«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ Κ@ΛΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΟΙ Ή ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ... ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ!!!



Το Αφγανιστάν θα συμμετάσχει στην τουρκική άσκηση προσομοίωσης αποβάσεων σε ελληνικά νησιά EFES 2020!

 

Εκτός από παράνομους μετανάστες που στέλνει κατά δεκάδες χιλιάδες το Αφγανιστάν στην Ελλάδα και η οποία τους δέχεται αδιαμαρτύρητα, τώρα στέλνει κιαι στρατιωτικές δυνάμεις για να μετάσχουν σε μια άσκηση που κατά παράδοση προσομοιάζει αποβατικές επιχειρήσεις κατά ελληνικών νήσων!

Έτσι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η κεντροασιατική χώρα, θα στείλει στρατιωτικές δυνάμεις για συμμετοχή στην άσκηση του τουρκικού Στρατού EFES 2020 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου στο Αιγαίο.

Προφανώς το Αφγανιστάν έχοντας ήδη εμπειρία στο πώς εισβάλουν Αφγανοί πολίτες στα ελληνικά νησιά με φουσκωτά, τώρα θέλει να την μεταλαμπαδεύσει και στις ένοπλες δυνάμεις του.

πηγή

5 σχόλια:

  1. Ναι ! έτσι !χαχαχαχα !ακριβώς !.
    Μεγάλο μέρος των Αφγανών ,είναι προελευσεως ρυπαρων γενών.Κρονια κατασκευάσματα.Εμμμμ !πως !έτσι βγάζες καμπαρέ και σφάζεις για μια φωτογραφική μηχανή στην μέση του δρόμου ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΝΑ !ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ.
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΜΑΡΟΚΙΝΟΊ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ,ΑΦΓΑΝΟΙ ,ΠΕΡΙΚΑΥΚΑΣΙΟΙ ΛΑΟΙ.
    ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ,ΣΚΥΘΕΣ ,ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΙΛΑΣ ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΟΙ ΜΚΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ,ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ,ΤΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΔΩ .
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ ,ΤΥΧΑΙΟΙ .
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΕΕΕ ;ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ;
    80.000 τζιχαντιστές από Τουρκία ,έτοιμοι να εισχωρήσουν στην Ελλάδα.
    Μόλις τους ΑΜΟΛΥΣΕΙ ο μογγολος.
    Εντάξει ;καλά πάμε ;
    Από 3 φυσιγγιοθηκες ο καθένας μας ,10 κουτιά των 100 φυσίγγια και δεν θα φθάνουν.
    Λοιπόν ;
    Ερώτηση προς όλους σας :έχετε ρωτήσει κανέναν από δαυτους ,μ"λάθρα στην πατρίδα μου μέσα σε μια βάρκα ,έχεις σκεφθεί πως θα φυγής ;"
    Κυτταχτε τον και αφήστε τον .
    Εεε ;τι θα σκέφτεται ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ;
    ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;
    ΕΙΠΑΜΕ :Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΚ.
    Ο ΧΡΌΝΟΣ ΤΟΥΣ ,ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΙΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    NUMBER THREE :DRAKOUMEL.
    ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kυβερνηση ακουει;;;;;;Αυτοι δεν ενσωματωνοντε με τιποτα λεει. Η Ευρωπη ζηταει ενα πραγματικο Τραμπ να τους σωση λεει. O πολυπολιτισμος ειναι δουλεμα και απατη λεει.

    Αυτα τα λεει για τους διπλωματουχους του πανεπιστημιου ΚΝΕ οι οποοι εχουν εμπεδωσει οτι ο πολυπολιτισμος τελικα θα φερει στη γη οτι δεν καταφερε να φερει ο κομμουνισμος, ο Κλιντονισμος, ο σισιαλισμος, ο ΝΑΤΟισμος και το κακο συναπαντημα της διεστραμμενης ιδεολογιας.

    Εμπαινε Ρομπρτ Ντειβυ

    https://twitter.com/RobertJohnDavi/status/1208780866727620613

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτουνος Αhoy;Ντάβι....
    Εν πασει περιπτωσει ,άσε τους .Τώρα θα αρχίσουν να καλούν αυτοί.Στην κυριολεξία και στην μεταφορά.
    Στην Αθήνα θα γινη της πουτανας.
    Τέταρτο κέντρο εξουσίας γαρ.
    Πώς τον είπαμε τον κύριο που στραγγαλίζει οφεις ;ΗΡΑΚΛΗΣ.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕ !2019- 2024.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή