«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι…..(στα άψογα ελληνικά του) πριν από λίγα λεπτά:


16 σχόλια:

  1. Τι ειναι η πατριδα μας-Ιωαννης Πολεμης

    https://www.youtube.com/watch?v=9i4KPub0mAY

    ΥΣ.

    Όνειρο μου η Νόμιμη Ποσόστωση των ξένων ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

    Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

    Κάποτε μία αγέλη λύκων αποφάσισε να κάνει έναν αγώνα με στόχο να κατορθώσουν να ανέβουν στην κορυφή ενός βουνού η οποία ήταν απόκρημνη.
    Προς τούτο προσκλήθηκε πλήθος ζώων για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να χειροκροτήσει το κατόρθωμα, το οποίο ήταν δύσκολο καθότι η διαδρομή ήταν δυσπρόσιτη και δυσανάλογη για τις ικανότητες των λύκων.
    Όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος και είδε τη διαδρομή δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν να κατορθώσει κάποιος λύκος
    να ανέβει στην κορυφή και το σχολίαζε ανάλογα φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν και το εγχείρημα θα απέβαινε άκαρπο.
    Οι λύκοι ξεκίνησαν την προσπάθεια αλλά ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να εγκαταλείπουν απογοητευμένοι………εκτός από έναν ο οποίος συνέχιζε απτόητος αγνοώντας επιδεικτικά τις φωνές του πλήθους το οποίο επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει τον προέτρεπε να τα παρατήσει.
    Τελικά ύστερα από πολλές προσπάθειες και αποτυχίες ο λύκος κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή. Το πλήθος άρχισε να τον επευφημεί αλλά αυτός τους παρατηρούσε αποσβολωμένος δίνοντας την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινε τι έλεγαν. Ο λόγος δεν ήταν η απόσταση…………………αλλά το γεγονός ότι ο λύκος ήταν… ΚΟΥΦΟΣ!!!!!!!!
    *****************************
    Χρήσιμα και επίκαιρα τα διδάγματα: Το πλήθος δεν έχει πάντα δίκιο…………αντιθέτως τις περισσότερες φορές έχει άδικο.
    Το πλήθος είναι ευμετάβλητο σε συναισθήματα, τη μια στιγμή σε αποδοκιμάζει και την αμέσως επόμενη σε αποθεώνει.
    Όποιος κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες στο τέλος δικαιώνεται. Η επιμονή πάντα επιβραβεύεται. Η αγελαία συμπεριφορά δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στην ατομική προσπάθεια.

    Οι στόχοι κατακτώνται ΜΟΝΟ όταν παραμένουμε εστιασμένοι σε αυτούς. Η απογοήτευση δεν αρμόζει σε μαχητές.


    Xείλων

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_9105.html#ixzz3rUpwYXtZ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί πρέπει ένας Ελληνας να πολεμήσει εναντίον των Τούρκων υπό τις διαταγές των Πακη & Κούλι για να σώσει το αστικό κιναιδοβουλευτικό σύστημα, τους βουλευτές και τις περιουσίες τους, τους γκέυ, λεσβίες, φεμινίστριες, τρανς και τα επιδόματα των λαθραίων;
    Εγώ επειδή πιστέυω στο Θεό, την ετεροφυλοφιλία, το έθνος,την οικογένεια και άρα είμαι κατά της παγκοσμιοποίησης και των τραπεζιτών
    δεν θα πολεμήσω εναντίον των Τούρκων αλλά στο πλευρό οποιασδήποτε δύναμης θα δώσει το θανατηφόρο πλήγμα στο Νοτιοβαλκάνιο Γραικυλικό προτεκτοράτο και την ανωμαλία και την σήψη που το διέπει.
    Και δεν είναι μόνο αυτό! Ο East Med "χρησιμοποιεί" Κρήτη, Πελοπόννησο, μέρος της Δυτικής Ελλάδος. Ακόμη κι αν(ω μη γενοιτο) διαμελισθει η Ελλάδα, ο East Med(των ισραηλινών) θα συνεχίσει να υπάρχει.
    Είναι αμαρτία προς τον Θεό να θυσιαστούμε για να σωθεί τέτοια κοινωνία:
    >300.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα
    >40.000 αποφασίζονται από κορίτσια <18 ετών
    >22% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι έχουν κάνει έκτρωση.
    Βρώμα και δυσωδία! Το γραικυλισταν πρέπει να διαλυθεί και να φτιαχτεί εκ νέου με υγιή υλικά! Και πάντως και σίγουρα, με ελληνικά υλικά! Όχι υλικά του εβρ(αι)ω! Και με δικό μας νόμισμα!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αν ο Τούρκος την πέσει (επιτεθεί) στην Λέσβο, ή Καστελόριζο, ή Σάμο, ή οπουδήποτε, με απόβαση, αεροπλάνα να βομβαρδίζουν κλπ, ΕΣΥ δεν θα παρουσιαστείς αν σε καλέσουν;

      Μήπως έχεις, όπως πολλοί άλλοι, μπερδέψει τις έννοιες Κράτος και Πατρίδα;
      Γιατί..
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.000 ΕΤΩΝ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ, Ο ΘΕΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
      ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ.

      ΣΚΕΨΟΥ ΤΊ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή οι μηδίζοντες Σάμιοι , Χιώτες κτλ είναι συμπατριώτες μας ; Ποιος είναι ο μέγας ηθικολόγος να μας ορίσει το σωστό ;Συμπολεμώ μόνο με ελληνόψυχους και όχι με ελληνόφωνους .

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος02 Ιανουαρίου, 2020 19:30

    ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ……

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ !
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ( ΧΑΛΑΣΑΝ ) ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ,
    ΜΑ ΤΑ ΣΟΦΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ …

    ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ !!!
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ …..
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ …
    ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Punisher Ποιός να πάει να πολεμήσει με τον Ερντογάν ρε χαζέ;;; 'Οσοι πολεμούν στο πλευρό του, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Συρία. Δεν είναι καν Τούρκοι στρατιώτες. Είναι κατσαπλιάδες ιδιωτικών στρατών. 'Αρα θα πρέπει να πας στη Συρία να τους αντιμετωπίσεις. Εάν τώρα, εννοείς τους εγχώριους γουρουνο-ισλαμιστές... Αυτοί, όταν θα έρθει η ώρα να "εξεθερθούν", έχω την εντύπωση ότι Ερντογάν έως τότε δεν θα υπάρχει στον ορίζοντα... Θα έχει φύγει (γενικώς)...

      Διαγραφή
  6. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 19:30 ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΚΚΕΔΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειλικρινα δεν μπορω να σας παρακολουθησω. Λετε θα πατε ολοι στο μετωπο οικειοθελως. Τα παιδια και τις γυναικες σας που θα μεινουν πισω, βορα στα λαθρο-ορκ τους σκεφτηκατε; Σκεφτητε και κατι αλλο παρακαλω: Ποιοι ειναι αυτοι που ΤΕΛΙΚΑ θα επανδρωσουν τις θεσεις μαχης; οι αρρενες πατριωτες εως 40 ετων (ετεροφυλλοφιλοι, κατα συντριπτικη πλειοψηφια, και σε αναπαραγωγικη ηλικια) Δηλαδη περι το 5% (και πολυ λεω) του πληθυσμου του γιουνανισταν σημερα. Τι ειναι δηλαδη ποιο χρησιμο για την πατριδα, να θυσιαστουν για το τιποτα (διοτι οι πολιτικοι παλι θα μας πουλησουν) ή να μεινουν στα μετοπισθεν για το ΜΕΤΑ; Απο την αλλη, εχεις εντος των τειχων περιπου 1 εκ μουσλι ανδρες 18-35 ετων. Πολυ σωστα ειπωθηκε πως το μετωπο ειναι καθαρα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. Αρα κλεινουμε τα αυτια μας στις καρακαξες του συστηματος (πολιτικες-στρατιωτικες-θρησκευτικες) και ετοιμαζομαστε ιδιωτικα -στην αρχη- για οσα ερθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ : 1) ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΓΥΦΤΟΥΣ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ 2) ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ(ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ) .ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΩΣ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΤΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλεον οι πολεμοι ειναι proxy. Δυσκολα θα ξαναδουμε μαχες κρατων. Αρα ΟΛΟ το βαρος στο εσωτερικο. Προσωπικα δεν εχω καμια ορεξη να παω να σκοτωθω για μηδιζοντες νησιωτες. Οπλα ως εθνοφυλακες εχουν, στρατο εχουν ας τα βγαλουν περα μονοι τους.

      Διαγραφή
    2. Κάντε ομάδες 5-10 ατόμων ανά γειτονιά ή χωριό τώρα ,μετά θα είναι αργά !

      Διαγραφή
  9. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ .ΨΥΧΗ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΕΧΗ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ !ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ,ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΑΥΤΟΙ ,ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    Unknown και μπλε φλόγα ,συμφωνούμε.Γενικα ,όλοι συμφωνούμε.
    Μένουν οι τρόποι χειρισμού.
    Επικοινωνίας
    Συντονισμού
    σε οτιδήποτε συμβεί
    ειδικά στο εσωτερικό.
    Ανώνυμε 17.30: ότι συμβη ,θα μας πάρη η μπάλα ,όλους μαζί.
    Μην λέτε μεγάλες κουβέντες.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή