«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα "21"

γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης


 
Το λογότυπο, το σήμα, του ’21 όπως όλα τα σήματα των τελευταίων χρόνων, αν δεν έχουν κρυφούς συμβολισμούς και δεν παραπέμπουν στην Νέα Τάξη, δεν εγκρίνονται. Δεν θα μπορούσε και το σήμα αυτό ν’ αποτελέσει εξαίρεση. Πέρα από τους κρυφούς συμβολισμούς που θα δούμε παρακάτω, υπάρχει και μια ολοφάνερη αλλά ύπουλη πρόθεση. Το ολοφάνερο και «παμπόνηρο» στοιχείο που έχει το σήμα είναι ότι γράφει από κάτω «ΕΛΛΑΔΑ». Είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να αλλάξουν και το όνομα της χώρας. Είναι ύπουλη ενέργεια εις βάρος του παντός που ανήκει, ή είναι, Ελλάς.

Το όνομα της χώρας μας είναι «Ελλάς». Το «Ελλάδα» προέκυψε λόγω αμάθειας, αριστερισμού και δημοτικής. Δεν υπάρχει δημοτική ή καθαρεύουσα γλώσσα στο όνομα της χώρας. Η Ονομαστική πτώση καθορίζει την Γενική και τις κατοπινές, και ποτέ το αντίστροφο. Κλίνεται η λέξη: η Ελλάς, της Ελλάδος, τῇ Ελλάδι, κλπ. Η λέξη «Ελλάς» είναι που δημιουργεί παράγωγα που χρησιμοποιούνται παντού. Η Δημοκρατία τους αποκαλείται «Ελληνική Δημοκρατία», δεν αποκαλείται «Ελλαδική Δημοκρατία». Η γλώσσα μας είναι η Ελληνική και όχι η Ελλαδική, κλπ. Επειδή εντείνεται η προσπάθεια ν’ αλλάξουν το όνομα της πολυπαθούς χώρας μας από «Ελλάς» σε «Ελλάδα», είναι αναγκαίο να δούμε γιατί το κάνουν.

Το κάνουν διότι δεν θέλουν να ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη «Ελλάς». Φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να μην διδάσκεται η ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς». Φρόντισαν να μην γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες τι σημαίνει να είμαστε Έλληνες. Να λοιπόν η ευκαιρία, λόγω του σήματος, να δούμε τι σημαίνει η λέξη «Ελλάς» και τότε θα καταλάβετε γιατί μας το κρύβουν και θέλουν να δεχθούμε αμασητί το «Ελλάδα». Διότι αν γνωρίζαμε την σημασία της λέξεως «Ελλάς» αυτομάτως θα αποκαθίστατο σημαντικό τμήμα της αυτογνωσίας μας και της υπερηφανείας μας.

Η λέξη «Ελλάς» είναι σύνθετη λέξη, από το «Ελ» και το «λας», γι αυτό γράφεται με δύο λάμδα. Το δε «Ε» παίρνει δασεία. Γι αυτό οι ξένοι γράφουν “Hellas”. Αυτό το “H” που βάζουν είναι η δασεία που κατήργησε για την Ελλάδα ο δήθεν δεξιός «δεν θέλω ου», Ράλλης. Και όμως, οι ξένοι διατηρούν την δασεία μας!

Ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο συνθετικό του ονόματος της χώρας μας. Το «λά-ς» σημαίνει πέτρα. Όλοι οι έλληνες το χρησιμοποιούμε με αυτή την έννοια επί πολλές χιλιάδες χρόνια, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το γνωρίζουν. Λέμε, «λατομείο» και εννοούμε το μέρος που σπάζουν, τέμνουν, πέτρες. Ο εργαζόμενος που δίνει σχήματα στην πέτρα λέγεται λαξευτής. «Λακωνία» είναι η κωνική πέτρα, και διάφορα άλλα. 

Το «Ελ» τώρα, γράφεται στα ελληνικά «Ἑλ», με δασεία. Δασεία είναι αυτό το «μικρό μισοφεγγαράκι που κοιτάει προς τα μέσα» και το βάζαμε επάνω αριστερά, για όσους δεν το ξέρουν. Το πνεύμα δασεία είναι γράμμα. Είναι το έψιλον, και δύο έψιλον μας κάνουν το «Η», άρα το δασεινόμενο «Ελ», είναι «Ηλ». «Ηλ» σημαίνει Θεός. Ως «φως» προέκυψε από τον Ήλ-ιο, αλλά ο Ήλιος δεν λατρευόταν σαν φως, αλλά σαν Θεός. Γι αυτό είπε ο Χριστός «εγώ ειμί το φως», τους έλεγε, και μας λέει, «εγώ είμαι ο Θεός». Στο Ευαγγέλιο επίσης, το «Εμμανουήλ» μεταφράζεται «μεθ’ ημών ο Θεός».

Επομένως έχουμε «Ηλ» ή «Ελ» με δασεία, να σημαίνει πρώτα «Θεός» και μετά «φως», και «Λα-ς» να σημαίνει «πέτρα». Άρα «Ελλάς» σημαίνει το πετρώδες μέρος του Θεού. Είμαστε η χώρα του Θεού, η χώρα του Φωτός. Άρα, εμάς που μας γέννησε η χώρα αυτή έχουμε άμεση σχέση με τον Θεό.

Προχωρώντας πιο βαθειά στην ερμηνεία της λέξεως «Ελλάς» θα δούμε και άλλα συγκλονιστικά. Μας λέει ο μύθος, διότι ως μύθος μας λέει πολλά, άσχετα πόσα εμείς καταλαβαίνουμε, ότι όσες πέτρες πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίων και η Πύρρα, γινόντουσαν άνθρωποι. Γι αυτό οι πολλοί άνθρωποι ονομάστηκαν, από τις πέτρες, λα-ός. Εξ ου και λεωφορείο. Προσέξτε. Όταν οι πέτρες χτυπούσαν στην γη γεννιόντουσαν άνθρωποι. Δηλαδή, η γη γέννησε τους ανθρώπους. Γι’ αυτό οι εντόπιοι σε έναν τόπο λέγονται γηγενείς και η «ιθαγένεια» βγαίνει από το «ιθύς» που σημαίνει ευθύς, ίσιος, απ’ ευθείας, και το «γένος». Άρα όταν κάποιοι δίνουν ιθαγένεια σε κάποιους μη γηγενείς είναι πράξη παρά φύση. Είναι προσπάθεια καταστρατήγησης των νόμων της φύσεως και ως εκ τούτου, το λιγότερο που σημαίνει είναι ότι, αυτοί που δίνουν ιθαγένεια στα χαρτιά, δεν έχουν οικολογική συνείδηση. Ο κάθε λα-ός έχει την la-nd του. Τέλος δεν υπάρχει, πηγαίνοντας από την μια λέξη στην άλλη ξεκινώντας από την ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς», αλλά σταματάω εδώ.

Καταλάβατε φαντάζομαι την αξία της σημασίας της λέξεως «Ελλάς» και γιατί μέχρι τώρα φρόντισαν πρώτα να ξεχασθεί η ετυμολογία της και τώρα θέλουν ν’ αλλάξουν το όνομα της χώρας μας. Με την μετονομασία της χώρας μας από «ΕΛΛΑΣ» σε «ΕΛΛΑΔΑ» χάνεται η ετυμολογία, άρα και το νόημα της λέξεως! «Ελλάς» λοιπόν σημαίνει η χώρα του Θεού και γέννησε τα παιδιά της, εμάς τους Έλληνες. Τι ψάχνουμε τότε να βρούμε τότε ποιος λαός είναι περιούσιος! (Προτρέπω να τυπώσετε το τμήμα με την ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς» και να το μοιράζετε παντού! Σε μικρούς και μεγάλους.) Μέσω του σήματος του 1821-2021 επιχειρούν να επισημοποιήσουν το «Ελλάδα» αντί του «Ελλάς», και αυτό είναι ολέθριο.

Μετά την φανερή πρόθεσή τους, ας δούμε τις κρυφές προθέσεις τους μέσω των κρυφών συμβολισμών του σήματος. Βλέπουμε ότι οι υπάρχουν τρεις καμπύλες παράλληλες γραμμές οι οποίες τέμνουν το 1, αλλά πίσω από το 1 οι τρεις γραμμές γίνονται πέντε. Οι πέντε γραμμές παραπέμπουν στις πέντε μπλε γραμμές της σημαίας μας, αλλά πρέπει να μετρηθούν και οι ενδιάμεσες τέσσερεις γραμμές ώστε να έχουμε τις γραμμές της σημαίας μας.

Επομένως και οι τρεις καμπύλες γραμμές, που υποτίθεται ότι έχουν αρχή το 1821, δεν είναι τρεις, αλλά πέντε, μαζί με τις δυο ενδιάμεσες. Οι τρεις γραμμές δεν συμβολίζουν απολύτως τίποτα. Τα τσαρούχια που έδιωξαν τους τούρκους δεν είχαν τρεις γραμμές στο πλάι για να είναι «μάρκας». Οι πέντε γραμμές όμως κάτι συμβολίζουν. Τι είναι αυτό το πέντε; Πέντε φορές μετά το 1830, προστέθηκαν εδάφη στην Ελλάδα για να δημιουργηθεί η σημερινή Ελλάς. Αλλά, υπολογίζουν ότι μετά το 2021 η Ελλάδα θα γίνει εννιά κομμάτια. Δηλαδή, θα την διαλύσουν, διότι όπως φαίνεται και στο σήμα, στις εννέα γραμμές δεν υπάρχει ο σταυρός, άρα δεν αφορούν την σημαία μας. Εμείς υποθέτουμε ότι αφορούν την σημαία μας και εμείς υποθέτουμε ότι ο σταυρός είναι «κρυμμένος» πίσω από το 1 και δεν φαίνεται. Υποθέσεις αφελών! Αυτοί όμως δεν κρύβουν τους σκοπούς τους.

Ας δούμε τώρα τους δύο σπουδαιότερους κρυφούς συμβολισμούς. Ξέρετε γιατί νομίζετε ότι οι καμπύλες συμβολίζουν το 2; Διότι γνωρίζετε ότι το σήμα αφορά το ’21, από το 1821-2021, και βλέπετε ταυτοχρόνως ολοκάθαρα το 1. Το 1, το έβαλαν με την πλέον κοινή γραμματοσειρά ολοκάθαρα και άμεσα αναγνωρίσιμο, για να παρασύρει το μυαλό μας συνειρμικά σε αριθμό, αφού μιλάμε για το ’21. Εφόσον βλέπουμε ολοκάθαρα το 1 συνεπώς πριν το 1 είναι το 2. Είναι όμως έτσι;

Ας το δούμε τώρα διαφορετικά, προσπαθώντας να το κάνω κατανοητότερο. Αν υποθέσουμε ότι το 1 ήταν γραμμένο όπως το 2. Να χρησιμοποιούσαν για τους δύο αριθμούς, που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, την ίδια γραμματοσειρά. Τι πιο λογικό. Το σήμα θα γινόταν όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά τότε πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να διακρίνει το 21. Το 1 είναι αυτό που μας δείχνει το 2.



Τι βλέπετε τώρα; Η εικονιζομένη παράσταση έγινε πιο «μαρτυριάρικη», και αυτό που βλέπετε περιέχει διπλό κρυφό συμβολισμό. Ο ένας συμβολισμός που βλέπετε, είναι το γράμμα «Μ». Ο άλλος συμβολισμός που βλέπετε, πρέπει να τον δείτε αντίπλευρα επειδή αυτοί που επιβλέπουν την όλη κατάσταση στην Ελλάδα, γράφουν και διαβάζουν από τα δεξιά στα αριστερά. Αυτό που βλέπουν αυτοί, το βλέπετε και σείς τώρα, στην παρακάτω εικόνα που τροποποιήθηκε για να βοηθηθείτε. Βλέπετε και τα τρία εξάρια. Το 666. Μα δεν θα μπορούσε να λείπει.



Το ότι υπάρχει το «Μ», (προσέξτε την προβολή του «Μ» και αλλού, όπως π.χ. εμπορικά σήματα) στον συμβολισμό, μας το επιβεβαιώνει και η Αγγελοπούλου με το βιντεάκι της. Στην άδεια αίθουσα του Μουσείου της Ακροπόλεως στην οποία γυρίστηκε το βίντεο, η μόνη κίνηση που έκανε η Αγγελοπούλου ήταν όταν έβαλε το χέρι της στο μέρος της καρδιάς ζητώντας μας να βάλουμε το σήμα στην καρδιά μας. Τώρα, ή μας έδειξε που είναι η καρδιά μην τυχόν και μπερδευτούμε ή κάποιους χαιρέτησε. Αν εκληφθεί η χειρονομία της ως χαιρετισμός, τότε δικαιολογείται και το «Μ».
(σημ.Διόδοτου: Μ=Μασονία)




Αυτά για το σήμα. Όταν πήραν τα καριοφίλια οι πρόγονοί μας είπαν ότι θα αγωνισθούν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Πρώτα έβαλαν την πίστη και μετά την πατρίδα. Όπως ακριβώς έκαναν και οι αρχαίοι Έλληνες, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει την συνέχεια της φυλής, οι οποίοι πολεμούσαν υπέρ βωμών και εστιών. Πρώτα την θρησκεία έβαζαν και αυτοί. Εμείς τώρα, δεν υπολογίζουμε την Ορθοδοξία μας αναλόγως. Ο λαός την υπολογίζει, αλλά οι κυβερνήσεις που νομίζει ότι ψήφισε, όχι. Γι αυτό άλλωστε φρόντισαν να την περιορίσουν μαχόμενοι εναντίον της τόσα χρόνια. Όσο για την ελευθερία μας, αυτή έχει εκλείψει προ πολλού αλλά πολλοί δεν το κατάλαβαν ακόμη διότι δεν «το είπε η τηλεόραση».

Το σήμα του ’21 είναι ένα σήμα που εκφράζει πλήρως την Νέα Εποχή και δεν έχει καμία σχέση ούτε με το 1821, ούτε με τον θυσίες των προγόνων μας, ούτε με τον κλήρο που κράτησε όρθιο το γένος με τις εκκλησίες και τα κρυφά σχολεία, ούτε με την Ελλάδα. Την μόνη σχέση που έχει είναι αυτή η κρυφή σχέση που υπάρχει μεταξύ κυβερνώντων και προϊσταμένων τους.

Τους κρυφούς συμβολισμούς όποιος θέλει τους δέχεται, όποιος, όχι. Αλλά το ότι θέλουν να καταργήσουν και το «Ελλάς» είναι ολοφάνερο.


triklopodia.gr 

12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Φεβρουαρίου, 2020 23:36

    Εορτασμοί γιά τό '21,χωρίς 1821,είναι απλά γαϊτανάκι.Εορτασμοί χωρίς Κολοκοτρώνη,Νικηταρά,Καραϊσκάκη καί Οδυσσέα Ανδρούτσο καί Κανάρη καί Τριπολιτσά καί Δερβενάκια καί Μανιάκι,είναι γιορτή lifestyle καί πασαρέλα.
    Θά μιλήσουν οί προδότες καί οί άχρηστοι γιά τό τριήμερο βασανισμό τού Αθανασίου Διάκου;
    Αυτά τά χαμένα κορμιά,μάλλον τούς μογγόλους θά εξυμνήσουν καί τό πόσο ωραία μάς παλουκώνανε,εξανδραποδίζανε,βασανίζανε καί σκοτώσαμε.
    Καί κάτι "ξυπόλητοι αλήτες",ξεσηκώθηκαν καί κάνανε ντοβλέτι,απέναντι από την Πύλη.
    Εδώ αδερφέ Κώστα,τούς 3 ιστούς στήν παλιά βουλή,τούς έχουνε μέ ανάποδος σταυρούς,πίσω από τόν Κολοκοτρώνη,περιμένει κανείς,τίποτα καλό νά πούν αυτοί οί διαβολάνθρωποι;
    Προσωπικά,ότι σύμβολο καί νά βάλουν,είτε μαρξιστικό,είτε σιωνιστικό,είτε μασσωνικό,δέν μού προξενεί καμμιά εντύπωση.
    ΔΈΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΈ 1821, ΔΈΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΈ ΕΛΛΆΔΑ, ΜΙΣΟΎΝ ΤΌΝ ΧΡΙΣΤΌΝ, ΜΙΣΟΎΝ ΤΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΊ βέβαια μήν ξεχάσει κανείς μας,τά παραμυθάκια περί μασσώνων οπλαρχηγών.
    Τό "διαίρει και βασίλευε",τουλάχιστον σέ μένα,τέλειωσε.
    Προτιμούν τόν εξαποδώ καί τόν διαφημίζουνε;Άς πάνε νά τόν βρούνε καί άν θέλουν νά τούς βοηθήσουμε,πολύ ευχαρίστως.
    Μέ τούς ήρωές μας όμως,ΚΟΝΤΆ ΤΆ ΒΡΩΜΌΧΕΡΆ ΤΟΥΣ.
    Καί ειδικά ή καυλόγρια Ή Αγγελοπούλου, ναί αυτή, πού στήν 120 μέτρων κρεβατοκάμαρά της,οί τοίχοι είναι επενδεδυμένοι μέ δέρμα καρχαρία.
    ΚΟΝΤΆ ΤΆ ΚΟΛΏΧΕΡΆ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΟΎΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΎΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ! .. ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή ανάλυση. Και φυσικά να μην ξεχνάμε και το υποχθονειο καπέλωμα της Ελλάδος απο τους πιστούς του Κρονου Ισρα-Ηλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί λοιποί συνδαιτημόνες!

    Έχω να προσθέσω τα εξής:

    Η χειρονομία (χέρι στην καρδιά) του θηλυκού Νεάντερταλ είναι καθαρά τεκτονική. Την έχει καραδιαδώσει το Χόλλυγουντ, καί τη μιμούνται βλακωδώς διάφοροι -ποδοσφαιριστές εθνικών ομάδων ξέρω 'γώ, κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων- χωρίς να γνωρίζουν τη σημασία της.
    [Πάντως, το θέμα του κατά πόσο τα τεκτονικά κόλπα έχουν εισχωρήσει στη ζωή μας (πχ λέμε "ορθή γωνία" - γιατί; οι υπόλοιπες τί είναι; καθιστές; ) είναι αρκετά μεγάλο, καί δεν θα το καλύψουμε εδώ.]

    Το σήμα, τώρα... Έχει-δεν έχει συμβολισμούς (καί τί είδους συμβολισμούς), δεν θά 'πρεπε να μας απασχολεί διόλου. Δεν εκφράζει καμμία Ελλάδα καί καμμία Ιστορία μας, καί δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο απ' τη ζωή μας με δαύτο!
    Η εμπλοκή της συγκεκριμένης κυράτσας στην επέτειο των 200 ετών του 1821 είναι εξ ορισμού κι από μόνη της τόσο γελοία, όσο το να γίνω εγώ πχ κομμωτής-αδερφή, καί νά 'χω βαρύνουσα γνώμη γιά τη μόδα στις θρίχες (καί την πυτιρίδα) της κεφαλής τέτοιων κυράδων.
    Όθεν, μην ασχολήστε καθόλου! (Στο κάτω-κάτω, σάμπως θα μας καλέσουν να μας κεράσουν; Lol!!!)

    Άσε που του χρόνου τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου "ειρηνικά" καί προβλέψιμα, όπως είναι σήμερα. Σε 14 μήνες, οι ...τάσεις της μόδας θα είναι τριχιές επάνω σε ξύλα σχήματος Γ, που θα διακοσμούν τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της χώρας μας! Ποιές γιορτές καί ποιά πανηγύργια της κυράτσας!!!

    ('Ντάξ', θα υπάρξουν πανηγύργια, άλλου είδους όμως. :-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας αγαπητέ Εργοδότα!

      Μάς έφτιαξες πάλι!
      Και προς Θεού μην γίνεις κομμωτής - αδερφή, γιατί σε προοριζουμε για Πρώτο τη τάξη Αισυμνήτη!

      Διαγραφή
  4. Δεν θα φθάνουν οι τροχιές.
    Θέλει πενηνταρια πολυβόλα.
    Θέλει εναλλάξ κεφαλοθραυστες.
    Θέλει δεξαμενή οξέος.
    Εάν ήξερα ότι ,δεν θα δηλητηριάζουν ,θα τους δάγκωνα τα λαρουγγια ,να ψοφανε.
    Η καρακάξα των Ιλλουμινάτι είναι παντού χωμένη.
    Η ρημαδα !πουλάνε τα καράβια τους στον Τούρκο για γεωτρήσεις και
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ.
    ΟΞΩ ΡΕ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !
    ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ.
    ΟΞΩ ΡΕ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ.
    ΟΞΩ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ :2019-2024.
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ.
    ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον
      Φάτη γλώσσα σου με αυτό το 2024, όσον αφορά φυσικά την Ελλάδα. Αν δεν γίνουν τα πάνω κάτω μέσα στο 2020 κιόλας.. χαιρέτα την Ελλάδα.

      2ον
      Να τσεκάρεις τί έγραψε το κινητό πριν πατήσεις αποστολή. Στραβωθήκαμε μεχρι να καταλαβουμε το "τροχιές" που εννοούσες τριχιές, και το "δηλητηριαζουν" που εννοούσες δηλητηριαζόμουν.

      ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ-ΜΑΧΟ.. ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΑΚΡΊ-ΒΕΙ-Α! 😊

      Διαγραφή
  5. αν το πάρουμε ως πλάκα...το λογότυπο θυμίζει χαρτί υγείας που ξετυλίγεται..κυριολεκτικά..Λαμβάνοντας σοβαρά Υπόψιν το θέμα,σε επίπεδο Ιστορικό θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για Εξευτελισμό-Ντροπή...@@@!! οχι για εμάς=γιατί ΔΕΝ το αξίζουμε ως Απόγονοι των Ελλήνων,αλλά για εκείνους που πολέμησαν για την Απελευθέρωση της Ελλάδας.Προφανώς και το κάνανε έτσι ώστε να υποβαθμίσουν-ισοπεδώσουν..το Ιστορικό γεγονός,επίσης αν υπάρχουν αυτές οι "Κρυμμένες Προσωπικότητες" οι οποίες θεωρητικά θα μας σώσουν..κάποια στιγμή..θα πρέπει να εμφανιστούν ΟΧΙ ΤΩΡΑ-ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ..ώστε να ΜΗΝ λένε τις παρλαπίπες τους η Γιάννα με την παρέα της,διότι έφθασε ο κόμπος στο χτένι...μια ομάδα Ελλήνων η οποία θα πρέπει να αφηγηθεί την αληθινή Ιστορία του 1821+400ετών Οθωμανικού Ζυγού(και όχι Οθωμανικής/Τουρκικής Περιόδου...),γενοκτονίες,σφαγές,παιδομαζώματα,βιασμοί κτλ. Επιτέλους να ειπωθεί επίσημα ότι: απο τα περίπου 3εκατ.Ελλήνων που κατοικούσαν εκείνη την Εποχή σε όλη την Χώρα,όταν ξεκίνησε η Επανάσταση ύστερα απο τον σχεδόν 10ετή Αγώνα σκοτώθηκαν,τραυματίστηκαν σχεδόν 800,000 με 1εκατ. δηλαδή περίπου το 30% του πληθυσμού χάθηκε για την Απελευθέρωση της Ελλάδας.Αυτό το γνωρίζουν λίγοι Νεοέλληνες,ενώ για την Ιστορία του Πολυτεχνείου ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα,για τα θύματα της Εξέγερσης του Πολ..(υπήρξαν κάποιοι γύρω+σε άλλες περιοχές+μαζί με τον επίσημο Αριθμό που δίνει η Αναφορά του Τσεβά) και μαζί με τα Κόμματα-Συλλόγους κτλ. "τιμάνε" κάθε χρόνο την μνήμη..τους..μαζί με τον "καθιερωμένο τριήμερο εορτασμό"...στα Σχολεία...άραγε για την Εθνεγερσία&ηρωισμό του 1821 πως πρέπει να αποδίδονται τιμές στους πρωταγωνιστές..;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακοσια χρονια μετα την επαναστσιν του ελληνικου γενουσ εναντια στον οθωμανο κατακτητη ,μας βρισκουν ξανα ,να αναλογιζωμεθα τον θουριο του Ρηγα Φεραιου .
    Ανακαλυπτουμε οτι ο προαιωνιος εχθρος ,δεν ηττηθηκε ολοσχερως.Μετεφερε τις δυναμεις του
    σε μασκαρεμενους δυναστες.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ,Ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ .
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ .
    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΝ ΘΑ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ .
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΑΤΑΙ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ .
    Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ ,Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .
    Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ,ΕΧΑΣΕ .
    Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ενεργειακή στήλη χτυπάει το νούμερο 1, το πραγματικό νούμερο 1 και βλέπουμε απο κάτω οσάν να πρόκειτε για λεζάντα οτι η αναπαράσταση μας δείχνει την πορεία μιας χώρας, της Ελλάδας απο την δόξα στον θάνατο (1821-2021). Όποιος χάχας νομίζει οτι αυτό σχεδιάστηκε απο έναν πρώην χαζοκνίτη της π..τσας πλανάται πλάνην οικτρά.

    Τις καλησπέρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι βρε !ούτε από χαζοκνιτη ,ούτε από άλλον λιμοκοντορο.
    Από τα σκοτεινά κέντρα τους είναι.
    Για αυτό ,ελάτε να τους κλάσουμε για μια ακόμη φορά.
    Ρε σερίφη !δεν πας στο αφεντικό σου ;
    Ή ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GOOD EVENING BOYS,

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ!ΤΙΣ ΡΟΥΦΩ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '22.

    Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ/ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΗΣ ΧΙΛΛΑΡΥ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....

    ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ.Η MADAME ADRENOCHROME....

    ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΥΜΆΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.

    ΤΟ ΠΡΏΤΟ "ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ,ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗ,ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΤΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΞΕΥΤΙΛΑ!!!"

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_847.html

    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΚΆΦΗ ΣΤΕΛΛΑ ΣΟΛΑΡΙΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΣ ΣΤΕΛΛΑ ΩΚΕΑΝΙΣ.ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΣΚΑΦΗ.ΚΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΊ. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΙ ΑΝΤΡΙΛΗΚΙ.ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΑΚΙ ΓΆΡ...
    Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΥΠΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΛΙΔΑ ΣΕ ΦΟΛΙΔΑ ΛΟΓΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΔΙΧΑΛΩΤΑ.....ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΙΆΤΡΗΣΙΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ:ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΜΕΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΟΙ ΔΕ ΓΗΙΝΟΙ.ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ,ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ...ΞΑΝΑ!

    https://www.diadrastika.com/2017/08/kini-katagogi-lexeon-ellin-anthropos-andromeda.html

    ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΓΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ...ΜΕ...ΜΕΛΛΑΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ...

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....

    ΗΘΟΝΟΗΣΙΣ ΚΑΙ ΑΙΓΊΔΑ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ.

    Ρ.


    ΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΡΙΟΙ,ΆΛΛΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ,ΑΛΛΟΙ ΛΥΡΙΟΙ,ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ.
    ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

    ΕΛΛΑΝΙΟΙ;
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΉΛΙΟ ΑΠ'ΌΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή