«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Υπεγράφη ο EastMed - Άκυρη για την Ελλάδα η τουρκολιβυκή συμφωνία - Ο Παυλόπουλος προαναγγέλει ανακήρυξη ΑΟΖ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Ρε θα μας τρελανετε? Για ποιον "πρωθυπουργο" του ισραηλ λεμε??
    Μα ο νετανιαχου δεν ειναι πλεον πρωθυπουργος!! Διωκεται και ποινικα για σκανδαλα στο Ισραηλ! Οχι μονον δεν εχει εκλεγει.
    Η συμμορια τα χει παιξει,και δεν καταλαβαινει τιποτα Για ποιον east και πρασινες σαρδελες?/ Το ποδι το εβαλε στην κρητη και στην μεσογειο γενικα! Αποψη μου,ειναι πως αρχιζει το πανιγυρι,και μας βρισκει με τους λαθος "συντροφους",αυτους που θα κυνηγησουν ολοι,εμεις θα τους εχουμε "φιλους"? Και εχετε τρελαθει απο την χαρα σας?? Μα ουτε να κρυφτητε δεν μπορειτε??
    Ακου ε φιλε κατι "πατριωτες" που θα κανουν και αντισταση,ενω δεν "αντιλαμβανοντε τι συμβαινει. Να σας δουμε στην πλατεια την "μεγαλη ωρα του "γενους",να δουμε τι ακριβως θα ζητατε? Η θα πατε για κανενα ουζακι,μεχρι τα εξαρχεια! Δεν πιανει το δουλεμα "φιλαρακια"..
    Απο "κατω" πλεον δεν υπαρχουν γιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάς περνάς για χαζούς ή για απληροφόρητους, να μην τα γνωρίζουμε αυτά που λες;
      Δεν έχεις καταλάβει μπαίνοντας εδώ μέσα ότι δεν μάς ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες και το μόνο που μάς ενδιαφέρει είναι να γίνει πόλεμος; Μάλιστα πόλεμος όχι θεατράκι που θα ολοκληρωθεί σε κάποιες μέρες, αλλά ατύχημα που θα εκτροχιαστεί και θα εξελιχθεί σε γενική σύρραξη, για να την εκμεταλλευτούμε οι πραγματικοί πατριώτες προς απελευθέρωση από κάθε είδους δεσμά;

      Για να μην θέλεις τον Πόλεμο.. μάλλον εσένα σε βλέπω να προτιμάς ραγιαδο-αλλυσοδέσιμο πίνοντας ουζάκι στα Εξάρχεια που περιέργως ανέφερες. Εντάξει Αλέξη; Φοβάσαι μην πειράξουμε τον φίλο σου τον Ταγίπ; Γουστάρεις αργό αργό το οθωμανικό;

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ - ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ - ( ΤΡΟΠΟ ) ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
      ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,
      ΤΟ 1940 ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΣ,
      ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ!

      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

      .

      Διαγραφή
  2. Ρε πόλεμος να γίνει συμπ@υρδελο. Να χάνει η μανα το παιδί. Δεν καθαρίζουμε αλλιώς. Ειδαλλως Θα μας πηγαίνουν χειροποδαρα πάνω στο αρμα των εβραιοσιονιστων αιωνιως. Πόλεμος πατηρ παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο χωριό μου έχει 300 μεμέτια.Όταν γίνει το μπαμ ποιός θα προστατεύσει τις οικογένειές μας που θα μείνουν πίσω;Αν εγώ αρνηθώ να εγκαταλείψω αβοήθητη την οικογένειά μου ,είμαι λιποτάκτης;Πληροφοριακά όποιος μπει μπροστά μου θα τον γ________ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ UNKNOWN ΕΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΥΦΤΟΙ-ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ(ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ)-ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ , ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ Η'ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ ,ΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΕ ΑΡΚΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν χρειαστεί να φύγουμε εξοπλιζεις απο πριν την οικογένεια και τους λες, ή στο ψαχνο οποιος παει να μπει ή οατε εσεις στον αγιο πετρο. Εγω τους τοχω πει ηδη. Βέβαια το καλύτερο θαταν να τους καθαριζες εσυ εκ των προτέρων πριν φυγεις καλού κακου αλλά ειμαστε φιλευσπλαχνος λαος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή