίσως να πήγε εκεί για να σώσει τις χαμένες και αδύναμες ψυχές.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ό ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    Κράτα γερά πάτερ.
    Μπράβο στόν ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ για τον αγώνα πού δίνουν σε όλα τα μέτωπα.ΑΞΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Μεγάλος Ήρωας των ημερών μας - ένα Αληθινό Σύμβολο!
    Το Πραγματικό Πρότυπο για όλους τους Ρωμιούς Ορθοδόξους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή