«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ...



Λαθρο-μουσλίμια την πέφτουν σε Βρεττανό - Luton, UK..



8 σχόλια:

  1. Θα το κανουν το λαθος.
    Το θελουμε διακαως το λαθος τους.
    Το ξερουν.
    Τους εχουν ενημερωσει οι ΜΚΟ.
    Τωρα ζουνε στην ψευδαισθηση της αλωσεως.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω βρεθεί εκει . Τα μουσλιμια εχουν καταλάβει το μερος. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι αυτοί. Ειναι οι άγγλοι και υπόλοιποι ευρωπαιοι , ανάμεσά τους και Ελληνες που γνωριζω. Ειναι πληρως κατηχημενοι απο τον διεθνισμο. Και να τους το δείξεις θα σ πουνε οτι "ειναι ενα μεμονωμένο περιστατικο". Οτι "τι να πουνε και οι άγγλοι που ειναι ολο πιωμενο". Και γενικοτερα δεν εχουν κανενα ενστικτο αντιστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mα εδω στην Ελλαδα μεχρι και οι μπατσοι καθονται και τις τρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά.. αυτοί έχουν εντολές να κάθονται να τις τρώνε. Αν διανοηθούν να φερθούν σαν μπάτσοι απέναντι σε λαθροσκατά και γυφτοσκατά.. το χάσανε το χιλιάρικο του μηνιαίου μισθού και θα μπουν και φυλακή.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Ιανουαρίου, 2020 00:06

      Άρα μπλέξαμε μέ μισθοφόρους,Έλληνες καί ξένους.Όταν πολεμούσαμε εμείς τό Ισλάμ,οί Ευρωπαίοι μάθαιναν νά χορεύουν βάλς καί νά λατρεύουν σάν θεούς τούς βασιλιάδες τους.Φαφλατάδες καί μαλάκες μιά ζωή.Γι'αυτούς,πολιτισμός είναι πάρτυ μέ μπύρα,λουκάνικα,μπέικον καί σέξ.
      Γι'αυτό μάς μισούν όλοι παντοιοτρόπως.
      ΜΉΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΆ ΣΆΣ ΚΥΡΉΞΕΙ ΠΌΛΕΜΟ, ΓΙΆ ΝΆ ΠΟΛΕΜΉΣΕΤΕ.

      ΚΥΡΉΧΤΕ ΤΟΝ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ, ΜΈ ΤΌΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΚΑΊ ΜΈ ΤΟΎΣ ΛΊΓΟΥΣ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ-ΑΔΕΛΦΟΎΣ ΠΟΎ ΘΆ ΒΡΕΊΤΕ. ΚΟΥΒΑΛΆΤΕ ΜΑΧΑΊΡΙΑ, ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΈΣ ΚΑΊ ΌΤΙ ΆΛΛΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ.
      ΣΠΆΣΤΕ ΚΑΝΆ ΣΑΓΌΝΙ ΝΆ ΣΆΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.
      ΈΧΕΤΕ ΣΤΉΝ ΤΣΈΠΗ ΤΟΎ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΎ, ΚΑΝΆ ΜΑΧΑΊΡΙ ΜΆΧΗΣ, ΜΆΘΕΤΕ ΠΟΙΈΣ ΚΟΨΙΈΣ ΦΈΡΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΆΝΑΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.

      ΌΧΙ ΠΙΆ ΝΕΚΡΟΊ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΆΡΤΥΡΕΣ.
      ΜΌΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟΊ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ. ΌΡΓΑΝΑ ΤΡΌΜΟΥ!
      ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΆ ΌΛΟΥΣ ΚΑΊ ΓΙΆ ΌΛΑ!

      Διαγραφή
  4. Όταν δέρνανε τον Έλληνα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ οι Πακιστανοί πού εισασταν; Πεινάτε καφέ ή μια πιθαμή μακριά απ το κωλο μας; και ο,τι θέλει ας γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κήρυγμα=Ηθικοδιδακτικός λόγος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή