«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Αϊβαλιώτικο Ζεϊμπέκικο

αφιερωμένο στον Αριστόμαχο




Δωρικό άσμα σήμερα.. σε δύο εκτελέσεις -η δεύτερη με εξαιρετικό χορευτή.







13 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Ιανουαρίου, 2020 21:01

    Δώσε λεβέντη ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕ καί μιά στροφή γιά'μάς τούς τραυματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαι καλα ρε ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ! ΩΧ Παναγιτσα μου ! τι ηχος !και σεβντα να μην εχης ,τον κανης !.ΑΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΡΙ ΜΕΣΑ ....ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
    ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΒΙΣΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΣΕΣ !
    ΦΩΤΙΑ ΜΩΡΕ ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ .
    ΕΥΤΥΧΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΗ ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ .
    ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΓΑΡ .
    Ο ΠΡΟ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΕΝΑΣ ,ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙ .ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ .
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ .ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ ,ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ .ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ,ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ;ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ .
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ,
    ΟΥΤΕ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΧΗΡΑ .ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ .ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ,ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ .
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ .
    ΟΜΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ! ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΖΕΙΜΠΕΚΙΑ !
    ΤΣΙΦΤΗ ΕΥ ! ΕΙΚΟΣΙ ΣΤΡΟΦΕΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας- Μάνος Λοϊζος

    https://www.youtube.com/watch?v=Ri4A16DfUTo&t=5s

    AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ !
      Το πρώτο μπαγλαμαδάκι ,μου το δώρισαν όταν ήμουν πέντε χρόνων.
      Θυμάμαι σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην αυλή του σπιτιού ,με χορούς και τραγούδια και φαι ,με σήκωσαν ,να χορέψω το πρώτο μου ζεϊμπέκικο.Θυμαμαι τα μάτια του παππου μου !χαχαχαχα !το αίμα ,νερό δεν γίνεται.
      ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ,ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
      ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ.ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
      ΔΩΣΕ ΜΑΕΣΤΡΟ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ - EVDOKIAS' ZEIMPEKIKO

    https://www.youtube.com/watch?v=Q2PUX-5uWio&t=68s

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

    Ζεϊμπέκικος -O Πανάρχαιος Ιερός Xορός των ΠανΕλλήνων.

    "Η σχέσις του ζεϊμπέκικου με την αρχαιότητα έγκειται εις το ότι είναι ένας πολεμικός χορός προπαρασκευαστικός της ψυχής για την τόνωσιν του ηθικού εκ των έσω, ως ένα είδος προσευχής, προτού μπούνε στη μάχη ή προτού μπούνε στον αγώνα της ζωής, στις σημερινές ημέρες, στις ταβέρνες κλπ.

    Διότι αυτός που σηκώνεται να χορέψει κάνει ένα είδος προσευχής, εκ του εαυτού του προς τον εαυτόν του, χωρίς να έχει ανάγκην επικροτήσεως ή επιδοκιμασίας από κανέναν. Απομονώνεται, σαν να λέμε, και προβάλλει τον εαυτόν του σε μια έξαρση, σε μια μετουσίωση, σε μια μεταρσίωση, εις τον μεταξύ χρόνου και διαστήματος χώρον.

    Κουνάει τις ωμοπλάτες του σαν να είναι φτερούγες και αιωρείται. Κάποτε-κάποτε χτυπάει τα πόδια του για να βεβαιωθεί ότι δεν ονειρεύεται, ότι δεν είναι φάσμα (αν και ωθεί τον εαυτόν του να γίνει ένα φασματικόν υποκείμενον, ένα φασματικό ον) και πότε-πότε παίρνει τις ανάλιες (όπως έγραψε και ο Μυριβήλης στον Βασίλη τον Αρβανίτη, το βιβλίο του), δηλαδή γονατίζει και χτυπάει την γην με τα χέρια του ή την αγγίζει για να παίρνει τις ανάλιες, δηλαδή το άλας, την δύναμιν, από την μητέρα του την χθόνα γην, για να συνεχίσει αυτήν την δοκιμασίαν, εις την οποίαν εκουσίως προσέρχεται προς χαλάρωσιν.

    ΄Ετσι, στο τέλος πηγαίνει και κάθεται στο κάθισμά του, έχοντας πλέον απαλλαγεί από τις κοινωνικές καταθλίψεις από τις οποίες κατατρύχεται. Αυτός ο χορός είναι ένας κινησιολογικός υπερβατικός διαλογισμός, με λίγα λόγια μια προσευχή.

    Τώρα ας έρθω και εις την λέξιν ζεϊμπέκος. Η λέξις μπέκος ή βέκκος αναφέρεται εις το Λεξικόν του Βυζαντίου ως λέξις φρυγική και σημαίνει το ψωμί, τον άρτον. Την βρίσκουμε εις τα αρβανίτικα μπουκ, στη δική μας μπουκιά, στο αγγλικό baker και στο γερμανικό baken, που όλα έχουν να κάνουν με τους μυλωθρούς και με το ψωμί. Το ζεϊ είναι μια άλλη μορφή με διαλυτικά της λέξεως Ζεύς, που σημαίνει το Πνεύμα. Αυτό μας δείχνει ότι είναι ένας συνδυασμός του πνεύματος και του σώματος, μια μετάληψις, όπως την εννοεί και η εκκλησία μας.
    Το πνεύμα και η ύλη μαζί.

    Ο άνθρωπος είναι πνεύμα και ύλη μαζί."

    Θάνος Βελούδιος, συνεργάτης τού Άγγελου Σικελιανού στις Δελφικές Γιορτές του 1927 και 1930.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,


    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ !
      ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΞΙΏΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
      ΑΠΟ ΤΑ 180 παιδιά της τελευταίας τάξης ,των τριών τμημάτων του τότε γυμνασίου ,μόνο δύο το χόρευαν.Ο ένας ήμουν στο εγω και ο άλλος "έφυγε"πριν δύο χρόνια από καρκίνο πνεύμονος.
      Ευτυχώς ,έχω τον φίλο τον μαέστρο Μήτσο ,σαράντα χρόνια επαγγελματίας μπουζουξής με πτυχίο ΑΣΟΕ.
      ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ.
      ΦΩΤΙΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ !!!

    Stage Zeibekiko- Greek pride by Christos & ShakallisDance

    https://www.youtube.com/watch?v=AF5YGSiV5VY

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΡΤΕΣ.

    ΑΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ;

    ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΝΤΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΠΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΌΣ ΠΕΤΑΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΙΑ ΜΕΤΆΛΗΨΗ.

    ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ ΟΝΤΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΠΝΟΗ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΜΑΓΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΆΔΕΣ ΕΧΘΡΟΎΣ. ΟΧΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΩ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΡΑΝ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΤΟΥ ΑΎΒΑΛΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΜΣΟΥΝΤΑΣ,ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ,ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ ΚΙ ΑΛΑΦΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Η ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ,ΤΟΤΕ....
    ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΈΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΘΑ ΓΕΜΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ
    ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΤΑΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ / ΚΑΠΟΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΤΩΝ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΩΝ.

    ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ.ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!;!

    ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΖΕΊΜΠΕΚΛΗ ΜΟΥ;ΝΑΙ;
    Σ'ΆΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΝΤΑΙ.Σ'ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ: Ο ΜΕΝΙΠΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ,ΚΙ Ο ΨΥΧΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;ΑΡΚΟΎΝ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ.....

    Ρ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενταξει ! θα ξεκινησουμε πρωτα με μενου λαχανοντολμαδες.Αλλα να με κρατατε ,αμα φαω δυο γαβαθες ,δεν χορευω ζειμπεκικο,ναρκωνομαι σαν το φιδι !.Αχαχαχαχαχα!
    για πε μου τωρα ,ζει ο χενρυ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....ΝΑΙ Ο "ARCHON" ZEI ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ;
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥΣ.ΜΗΝ ΦΑΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΝΑΡΚΩΘΕΙΣ;ΣΕ ΘΕΛΩ ALERT KAI TO THE POINT....

    H ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ,ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ...ΟΙ ΤΟΡΛΟΝΙΑ=ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ BIS ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΟΙ ΜΠΟΡΓΚΕΖΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΝΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΝ ΤΡΟΠΟΝ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ "ARISTOCRACY " ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ;;ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΕΣΑΙ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΝΤΙΑΡ ΧΕΝΡΥ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ.....
    ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/620.html

    H ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ;ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

    ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑΑΑ!ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;;

    ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ.

    https://returnofzeus.blogspot.com/2019/08/borghese-torlonia-banking-mafia_5.html

    ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.... ΤΟΥ ΔΙΑ-ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μμμ.ευχαριστω αγαπητή.
    Φυσικά και ξέρω ότι πίσω από αυτούς είναι και άλλοι.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφακι μου ,η δεύτερη παραπομπή είναι ολόκληρο κατεβατο στα αγγλικά.Κανε περιλήψεις .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή