«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Τί έρχεται..;

 

 Διαβάζουμε για την "Διάσκεψη Βερολίνου για την Λιβύη" :

"Συμμετέχουν: Τα κράτη: ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Κονγκό, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλγερία. Οι οργανισμοί: Ηνωμένα Έθνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αφρικανική Ένωση, Αραβικός Σύνδεσμος. Πρόσωπα από τη Λιβύη: Πρωθυπουργός Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, Στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ". 

Λέμε εμείς μετά στο Θεό:  

"Κι εμείς Κύριε..;" 

Και απαντά ο Θεός:  

"Εσείς είστε το μενού"


Το φιάσκο της "πόρτας" που φάγαμε, κι αυτό απλά επειδή είμαστε προτεκτοράτο κι όχι σοβαρό κράτος, προσπάθησε η Κυβέρνηση να το καλύψει με το θέμα της Σακελλαροπούλου που προτάθηκε για ΠτΔ.  

Αυτός είναι ο λόγος επίσης που πήρε έκταση ΚΑΙ στα συστημικά ΜΜΕ το θέμα της αφίσσας κατά των εκτρώσεων. Σοβαρό βέβαια θέμα για εμάς, καθόσον εντάσσεται στο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού. Μάλιστα, με την κατάπτυστη απόφαση να αφαιρέσουν την αφίσσα από το Αττικό Μετρό, κατάφεραν να μάθει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ το έγκλημά τους και να αντιδράσει. Ενώ αρχικά.. η αφίσσα πρέπει μάλλον να καταγγέλθηκε ως μη πολιτικά ορθή, απλώς από κάποιες  ακτιβίστριες φεμινιστο-λεσβίες. 

Πάντως.. μάθαμε σήμερα ότι μπορεί να μην έγινε επίσημη πρόσκληση στην Ελλάδα, για την διάσκεψη του Βερολίνου, αλλά τελικά κανόνισε ο Κούλης να παρευρεθεί ως παρατηρητής στην διάσκεψη. 

Κι εντωμεταξύ.. εχθές αργά.. κατέφθασε στην Αθήνα ο Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε εκφράσει στους Ευρωπαίους την απορία του αλλά και δυσαρέσκεια για το ότι δεν προσκλήθηκε και η Ελλάδα, άμεση ενδιαφερόμενη και εμπλεκόμενη στα θέματα που θα συζητηθούν και μάλιστα περί των ελληνικών χωρικών υδάτων επίσης. 

Θεωρώ ότι ο Χαφτάρ θέλησε να έρθει στην Αθήνα ο ίδιος, για να πιέσει την ελληνική κυβέρνηση να σκληρύνει την στάση της στην Τουρκία γιατί είναι προς συμφέρον και της Ελλάδος και της Λιβύης αυτό, από πολλές απόψεις. Έλα όμως που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι τον ενδιαφέρει τον Κούλη το συμφέρον της Ελλάδος.. Όλα δείχνουν ότι όπως και οι προκάτοχοί του δουλεύει για τα συμφέροντα της Γερμανίας και της Τουρκίας.  

Και ποιος μού λέει εμένα ότι δεν έφερε τον Χαφτάρ εδώ για να τού επιφυλάξει κατάληξη ύποπτη, όπως έκανε κι ο πατέρας του κόμης δράκουλας στον Μιλόσεβιτς.. (για να μην πω "Πάγκαλος στον Οτσαλάν"). Μπορεί να έβαλε η Μέρκελ τον Κούλη να καλέσει τον Χαφτάρ για να του αποσπάσει πληροφορίες από την προσωπική του ατζέντα, ώστε να προετοιμαστούν εκεί στο Βερολίνο κατάλληλα, μέχρι την Κυριακή.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου η διάσκεψη.. Την ίδια ημέρα και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του λαθρο-εποικισμού. Ποιος σατανικούς νους, ερήμην μας, παίζει πάλι με τις συμπτώσεις και τις ημερομηνίες; 

Άντε να αναφερθώ και στις φήμες που άρχισαν πριν την πρωτοχρονιά, για κάτι καταιγιστικό που πρόκειται να συμβεί μετά τις 17 Ιανουαρίου. Καθώς και για μαρτυρία περί δηλώσεως του αγίου γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, λίγο πριν πεθάνει, ότι μετά τα  40 του (17 Ιανουαρίου) θα ξεκινήσει πόλεμος με την Τουρκία. 

Ο ελληνικός στρατός είναι όλος στο πόδι με την πρωτοφανή στα ιστορικά δεδομένα τουρκική προκλητικότητα αυτές τις ημέρες (μέχρι και Τούρκοι λιμενικοί κραδαίνανε για εκφοβισμό Καλύμνιων ψαράδων, όπλο στον αέρα) . 

Η Γαλλία έστειλε το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle απέναντι στις τουρκικές φρεγάτες στην Α.Μεσόγειο, καθώς και το πλοίο DIXMUDE, χωρητικότητας 35 ελικοπτέρων και 700 πεζοναυτών, στο Αιγαίο, να συμμετάσχει στην Ελληνο-αμερικανο-γαλλική άσκηση «ALEXANDER THE GREAT 2020».


Τί έρχεται..;


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
   

4 σχόλια:

  1. Alexander the Great ;
    Μπαααα ;
    Χαχαχαχαχα !
    Και νομίζουν ,ότι θα τους την χαρίση.
    Πολιτικώς ορθό.Εγω λέω ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝ.Στα μιλουμενα :του κώλου.
    Ποιός κάλεσε τον χαφταρ ,εδώ ;
    Ζήτησε να ΕΛΘΗ ,η τον προσκάλεσαν ;
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
    ΜΟΝΟ ;
    ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ.
    Και η καφετζού μπενακ ,τα ήξερε.
    Ο γλυκομιλητος χαζαρο οβριος τα ήξερε.
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΟΒΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.
    ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    Εσείς τι περιμένετε ;
    Το τρόλευ.
    Τα ηνία της χαζαρο μαφίας ,έχουν περάσει στην Γερμανία.
    Όχι ότι δεν κουμανταριζε και τα δρώμενα από εκεί.
    Από εκεί ξεκίνησε και ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας.
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΦΘΕΡΑ.
    Κατά τα άλλα....πρόστιμα για το τσιγάρο.
    Εβραϊκή οδηγία ,σου λένε.
    Χαζαρικη μαφία.
    Πουσταρια του κερατά ,που το παίζουν Ιουδαίοι.
    Ο ΥΕΘΑ ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ,ΜΙΛΗΣΕ :
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΡΟΤΣΙ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΥΡΟ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΣΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΙΣΩ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΡΕ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΝΑ ΚΡΑΥΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΛΟΤΑ ;
    ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ;
    ΑΣΤΟ ΝΑ ΕΛΘΗ.
    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ,ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ,ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ.
    ΑΣΤΟ ΝΑ ΕΛΘΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΘΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΙΑ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟ-ΜΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΥΡΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ! ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ- Έτσι ακούγονταν 1500 χρόνια πριν

    = https://www.youtube.com/watch?v=1ZbG6kTIpkM&feature=share&fbclid=IwAR0ShYS4I_7Myf3KzdeWLeERQn9oI9HGDV698zCDSZN51ze9KbGjMWO00UM

    Ο Άγιος Παΐσιος περί της Θείας επέμβασης Του Χριστού στην Ιστορία της Ανθρωπότητας!
    = https://www.youtube.com/watch?v=DLNLzbGPO_s&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΠΟΥΤΣΑ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

    ΚΡΆΤΕΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...



    ...ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ



    ΑπάντησηΔιαγραφή