«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Προσκλητήριο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ , Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ "ΠΙΟΝΙ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Σχόλιο Διόδοτου: Θεωρώ ότι αν γίνει κατανοητό στο δικαστήριο, από όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές της κας Σουφλή, ότι ο λόγος της είναι "αντισιωνιστικός" και όχι "αντισημιτικός", ίσως ο εν λόγω "εθνικός" μηνυτής βάλει στο τέλος την μήνυσίν του εις το απευθυσμένον του. 



Το ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, έβγαλε στους διαδικτυακούς του ιστότοπους τις δίκες του Ιανουαρίου 2020, με τον ... "αντιρατσιστικο"νόμο, στις οποίες είναι  Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!




"ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" τις αποκαλεί (!!!!!), όπως θα διαβάσετε και στη συνέχεια,  και ... "ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ" το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, δηλαδή, η ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ αφεντομουτσουνάρα του.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους από τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, είμαι κι εγώ, όπως και ο συνκατηγορούμενός μου, Παναγιώτης Αποστόλου.

Η Δίκη, θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Όσοι αναγνώστες και φίλοι των σελίδων μου στο f.b.  και στο v.k. θέλετε να παρακολουθήσετε τη δίκη, σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό μου με την παρουσία σας και να μου συμπαρασταθείτε σ' αυτόν τον αγώνα, όπου "στέλνονται στο απόσπασμα" όσοι τολμούν να εκφέρουν άποψη και να έχουν γνώμη σ' όσα υφίσταται η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός Λαός.

Γιατί όπως έγραψε και ο μεγάλος μας Καζαντζάκης: "Ο άνθρωπος, όταν νοιώθει πόνο, είναι ζωντανός... 
Αλλά όταν νοιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι... είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ"!!!!!!!!!


Βαπτίζονται "ρατσιστές",  από τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, όσοι αγωνίζονται για μια Πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και η Χριστιανική Ορθόδοξη Θρησκεία, έχουν καταγράψει χιλιάδες ιστορικά ντοκουμέντα για το μίσος των Εβραίων εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Πηγαίνω στο δικαστήριο, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, γιατί δεν έχω να πληρώσω, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Όσοι φίλοι, θέλουν και μπορούν να με στηρίξουν οικονομικά, για να πληρώσω παράβολα και να έχω δικηγόρο, ικανό να αντιπαρατεθεί με τον "εβραιοκινούμενο μηνυτή", παρακαλώ να στείλουν ότι μπορούν, στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, στο όνομά μου (ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ) και στην διεύθυνση (ΔΩΡΙΔΟΣ 2 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ).

Σας Ευχαριστώ και σας περιμένω στο δικαστήριο...



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ "ΣΟΥΖΑ", ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;;;

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ... ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ... 

ΕΠΙΓΕΙ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!














7 δίκες με αντιρατσιστικό νόμο τον Ιανουάριο 2020


dikes me ton antiratsistiko ianouarios 2020
Επτά δίκες με τον αντιρατσιστικό νόμο είναι προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο 2020. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν εδώ

Οι αντίστοιχες ποινικές διώξεις βασίστηκαν σε:
Πηγή



Αυτό είναι το ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ για το ΣΤ' ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΘΟΥΣΑ 9.






 Ας δούμε τώρα, τι γράφει στην σελίδα του ... " Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ" του Σόρος και των Εβραίων...









 Ρε...."ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ", με ποιό δικαίωμα αναφέρεις δημόσια, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου και μάλιστα αφήνοντας αιχμές περί του αιτήματος αναβολής μου για θέμα υγείας;;;

Όποιος δικηγόρος θέλει να με συνδράμει για αγωγή ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail  μου attiknea@otenet.gr.

Διαβάστε τι γράφει "το χρηματοδοτούμενο πιόνι του Σόρος" και "προστατευόμενη ιερή αγελάδα των εβραίων" στην σελίδα του για τις δίκες που θα διεξαχθούν μετά από τις δικές του μηνυτήριες αναφορές στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στην Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τις οποίες δίκες, χαρακτηρίζει... " ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ"!!!











 Και ... "το παραμάγαζο" της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, δηλαδή το Παρατηρητήριο ρατσιστικών εγκλημάτων των συμφωνιών του Ελσίνκι" το αποκαλεί... "ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ"!




Ένα παραμάγαζο που στην ουσία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟΝ "ΤΟΝ ΚΑΠΡΟ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟ" ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.




 Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Προσωπικά, και επειδή θεωρώ πως ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ και Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, λειτουργούν εχθρικά προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, πιστεύω πως ΜΟΝΟΝ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αλήθεια, τι δικαιοσύνη μπορεί να περιμένει ο καθένας από εμάς που διώκεται από τον ανθέλληνα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, μετά από αυτή την αποκάλυψη, που αφορά ωμή παρέμβαση στην πολιτική συμμορία και στην Α-Δικαιοσύνη;;;














attikanea.blogspot.com


1 σχόλιο: