«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!



Ήταν μια δίκη, στην οποία προσήλθα έχοντας πίστη πως θα κερδηθεί, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, που έδειχναν πως .. "όλα παίζονταν"...  


Υπήρχαν όμως  στην φαρέτρα της δικηγόρου μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑ, κάποια στοιχεία, που ήρθαν κυριολεκτικά, από τους ..."ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", παρά το γεγονός πως είχε αναλάβει την υπόθεσή μου, δυο μέρες πριν την δίκη...!!!

Τα στοιχεία αντίκρουσης στην μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά, ήταν χιλιάδες σελίδες... 

Τα καίρια όμως στοιχεία, που θα οδηγούσαν στην περίτρανη ΝΙΚΗ, ήταν εκείνα που ανέτρεψαν κάθε αρνητική έκβαση και τα οποία κατέθεσε η δικηγόρος μου.

Στοιχεία, που μέχρι σήμερα, δεν είχαν ποτέ άλλοτε παρουσιαστεί στις μηνυτήριες αναφορές που υποβάλλει στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στην εισαγγελέα κατά του... ρατσισμού, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.

Κι αυτά τα στοιχεία, όχι μόνον κατατέθηκαν, αλλά και θα δούν λιαν συντόμως το φως της δημοσιότητας, ώστε να αποτελέσουν το πιο σημαντικό τεκμήριο αθωότητας των εκατοντάδων  μηνυόμενων bloggers αλλά και δεκάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, που μηνύει καθημερινά, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Παναγιώτης Δημητράς, εξυπηρετώντας εξωχώρια αλλότρια συμφέροντα.  

Σημειωτέον, πως στο δικαστήριο, ήταν παρών και ο ... ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ, Παναγιώτης Δημητράς.... ως ακροατής, ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από την δυσάρεστη γι αυτόν έκβαση της δίκης και την ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ.


 

Εχθές, μια φίλη και αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έγραψε στο σχόλιό της, στην χθεσινή μου ανάρτηση (εδώ):


"Πόπη μου αύριο, στο πρόσωπο το δικό σου και αυτό των συγκατηγορουμένων σου ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα στην άποψη…


ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ…

Μια αισχρή μειοψηφία έχει κατορθώσει να εκφοβίσει, να φιμώσει, να περιθωριοποιήσει τον Έλληνα που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 

Και αυτή η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ κατόρθωσε να πάρει την εξουσία με ψέμα και απάτη ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΟΜΟ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!
 

Που θέλει να επιβάλλει τον έλεγχο ακόμη και στη σκέψη!

Αν αύριο υπάρξουν δικαστές που θα τολμήσουν να σας καταδικάσουν έστω και μια μέρα, θα είναι συνένοχοι στον ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
 

Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
 

Θεωρώ πολύ λίγο το να σου ευχηθώ απλά καλή επιτυχία…
Θα προσεύχομαι για σένα…


 Δανάη Πολυχρονίου"



Κι αυτή η ΝΙΚΗ, είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αφενός μεν το κύρος των μαρτύρων και  οι απολογίες τόσον η δική μου, όσον και του συγκατηγορούμενού μου αρθρογράφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, και κυρίως οι αγορεύσεις των δικηγόρων μας, οδήγησαν τον Εισαγγελέα, να προτείνει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, να συμφωνεί απόλυτα με την αγόρευση του Εισαγγελέα.




Οι παρευρισκόμενοι φίλοι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που παρευρέθησαν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στάση παραγόντων των δικαστηρίων, που συνεχάρησαν τόσον εμένα, όσον και τον συγκατηγορούμενό μου Παναγιώτη Αποστόλου, για την αθώωσή μας.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους "ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", που για μέρες ασχολήθηκαν με την υπόθεση της δίκης μας και άνοιξαν νέους δρόμους υπεράσπισης, σε μονοπάτια που ανέτρεπαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην διαδικασία τέτοιων δικών, που χαρακτηρίζονταν "ρατσιστικές", από έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος είχε και έχει στόχο την απόλυτη φίμωση κάθε σκεπτόμενου ΕΛΛΗΝΑ.

Προς το παρόν, και μέχρι να πάρω την άδειά τους, δεν θ' αποκαλύψω τα ονόματά τους... αποτέλεσαν όμως για μένα και την έκβαση της δίκης, ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.

Τα στοιχεία που κατατέθηκαν, μέσα από την δική τους έρευνα,  αποτελούν παράλληλα και ηχηρό μήνυμα στην ανευθυνότητα με την οποία η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αλλά και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, επιτρέπουν να σύρονται στις δικαστικές αίθουσες και να ξοδεύονται σε χρήμα και ψυχική οδύνη, δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, επειδή ένας ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, έχει μετατρέψει σε επάγγελμα την δίωξη κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ.


Θέλω να ευχαριστήσω την δικηγόρο μου, ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ, τον μάρτυρα υπεράσπισής μου κ. Νίκο Αργυρόπουλο, καθώς και όλους τους φίλους και αναγνώστες που με τον δικό του τρόπο ο καθένας, μου συμπαραστάθηκαν σ' αυτή την δίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή, καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο για να με στηρίξουν ο καθένας με τον τρόπο του...αλλά και κάθε φίλο και αναγνώστη του blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και των σελίδων μου στο f.b.  και στο v.k. για τις ευχές και τις προσευχές τους...

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην ευχαριστήσω τους φίλους bloggers  που μου συμπαραστάθηκαν , αναρτώντας στις σελίδες τους την παραπομπή μου σε δίκη.

Δεσμεύομαι απέναντί τους, να τους παραχωρήσω τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν και στην δική τους αθώωση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.



Καλλιόπη Σουφλή


attikanea.blogspot.com 

5 σχόλια:

  1. Μια καταδικαστικη αποφαση ,θα εφερνε αντιθετα αποτελεσματα στις κινησεις της ψευτοκυβερνησεως.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΣΤΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΗ . ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ .ΣΑΦΩΣ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ,Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΥΝΤΣ.Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Ιανουαρίου, 2020 22:37

    Μπράβο στήν κυρία Σουφλή,για την σημερινή της νίκη.Έτσι μπράβο,σιγά σιγά τρέμουν τά θεμέλια τού συστήματος.
    Νά γκρεμιστεί νά ησυχάσουμε.
    Καί πάλι,ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ,στην αγωνίστρια κυρία Σουφλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε και συναγωνιστή, Κώστα... ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, κατά πρώτον για την ηθική συμπαράσταση και κατά δεύτερον, γι αυτή την ανάρτηση της νικης μας στο δικαστήριο.
    Μιας νίκης που δεν αφορά μόνον εμάς που ήμασταν κατηγορούμενοι, αλλά όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, που μια δεκαετία τώρα, καταδυναστεύεται από όλους τους εγχώριους εχθρούς του.
    Η αθώωσή μας, ανοίγει στην ουσία τους ασκούς του Αιόλου, για όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ που υποθάλπει τον Δημητρά.
    Προσωπικά, είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω σε όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και του ιδίου του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
    Αυτό, θα το κάνω είτε μόνη μου, είτε με συναγωνιστές όσους έχει διώξει αυτό το υποκείμενο και τους σύρει στα δικαστήρια.
    Περιμένω να δω κάποια στοιχεία τις επόμενες μέρες, γιατί νομίζω πως ... κάτι κινείται μετά το δικαστήριο και την ευρεία δημοσιοποίησή του και από μεγάλα διαδικτυακά πόρταλ...
    Και μα την αλήθεια, στόχος μου είναι να τσακίσω αυτό το ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    Ευχαριστώ και τους σχολιαστές.

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ έχει να πέσει ραβδί και τουφέκι γενικώς, που λέει κι ο Αριστόμαχος.. και μετά..τουφέκι και ραβδί χαχαχα

      Να είσαι καλά Ποπάκι! Χαρήκαμε πολύ με αυτή την εξέλιξη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει θετικά και στους επόμενους δικαστικούς αγώνες που έχεις να δώσεις.

      ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα στην Δικαιοσύνη.

    καμία ελπίδα στα ασπόνδυλα μιάσματα που εγκαταβιούν, ζούν και οζουν αχρι αδου!

    Ελπίζω να μη γίνει, οτι έγινε με το Μητρ. πρώην Καλαβρύτων κύριο Αμβρόσιο, καθώς αθωώθηκε, ξαναδικαστηκε ώστε να καταδικαστεί, προς ανακούφιση των επίορκων, τερψη των προδοτών και αγαλλίαση των λοιπών αυλικών ρουφιανοκολακων της φαρας των μισελλήνων!

    πολλά συγχαρητήρια στην Κύρια Σούφλη! Είναι Παλικάρι!
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή