«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΊΣΤΗ

του Marco De Sade

Σχόλιο Διόδοτου: Όσοι ενοχλείστε με την βωμολοχία, καλύτερα μην το διαβάσετε. Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τον φίλο Μάρκο το δικαίωμά του να εκφράζεται "καραϊσκάκικα" 🤣 ... 




Όταν το 9010 ο λαθρομετανάστης με την πένθιμη γραβάτα έσυρε την χώρα με το έτσι θέλω στα μπουντρούμια του Δ.Ν.Τ. ήμουν βέβαιος ότι η επιλογή του Καστελλόριζου (Μεγίστης) ως τόπου ανακοίνωσης της πουστιάς του δεν ήταν καθόλου τυχαία.



Την ληστοσυμμορία του ΠΑΣΟΚ την ακολούθησε μια σειρά από κυβερνήσεις μοχθηρών και τοξικών απατεώνων που διέλυσαν κατ’ εντολή των τοκογλύφων αφεντικών τους ό,τι δομή, θεσμό και ηθική αξία είχε μείνει όρθια στην Νεοελλάδα.



Με αποικιοκρατικά μνημόνια, ληστρικά ψευτόχαρτα και συμβάσεις του κώλου όλοι αυτοί οι ΜΑΣΟΝΟΔΟΥΛΟΙ πουτάνας γιοί και οι πουστρο-φαμίλιες τους παντελόνιασαν δισεκατομμύρια ξεπουλώντας τον εθνικό πλούτο, την ιστορία και τα ιθαγενή ζώντα ζώα.



Πλεόν το μόνο που απομένει είναι η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ η οποία είχε συμφωνηθεί από την αρχή.



Δεν ξέρω τι μου λέτε για «προδοσίες» και άλλες ακαδημαϊκές κλαπαρχιδιές. Το αβίαστο συμπέρασμα είναι πως αυτοί οι βαλέδες κάνουν πολύ μεθοδικά την δουλειά που τους ανέθεσαν οι υψηλά ιστάμενοι στο ποδιτσομάγαζο.

Το μόνιμο ερώτημα είναι: «Εμείς τι κάνουμε;»
Η απάντηση είναι σκληρή:



...ΠΙΠΕΣ.

Η Εκκλησία κάνει πίπες...
Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πίπες...
Οι εθνικιστές κάνουν πίπες...
Η διανόηση κάνει πίπες...
Η δικαστική εξουσία κάνει πίπες...
Ο πορνολαός, δηλαδή όλοι μας, κάνουμε πίπες...
Είμαστε το κράτος της πίπας αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να μας ζητηθεί και κώλος.

Σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά την ανακοίνωση του Καστελλόριζου, ο κύκλος που άνοιξε ο Γαμημένος Αποκούνια Πουσταράς κοντεύει να κλείσει. Ελάχιστες είναι οι λεπτομέρειες που δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί.
Κι όμως οι μπάσταρδοι που μας οδηγούν ως ληγμένο πόπολο στην καταστροφή και στην σφαγή, εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.
Ακόμα και τώρα που τα πράγματα έφτασαν στο δια ταύτα, μας παίζουν τον παπά ότι δεν γνωρίζουν σε ποιο νησί θα επιτεθούν οι Μογγολότουρκοι.



Πως γίνεται να μην το γνωρίζουν αφού ο Ερντογάν το έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό;



Τώρα μάλιστα με την Τουρκο-Λιβυκή σεμπριά έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο.



Το μαρτυρικό Καστελλόριζο, την Μεγίστη θα προσπαθήσουν να καταλάβουν.



Είναι η μέγιστη πούτσα στον κώλο τους. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει τούρκικη ΑΟΖ.



Είναι μικρό (480 ψυχές), είναι δίπλα τους (1,2 ν.μ.), είναι μακριά από την Ελλάδα (72 ν.μ. από Ρόδο) και τους ενοχλεί (σαν σπυρί στην κωλοτρυπίδα). Δεν χρειάζονται καν αποβατικά σκάφη. Αυτά θα τα έχουν μαζέψει απέναντι στα μεγάλα νησιά μας για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό (μαζί με τους λαθροπιθήκους). Στην Μεγίστη θα χρησιμοποιήσουν φουσκωτά. Με 200 μικρά μπορούν μέσα σε 15 λεπτά να στείλουν 2.000 κομάντος στο νησί αφού πρώτα θα το έχουν ισοπεδώσει με το πυροβολικό τους από απέναντι.

Μπορεί η Μεγίστη να είναι το δόλωμα για την διάλυση της Τουρκίας.
Μπορεί το νέο καθεστώς του Αιγαίου να έχει ήδη κανονιστεί στο ιδιαίτερο δωματιάκι κάποιας μυστικής λέσχης.

Μπορεί όλα να πάνε στραβά για όλους.




Το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζονται δάκρυα για την Μεγίστη.



Μόνο παλούκια για πολιτικάντηδες και στρατιωτικούς που μετά θα ισχυριστούν ότι «δεν γνώριζαν».




1000spartiatai.blogspot.com

16 σχόλια:


  1. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ" Μια έρευνα που φέρνει το φως ένα συνεχές έγκλημα που λαμβάνει χώρα στις πλάτες όλων μας. (βίντεο)

    Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.5 ΕΠ.8 ΑΑΔΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

    Στο όγδοο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου των εκπομπών Αποκάλυψις, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανοίγει για ακόμη μια φορά των φάκελο της Ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων. Μια έρευνα που φέρνει το φως ένα συνεχές έγκλημα που λαμβάνει χώρα στις πλάτες όλων μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=0xwpakr66jM&feature=emb_title

    https://attikanea.blogspot.com/2019/12/blog-post_90.html

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο Marco De Sade "καραϊσκάκικα" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ...

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ "καραϊσκάκικα"

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ……….

    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ,
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ……………..
    Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ………

    ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕΣΩ

    ΕΕ ,

    ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ,

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,

    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΤΟ ESM ,

    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ,

    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,

    ΛΟΓΩ TOY ΟΤΙ :

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα

    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες

    και οι λόγχες και τα όπλα

    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.

    Το κράτος έκανε καλά τη δουλειά του. Αποξένωνε τον Έλληνα από τη φύση και την ιστορία του,

    Δεν δανείζω για να σώσω αλλά για να ελέγξω.

    Το χρήμα κινείται συσσωρευτικά, το δάνειο έχει την
    έννοια ότι ο οφειλέτης δεν παίρνει ακριβώς χρήματα αλλά δεσμεύεται βάσει εικονικών δανείων ότι θα εξαρτάται για πάντα από το δανειστή του.

    Τα κρυφά δάνεια έχουν αξία και όχι τα φανερά.

    Τα κρυφά σύμφωνα με τα οποία πωλείται η Πατρίς ,

    ενώ τα φανερά εξανεμίζονται τόσο γρήγορα από τους τοκογλύφους ώστε γρήγορα να γεννάται η ανάγκη νέων.

    Σε αυτή τη λογική το Ελληνικό κράτος
    ανακηρύχθηκε το 1830 ανεξάρτητο και ήδη χρεωμένο.

    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ
    Με βάση τη νέα αστική λογική που αναπτυσσόταν στην Ευρώπη

    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες
    και οι λόγχες και τα όπλα
    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.


    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ


    Μας άφησαν χωρίς ΑΜΥΝΑ ή πολεμική - ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ -


    http://www.antibaro.gr/article/3742

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα KAI ENA ΣΧΟΛΙΟ !!! ΑΠΟ ΤΟΝ Πέτρος Μ. 20 February 2018 at 22:53 ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

    Πέτρος Μ. 20 February 2018 at 22:53
    Κύριε Μακρυπούλια,

    ωραία τα γράφετε επειδή όπως κάτι ξεχάσατε, θα κάνω μια σημαντική επισήμανση.

    Καταρχάς θα αναφέρω ότι το Ελληνικό θαύμα της οικονομίας από το 1950-1974, περιλαμβάνει και τη χούντα και ολοκληρώθηκε με την έναρξη της “μεταπολίτευσης”.
    Αυτό που ξεχάσατε είναι να αναφέρετε είναι ότι τα “παλιά δάνεια” για τα οποία δανειζόμαστε, τα είχε διαγράψει ο Μεταξάς και η Ελλάδα είχε δικαιωθεί δικαστικώς από τα διεθνή δικαστήρια.
    Το 1964 έγινε όμως η τελική ρύθμιση των …προπολεμικών χρεών. Αν μη τι άλλο, για την προσφορά της χώρας στη νίκη των συμμάχων κατά τον βππ, έπρεπε τουλάχιστον να μας διαγράψουν τα χρέη τα προπολεμικά. Και δε θα γίνονταν και απολύτως τίποτα αν αρνούμαστε εμείς αυτό το χρέος και ποτέ δεν το αποπληρώναμε. Μετά τα τόσα δεινά του λαού μας κατά τον βππ, μετά το κατοχικό “δάνειο”, με ανοιχτές τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, χρωστούσαμε κιόλας;
    Η κυβέρνηση όμως του Γεωργίου Παπανδρέου με υπουργό Οικονομικών τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υπέγραψε τη χειρότερη δανειακή σύμβαση και ρύθμιση χρεών που έχει υπογράψει ποτέ η χώρα (εκτός από τη σημερινή). Αναγνώρισε το σύνολο των προπολεμικών χρεών της χώρας από το 1881 και μετά. Στο ακέραιο της αξίας τους, χωρίς να παίρνουμε υπόψη αυτά που πληρώθηκαν από τη χώρα ή που είχαν πληρωθεί μέχρι τότε. Χωρίς να παίρνεται υπόψη ότι γι’ αυτά είχαμε κηρύξει 2 πτωχεύσεις επίσημες, το 1893 και το 1932. Αναγνώρισαν επιπλέον το σύνολο των τόκων υπερημερίας που είχαν μεταφέρει φυσικά σε τιμές του 1964, συν 71% προσαύξηση των τόκων υπερημερίας για το πιστωτικό κίνδυνο και φυσικά την ψυχική οδύνη, το πρόβλημα της …ψυχικής γαλήνης, που είχαν υποστεί οι δανειστές.
    Η τελική ρύθμιση έγινε το 1964 με την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου. Η αναγνώριση όμως αυτών των «οφειλών» έγινε το 1962 επί κυβερνήσεως του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τα χρέη που είχε απαρνηθεί ο Μεταξάς…
    Καθορίστηκε να πληρωθούν αυτά τα χρέη σε 45 χρόνια. Που σημαίνει, 1964 και 45 = 2009. Ξεχρεώσαμε δηλαδή με τα …προπολεμικά χρέη το 2009.
    Αλλά ένα χρόνο μετά, το 2010, ξεκίνησαν τα …νέα χρέη. Το 2008 με Καραμανλή και πάλι, κάναμε δοκιμές και τα 23 + 5 δις που δώσαμε στις τράπεζες επιστράφηκαν. Το 2010 ξανά με Παπανδρέου, στη συνέχεια το 2012 με Παπαδήμο και με Σαμαρά έδωσε η Ελλάδα στις ιδιωτικές τράπεζες με τη μορφή “κρατικών εγγυήσεων” ή “ανακεφαλαιοποιήσεων” συνολικά πάνω από διακόσια δισεκατομμύρια Ευρώ. Και βέβαια οι τράπεζες δεν μας επέστρεψαν ποτέ τίποτε άλλο.
    Περισσότερα από 220 δισεκατομμύρια Ευρώ χρειάστηκε το ιδιωτικό τραπεζικό μας σύστημα που διαχειρίζεται Ευρώ. Περίπου το 70% του δήθεν εθνικού μας χρέους.
    Ο νοών νοείτω.-

    http://www.antibaro.gr/article/3742

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΕΠΟΧΗ
    ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ………..

    ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ,

    ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ,

    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ,

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ :
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Χ Ρ Ε Ο Σ !
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΕ!
    ΤΙ ΕΣΤΙ ESM !
    ΤΙ ΕΣΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ : ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΗΜΑ !

    ΑΝ΄ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ,
    ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ , ΜΕΣΗ , ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ,
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝH ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ…

    Το δημόσιο χρήμα, είναι το έπαθλο κάθε κυβέρνησης!

    Το σημερινό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα έχει αιτίες και αφορμές. Σίγουρα δεν πρόκειται για κατάρα που έπεσε από τον ουρανό, ούτε για σχέδιο σκοτεινών δυνάμεων. Αρκεί η κοινή λογική και η στοιχειώδης γνώση των οικονομικών, για να γίνει αντιληπτό πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Ιδιαίτερα όσοι διάβασαν τη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ
    του πρώην Υπουργού Οικονομικών (1982-83) Δημήτρη Κουλουριάνου, ασφαλώς θα έφριξαν!
    Με όσα ο ίδιος αποκαλύπτει για τις πιέσεις που δεχόταν, για παράλογες παροχές στα “δικά μας παιδιά”, για τον δανεισμό, που από τότε είχε αρχίσει να παίρνει τη μορφή χιονόμπαλας, όπως λέει. Ο άνθρωπος παραιτήθηκε κάτω από την αφόρητη πίεση για παροχές που δεν άντεχε η οικονομία.


    Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις “οικειοποιήθηκαν” το δημόσιο χρήμα για ίδιον όφελος.

    Σαν να επρόκειτο για ένα δικαίωμα, ένα έπαθλο νίκης, ξόδευαν τα χρήματα των φορολογουμένων,
    προκειμένου να επανεκλεγούν.
    Αυτό αποδεικνύουν οι αριθμοί!
    Εξοφλούσαν τις υποχρεώσεις στους δικούς τους ανθρώπους!

    Στα κάθε λογής μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/blog-post_5052.html#ixzz5pGuNsCuQ


    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ !

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ !

    ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ , ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ……….

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ...


    Η ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ .........

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΣ.

    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ; ; ;

    Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! .

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ !!!!!!
    ΕΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ! ! !
    ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΠΙ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ
    ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ …………….
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ,
    ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ , ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ……
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ,
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ …………..

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
    ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΜΚΟ , ΣΥΛΛΟΓΩΝ , Κ.Τ.Λ, Κ.Τ.Λ, Κ.Τ.Λ,

    ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΙ ,
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ,
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ……………

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,

    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε προσομοιωσεις και τακτικα παιγνια ΟΛΟ το συμπλεγμα, ΟΛΟ ομως πεφτει σε ενα 3ωρο. Εχθρικες δυναμεις: 60 ζοντιακ με αμφιβιους τουρκους καθως και ενας α/μ λοχος με ελικοπτερα.
    ΥΓ: Το εχω "τρεξει" το σεναριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα ,περιμένεις να σου δώσω όπλα απαντήσεις φόρα παρτίδα ;ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ :Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΝΣΤΗ ΟΔΟΣ ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΡΑΠΟΙ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ,ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ ,ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ.
    ΚΑΙ...ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΕΝΤΟΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ.
    ΕΔΩ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ.
    ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΕΚΕΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ :Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΡΕΥΜΑ ΝΙΚΗΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ.
    ΜΙΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ :ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ωρέ 'Ελληνα τα είπες όλα με 2 φράσεις!
      Δεν τον ξέρω τον παραπάνω που έγραψε βιβλίο ολάκερο για να αποδείξει στους Έλληνες ότι το έθνος μας τελείωσε, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ τελείωσε και καλά έκαμνε. Αλλά οι Έλληνες τελειώσαμε;;; η συνταγή γνωστή χρησιμοποιούμε αλήθειες για να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες τέλος.
      ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ πλέον. Αν είναι άντρας λυπάμαι γιατί έχει ηττηθεί πριν ακόμα πολεμήσει. Αυτός τελείωσε μέσα από το πληκτρολόγιο καλέ! Και μαζί με τον ανωτέρω και όσοι δεν είναι Ελληνόψυχοι.
      Ελπίζω να είναι ένας απογοητευμένος Έλληνας και ουχί κάποιος που εσκεμμένα σπέρνει την ηττοπάθεια και εννοώ κανένας ελληνοποιημένος ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ γνωστής εθνικότητας κλπ κλπ.
      Πιστεύω στους Έλληνες και θα το βροντοφωνάζω μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Ότι γίνεται συμβαίνει γιατί οι Έλληνες δεν έχουμε πει την τελευταία κουβέντα και ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ.
      Κουράστηκα και αηδίασα από τις συνεχείς προσπάθειες των νεοταξικών πρακτόρων ή των μισελλήνων να μας πείσουν ότι νικηθήκαμε ως επίσης και από τους ελληνοποιημένους ή κατά τύχη γεννημένους στην Πατρίδα μας που αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.
      Εμένα μου αρέσουν οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ που γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσοι και αν είμαστε,
      τώρα σε όποιον δεν αρέσουμε το δρόμο τους υπάρχουν χιλιάδες χώρες να πάνε.
      Αηδίασα με την αφ'αψηλού κριτική όσων δεν κάνουν τίποτα μόνο κλαίνε τη μοίρα τους. Βαρέθηκα να διαβάζω πόσο λάθος είμαστε και πόσο δεν είμαστε απόγονοι Εκείνων.
      Αυτό θα το δούμε αν είμαστε απόγονοι και ποιών όταν θα μας καλέσει η Πατρίδα όχι κατά παραγγελία φυσικά των βρωμιάρηδων της βουλής τους και των αφεντικών τους αλλά όταν θα έρθει η ώρα να πάρουμε την ΕΛΛΑΔΑ πίσω ολάκερη σε όλα τα επίπεδα.
      Έλεος με την κλάψα και την αρνητική ενέργεια των ελληνοποιημένων, την ηττοπάθεια και την μιζέρια. ΕΛΕΟΣ!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !

      ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...

      ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !

      ΜΟΝΟ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΟΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

      ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,

      ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ! ! ! ....

      ΥΣ.

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΟΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

      ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ...

      ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!

      ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ !

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  8. Βροντη και αστραπη η ΔΠ!Μπραβοο!!

    Πιστευω πλεον μετα το σημερινο μυρολοι οτι υπαρχει υπογειο, σκοτεινο και ακρως ανθελληνικο σχεδιο πειθαναγκασμου των Ελληνων να παραδωσουν τα οπλα εθελοντικα. Κουνια που τους κουναγε.

    Κυταξτε εδω ρεζιλικια

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/827868_gername-pethainoyme-kai-mas-antikathistoyn-me-allodapoys-posoi

    Προς ολους τους μοιρολογουντες να θυμαστε οτι ο Ελληνας το ολοκληρωτικο πολεμο κατα της υπαρξεως του τον αντιμετωπιζει

    ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχα !ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.
    ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΣΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΜΑ ;
    ΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ευχαριστω και ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΙΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ .ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ,ΑΡΚΕΤΑ. ΕΕΕΕ ...ΚΑΙ ΤΙ ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΗ ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ . ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΔΙΟΔΟΤΕ ..ΤΖΑΤΖΙΚΟΦΑΓΑΝΑ ...ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ ΡΟΤΣΙΛΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΝΙΖΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛHΚΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΑΪ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛHΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ οι σημερινοί νεοΈλληνες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Λεωνίδα, διότι ενώ οι πολιτικές ηγεσίες προδίδουν την Ελλάδα, αυτοί τους ξαναψηφίζουν και έτσι ενισχύουν την προδοσία που διαπράτουν (άρα είναι συνένοχοι), για να πάρουν απο τα λάφυρα των κλοπιμαίων και να "βολευτούν" ότι δηλ έκανε ο προπάτορας τους ο Εφιάλτης...

    Η πολυεπίπεδη απάντηση του Λεωνίδα

    Πλούταρχος, Λακωνικά αποφθέγματα 225 C

    Ξέρξου δε γράψαντος αυτώ «εξεστί σοι μη θεομαχούντι, μετ εμού δε τασσομένω της Ελλάδος μοναρχείν» αντέγραψεν «ει τα καλά του βίου γιγνώσκοις, απέστης αν της των αλλοτρίων επιθυμίας. Εμοί δε κρεισσων ο υπερ της Ελλάδος θάνατος του μοναρχείν των ομοφύλων.»

    Ο Ξέρξης σε επιστολή έγραψε στον Λεωνίδα ότι του δίνεται η επιλογή να μην τα βάλει με τους θεούς, και ότι αν ταχθεί με το μέρος του θα τον κάνει μονάρχη στην Ελλάδα, και ο Λεωνίδας απάντησε « Εάν είχες γνώση του τι είναι καλό στην ζωή, θα απείχες από το να ζητάς και να επιθυμείς ξένα πράγματα που δεν σου ανήκουν, προτιμώ λοιπόν να πεθάνω για την Ελλάδα παρά να γίνω μονάρχης στους ομόφυλους μου»


    1. "αν ήξερες τι είναι καλό στην ζωή"

    η έννοια καλό λοιπόν στην αρχαία Ελλάδα ήταν το να μην προδίδεις και παραδίδεις την Πατρίδα σου στους ξένους που έρχονται με την οποιαδήποτε επεκτατική μορφή άμεση ή κεκαλυμένη


    2. "Προτιμώ να πεθάνω για την Ελλάδα παρά να γίνω μονάρχης στους ομόφυλούς μου"

    οι σημερινοί νεοΈλληνες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Λεωνίδα, διότι ενώ οι πολιτικές ηγεσίες προδίδουν την Ελλάδα, αυτοί τους ξαναψηφίζουν και έτσι ενισχύουν την προδοσία που διαπράτουν (άρα είναι συνένοχοι), για να πάρουν απο τα λάφυρα των κλοπιμαίων και να "βολευτούν" ότι δηλ έκανε ο προπάτορας τους ο Εφιάλτης...


    ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛHΚΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛHΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ

    https://ellinon-pnevma.blogspot.com/2009/12/facebook.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά κρίνεις εξ ιδίων έτσι;;;;;;;;;;;;;; Προφανώς αναφέρεσαι στους ελληνοποιημένους, ελλαδίτες, ελληνόφωνους κλπ κλπ ειδάλλως αυτή την επιμονή να αναμασάτε την ίδια καραμέλα δεν την καταλαβαίνω παρεκτός αν σε θυμώνουν οι "καλές κουβέντες" για τους Έλληνες, τι λύσσα όμως; έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, χάνουν αυτοί το παιχνίδι ή νικάμε εμείς;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. ενώ οι πολιτικές ηγεσίες προδίδουν την Ελλάδα, αυτοί τους ξαναψηφίζουν και έτσι ενισχύουν την προδοσία που διαπράτουν (άρα είναι συνένοχοι),

      Διαγραφή
  12. Αφιερωμένο σε Έλληνες και μη, ιδιαίτερα στον Κο Ahoy...γιατί έγτραψε κάτι που δεν ανέφερα, ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει την Ελλάδα μας αν δεν συναινέσουμε εμείς οι ίδιοι, ιερά συμβόλαια είναι αυτά!!!!
    "ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΛΠΑΚΙ"
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή