«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

βιολογία α’ γυμνασίου


9 σχόλια:

  1. Πατριαρχικο τον κόβω τον σπερματοζωαρουλη. Προβλέπω διένεξη φεμινιστριων κεραμεως με σακελαροπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ένα από τα διαχρονικώς πιό φοβερά, που έχω διαβάσει στο Διαδίκτυο:

    "Πάντως, ο Κούλης αποδεικνύει λάθος τη θεωρία, που θέλει να ήταν το καλύτερο σπερματοζωάριο του πατέρα του!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα

      Καλημερα αγαπητέ Εργοδότα με τα ωραία σου!

      Διαγραφή
    2. Και η λογική ερώτηση που ακολουθεί: "ποιανού πατέρα;"

      Διαγραφή
    3. Μα,θελει ρωτημα!!!

      Του τερη!! βεβαίως..βεβαιως !!
      Διατί, να το κρύψωμεν άλλωστε που ελεγε και ο παππους του, ο κόμης δρακουμελ!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτός είναι ένας κρανιοθραύστης, μία μεταλλική λαβίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, μήκους 33 εκατοστών. Η άκρη της λαβίδας έχει μήκος περίπου 6,5 εκατοστών και φάρδος 1,5 εκατοστού περίπου και διαθέτει σειρές αιχμηρών δοντιών. Αυτή η λαβίδα σύλληψης όταν πιάσει κάτι δεν το αφήνει να φύγει. Ο εκτελών την έκτρωση χρησιμοποιεί τη λαβίδα για να πιάσει ένα χέρι ή ένα πόδι. Όταν επιτύχει μία σταθερή λαβή, τραβάει με δύναμη προκειμένου να ξεριζώσει το άκρο από το σώμα του μωρού. Ένα - ένα αφαιρεί και τα υπόλοιπα άκρα, την κοιλιά, την σπονδυλική στήλη, την καρδιά και τους πνεύμονες. Συνήθως το πιο δύσκολο σημείο της διαδικασίας είναι η αφαίρεση του κεφαλιού του μωρού, που στις 20 εβδομάδες κύησης έχει το μέγεθος ενός μεγάλου δαμάσκηνου. Το κεφάλι συλλαμβάνεται και συνθλίβεται. Ο εκτελών την έκτρωση καταλαβαίνει ότι συνέθλιψε το κεφάλι όταν δει από τον τράχηλο της γυναίκας να βγαίνει μια λευκωπή ουσία, που είναι το μυαλό του μωρού. Στη συνέχεια απομακρύνει τα κομμάτια του κεφαλιού. Αφαιρεί τον πλακούντα και όσα τμήματα του μωρού απέμειναν στη μήτρα με ένα ξέστρο, ξύνοντας το εσωτερικό της μήτρας για εναπομείναντες ιστούς. Τότε συλλέγονται τα κομμάτια του μωρού και συναρμολογούνται σαν παζλ για να είναι σίγουρο ότι αφαιρέθησαν 2 χέρια , 2 πόδια και όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Όταν όλα τα κομμάτια μετρηθούν, η έκτρωση θεωρείται επιτυχής. Για τη γυναίκα αυτή η διαδικασία φέρει σημαντικό κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, όπως διάτρηση μήτρας, ρήξη τραχήλου, βλάβη του εντέρου και της ουροδόχου κύστης. Μπορεί επίσης να προκληθεί φλεγμονή και αιμορραγία, που να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο της μητέρας. Οι επόμενες κυήσεις έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής ή πρόωρου τοκετού εξ αιτίας της κάκωσης και βλάβης του τραχήλου που προκάλεσε η έκτρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπαιξε μια ταινία με τέτοιο στυλ.Πρωταγωνιστουσε ο Τραβόλτα που έκανε την μπέιμπι σίτερ δε μια ,που τον ερωτεύθηκε τελικά.
    Αντί να είναι σοβαροί στην διδαχή ,τραμπουκιζουν με σαχλες την νοημοσύνη των παιδιών.
    Ααααμμμ ,τι περιμένεις από χαζαρο οβριους ; ΜΠΙΣΚΙΝΙΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από αυτά που διαβάζεις στο παρακάτω, καταλαβαίνεις γιατί τα ιατρεία εκτρώσεων δεν δείχνουν στις γυναίκες τί έβγαλαν από μέσα τους. Θα ξεμείνουν από κολαγόνα οι φαρμακευτικές αν σταματήσουν οι εκτρώσεις, ή για να το πάω πιο μακρια, η ανθρωποφάγα ελίτ από εμβρυικό κρεατάκι.

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/blog-post_7339.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή