«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

___________________________ 2 0 2 0 _________________________

Flag: Greece ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΩΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΚΚΟΡΑ. ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ, ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΙ, ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ;  ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΦΙ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2020 Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. 

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

12 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Η ΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΛΙΣΤΕΣ 10 ΕΤΩΝ! ΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bάλε λιμενικούς, ματατζίδες, περιφερειάρχες, δημοτικούς συμβούλους και πολλά ακόμα ΚΛΠ ΚΛΠ χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα, καμβάς για να ζωγραφίσουν γίνεται το ευχολόγιό σου Αριστόμαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι κεφαλαία .01 Ιανουαρίου, 2020 01:43

    Ή δύναμη μας είναι ή ΜΝΗΜΗ μας ! ! !

    Αγαπάμε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ !

    Πατρίδα μου κουράγιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπάμε κι εσάς!

      Να είστε πάντα καλά να μάς εμψυχώνετε. Καλή Χρονιά!

      Διαγραφή
    2. Όχι κεφαλαία .01 Ιανουαρίου, 2020 12:20

      Αυτή ή ΟΜΟΨΥΧΙΑ κρατάει τήν Ιερή Ελλάδα μας ΖΩΝΤΑΝΉ !!!

      Χρονιά Λευτεριάς,
      Χρονιά Ελληνική,
      Χρονιά Νίκης,

      Καλή Χρονιά!
      .

      Διαγραφή
  4. η Ελλάδα θα λάμψει σαν ενα καλογυαλισμένο ξίφος,
    αφού πρώτα καθαριστή, απο πάνω του ολο το μαύρο αίμα!
    Καλή Λευτεριά. Θα 'ρθεις ξανά!
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιανουαρίου, 2020 13:27

    Φλογερά λόγια,από ένα φλογερό πατριώτη.
    ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕ,είσαι έμπνευση θάρρους και παλληκαριάς γιά εμάς.
    Ή Παναγιά πάντα νά σέ έχει καλά,αδερφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΛΑ ΤΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ! ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ! ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ! ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ! ΕΤΣΙ ! ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΗ ΝΑ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΧΤΡΟΣ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ!

      ΕΠ- ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!

      ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

      Διαγραφή
  7. Όλοι αυτοί οι προδότες και σκατατζηδες που μας κυβερνησαν και μας κυβερνούν, ναι όλοι αυτοί που στα μνημόνια ονόμασαν, την κλεψιά, φόρο, το χαράτσι, αλληλεγγύη, την απόλυση, εφεδρεία, το ξεπούλημα, σωτηρία, την πείνα, άσκηση διαλογισμού..
    Να τους χαιρόμαστε.
    Όσον αφορά την πατρίδα μας, όπως λέγει ο ποιητής βεριτης
    Όπως έδωσε θα δωσης, θα ζητήσουν ως ζητείς, θα γενης και πάλιν φώτων και πολιτισμού κοιτις..
    Καλή ανάσταση Χαρά μου.
    Όπως έλεγε και ο εθνομαρτης Χρυσόστομος Σμύρνης, ο περιβλεπτος.
    Καλή και ευλογημένη χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή