«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Μετά την κατακραυγή συριζαϊκών λεσβο-οργανώσεων, με την ταμπέλα του "δικαιωματιστή", οι οποίες έχουν κάνει ζωντόβολα και κουτορνίθια την μισή νεολαία μας.. κατεβαίνουν από το Μετρό οι αφίσες που προπαγάνδιζαν την απαγόρευση των αμβλώσεων με το μήνυμα "διάλεξε τη ζωή".

Προδότες πολιτικοί, εχθροί των Ελλήνων, και κόμματα του κ@λου, κρόνιοι βρεφοκτόνοι, ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ Ε; .. ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ. ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.. Ε ΨΙΤ, ΠΟΎ 'ΣΤΕ.. 
ΟΙ ΚΡΕΜ-ΆΛΛΕΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ! 
ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:


Περισσότερα εδώ.
Και για να μην μάς λέτε υπερβολικούς, όσον αφορά τον τίτλο της ανάρτησης, γιαααα διαβάστε δύο σχόλια ΕΔΩ ... 

18 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΣΑΡΙΑ, ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!! ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ. ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!! ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΖΥΓΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ;;;;; ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ, ΜΟΥΛΑΔΕΣ, ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑΤΟΛΕΣΛΑΜΗΔΕΣ!!! ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΘΟΣ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ "ΠΟΤΗΡΙ". ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΥΡΟΠΟΤΗΡΟ!!! ΓΑΒΑΘΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΣ"

      Τί εννοείτε ποιητά;

      Διαγραφή
    2. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      (Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ), ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ("ΚΑΤΟΧΥΡΟΜΕΝΩΝ") ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΝΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ. Ο ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΕΦΑΜΑΡΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥΣ. Η ΑΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ. ΚΑΤ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ "ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. "ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ" ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;

      Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ Α' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ "ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ Α' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ. ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ…

      Ο ΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΦΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΩΣ "ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ".

      ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΓΝΟΗΣΗ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ) ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

      Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ) ΕΙΔΟΥΣ "ΚΑΤΟΧΥΡΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ". ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΥΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΟ.
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΩΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;;;

      Διαγραφή
    3. Μπράβο, τα λέτε πάρα πολύ σωστά!

      Σάς έκανα την ερώτηση γιατί νόμισα προς στιγμήν ότι το εννοούσατε αντίστροφα. Δηλ. ότι αναφερόσαστε στις δικές μας διαμαρτυρίες επειδή αφαιρέθηκε η καμπάνια και ότι οι αντίχριστοι μάς θεωρούν σκοταδιστές και δαιμονόπληκτους. Πράγμα που με παραξένεψε ομολογώ, γιατί είχε πλήρη αντίφαση με την αρχή του σχολίου σας. Και σκέφτηκα "τώρα αυτός.. με ποιούς είναι;"

      Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.

      Ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή σας στο θέμα.

      Διαγραφή
    4. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΜΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ. ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ "ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙ 300 'Η 400.000 ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙ 10 (ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ 3,5 ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΗΛ. ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ)...

      https://www.triklopodia.gr/στισ-ελληνιδεσ-εκτρωσεισ-στισ-μουσου/

      http://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_14.html

      http://www.minitrue.gr/2020/01/blog-post_60.html

      Διαγραφή
  2. Ε, αυτο ειναι ο ορισμος της αχαριστιας!

    Κανονικα, το παρλιακο επρεπε να φαει εκτρωση (για να γλυτωσουμε ολοι εμεις). Ομως τη σκαπουλαρε, και γεννηθηκε τελικα. Αλλα κοιτα πως φερεται!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, "γεννήθηκε τελικά", η "οπτασία".. 🤣 🤣 🤣

      https://www.youtube.com/watch?v=MF65W9UUugs

      Διαγραφή
  3. Εφόσον κόπτονται για το δικαίωμα της έκτρωσης,θα είχαν κάποιο θέμα αν η Ελλάδα έκανε έκτρωση τους λαθρομετανάστες;Άλλωστε όπου υπάρχει το "my body,my choice" υπάρχει και το "my country,my choice".

    Το μωρό στην κοιλιά τους είναι πρόσφυγας ή λαθρομετανάστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορρεια των μνημονίων ,εσκεμμένα βεβαίως ,ήταν και η ελαττωση του αριθμού των γάμων.
    Η μαλθακοτητα ,επέφερε άλλο ένα πλήγμα.Και στα δύο φύλα.
    Οι εχθροί των ανθρώπων εργασθηκαν εις βάθος χρόνου ,για να φέρουν έστω και αυτά τα αποτελέσματα.
    Και τα δύο φύλα ,πρέπει να έχουν τους διακριτούς ρόλους τους.Σταμστησε να υφίσταται.
    Το θυμούνται ,όταν πέσουν στα ζόρια.Εκατερωθεν.
    Στην ταμπακιέρα τώρα.Οποιο πορνιδιο θέλει να πηδηχτης με τους λάθρο ,ας παη.ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΥΜΦΕΥΘΗΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ,ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΤΑΣΑΚΙ ,ΑΣ ΠΑΗ.ΘΑ ΤΑ ΒΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολους αυτους όταν θα γίνει σύρραξη, θα τους έστελνα πρώτη γραμμή με μια σφαίρα στη θαλάμη μόνο, οποίος γυρίσει, γύρισε, δηλαδή κανείς!
    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας-Ταύρος, ο λαός έχει ξεφύγει από τον δρόμο του Θεού, και θα υποστούμε τα μύρια όσα. Και καλά να πάθουμε τέτοιοι που είμαστε, και άλλα τόσα με το μυαλό που κουβαλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιανουαρίου, 2020 23:59

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ "ΘΑΥΜΑ".ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ "ΚΛΙΚ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ EASY MONEY, EASY LIVING, FULL SEX LIFE, ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    "Ή ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ", ΛΕΝΕ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΎ LIFESTYLE, ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "IN", ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΗΜΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ, "ΕΓΩ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;" Ή ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ) ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
    ΕΙΠΑΜΕ, "Ό ΕΛΛΗΝΑΣ, ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ".
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ;
    ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΆΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΨΕΥΔΟΣΑΤΑΝΟΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ "LUCIS TRUST", ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΊΑΣ. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ'ΔΏ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ", ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ό ΘΕΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ό ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ.
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΠΛΗΓΩΘΟΥΜΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΟΙ ΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.
    ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οικοδεσπότα!

    Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα... Τελικά, το πρόβλημα δεν είναι οι εκτρώσεις. Το πρόβλημα είναι να κάνεις τους Συριζαίους να καταλάβουν πως έχουν σκατά στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός είναι ένας κρανιοθραύστης, μία μεταλλική λαβίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, μήκους 33 εκατοστών. Η άκρη της λαβίδας έχει μήκος περίπου 6,5 εκατοστών και φάρδος 1,5 εκατοστού περίπου και διαθέτει σειρές αιχμηρών δοντιών. Αυτή η λαβίδα σύλληψης όταν πιάσει κάτι δεν το αφήνει να φύγει. Ο εκτελών την έκτρωση χρησιμοποιεί τη λαβίδα για να πιάσει ένα χέρι ή ένα πόδι. Όταν επιτύχει μία σταθερή λαβή, τραβάει με δύναμη προκειμένου να ξεριζώσει το άκρο από το σώμα του μωρού. Ένα - ένα αφαιρεί και τα υπόλοιπα άκρα, την κοιλιά, την σπονδυλική στήλη, την καρδιά και τους πνεύμονες. Συνήθως το πιο δύσκολο σημείο της διαδικασίας είναι η αφαίρεση του κεφαλιού του μωρού, που στις 20 εβδομάδες κύησης έχει το μέγεθος ενός μεγάλου δαμάσκηνου. Το κεφάλι συλλαμβάνεται και συνθλίβεται. Ο εκτελών την έκτρωση καταλαβαίνει ότι συνέθλιψε το κεφάλι όταν δει από τον τράχηλο της γυναίκας να βγαίνει μια λευκωπή ουσία, που είναι το μυαλό του μωρού. Στη συνέχεια απομακρύνει τα κομμάτια του κεφαλιού. Αφαιρεί τον πλακούντα και όσα τμήματα του μωρού απέμειναν στη μήτρα με ένα ξέστρο, ξύνοντας το εσωτερικό της μήτρας για εναπομείναντες ιστούς. Τότε συλλέγονται τα κομμάτια του μωρού και συναρμολογούνται σαν παζλ για να είναι σίγουρο ότι αφαιρέθησαν 2 χέρια , 2 πόδια και όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Όταν όλα τα κομμάτια μετρηθούν, η έκτρωση θεωρείται επιτυχής. Για τη γυναίκα αυτή η διαδικασία φέρει σημαντικό κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, όπως διάτρηση μήτρας, ρήξη τραχήλου, βλάβη του εντέρου και της ουροδόχου κύστης. Μπορεί επίσης να προκληθεί φλεγμονή και αιμορραγία, που να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο της μητέρας. Οι επόμενες κυήσεις έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής ή πρόωρου τοκετού εξ αιτίας της κάκωσης και βλάβης του τραχήλου που προκάλεσε η έκτρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ:
    «Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση έχει νομοθετηθεί στη χώρα μας εδώ και χρόνια και είναι αδιαπραγμάτευτο»

    ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ"!!!

    Ο κάθε ανεύθυνος και η κάθε ανεύθυνη, μπορούν στην ψύχρα:

    Να σκοτώσουν ένα πλάσμα που είναι παντελώς ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ!

    Να σκοτώσουν!! ένα πλάσμα που είναι παντελώς ΑΘΩΟ!

    Να σκοτώσουν ένα πλάσμα που είναι το ίδιο τους το παιδί!

    Να το σκοτώσουν με τον πιο επώδυνο τεμαχίζοντάς το σε μικρά κομμάτια!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

    ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ!!

    https://www.diaforetiko.gr/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://marousi24.gr/marousiotika/ekklisia/me-ronalnt-rigkan-apanta-gia-tis-amvloseis-o-aidesimotatos-p-christos-maroydas/
    http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/01/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή