«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ἐπει δῆ τὰ κανάλια ΔΕΝ εἶπαν ΟΛΗ τὴν ἀλήθεια, δεῖτε την ΕΔΩ

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: Το επεισόδιο έγινε ακριβώς μπροστά μου, στα δύο μέτρα. Δεν επενέβην γιατί όντως ο ξυλοδαρμός οφειλόταν στο ότι φωτογράφιζε γύρω γύρω φάτσες διαδηλωτών, για πονηρό σκοπό. Πράγμα που τον έχουν ξαναδεί να κάνει σε άλλες διαδηλώσεις, και ήξεραν ποιος ακριβώς ήταν. Ο κύριος που καθυβρίζεται από την καριόκα ρεπόρτερ, όντως προσπάθησε να τον σώσει από τις κλωτσιές που δεχόταν όταν είχε πέσει κάτω. (βίντεο)


Ἐκδήλωση διαμαρτυρίας κατά τοῦ ἐποικισμοῦ, ποὺ ἔγινε στήν πλατεῖα Συντάγματος, στὶς 19 ΙΑΝ 2020. Δημοσιογράφοι» των συστημικών ΜΜΕ, διατάζουν πολίτες να το βουλώσουν και να φύγουν, ώστε να κατασκευάσουν με την ησυχία τους ψέματα και παραπληροφόρηση!






16 σχόλια:

  1. Π@λιοσαβουρα ανοργασμικια. Ω ρε φουστη με γυριζουν τα μελιγγια με κατι τέτοιες τυπισες. Αν δεν σας αρεσει λεει να μην διαδηλωνετε. Αυτό θέλουν τα βρωμιαρικα. Οταν φωτογραφίζουν τα αναρχοπαιδα τοτε ομως ειναι ρουφιανιά και τους υποστηρίζουν.. Σκατοξυλο που θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπουνια στα μουτρα ηθελε και αυτη η καριοκα κ αντι για λ που λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς την κόβεις, το χα'ι'δεύει όταν βλέπει τον τσίπρα στην τηλεόραση;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αλλος ο πανυβλαξ γιατι πηγε και τον εσωσε????
    ξεφτιλας χριστιανουλις ειναι?
    καλα του κανει ο βρωμογερμανος και τον λεει καθαρμα και κατσαριδα τον γελοιο σωτηρα του...
    ξανασωσε ρε καραγκιοζη τον εχθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νεοεποχίτες δυσοσμιογράφοι, και ο ματωμένος πράκτορας, σιωνιστικές κοπριές!
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χοχοχοχο !το είδα το βίντεο.
    Κυττα τώρα ,το σκατό που βρωμάει η ΚΥΛΟΤΑ του ,να σου λεη ,να σκασης.
    Χαχαχαχα !εδώ μιλάμε ,ότι πρέπει να πέφτουν οι ανάποδες βροχή.
    Ένας ο διάλογος !:ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχα αποφασίσει να κατέβω με έναν φίλο μου άλλα μόλις το τελευταίο δευτερόλεπτο άλλαξα γνώμη διότι - πέστο διαίσθηση, πέστο όπως θες - κάτι "τσίναγε' μέσα μου και αποφάσισα να μην πάω. Ο φίλος μου που τελικά κατέβηκε μόνος του, μου ανέφερε ότι αυτό το ανοργάνωτο πράγμα δεν ήταν διαδήλωση. 'Εμοιαζε περισσότερο με χαβαλέ ή με μιά κακά οργαμωμένη προεκλογική συγκέντρωση! Κινούμενος στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος διαπίστωσε ότι υπήρχαν ακροβολισμένοι διάφοροι μυστήριοι τύποι (ασφαλιτάκια;;;) - ίσως ο Γερμαναράς να αποτελεί τέτοια περίπτωση - που τράβαγαν συνεχώς με το κινητό τους, βίντεο και φωτογραφίες τον κόσμο. 'Οπως επίσης μου ανέφερε, ζήτημα να είχαν μαζευτεί λίγο παραπάνω από χίλια άτομα! Τελικά η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ένα φιάσκο. 'Ενα μασκαριλίκι. Το γεγονός ότι δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση όπως στην περίπτωση των δύο συλλαλητηρίων γιά τη Μακεδονία, οφείλεται, πιστεύω, σε τρεις βασικούς λόγους :

    1) Δεν είχε οργανωθεί σωστά. Δεν υπήρξε συντονισμός και συνεργασία διαφόρων φορέων ώστε να πεισθεί ο κόσμος και αυτό να το εκδηλώσει με πολυπληθή παρουσία. Φάνηκε σαν όλα να έγιναν βιαστικά και στο πόδι. (Η γνωστή ελληνική τσαπατσουλιά, προχειρότητα, ανοργανωσιά και έλλειψη σοβαρότητας!)

    2) Οι Νεοέλληνες, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει το έθνος μας από τους λαθρομετανάστες. 'Οτι αποτελούν "εργαλείο" των εξουσιαστών γιά την αλλοίωση του πληθυσμού και τον φυσικό αφανισμό μας. Η άγνοια αυτής της κατάστασης αποτελεί τον βασικότερο αν όχι τον μοναδικό λόγο, εξαιτίας του οποίου ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε. Διότι διαφορετικά, σε αριθμό, θα έφτανε ή και θα ξεπερνούσε εκείνον που είχαν κινητοποιηθεί πριν μερικούς μήνες γιά το "Μακεδονικό". Είμαι σίγουρος γιαυτό! Απλούστατα στους περισσότερους ακόμα δεν τους "γύρισε το μάτι", όπως με το θέμα της Μακεδονίας!

    3) 'Ισως επίσης, όλο αυτό το σόου να οργανώθηκε από το ίδιο το Σύστημα ώστε να αποτελέσει ένα είδος "σφυγμομέτρησης" και καταγραφής! Μέσα στα πλαίσια των ψυχολογικών επιχειρήσεων που στείνει κατά καιρούς, να κάνει τις διαπιστώσεις του. Μιά εκ των υστέρων αξιολόγηση αλλά και οσφρινόμενος τις δυνατές "αναθυμιάσεις" με ωθεί να συμπεράνω ότι το όλο πράγμα "μυρίζει" μυστικές υπηρεσίες και "Πρεσβεία"...

    Γιά εμάς που έχουμε ανοιχτά τα μάτια και μπορούμε να αξιολογήσουμε και να ερμηνεύσουμε τις καταστάσεις που βιώνουμε στην πατρίδα μας, μπορούμε να διαπιστώσουμε γιά ακόμη μιά φορά ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν παρά μόνο όταν δεχθούμε την πρώτη "ροπαλιά"!!! Τώρα, αυτή η "ροπαλιά" μπορεί να είναι, από ένα γερό θερμό επεισόδιο - όπου εάν τυχόν ανοίξει η πόρτα του "τρελλάδικου" να μετατραπεί σε μιά σκληρή πολεμική αναμέτρηση - μέχρι και πεμπτοφαλαγγίτικες "κινητοποιήσεις" των ισλαμογούρουνων σε πολλά επίπεδα, με την αρωγή και υποστήριξη των αποβρασμάτων της λουμπεναρίας (βλ. π.χ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ κλπ). Πιθανώς να συμβεί και ένας συνδυασμός των δύο παραπάνω... Επίσης να μην ξεχνούμε και το ενδεχόμενο μιά φυσικής καταστροφής (σεισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για την κατάθεση σας. Σαφέστερα δεν γινόταν!

      Διαγραφή
  8. Λοιπόν ο συγκεκριμένος είναι γερμανός ανθέλληνας που όντως φωτογράφιζε τους διαδηλωτές γνωστός για την μισελληνική δράση του στη χώρα του.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΛΗΗΗΗΗ !ΚΟΥΛΗΗΗΗΗ !ΤΡΕΧΑΑΑΑ !
    ΤΡΕΧΑΑΑΑ ΚΟΥΛΗ !
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΡΕΧΑΑΑΑ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗΗΗΗΗ !
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΣΑΤΣΙΑΑΑ !
    ΤΡΕΧΑ !
    ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΒΡΕΕΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΉ. ΑΠ'ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ=10.000 ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ/ΚΑΡΙΟΚΟΥΣ🤣 ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΕΖΟΙ ΕΤΣΙ;
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΘΑΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '21" ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ ΜΕ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΡΟΠΟ.

    ΟΥΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ / ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.

    ΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ;

    ΝΑΙ.ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΩΝ/ΣΕΛΛΩΝ/ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 'ΚΥΝΟΣ ΚΕΦΑΛΈΣ ΚΑΙ ΤΟΥΔΕ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΤΟΣΟ ΣΚΑΜΠΡΟΖΙΚΑ ΣΚΑΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.....

    ΤΟ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ,ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΙΣΣΩΝ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΏΝ...ΚΑΣΤΑΝ;Μ'ΑΚΟΥΣ;ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝ.ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο "ΗΓΕΜΩΝ" ΤΟΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ ΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ....

    ΚΑΣΤΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ,ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΞΕΚΙΝΑ.

    "ΜΟΥ ΞΑΝΆΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ,ΘΑ'ΡΘΕΙ ΤΟ '21,ΘΑ'ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑΑΑΑΑ🎶🗡🔥💥🎵🔮🔪🐾🐾👊⚔

    ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΟΝΤΩΣ ΑΚΡΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ.ΚΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ:ΦΟΒΟΥ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΝ ΦΕΡΟΥΣΕΣ.😂😎😆
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΝ ΑΚΟΜΗ...ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗ....ΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ,ΚΙ ΕΤΑΖΕ ΚΑΡΡΙΕΡΕΣ ΤΑΤΙΑΝΙΚΕΣ+ΧΡΗΜΑ.ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΦΤΟΥΝ ΡΟΥΚΕΤΕΣ !ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σημαιοφορος των νεο-Ελεεινιδων. Θεωρειται επιτυχημενη ηθοποιος εις την Αμερικη. Το δε VOGUE(το ευαγγελιο των Ελεεινιδων) σε προσφατο αρθρο του συνιστα την στα τεσσερα σταση ως προαγουσα την υγειαν ασκηση και πρεπει ν' αρχιση απο την εφηβικην ηλικιαν.

    https://www.snopes.com/fact-check/sarah-silverman-killing-jesus/

    Εχουμε πολλα να δουμε ακομη λιγο πριν τη μεγαλη εκρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή