«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ..



ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΝΕΦΕΙ ΩΣ ΜΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ.

Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΆ ΦΕΓΓΟΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΟΝΟΥΣ.

Η ΩΡΑ ΛΕΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ'ΧΩ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΝ.

ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ.. Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΩΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ.
ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΕΛ ΛΑΣ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΩΣ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΔΙΩΚΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΠΑΡΑΣΊΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΟΧΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΠΙΑ.
ΜΟΝΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΔΟΤΡΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ " ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ". ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΕΙΠΑΜΕ.. 2020.. ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΜΕΘΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.  



ΡΙΤΑ

16 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιανουαρίου, 2020 16:01

    Ριτάκι,πολεμίστριά μας,καλή χρονιά καί καλή λευτεριά. Είσαι ή σημαία τού ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
    Τό άγγιγμα τής Αθηνάς.Τό καλό πού έχουν μέσα τους οί πολεμιστές.
    ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΙΤΑ....ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ,ΝΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑΣ ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ...ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΡΤΗΣ ,Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ,ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ .ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΗ !. ΜΟΡΤΗ....! ΞΗΓΗΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΣΣΑΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !ΚΤΥΠΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΜΟΡΤΗ....ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΕΙΜΠΕΚΙΑ ,ΣΤΟΝ ΕΥ !. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑ..ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΙΟ, ΤΟΝ ΘΕΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ (ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ) ΡΕΜΠΕΤΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΈΡΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΑΙΓΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ. Ο ΧΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

      https://www.youtube.com/watch?v=4eGhmEMSiaw ΕΠΟΣ! ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ !.ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΠΙΚΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΗΣ ! ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΙ ΚΑΣΣΑΠΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΟΡΑΤΟΣ ,ΑΣΠΙΔΟΣ ,ΞΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ .ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΠΗΔΕΣ .Η ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΑΣΑΠΙΚΟ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ! Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΧΘΕΙ ΦΕΡΩΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ! 2019-2024.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΩΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΑΧΧΑΧΑ! ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή τών Φώτων ,θα μοιραστεί η "θεία φώτιση".
    Και έτσι θά έρθει καί η Μεγάλη αλλαγή..Θά περπατήσουν οί "Ελληνες" ,ολον τόν πλανήτη μπάς καί βρούν τρύπα να χωθούν...Μέχρι να τούς ξετρυπώσουν καί από εκεί.
    Γιά ποιούς έλληνες μιλάς? Γιά τα χαιβάνια που περίμεναν τό "νεον έτος"? Μέ ένα ποτήρι στό χέρι.περιμένοντας τήν νέα χρονιά και τόν αη βασίλη να φέρει τήν αλλαγή ,και το Φώς? Τά έχουμε δεί όλα ,όσοι έχουν απομείνει με μυαλό..Τό "νεον έτος¨να τό "καλοσορίζει" ,ένα καθηστερημένο βενιζελικό σπέρμα,μέ τον θέμη γεωργαντά!! Και τήν Μακεδονία ,να τήν "διασκεδάζει" περιμένοντας τον,η "βασίλισσα τήν ευρώπης¨" η αλβανή ,με τα "ταλεντα"..
    Και ήταν κόσμος εκεί!! Δέν ήταν σπίτια τους..Γελούσαν τραγουδούσαν και φιλιώντουσαν..Σε άλλη διάσταση,τό μεγάλο κλουβί μέ τούς τρελούς.Αυτοί θά γίνουν φιλόσοφοι? Με τούς ήχους τής μπάντας τών παρανοικών ..
    Δέκα χρόναι δέν βαρεθήκατε να δουλεύετε τόν αφελή μέ "θαυματα",καί ευχές?
    Γιά να γίνουν όσα περιγράφεις,πρέπει να ανοίξουν βιβλία,πρέπει να αναγνωριστεί εκείνος που δίνει τό φώς καί τήν γνώση.Αυτός πρέπει να γίνει γνωστός.
    Ομως δέν αφήνουν οι ντενεκέδες,καποιοι μπαίνουν γιά "σωτήρες" ,καί κάποιοι,για ¨"εμψυχωτές"...Καί ζήσανε αυτοί καλά καί ο κόσμος τρισχειρότερα..
    Την βλέπω κακή ψυχρή καί ανάποδη τη χρονιά,αφού μυαλό δέν βάζουμε ,καί είμαστε όλο ευχολόγια,και διαπιστώσεις..
    Μία από τά ίδια θά είναι ,καί ακόμα χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλή απαισιοδοξία βρε αδελφέ μου..!
      θα σου απαντήσω όπως σε κάποια άλλη ανάρτηση:

      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ), ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ.

      Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ!!!

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ .....

      Το 1821 είχε κάτι "υπερφυσικό"

      που δεν εξηγείται επιστημονικά

      και δεν ερμηνεύεται με υλιστικά κριτήρια.

      Είχε τον παράγοντα Χ.

      Είχε πνευματική υπόσταση.
      ……………………………………………………………
      Η Χαοτική Δυναμική τού 1821 (τα "πολεμικά και γεωπολιτικά επιτεύγματα" του 1821 είναι "λογικά παράδοξα"...
      και όμως συνέβησαν!
      Και επηρέασαν γεωπολιτικά όλον τον πλανήτη κι επί μακρόν...
      πχ 120 χρόνια μετά:αν μπόρεσε η "μικρή" Ελλάδα να απελευθερωθεί, τότε μπορεί και η "μεγάλη" Ινδία)

      Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

      https://3.bp.blogspot.com/-2YHicu8NhXs/VvW-izU3hBI/AAAAAAAAma8/YAhQOjz9W4c0jxEnpQxUNOudy4BX1FefQ/s640/1821%2B4.jpg

      γράφουν οι Χρήστος Ασημακόπουλος Μαθηματικός
      (Πανεπιστήμιο Πατρών) asima.inet@gmail.com
      Ιωάννης Παπακωνσταντίνου
      Mαθηματικός - Iστορικός
      (Πανεπιστήμιο Columbia)
      pappas.inet@gmail.com

      http://www.istorikathemata.com/2014/03/1821.html
      http://aegeanhawk.blogspot.gr/2016/03/1821-1821-120.html

      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ


      Διαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 20,01. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .ΜΑΖΙΚΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ .ΕΕΕ ...ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΗΣ . ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ . ΑΛΛΑ...ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΚΑΤΑΡΕΣ ; ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ .ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ .ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΧΩΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΛΗΘΑΡΓΟ .Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ .ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΟΡΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ ΒΑΜΠΙΡ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι έρθει.. θα είναι για καλό μας, για να παιδαγωγηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε 20.01 σε καταλαβαινω. Πολλες οι κακουχιες και το συνεχες μαρτυριο πολλων γενναιων πριν απο 'μας. Ολοι ειμαστε εξουθενωμενοι. Να μη ξεχναμε ομως τη παροιμια "Το ποιο βαθυ σκοταδι ειναι λιγο πριν το ξημερωμα".

    Αρχιζοντας απο την Ριτα και προεξαρχοντος του πολυταλαντου Κωστα ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΛΕΥΤΕΡΙΑ στη ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

    Ψηλα τα κεφαλια ερχοντε τα καλλιτερα.

    https://www.youtube.com/watch?v=i8MwHFnsN6M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τήν στιγμή,που δέν έγινε το απολυτο χαος,με το Μακεδονικό,σήμερα δέν δικαιούται να μιλάει κανείς..
    Σήμερα υπογράφουν Ισραηλ,Κυπρος "ελλαδα"..'Ειναι στήν απόλυτη παντοδυναμία τους,και κάνουν ότι γουσταρουν,ούτε κατά διανοια,δέν υπολογίζουν τον Ελληνα.Τον Ελληνα τον έχουν ρίξει στό σκοτάδι..Μέ όλα αυτά που προανέφερα¨στό σχόλιο μου(20¨01)..
    Μήν ακούω λοιπόν άλλες ευχές..Με πορδές δεν βάφεις αυγά..
    Με παρηγοριά στό άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του,δέν αλλαζει τό αποτέλεσμα..Ειναι ο θάνατος..
    Εκεί είμαστε.Καί μάλιστα,πέτυχαν να μάς ξεφτιλιζουν..Καρτερωντας το τέλος ΄χορεύουμε πίνουμε τραγουδάμε ,και "ευχόμαστε" τήν "νίκ稨 να έρθει με πατίνι.
    Ο αισιόδοξος σήμερα είνα απλά καθηστερημένος,η μεθυσμένος..
    Ειπαμε μάς μέθυσαν καί κάνουν άνετα τήν ληστία μετά φόνου.
    Από σήμερα λοιπόν οι εβραίοι θα μας "προστατεύουν "..από σήμερα μέ το "χερι" των συνεταιρων ,θά μάς σφάζουν λίγο λίγο καί απο "μεσα".Αυτοί θά είναι "διπλα μας"...
    Ομως ευτυχώς,κάποιοι θα ενοχληθούν από τήν συμφωνία και θα αντιδράσουν.
    Οσο για εμας??ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟς ΛΑΟς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΙΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ..
    ΠΙΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΗΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    Οποιος περιμενει να ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΣ..
    ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΕΤΑΙ..ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕς ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ..
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΞΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΝΥΣΤΕΡΙ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕς ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ
    ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο άλλος.. ίσως εννοείτε τον Θεό.
      Πάντως καθυστερημένοι εδώ μέσα δεν είμαστε. Ούτε μεθυσμένοι. Είμαστε αισιόδοξοι βάσει πραγμάτων που γνωρίζουμε καλά, και φυσικά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθουν όλα.

      Ευχαριστούμε πάντως για τις σειρήνες κινδύνου.

      Διαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ;

    ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ ΕΝΑ ΒΡΆΔΥ....

    ΗΤΑΝ Η Ο ΚΩΤΣΟΣ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ,Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΚΑΣΣΑΠΗΣ,Ο ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ,Ο ΑΗΟΥ ΑΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΟΣ,ΚΙ Η ΡΙΤΑ Η ΤΣΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΧΊΣΑΜΕ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ...
    ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΔΕΣ💣💥🚀🔥🗡⚔🏹⚰ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ,ΚΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΠΑΝΓΚ ΜΠΑΝΓΚ! ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΣΤΟ ΜΠΕΓΛΕΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΡΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΛΕΛΕ δημαρχουκο ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΠΕΡΙ PHYSIOGNOMY ΜΕ ΕΙΚΌΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΑΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ,ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΥΒΑΡΙΤΙΚΟ ΗΔΟΝΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΑΔΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ...
    ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΥΙΟΚΑΣ ΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΜΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΖΗΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ;

    ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ:ΕΛΑ ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ,ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΛΙ,ΚΑΙ ΣΣΣΣΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΝΤΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΧΡΥΣΌ ΜΟΥ....

    ΑΧ!
    ΩΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ DNA ΘΗΛΥ,ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΦΛΟΥΦΛΗ.ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΟ ΚΟΨΟΠΕΤΣΑΚΗΔΕΣ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΧΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΙΣΠΑΝΟΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΟΜΩΣ....
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ.ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ:Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ! ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟΝ;

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΊΡΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΓΕΙΡΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΤΟ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΩΠΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΤΡΕΛΛΑΝ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΙΣ ΦΕΡΩΜΕΝ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΤΑ/ΑΤΑΛΑΝΤΗ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΓΩ ΠΡΟΣΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ,ΚΑΛΕΟΥΣΑ ΤΟΥΣ 51 ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΏΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    Η ΑΡΓΩ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ;

    ΚΑΝΕΙΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΈΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΚΩΠΗΛΑΤΩ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΚΑΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΔΩΣΕ ΜΑΝΑΡ' ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή