«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ες αύριον τα σπουδαία...



Δεν είναι δυνατόν να μας παριστάνει ο κος Μητσοτάκης τον τζάμπα μάγκα, με δήθεν αναπτυξιακή πορεία της χώρας, με τα φράγκα που παίρνει από την Μέρκελ για να κρατάει τα σύνορα ανοικτά και να πλουτίζει το εγχώριο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα της χώρας ακόμα περισσότερο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Και να είναι μαριονέτα της αδελφομάνας του Ντόρας, επίσης πρέπει να σταματήσει. Και να είναι Αλεξοκούλης επίσης πρέπει να σταματήσει. Και το ισλαμολάγνο γενιτσαράκι ΜπακογιανοΚαμίνης, που έχουν βάλει στην Δημαρχεία της Αθήνας πρέπει να σταματήσει τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τα πολυτελή σπιτώματα των σουνιτικών μαζών στην πρωτεύουσα.

Δεν είναι δυνατόν, μέσα στα ψοφόκρυα του τελευταίου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου να έχουν μπει από τα θαλάσσια σύνορα άνω των 500 λάθρο στην Ελλάδα. Την Άνοιξη και το καλοκαίρι δηλαδή.. τί θα γίνει?..

Άσε το τί γίνεται στον Έβρο.. ΜΠΑΤΕ ΚΟΣΜΕ! Και τα συγκεκριμένα κύματα είναι και πιο ακατάρτιστα (δεν έχουν βιβλιαράκια από τις ΜΚΟ, πού θα πάνε και ποιους θα βρούνε κλπ) και απείθαρχα και εγκληματικά, όπως έχουμε ξαναπεί, γιατί προέρχονται από Νιγηρίες, Σομαλίες, ακόμα κι από υποανάπτυκτες χώρες ακραίου μαφιο-εγκλήματος, της Νοτιοανατολικής Ασίας και Λατινικής Αμερικής. Τα τουρκο-γερμανικά κανάλια της ελλαδικής.. αποκρύπτουν την καθημερινή τους παραβατικότητα στην Θράκη και στην Μακεδονία, απόπειρες δολοφονίας, κλοπές, καταπατήσεις αφύλακτων οικιών κλπ.

Πάμε τώρα στις συναντήσεις που έρχονται μέσα στον Ιανουάριο.

Αύριο 2 Ιανουαρίου, η Υπογραφή συμφωνίας για Aγωγό East Med μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ.

3-4 Ιανουαρίου, Διευρυμένη τριμερής συνάντηση Ελλάδος-Κύπρου-Αιγύπτου, με την συμμετοχή και της Γαλλίας.

Για να δούμε.. θα προκύψει τίποτε εποικοδομητικό από αυτές, τουλάχιστον στο θέμα ΑΟΖ;

Η συνάντηση με τον Τράμπ στην Ουάσινγκτον στις 7 Ιανουαρίου, σαφώς και θα δείξει σύντομα αν πρόκειται να ανακοπεί ή να μετριαστεί αυτή η γερμανόδουλη πορεία του σάπιου μας πολιτικού κλπ συστήματος. Όμως οποιεσδήποτε εντολές δοθούν (γιατί μόνο αυτό γίνεται σε τέτοιες συναντήσεις), θα αποσκοπούν σε ευρύτερα γεωπολιτικά και ενεργειακά συμφέροντα των μεγάλων κρατών, από τα οποία θα δικαιούμαστε κι εμείς μια δαγκωνιά από την σοκοφρέτα. Όλα αυτά όμως θα πάνε εις βάθος χρόνου, με ορίζοντα 5ετίας και βάλε.

Κανείς δεν θα γίνει πάμπλουτος ξαφνικά.

Κι εντωμεταξύ ο Ερντογάν να συνεχίζει να γεμίζει την Ελλάδα με τζιχαντιστές. Ε ΟΧΙ! Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Αν πάμε έτσι όπως πάμε αυτή την στιγμή μέχρι και το 2021.. την π@@τσίσαμε με το συμπάθειο.  Οι μαντηλοφόρες κουνέλες γεννάνε ασταμάτητα και οι ισλαμοκατσαρίδες, εκτός του ότι θα αρχίσουν να φτιάχνουν κόμματα για να μπουν στην Βουλή και τεμένη αριστερά δεξιά.. θα έχουν μάθει σπιθαμή προς σπιθαμή το κάθε χωριό μας, το κάθε δρομάκι στις πόλεις μας, και θα έχουμε χάσει ένα ακόμα σημαντικό μας πλεονέκτημα απέναντύ τους, το ότι είμαστε στην έδρα μας και την γνωρίζουμε και την εκμεταλλευόμαστε καλύτερα.

Ο Ερντογανούλης, πολλοί λένε ότι καλύτερα που βρίσκεται ακόμα στην προεδρία της Τουρκίας, γιατί δεν τολμά και ούτε θα τολμήσει να κάνει επίσημη επίθεση στην Ελλάδα, όπως θα είχαν ήδη κάνει οι αντίπαλοί του. Τί να την κάνει όμως την επίσημη επίθεση αγαπητοί..; Ήδη αναμορφώνει σε ισλαμική την Ελλάδα και το κατεστημένο της, με μελετημένο σχέδιο του μέντορα της Τουρκίας, την Γερμανία. Θέλει παράλληλα ο κύριος αυτός να ξαναφτιάξει μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία. Ψάχνει γύρω γύρω συμμάχους για να κάνουν γι αυτόν την βρώμικη δουλειά, Λιβύη, Νιγηρία, Σομαλία, θέλει και ενεργειακά να γίνει δυνατή η Τουρκία, με γεωτρύπανα στην Μεσόγειο, προσπαθεί να χωθεί ανάμεσα και στα ενεργειακά σχέδια της Ρωσίας στην Αρκτική, ελίσσεται παντού ο γατούλης...

Στις 29 Ιανουαρίου θα συναντηθεί ο Μακρόν με τον Μητσοτάκη στο Παρίσι. Τώρα το τί θα πούνε.. αξεκαθάριστο προς στιγμήν εξολοκλήρου. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον.. να πιάσει ο υπάλληλος του Ρόθτσιλντ (αυτός είναι ο Μακρόν, γιατί το Μητσοτακαίικο είναι υπάλληλοι των εβραιοΓερμανών τραπεζιτών) τον Μητσοτάκουλα και να του πει..

"Αδέλφι μου εν στοά, πρέπει να καταλάβεις κι εσύ, ότι τέλειωσε η υποτακτικότητά μας στην εβραιοναζίστρια Άνγκχελα. Η ΕΕ πάει για φούντο! Η Αγγλίτσα ξεμπέρδεψε, ο Σαλβίνι ετοιμάζεται για πρωθυπουργός. Και μετά τις αμερικανικές εκλογές, όταν ο Τραμπ ξανακερδίσει και βάλει άλλα δύο Κρατικά Μέλη στο Διοικητικό συμβούλιο της FED.. πάνε και οι Δημοκρατικοί και το παλιό δολάριο και το ευρώ για φούντο. Τώρα πλέον.. συμπλέουν τα συμφέροντα των ανωτέρων μυστικότερων αφεντικών μας, με την αναδιανομή του Κόσμου και την διευθέτηση των Εθνικών Κρατών ως έχουν, από τους εκτελεστές Πούτιν, Τραμπ, Τζινπίνγκ. Κόψε κι εσύ τις ροές των λαθροσκουπιδιών, γιατί θα φάμε όλοι μαζί τα μουστάκια μας στο Αιγαίο αν ανάψει κανένα φιτίλι και ο Σουλτάνος αποφασίσει να επιτεθεί για να προστατέψει τα ορφανά του που γίναν περισσότερα στα νησιά σας..."


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν.. το 2020 θα είναι "γουργουρούδικο".. και επ'ουδενί μην φανταστείτε ότι θα είναι ομαλό, χωρίς απειλές από την μεριά μας, να στηθούνε κρεμάλες, χωρίς βαρβάτες αποκαλύψεις διαφθοράς, χωρίς κι άλλες προδοσίες κλπ..

Θα περάσουμε δια πυρός και σιδήρου στο τέλος. Και φυσικά.. ΚΑΙ η πείνα θα έρθει. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, για να μάθουμε να αγαπάμε την Ιστορία μας και τα μαθήματά της στο να χτιστεί ένα μέλλον σωστά, για να μάθουμε να τιμούμε τις θυσίες των ενδόξων προγόνων μας και των αγίων μαρτύρων, για τα ιερά τούτα χώματα της πλανητο-μάνας Ελλάδας.


Ευτυχές το Νέον Έτος, με Σοφία!



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


11 σχόλια:

  1. --- καλα, η αρχι-λεσβια, αρχι-εκτελεστης-καταστροφεας της εβρωπης (μαζι με τον SS Soimple) κε εκπροσωπος του Δ' Ραιχ, εχη τελιωση. αφτα γινοντε οταν τα ανδρικελα βαζουνε τα μ@@νια να καθοντε πανω στην φαλακρη κεφαλα τους.
    --- με αφτο το παλαβο παληκαρι τον ΤΖΟΝΣΟΝ στην αγγλια (που απαγγελη αρχεα εληνικα, παρολο που φοβου τους αγγλοσαξωνες κε δωρα φεροντες), με τον λεβεντη πατριωτη ΣΑΛΒΙΝΙ στην Ιταλια κε την ΛΕΠΕΝ (με ουμπαλα δεκα αντρων) στην Γαλια, η Εβρωπη θα παη καλυτερα.
    --- το κακο ινε οτι το σχιζοφρενικο μπορντελο που λεγετε ελαδα θα παη χοιροτερα, διοτι οι ηλιθιοι νεο-εληνες θα συνεχιζουν να ψηφιζουν πανηλιθια εγκληματικα τσουτσεκια της ερπετικης δημοκρατιας, κε να γλυφουν πανω στο σκουληκιασμενο πτωμα του τουρκικου ΡΟΥΣΦΕΤ. ΤΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες, αλλά πονέσανε τα μάτια μας με αυτή την εσκεμμένη ανορθογραφία σου! Προειδοποίηση: Περιόρισέ το, γιατί θα φας σουτ από το μπλογκ κάποια στιγμή, στο νέο έτος.

      Φιλικά,
      και χρόνια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ; ΑΑΑ...! ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ .ΓΙΑΤΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΟΖ ;;; ΓΙΑΤΙ Η ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ;;;; ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ;; ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;;ΔΗΛΑΔΗ ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΦΗΝΩΣΟΥΝ ,ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΟΤΘΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ! ΟΠΕΡ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ .ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ;;ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΕΡΔΗ ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΜΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ; ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ;΄ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ,ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΘΙ . ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ΨΟΦΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΑΝΑΣΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΗ . Η Ε.Ε ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ .ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοντευει να γινει ισλαμικη ολη η ευρωπη και εσεις νομίζετε οτι ειναι τοσο ευκολο να σταματησουν να ερχονται αν κλεισουν τα συνορα; στην μιση σουηδια εχει επιβληθει η σαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΛΆΜΙΑ...

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΘΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΚΑΛΟ 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι κεφαλαία .02 Ιανουαρίου, 2020 16:44

    Απειρες Ευχές για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας !!!

    PUNISHER02 Ιανουαρίου, 2020 01:41

    Χαίρομαι για όσα γράφεις, δικαιώνομαι για τον Διόδοτο - ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ - έχει την βάση της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ μας και γραφή σωστής πορείας !!!

    ΥΣ.

    Διόδοτε , Ελληνόπουλο μας καλή δύναμη να΄ χεις, πάντα τέτοια να μας γράφεις !

    .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ, τιμή μου να χαίρω εκτίμησης και εμπιστοσύνης από ανθρώπους σαν εσάς.

      Διαγραφή
    2. Όχι κεφαλαία .02 Ιανουαρίου, 2020 17:25

      10 / 1 / 2020 , Ανταμώνουμε γιά τόν Αγώνα μας, στήν Ευελπίδων .

      Διαγραφή
    3. 99,9% ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΡΟΟΠΤΟ.

      Διαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=P71mH-sOy3E

    Οι κτηνότουρκοι σφάζουν τους Έλληνες. ΣΜΥΡΝΗ 1922


    Σωτηρία Μπέλλου - Θα με δικάσει
    https://youtu.be/4-6LYquwuu8

    Δημήτρης Λάγιος - Μιχάλης Μπουρμπούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή