«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Συλλεκτικό βίντεο... (2:10 min. version) 🙂





2 σχόλια:

  1. Έξω οι Τούρκοι ;
    Εεεε ;
    ΕΞΩ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
    ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ,ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ;
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ;
    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥ ΛΑΙΤΕΡ ;
    ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.
    ΤΡΙΧΕΣ.
    ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.
    ΑΛΛΑ....Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΦΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ,ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ !
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΣ....!
    ΟΛΟΙ !
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ !
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΞΕΣ !
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ,ΕΔΩ ,ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.
    OPEN BORDERS...χαχαχαχα !OPEN ASHHOLES !
    Καλά κάνει ο τουρκαλας ! Να στειλη άλλα πέντε εκατομμύρια ,να χάσουν όλοι τον ύπνο τους.
    Να σας γαμουν το Ταμ τιριριμ οι σατανάδες.Μονο έτσι θα αντιδράσουν τα χαιβανια.
    Όσοι αντιδράσουν.Οι άλλοι...θα πεθάνουν από τον φόβο τους.
    Μιλάνε τα χαιβανια εδώ και εκεί ,εάν έκανε καλά με το τσιγάρο και δεν θυμούνται ,ότι μέχρι χθες βριζανε την ν.εβραιοκρατια ,συν τους άλλους ,για τα μνημόνια.
    Ένας λαός ,εντελώς απροσαρμοστος και απαράδεκτος να ΦΕΡΗ το όνομα ΕΛΛΗΝ.
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΦΑΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ,ΦΑΤΕ ΔΕΞΙΑ.
    ΟΛΑ ΚΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ ,ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ,ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ,ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΟΥΝ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ;
    Η ΓΙΑΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21 ;
    ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΤΡΥΠΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟ ΓΔΑΡΤΗΣ.
    ΛΑΓΕ....Η ΒΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩ.
    Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ.
    ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.protothema.gr/greece/article/970521/moirasan-omofoviko-fulladio-se-gumnasio-ston-holargo-i-omofulofilia-einai-to-apokorufoma-ton-amartimaton/

    Αρχικά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι Αληθινό το συγκεκριμένο Φυλλάδιο...δεύτερον, δεν ξέρω αν όντως μοιράστηκε απο κάποια ομάδα Ατόμων ή επειδή εχθές ήταν των 3 Ιεραρχών ΣΚΟΠΙΜΑ κάποιος/κάποιοι μας είπανε ότι δήθεν "μοιράστηκε" με προφανή σκοπό να κατηγορήσουν τον Χριστιανισμό-Χριστιανούς...Τρίτον στο Ελληνικό Λεξιλόγιο ΔΕΝ υπάρχει η λέξη ΟΜΟΦΟΒΙΑ-ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ κτλ. αυτό είναι ένα φρούτο..-φρασεολογία της τελευταίας 15ετίας περίπου,την οποία μας έχουν φορέσει καπέλο-επιβάλλει οι Παγκοσμιοποιητές,με τις ομάδες-Συλλογικότητες-ΜΚΟ οι οποίοι αναπαράγουν διαρκώς την γνωστή καραμέλα περί Ομοφοβίας-ρατσισμού-ξενοφοβίας μπλα-μπλα-μπλα. Ένα ποσοστό νεοελλήνων..;; επαναλαμβάνει Παθητικά, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ όπως οι παπαγάλοι λένε κάτι που ακούσανε..άσχετα απο το τι είναι αυτό (καλό ή άσχημο).Οι Επαγγελματίες Ανθρωπιστές-Δικαιωματιστές, που δήθεν προασπίζονται τις Ατομικές Ελευθερίες/δικαιωμάτα του Ανθρώπου/Ελευθερία Γνώμης κτλ. είναι απίστευτα αντιφατικοί υποκριτές,διότι τους ενδιαφέρει να προβάλλονται μόνο οι Αντιλήψεις/ιδέες που αντιπροσωπεύουν και όχι κάτι "άλλο" απο αυτό που δέχονται.Το Σώμα είναι Ιερό σαν έναν Ναό,και έτσι πρέπει (ιδεατά πάντα) να του συμπεριφέρεται ο Άνθρωπος.Η Ομοφυλοφυλία είναι όντως Αμάρτημα-αλλά ο Άνθρωπος είναι κατ'εικόνα και κατ'ομοίωσιν πλασμένος,το πρόσωπο είναι Σεβαστό αλλά όχι η πράξη η οποία είναι καταδικαστέα,όμως υπάρχει και η Εξομολόγηση-Μετάνοια εφόσον κατανοήσει συνειδητά κάποια πράγματα.Η λέξη ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ που αναφέρουν συνέχεια οι κάθε λογής δικαιωματιστές/Ομάδες/Λοβοτομημένα αφορά κυρίως τις Χώρες της Κεντρικής Ευρώπης,στις οποίες μια συγκεκριμένη Χρονική Περίοδο γίνανε εκτρωματικά πράγματα..καίγανε Μάγισσες,"Αιρετικούς"π.χ Ζαν'ντ Άρκ και άλλα βασανιστήρια..αυτό ΔΕΝ είναι Χριστιανισμός είναι η ΠΑΠΙΚΗ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, και δεν έχει σχέση με Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή