«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η απουσία των ΗΠΑ από τη Λιβύη και τη Συρία και η ερμηνεία του παγκόσμιου συσχετισμού δυνάμεων.

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: Το μενού περιλαμβάνει.. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ! Α.. δεν θέλω "μα, μού και μου-σου-τού"! Διαβάζουμε τα πάντα και τα επεξεργαζόμαστε. Κάποιοι φυσικά θα σκεφτούν: "Α Κωστάκη.. έτσι εξηγούνται πολλά.. Είσαι υπέρ της 'Μαύρης Αδελφότητας' του Λιακόπουλου". Βρε με καμία δεν είμαι, αλλά ποια περιμένατε να προτιμούσα περισσότερο.. την Λευκή;! Η οποία για να στήσει παγκόσμια κομμουνιστική δικτατορία μίας κεντρικής ηγεσίας Big Brother, ετοίμαζε πυρηνικό Αρμαγεδώνα.., αλλά το κυριότερο: Εντελώς αντίθετα από την Μαύρη, εξυπηρετείται από τον ολοσχερή βιολογικό αφανισμό της ελληνικής φυλής από τα Βαλκάνια; Δεν θα επεκταθώ, και ο νοών νοείτο.  Από την άλλη θα μού πείτε.. "ναι, αλλά η μαύρη αδελφότητα στερεί από την Ελλάδα μια ολομέτωπη σύγκρουση με την Τουρκία". Και απαντώ: Και ούτε θα γίνει ποτέ αυτό στην έκταση που φανταζόμαστε. Ο Τραμπ έχει ήδη στο τσεπάκι και τις επόμενες εκλογές. Όσο για τα λαθροτζιχάντια.. θα τα διώξουμε μόνοι μας με 2 το πολύ χρόνια αιματοχυσίες. Και στο τέλος θα φτιάξουμε Εθνικό καθ'όλα Ελληνικό Κράτος, με κάθε 200 ετών ανθελληνικό στοιχείο, που "ζει ανάμεσά μας" 🙂.. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΈΝΟ! Κατ' εμέ, η Ιστορία βαίνει καλώς για τους 
Έλληνες έως τώρα.

Οι ΗΠΑ του Τραμπ, λάμπουν δια τους απουσίας της από τα δρώμενα στη Λιβύη και τη Συρία. Αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, διότι συνηθίσαμε τις ΗΠΑ σαν παγκόσμιο χωροφύλακα, αλλά ακούγεται λογικό αν λάβει κανείς υπόψη αυτά που λέω εδώ και 20 χρόνια όσον αφορά το ποια είναι τα δύο παγκόσμια αφεντικά.

Θα τα πω περιληπτικά λοιπόν για μία ακόμη φορά, με την ελπίδα ότι όσοι δεν τα είχαν ακούσει ή όσοι δεν τα είχαν κατανοήσει να μπορέσουν να καταλάβουν πως διαμορφώνονται κάθε φορά οι συσχετισμοί δυνάμεων στον πλανήτη και με ποιοι είναι οι σκοποί τους.

Τα παγκόσμια αφεντικά είναι δύο ελίτ που συγκρούονται στο θέμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης από την αρχή της ιστορίας. Η “δεξιά” Μαύρη Αδελφότητα και η “αριστερή” Λευκή Αδελφότητα.

Η δεξιά Μαύρη Αδελφότητα επιθυμεί την ύπαρξη κρατών εθνών και διοίκηση μέσω του τρίπτυχου ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και του διαίρει και βασίλευε, ενώ η αριστερή Λευκή Αδελφότητα επιθυμεί την ύπαρξη ενός παγκόσμιου κράτους άθρησκου και άθεου μέσω του τρίπτυχου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ, το οποίο θα διοικείται από μία στυγνή παγκόσμια δικτατορία.

Μέχρι το 1776 μ.Χ. η Μαύρη Αδελφότητα υπερίσχυε της Λευκής σε παγκόσμια επιρροή. Από το 1776 μ.Χ. και μετά, με την δημιουργία των ILLUMINATI, άρχισε η πτώση των μοναρχιών και η εγκαθίδρυση κοινοβουλευτικών δημοκρατιών στα κράτη έθνη που υπήρχαν.

Έτσι η σαπίλα της μοναρχίας αντικαταστάθηκε βίαια με στημένες δήθεν λαϊκές εξεγέρσεις από το διεφθαρμένο μπάχαλο του κοινοβουλευτισμού.
Από την αρχή η διεθνιστική αριστερά, έδειξε την πρόθεσή της να ορίσει παγκόσμιους χωροφύλακες. Όρισε κάποτε τη Γαλλία μετά την Αγγλία κα κατέληξε στις ΗΠΑ, που προστατεύονται από τις αχανείς θάλασσες του Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού και κανείς Ευρωπαίος και Ασιάτης δεν μπορεί να εισβάλει στο έδαφός τους, ενώ όλοι οι αμερικανικοί λαοί διατηρούνται υποβαθμισμένοι ώστε ποτέ να μην τους απειλήσουν.

Η ελίτ όμως της εθνικής δεξιάς, (Μαύρη Αδελφότητα), αποφάσισε μετά το 2.000 μ.Χ. να αντιδράσει και απέκτησε σταδιακά τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίας του Πούτιν και κατόπιν φύτεψε τον δεξιό Τραμπ στην προεδρία της αριστερής Αμερικής του Ομπάμα και της Χίλλαρυ.

Σκοπός της εθνικιστικής ελίτ της Μαύρης Αδελφότητας, ήταν και το πέτυχε να μην είναι οι ΗΠΑ ο μόνος πόλος εξουσίας, αλλά να δημιουργηθεί ένας πολυπολικός κόσμος με πόλους ισχύος στη Ρωσία, την Κίνα, τις Ινδίες κτλ.

Έτσι, ελέγχοντας η εθνικιστική ελίτ τον Τραμπ, του επέβαλε να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από τη Συρία και την Λιβύη και να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον Πούτιν και την Ρωσία, ώστε όταν μετά τις επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ τύχει και έρθουν οι Δημοκρατικοί (αριστεροί) στην εξουσία στις ΗΠΑ να βρουν τη Ρωσία εγκατεστημένη στη Μεσόγειο.

Όσον αφορά την Ελλάδα, λόγω της έλλειψης ισχυρής ηγεσίας, ακολουθεί πολιτική “ολίγον από όλα”, οπότε η εθνικιστική ελίτ και μέσω της Ρωσίας και μέσω των ΗΠΑ εννοείται ότι προτίμησαν να τα βρουν με τον Ερντογάν και ο Τραμπ πήρε εντολή και παρέδωσε την Τουρκία στην Ρωσία, ώστε και εκεί να έχει πατήσει πόδι ο Πούτιν όταν επιστρέψουν οι αριστεροί στην εξουσία των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ χωρίς σταθερή ηγεσία, όπως Η Ρωσία, η Κίνα και οι Ινδίες, δεν μπορούν πλέον, παρά το ότι έχουν το ισχυρότερο οπλοστάσιο στα συμβατικά όπλα, να επιβάλουν και να ασκήσουν την πολιτική τους στο σύγχρονο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Είδαμε με δύο λόγια γιατί ο Τραμπ, επέτρεψε στον Πούτιν να πατήσει σε Τουρκία, Συρία και Λιβύη, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε μέσω του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ  να τον εμποδίσει. Από ότι καταλαβαίνετε, με την απλή γεωστρατηγική ανάλυση, αυτά δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά.

Όσον αφορά το ποιος είναι πίσω από την εθνικιστική (δεξιά) και ποιος πίσω από την διεθνιστική (αριστερή) ελίτ, σας παραπέμπω στους τόμους 73,74,75 της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

el.gr

13 σχόλια:

  1. Η μαύρη αδελφοτητα ,η Λίλιθ λαμασουθ.Αρχηγος.
    Της μουρλης !πάρτο αυγο και κουρεφτο.
    Κάμερα σε μένα !
    Το πάνω χέρι στον πλανήτη το έχουν οι διαγαλαξιακες δυνάμεις.
    Πάντως ,παίζεται βάρβατο παιχνίδι πίσω από την κουρτίνα.
    Και πίσω και πάνω και κάτω και υπεράνω.Στραβουλιακες είμαστε.
    Με το σπίρτο ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα.
    Θυμάμαι ,όταν μάθαινα υπολογιστή ,ρωταγα :να το πατήσω αυτό το κουμπί ;"πάτα το μου έλεγαν ,μην φοβάσαι."
    Ξέρω γω ;να πατήσω το κουμπί και άμα βγη καμμία χοντρή ;
    Εεε ,μαθαίνουμε.
    Μια φορά ,κάποια πονηρεμενη ,με ρώτησε συνωμοτικά :είσαι σε καμμία στοά ;
    Ναι της απάντησα.Σε ποια ; με ρωταη.
    Πεινούσα εκείνη την ώρα και της απάντησα:στην στοά της λαχανοντολμάδας !
    Να μας πη η Ρίτα ,εάν ξερή :που κατά την γνώμη της είναι εκείνος ο τζιτζιφιογκος !,ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !ο Χένρυ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα

      Θυμάσαι την στοά της πείνας στην Ομόνοια;

      Και μια διόρθωση: Λίλιθ Λαμασθού

      Διαγραφή
    2. Ναι ,η απαυτη !χαχαχαχα !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      Υ.Γ Θυμάσαι μια ταινία με τον Ριζο ,Βουτσά και Αυλωνίτη ;
      Μπουκαρει η ηθοποιός μέσα και λέει :ναι κάλεσε ,ο απαυτος..
      Έβλεπα τις αντιδρασεις στα πρόσωπα των Ρίζου και Αυλωνίτη , που κρατιοντασαν να μην ξεραθούν στα γέλια.
      Η ΑΠΑΥΤΗ ....ΜΩΡΕ !
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Απο την μία οκ ποιος θέλει πυρηνικό Αρμαγεδδών (αν και η σαπιλα δεν φτιαχνεται και μαλλον μπομπα θέλουμε πλεον αλλα τσπ), απο την αλλη με τα δεδομένα που εχουμε πλεον στην πατρίδα μας και ολη αυτη την επιμειξία που εχει διετελεστει οντως μονο μια αιματοχυσία θα την καθάριζε. Η αιματοχυσία όμως αυτή θα ηταν εις βαρος των Ελλήνων καθότι θα χάνονταν πολλοί ελλανιοι γόνοι μιας και τα λαθροορκ θα υποστηριζονταν απο πληθώρα ,οργανωμένων αρκετά σε σχέση με μας, αναρχοκομμουνιστων. Αντιθέτως σε μια παγκοσμια σύρραξη λογω εμπολεμης κατάστασης και πεινας οι συνθηκες θα ηταν πιο ευνοϊκές για εμας ωστε να ξεκουμπιστουν τα βρώμια ολα με τα μουλικα που γεννοβολουν. Τελος αυτο που με δαιμονιζει ειναι οτι και τα δύο ιερατεια ενδεχομένως να εξυπηρετουν τον ιδιο π@υστη που απλως εχει εναλλακτικό σχεδιο για το ματριξ σε περιπτωση που πατωσει το ενα εκ των δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντά είσαι. Εμάς όμως μάς συμφέρει περισσότερο να υποστηρίξουμε αυτούς που θέλουν να μάς εκμεταλλευτούν για τα συμφέροντά τους, παρά αυτούς που μισούν βάναυσα την επίσημη θρησκεία μας αλλά και εμάς μέχρι γενοκτονίας μας και κατασφαγής μας από ισλαμοστίφη.

      Διαγραφή
    2. Κώστα το ότι θέλουν να μας εκμεταλευτούνε για τα συμφέροντά τους πως πιστεύεις πως θα μας βοηθήσει;Όπως μας βοήθησαν στα Σεπτεμβριανά της Κωνσταντινούπολης και στην Κύπρο οι ρεπουμπλικανοί;Εννοείται πως και οι δυο είναι εχθροί μας.

      Διαγραφή
    3. Μην απομονώνεις φράση. Δες το σε συνάρτηση με το υπόλοιπο της πρότασής μου. και μην ξεχνάς: Το μη χείρον βέλτιστον.

      Διαγραφή
  3. Τα πρώτα βιβλία του τα είχα αγοράσει.Ζουσα σε χωριό τότε.Εγραφε :πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος στην τακλαμακαν ,νομίζω ,δεν θυμάμαι ,εκεί ήταν ; ή κάπου αλλού και βρήκε την Λίλιθ.Του είπε :εσύ εδώ ;!!!!
    Το περίμενα ότι θα ερχόσουν.
    Κατ'εμε ,ούτε λευκή , ούτε μαύρη νταν !στην μέση !ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ.
    Πίνεις ΦΩΣ.
    ΠΙΝΕΙΣ ΑΙΘΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
    Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ;
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ ,ΤΟ ΦΩΣ ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΣΚΟΤΑΔΙΑ ,ΥΠΟΓΕΙΑ ,κ.τ.λ ,άστο !
    Ρε συ Κώστα ,μια και τα λέμε ,είχα διαβάσει ,ότι κάποιος ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ ,βρίσκεται στας υπογας του Αγίου Όρους.Εχεις καμμία γνώση ,επί αυτού ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε,

      η μ@λ@κία πάει σύννεφο με διάφορους κάλπικους συνωμοσιολόγους που έχουν ονομάσει Ανουνάκι τον Κέκρωπα και τον Εριχθόνιο. Κι επειδή ένας ερευνητής δικός μας (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του) είχε πει ότι είχε δει ένα τέτοιο πλάσμα στο Άγιον Όρος, όπως ο Εριχθόνιος, ξεκίνησε η παραφιλολογία, μέχρι και σημείου ότι καλόγηροι συμμετείχαν σε θυσίες σε υπόγειες στοές του όρους. Είναι ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! και γνωρίζω καλά τί σού λέω. Πολλοί ασυνείδητοι παράγοντες του Αγίου Όρους (φιλοχρήματοι και ανωμαλιάρηδες οικουμενιστές) μπορεί μέχρι του χρόνου να το ξεπουλήσουν και να γίνει τουριστικός προορισμός και όχι άβατο πια, ..τα υπόλοιπα όμως είναι μπούρδες, σκουπίδια.

      Διαγραφή
    2. Αν κάτι υπάρχει στο εσωτερικό του Άθωνα, σε πληροφορώ ότι είναι ελληνικό όπλο και τα κλειδιά του κρατούνταν από τον Αθώο Δία, και τώρα από την Στρατηγό Παναγία.

      Διαγραφή

  4. > “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.
    Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΜΜ...καλώς.Ετσι μου'ρθε και το θυμήθηκα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν μαέστρο !κτυπα μου μια αιβαλιωτικη ζειμπεκια !
    Μπουζούκι σόλο τάξιμι θέλω !
    Άντε μη φορέσω το ζουνάρι και αμολυθω στα πέριξ !
    Άντε να μερακλωση ο ντουνιάς ,να φοβηθη ο λάθρο φονιάς ,το αιβαλιωτικο και το βουρλιωτικο ΜΠΟΥΝΙΔΙ.
    Βουρ ρε μορτη !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή