«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Να έμεναν μόνο στην σούπα νυχτερίδας.. καλά θά 'ταν..... (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ με 2ο βιντεάκι, με χαριτωμένα ζωάκια 🙂)



Είδαμε απόψε στα Κατοχικά Νέα την παραπάνω φωτο, καθώς και εδώ, και πέραν των όσων έχουν γραφτεί για τον Κοροναϊό, διαπιστώνουμε ότι δεν θα έπρεπε καθόλου να μάς εκπλήσσει ότι τον ξεκίνησαν από την χώρα του 1,4 δισεκατομμυρίου ανθρώπων.

Και αν σκεφτείς μάλιστα ότι εκεί τρώνε, εκτός των όσων τρώμε εμείς στα χριστιανικά κράτη, κάθε τί άλλο απίθανο, π.χ. σνακ ολόκληρες τραγανές τηγανητές ακρίδες, καλλιεργημένα φιδάκια κ.ά... είναι επόμενο με τις φάρμες τους, τις καλλιέργειες, τις ζωικές τροφές και τα περίεργα κινέζικα μενού που δεν σταματάνε στο χοιρινό και το κοτόπουλο, να γίνει κάποια στιγμή η οποιαδήποτε μετάλλαξη σε κάποιον συνηθισμένο ή ασυνήθιστο ιό, ή να την "βοήθησαν" να γίνει.

Anyway.. σάς προειδοποιούμε ότι τα παρακάτω βιντεάκια είναι ιδιαιτέρως αηδιαστικά. 





Το 2ο θα σάς πούμε τί δείχνει:

Έναν νεαρό κινέζο να πίνει το κρασί του και να βουτάει σε μια γλυκόξινη σάλτσα και να τρώει, τον μεζέ που έχει στο πιάτο του, γαρνιρισμένο με φέτες ντομάτας.

Μόνο που ο μεζές δεν είναι μανιτάρια τηγανητά, ούτε μπουκιές κοτόπουλου, ούτε μαρίδα, ούτε καν νυχτεριδοπόδαρα.... αλλά.. ζωντανά νεογέννητα ποντικάκια! Χλάπ, χράτς χρούτς και κάτω..

( -- Σόδα παρακαλώ;
  --  Όπωσδήποτε! )





Σάς θυμίζει μήπως αυτό..;





.. από τη σειρά "V" (του 1983 και του remake 2009) ..;;

..Όπου αυτές οι δυό είναι οι εξωγήινες βασίλισσες (ερπετοειδείς/φολιδωτές κάτω από το ανθρώπινο δέρμα) δράκαινες..;;

Μα και η κίτρινη φυλή.. δράκους λατρεύει! ... (συμπεριλαμβανόμενους και τους "λευκοποιημένους" μογγολοειδείς Ρόθτσιλντ κ.ά. αγγλοσαξωνικά ερπετά).

Η λαγουδότρυπα πάει πολύυυυυ βαθειά.

Έχουμε πια μπει στην εποχή, που εκτός από τις υβριδικές κίτρινες φυλές (κατά ΟΕΑ/Καραγεωργίου και άλλους..), που περιμένουν στο μουλωχτό να καταπιούν την Δύση...

..έχουν πια.. "κάποιοι" ανοίξει και τις πύλες (τις οποίες είχαν σφραγίσει Διόνυσος και Αλέξανδρος), για να ξαμοληθούν προς την Δύση και τα υπόλοιπα "ρυπαρά γένη" (περιοχών Β.Ινδίας, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν κλπ) που κατασκεύασαν οι Άτλαντες, και τα οποία κατά πώς μάς λέει ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός.. κι αυτά επίσης τρώνε έντομα, ποντίκια, σκύλους ,γάτες, κι έτσι βρωμάει και το δέρμα τους.

Και δεν θα επεκταθώ καθόλου και στο γεγονός ότι τόσα χρόνια που μπαίνουν..μπαίνουν..μπαίνουν στην Ελλάδα.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΚΗΔΕΥΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ (μα έχουν τόσο χρήμα για καύση..;; 🤣 ).

Ο εκλεκτός βέβαια μεζές των Κρόνιων κατασκευαστών όλων αυτών των φυλών.. ξέρετε ποιος είναι ε;;.. Τα παιδάκια των λευκών.

Εκλεκτός μεζές και για κάποιους μεγιστάνες του πλούτου. Θυμάμαι το 2010, που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κάτι φωτογραφίες από ένα εστιατόριο στην Κίνα, πολύ πριβέ εστιατόριο!!! Δηλαδή είχε δωμάτια αποκλειστικά για το δείπνο ενός ανθρώπου. Το πιάτο βέβαια υπερέβαινε τα 5.000 δολάρια, γιατί ήταν μαγειρεμένο ανθρώπινο βρέφος 7-9 μηνών. Πολλοί έλεγαν τότε ότι ήταν fake όλη αυτή η ιστορία. Είμαστε όμως σίγουροι ότι ήταν ψεύτικα.. ειδικά σήμερα, μετά από όλα αυτά που έχουμε δει κι έχουμε ακούσει, pizza gate κτλπ..; 

 Σκεφτείτε αυτά για αρχή.. και θα επανέλθουμε.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
   

19 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Ιανουαρίου, 2020 23:47

    Καί νά'ταν μόνο αυτό....σέ κάποιες επαρχίες τρώγανε έμβρυα σούπα.Άσε πού κάποτε,στό καλύτερο εστιατόριο τού κόσμου,στήν Αμερική,οί πλούσιοι τρώγανε τό μυαλό από ζωντανούς μικρούς πιθήκους.Οί ίδιοι οί θαμώνες σπάγανε μέ μικρό σφυρί τό κεφάλι τού δύστυχου ζώου καί τού τρώγανε τό μυαλό. Όσοι μεγάλοι από εμάς θυμούνται τά πολύ σκληρά ντοκυμανταίρ τής δεκαετίας τού '80,θά θυμούνται τά συγκεκριμένα πλάνα.Καί ειδικά σήμερα..... Μέχρι ανθρώπους τρώνε.
    Όχι ότι δέν τρώγανε καί παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάσαι την σειρά από βιντεοκασέτες "Αυτή είναι η Ασία", "Αυτή είναι η Αφρική" κλπ..; Όλα ήταν αληθινά. και για γερά στομάχια.

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλω να φανταστώ, εκτός από το ότι στην Ευριπίδου πιάσανε Αφγανούς να πουλάνε γάτες γδαρμένες σαν κουνέλια (που δεν ξεχωρίζεται έτσι γδαρμένα, με τίποτα η διαφορά) και κυκλώματα μουσουλμάνων αφρικανών να κάνουν κλειτεριδεκτομές σε κορίτσια τους.. δεν θέλω να φανταστώ τί άλλο μπορεί ήδη να γίνεται στην βασανισμένη μας Αθήνα.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Ιανουαρίου, 2020 00:46

      Όλα γίνονται αδερφέ μου. Όλα.Καί πλέον,όλα νά τά περιμένουμε, σάν τά παλιά ντοκυμανταίρ πού λές,όπως τό "άνθρωποι καί κτήνη", ή τό "σκληρό γυμνό κι'αληθινό" ΚΙ'ΟΧΙ απαραίτητα από ξένους.Έχει καί εγχώρια μπουμπούκια.

      Διαγραφή
    4. Οι πλούσιοι ε ;δηλαδή.. τραπεζίτες ,βιομήχανοι και τα λοιπά και τα λοιπά !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Αμα δεν ειναι ζωντανό το αρουρι να τρέχουν τα ζουμακια του, τι σοι μεζές θα'ναι ρε παιδιά. Ευτυχώς που ζούμε την εποχή της πολυπολιτισμικότητας και εμπλουτιζομαστε σε ολα τα κοινωνικα επίπεδα. Εγώ πάντως θα γδερνω ορκ χωρίς να τα τρωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      τα "ζουμάκια" ήταν το καλύτερο!

      Διαγραφή
  3. ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΙ-4 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε.. έχει παίξει ήδη σε πολλές μικρές πράξεις και σε ανυποψίαστες στιγμές, κι εσύ όπως άλλοι δυο τρεις το έχετε αντιληφθεί πιστεύω. Απομένουν δυο λεπτομέρειες που πρέπει να αναπτυχθούν, αλλά όχι τώρα. Γιατί αυτές οι λεπτομέρειες αποτελούν όπλα.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  4. Έχει εκτενώς σχολιάσει και αρθρογραφήσει ,ότι μας κουβαλάνε Ορκ.Για αυτό γράφω συνέχεια ,ότι δεν είναι τυχαίοι αυτοί που έρχονται εισβάλλοντας.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ,ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΑΙ.ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ,ΜΑ ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΗ ΙΝΔΟΚΟΥΧ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ,Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΗ.
    ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ;
    ΝΑ ΑΦΗΝΗΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ,ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ;
    ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ;
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ;ΑΡΑ ,ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ :ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,ΑΜΑ....ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;
    ΓΙΑ ΜΈΝΑ ,ΜΙΑ ΑΙΣΥΜΝΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΉΣΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΤΑΦΗ.ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΞΕΑ.
    ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ,ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΑ.
    ΨΟΦΙΑ ΦΙΔΙΑ ,ΣΚΥΛΟΥΣ ,ΚΟΡΑΚΙΑ.
    ΒΡΕ ,ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΜΠΑΝΙΖΩ ΕΝΑΝ ΤΑΥΛΑΝΔΟ ,ΝΑ ΕΧΗ ΕΝΑ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.ΤΟΝ ΣΤΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ;
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΖΟΛΙ ;ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ;
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ;
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA.
    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΕΙ.
    ΈΜΠΡΟΣΘΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΥΙΚΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ.
    Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΞΕΧΝΑΤΕ ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΕΖΕΣ ;
    ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΚΑΜΒΡΩΝ ,ΤΩΝ ΧΑΖΆΡΩΝ ,ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΜΕ ΦΥΛΕΣ ΓΟΤΘΩΝ ,ΑΛΑΜΑΝΩΝ ,ΦΡΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ.
    ΔΕΧΟΜΑΙ ,ΟΤΙ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
    ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.(περίοδος πολιορκίας ).
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ;
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΔΙΑΖΑΠΑΜΙΝΕΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ.ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΟΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΑΝΕΤΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ !
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΡΚ ,ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ,ΕΛΘΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.
    Ή ,ΟΜΟΙΩΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ .
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΡΚ ,ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ;ΜΜΜ..ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΜΕΤΑ..ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ !
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ :ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΗ Η ΣΚΟΎΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΟΎΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΕΝΑ.
    ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ,ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.
    Η ΙΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ :ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
    ΑΕΡΑ ! ΑΙΘΈΡΑΣ !
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ !: ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ 2020.....
    ΚΩΣΤΑ..ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ.ΚΑΛΟ ΚΑΝΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ,ΑΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΡΟ-ΔΡΟΜΕΥΣ ΕΧΤΕΣ ΜΟΎ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΆΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.. ΑΣΕ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 🙂

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΡΙΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ..ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΑΥΤΟΙ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ip ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ -ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ- ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ.. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ "ΓΝΩΣΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ".

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
      ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ,
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΔΙΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,
      ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    3. Αυτή η αλήθεια !έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ πια !μόλις τα παίζω ,τρέχω στην κουζίνα και χτυπάω κάνα δυο τουλουμπακια !ρε τον μπαγασα τον εγκέφαλο !πολύ μασουλιαρης είναι !όλο γλυκόζη θέλει !
      Εμείς ρε φίλε ,αναμεταδίδουμε οτι διαβάζουμε.
      Αυτοί προσκυνούν άλλους ,εμείς είμαστε ίσοι ανάμεσα σε άλλους.
      Υπάρχει διαφορά.
      ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ;
      ΕΜΕΙΣ ;
      ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
      ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ :
      ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΘ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ .
      ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ;
      ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ;
      ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;
      ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ;
      ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ;
      ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ;
      ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ;
      ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ;
      1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ
      2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ
      3.ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ
      ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ.
      Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ :Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΒΑΡΤΖ ΓΚΕΟΡΓΚΙ.
      ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ;
      ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ;
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ;
      ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      Η ΕΛΙΤ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
      Η ΔΡΑΚΟΦΑΡΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ,ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΠΟΥΡΈ.ΝΑ ΒΑΡΑΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΕΔΩ ΕΠΑΝΩ ,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗΝ ΧΩΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ.
      ΓΙΑ ΚΑΝΕ ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΣ....
      ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
      ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχα !ξέρεις τι σουπιά είναι ;
    Όταν τρεχη ,δεν κυττα μπροστά του.Κυτταει τα πιπίνια αριστερά δεξιά.
    Για αυτό τον πονούν οι αστράγαλοι του.Πεφτει στις λακούβες !
    Είχε σταματήσει να τον φιλήση η τσατσια του τσυριζα στον προηγούμενο μαραθώνιο και αυτός φοβήθηκε και άρχισε να τρεχη πάλι πίσω προς Μαραθώνα !.
    Μην κυττας που καμωνεται το τζοβενο και το παλληκάρι της φακής ο καππαδοκης.
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Ιανουαρίου, 2020 17:23

      Γι'αυτό καί εγώ σάς αγαπάω.Γιατί μού τά "χώνετε" βρέ μπαγάσηδες.Όσο γιά τά σχόλιά σας, συμφωνώ 1000%, ειδικά μέ τό τελευταίο τού Κώστα.

      Διαγραφή
  6. Και τώρα !ΡΙΧΤΕ μου ένα σόλο αιβαλιωτικο ζεϊμπέκικο !
    Άντε ρε !να φωνάξω και τον φίλο ,τον Μήτσο τον μαέστρο ,σαράντα χρόνια μπουζούκι ,να βάλουμε την Ρίτα ,να τραβήξη δύο στροφές ,να σας στρίψω την ζειμπεκια ,να αλληθωρησετε.
    ΕΛΑ !ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ,ΘΑ ΣΒΟΥΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΙΣ ΖΕΙΜΠΕΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΣΑΠΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΤΟΥΜΕ.
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΥΡΤΑΙΟ !
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
    ΝΑ ΔΗΣ ΕΔΩ ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΕΣ !
    ΑΝΤΕ ΡΕ !ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδελφε ΕΥ, μολις γινουν καλα οι αστραγαλοι παρε τη πιστα 'πανω σου και δειχτους ποιος ειναι πουρο.

    https://www.youtube.com/watch?v=f5UGmlSWQYs&list=RDbMly5NzZ5Ek&index=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή