«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Aντιμέτωποι με την πραγματικότητα





Υπάρχουν στοιχεία ότι πραγματοποιείται αργά αργά, και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ των αθέων αριστερόστροφων νεοταξιτών-χαζαροσιωνιστών, που είναι λάτρεις της Παγκοσμιοποιήσεως, ισλαμοποιήσεως και κατάργησης συνόρων, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Το σχέδιο ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου απομακρύνεται σιγά σιγά λόγω της δράσης του αντίπαλού τους πόλου-αδελφότητας. Ενός πόλου μίας άλλου είδους Νέας Τάξεως, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Πούτιν, ο Τραμπ, ο Τζινπίνγκ και άλλες πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης, της Ν.Αμερικής και της Ασίας. Και η οποία βέβαια, βασίζεται στην αυτοδιάθεση και εθνική κυριαρχία χωρών-κρατών, και δεν έχει καμία συμπάθεια στον ισλαμικό εποικισμό.

Εντούτοις, ο φόβος ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματος δεν έχει αποσοβηστεί ακόμα. Με πυρηνικά όπλα μπορεί να μην γίνει (μπορεί είπα), έτοιμος όμως είναι να γίνει με γενικευμένες στρατιωτικές συρράξεις. Και πιστεύω πως όπως και νά 'χει.. αν πατηθούν κουμπιά, αυτά θα πατηθούν από τους απερχόμενους νεοταξίτες, για τα γνωστά για αυτούς επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν έχουν ηττηθεί απ' άκρη σε άκρη δυστυχώς, και το μεγαλύτερο μέρος του σατανικού τους σχεδίου τρέχει ακόμα στον πλανήτη. Απόδειξη τα καταστροφικά ατυχήματα στη Ρωσία, το βιολογικό χτύπημα στην Κίνα, η επιτυχημένη και ασταμάτητη μετακίνηση του ισλάμ στην Δύση. Μάλιστα για το τελευταίο, θα καταστεί μάλλον απαραίτητη, και από την ανερχόμενη αδελφότητα, η ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπάρισμα) των πολιτών σε όλα τα κράτη.

Τα φαινόμενα δείχνουν ότι προς το παρόν η Ελλάδα αντιμετωπίζεται, ακόμα κι από την αντιχαζαρική αδελφότητα, ως μυρμήγκι. Έχει εντωμεταξύ απομακρυνθεί και απομονωθεί εντελώς από τον νέο χάρτη κυρίαρχων αξιοπρεπών κρατών που αρχίζει να σχηματίζεται. Κι αυτό, λόγω του απόλυτου σιωνιστικού ελέγχου που της έχει επιβληθεί εξαιτίας της αναλγησίας μας και των φιδιών που βάλαμε στην εξουσία. Την χώρα μας, σε σχέση με πολλά πλέον κράτη της Ευρώπης, την ελέγχουν δυστυχώς πλήρως και χωρίς να τους έχει ξεφύγει τίποτα, η παιδόφιλη σιωνιστική κλίκα των Βρυξελών και των ΗΠΑ, καθώς και η Μέρκελ με το 4ο της Ράιχ στην Ανατολική Μεσόγειο, την Τουρκία.

Ο Ερντογάν προσπαθεί εντωμεταξύ να συγκεράσει τις ατζέντες και των δύο αδελφοτήτων, και την σαουδαραβική, με την δική του νεο-οθωμανική ατζέντα. Με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γεμίζει υπανάπτυχτο φανατικό ισλάμ και τζιχαντιστές, τα οποία οι προδότες που παριστάνουν τις ελληνικές κυβερνήσεις τα καλωσορίζουν, γιατί ονειρεύονται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, που θα τούς εξασφαλίσει την μακροημέρευσή τους.

Αυτή η εικόνα κάθε ημέρα επιβεβαιώνεται δυστυχώς από τα τεκταινόμενα. Οι Έλληνες έχουν περιοριστεί σε τοπικές αντιδράσεις, η φίμωση στο facebook και στο Youtube προχωρά, μόνο τα πατριωτικά μπλογκ και το Twitter έχουν ακόμα φωνή, αλλά και αυτή είναι περιορισμένη στο να αποκαλύπτει και να καταγγέλλει βρωμιές και καθημερινές προδοσίες. Τίποτα άλλο δεν κάνουμε, τίποτα άλλο δεν μάς έχουν αφήσει περιθώριο να κάνουμε. Κι ο διάβολος χορεύει κάθε μέρα στην Ελλάδα, όλο και πιο πανηγυρικά και ανεμπόδιστα, αναγκάζοντάς μας να κοιτάζουμε άπραγοι διάφορα σκουπίδια της πολιτικής (και όχι μόνο) να φέρνουν εις πέρας τα σχέδια των αφεντικών τους για την Ελλάδα, που είναι σχέδια ολοσχερούς καταστροφής και βιολογικού αφανισμού ημών των Ελλήνων. Ενώ κανονικά όλους αυτούς έπρεπε να τους αφαιρέσουμε την διακυβέρνηση της χώρας, να τους συλλάβουμε και να τούς οδηγήσουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Κατόπιν τούτων, ειλικρινά αναρωτιέμαι τελευταία, γιατί να έχω μπλογκ; Μόνο για να ενημερώνω για αποκρυφθέντα στοιχεία και να καταγγέλλω πράγματα που αναστατώνουν τους αναγνώστες και ξεσπούν τον θυμό τους στο πληκτρολόγιο; Να βοηθάω δηλαδή το σύστημα στην ακίνδυνη εκτόνωση του θυμού των αναγνωστών μέσω των σχολίων; Εντάξει κάτι προσφέρω με την ενημέρωσή τους, αλλά από ότι βλέπω.. όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι στην Ελλάδα ενδιαφερόμαστε να κατατοπιστούμε και να ανακαλύψουμε έναν τρόπο για να τους ανατρέψουμε. Οι υπόλοιποι προδοτικώς βολεύονται με τα ψίχουλα και τις θέσεις στο δημόσιο και σιωπούν για να μην τούς πουν ρατσιστές, φασίστες και χρυσαυγίτες. Ωραίο τρόπο σκέψης σμίλεψε η Νέα Τάξη στους ιθαγενείς, για να τούς χρυσώσει το χάπι της δειλίας τους. Αντέστρεψε κάθε έννοια και έκανε το άσπρο μαύρο.. και κάθομαι κι εγώ τώρα εδώ, και επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ξαναειπωθεί από τόσους άλλους.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα. Μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει δύο όψεις. Είναι σαν ένα ποτήρι που άλλοι το βλέπουν μισο-άδειο και άλλοι μισο-γεμάτο. Πρόκειται για το ίδιο "ποτήρι" που μάς λέει ο Αριστόμαχος, "άλλοι θα το πιουν και θα τεζάρουν, άλλοι θα το πιουν και θα καρδαμώσουν".. 🙂 

Υπάρχει η άποψη, και όχι άδικα, ότι λαμβάνουμε ήδη μέρος σε έναν πόλεμο που δεν έχει σχέση με πολέμους άλλων εποχών. Ο πόλεμος της πληροφορίας και της ενημέρωσης. Γιατί ο κόσμος είναι πλέον δικτυωμένος, και με την γραπτή του φωνή πολλάκις ανατρέπει πράγματα. Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε διαπιστώσει. Αρκετά νομοσχέδια και σχέδια τα έχουν πάρει πίσω.  Βέβαια τα παίρνουν για να τα αναμορφώσουν και να τα πλασάρουν καλύτερα σε επόμενο χρόνο, πάντως εμείς "κερδίζουμε στις καθυστερήσεις".

Το θέμα δεν έχει τέλος. Λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου, και προσπαθώ να το περάσω και σε εσάς, να μην απογοητευόμαστε, να μην το βάζουμε κάτω, να μην παρατάμε τα μπλογκ ή να τα κλείνουμε, γιατί αυτό θέλουν και οι εχθροί μας. Και κάθε μπλογκ που σταματάει την λειτουργία του, φέρνει στ' αυτιά μας τους "πανηγυρισμούς από τις απέναντι κερκίδες".

Δεν θα σάς κουράσω άλλο, θα καταθέσω απλώς κάποιες νέες εξελίξεις, κι εύχομαι το καθετί που μαθαίνετε να μην μένει πια μόνο μεταξύ μας, αλλά να διαδίδεται λυσσαλέα και να αφυπνίζει όλο και περισσότερους Έλληνες στην στοχευμένη αυτή χώρα, αλλά  και στους 100 εκατομμύρια Έλληνες που είναι σκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο.


Καλό Σαββατοκύριακο,

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΜΕ 1.600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ»!



Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να «πνίξουν» την Ελλάδα – Παρέμβαση Μόσχας: «Λένε ψέματα»

Άραβας από την Κοπεγχάγη προτρέπει τους μετανάστες στην Κω σε απεργία πείνας

 

Εκδήλωση στη Θράκη με διοργάνωση ΝΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων "αριστερών" "δυνάμεων"..

 

Ξεκρεμάνε πίνακες του Ντεγκάς στην Ολλανδία για να μην εξοργιστούν οι μουσουλμάνοι και τους καταστρέψουν..


Νέο καταπληκτικό βίντεο από τον Επίκροτο:

Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ


21 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο καθένας ας κρατήσει αυτό που θέλει :

    https://www.youtube.com/watch?v=idgjdv0uy7o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΡΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου Ρ,
      Θα το παλέψουμε όλοι μαζί ό,τι έρχεται, τώρα με το πληκτρολόγιο, αύριο με όπλα αν χρειαστεί και μάς βάλει στα χέρια ο Χριστός και η Πατρίς.

      Τα λέω και για τον φίλο Γιάννη25, πιο κάτω, που ανησυχεί για το σθένος του μπλογκ. ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ!

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ,ΝΑ ΔΗΣ ,ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στους αναγνωστες αυτου του εξαιρετικου δοκιμιου του Κωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα Ταυρο, εσύ που φωνασκείς και αναλύεις πατριωτικα, πληροφορήθηκα οτι εχεις ψηφισει τον συντροφο Παχατουριδη και μην μου πεις τα φληναφήματα περι πετυχημένου κλπ απλα εισαι οπου φυσαει ο ανεμος, αλήθεια υπηρετησες τον ελληνικο στρατο και αν ναι θεωρω οτι πιθανοτατα δεν υπηρετησες στον ε βρο όπως εγω που θεωρουμαι ανθελληνας, εσεις οι πατριδοκαπηλοι μαλλον στα μετοπισθεν με πατριωτικη ρητορική, αλλα σε παραδεχομαι πως ταχυτατα μαζευεις και αλλους οπως αχοη, διηνεκης, αριστομαχος καμια σχεση με μαχες απλη συνωνθυμια και αλλους πατριωτες του γλυκου νερου, αναμφιβολα θα με κοψεις αν εισαι δυναμι.Εκος ανηρτησε με για να γινει παιχνιδιΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρομάρα σου.. πάνω στη βιασύνη σου για να βγάλεις χολή, τα ελληνικά σου βγήκαν λίγο σαλάτα.
      Στον Έβρο εσύ, στην Λήμνο εγώ, με πολλές βολές ΠΑΟ 106, με πολλές αναβάσεις στα υψώματα και με γεμιστήρες στα όπλα και ΠΑΟ 90 στον ώμο, ασκήσεις απόκρουσης απόβασης, οχυρωματικά έργα κ.ά.
      Ο Παχατουρίδης από πού κι ως πού "σύντροφος".. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις..; Ρώτησε το 78% των κατοίκων του Περιστερίου που τον αγαπούν και τον ψήφισαν. Και οι οποίοι μαζί του μεταμόρφωσαν σιγά σιγά σε "Κηφισιά" έναν δήμο που έφερνε κάποτε στο μυαλό "κλεφτρόνια" και "εμπόρους ναρκωτικών στην κεντρική του πλατεία".
      Ο άνεμος που με συνεπαίρνει είναι πάντα ο ίδιος, ο άνεμος της Αργούς που οδηγεί στην Νίκη και την Ελευθερία.
      Πόσο "του γλυκού νερού" είναι οι αναγνώστες μου δεν θα ήθελες να το μάθεις..
      Και..δεν γνωρίζουμε ποιος είσαι..γιατί να σε πούμε "ανθέλληνα";
      Μάς τα γυρίζεις περίεργα...

      Διαγραφή
  6. Κώστα με έπιασε μια πίκρα διαβάζοντάς το, ένιωσα σαν να είναι αποχαιρετιστήριο. Αλλά τα λόγια που προκαλούνε θλίψη συνήθως είναι αυτά που εμπεριέχουν την αλήθεια. Έχεις κάνει μεγάλο αγώνα και έχει πιάσει τόπο ανάμεσα στους αναγνώστες που ένιωθαν μόνοι τους βλέποντας την αγαπημένη μας Ελλάδα να δέχεται αυτό τον λυσσαλέο πόλεμο. Αποκλείεται όλα αυτα να γίνονται τυχαία. Αποκλείεται συγκεκριμένοι άνθρωποι με τις ίδιες έγνοιες να έρχονται κοντά. Είτε έρθει σύγκρουση, είτε ανάγκη επιβίωσης θα συνεχίσουν να υπάρχουν γόνοι Ελλήνων. Είναι νομοτελειακό. Σ΄ευχαριστώ και σενα και τους υπόλοιπους αδελφούς που γνώρισα σε αυτό το μπλογκ. Μο@νόπανα ανθέλληνες θα τον πιείτε ο κόσμος να χαλάσει. Και τις πυρνικές οι μεν και τα τσιπ οι δε ας τα βάλουν στον κ@λο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα κατ αρχην δεν αποδομησα την ψηφο σου στον πετυχημενο Παχατουριδη, η ενσταση μου εστιαζεται στην αντιπαραβολη που εκανες με το οτι εκανε το περιστερι εκαλη, προφανως και ο κοσμος που στο dna εχει αριστερο προσιμο διαχρονικα τον επελεξε γιατι ακριβως ενας αριστερος πατριωτης κρινει τον αυτοδιοικητικο οχι με κομματικες παρωπιδες αλλα απο το εργο του, ομως σου επισημαινω και αυτο χαλαει την βιτρινα που εσυ προεταξες, η ανεργια στους νεους του περιστεριου αγγιζει το 65 τοις εκατο , αυτο αν σου λεει κατι να υποθεσω οτι σε ταρακουναει, το περιστερι χρειαζεται αναπτυξη μαζι με υποδομες , νεες θεσεις εργασιας για καλυτερη ποιοτικη ζωη, ψιλα γραμμτα για σενα πατριωτη, παμε τωρα στο θεμα της θητειας, επειδη σε ξερω οτι εισαι ηλικιακα 60 plus υποθετω στο στρατο πηγες τελος της δεκαετιας του 70 ή στην αρχη του 80 , αν πηγες τελη του 70 προφανως σε ειχαν καταχωρημενο σαν ανθελληνα κομμουνιστη αφου γνωριζεις αυτους τους προδοτες ανθελληνες εστελναν να υπαρασπιζονται τα συνορα, ωστε αν κανουν ντου οι οχθροι και τους αφησουν οι προδοτες να προταξουντα εθνικοπατριωτικα στηθη οι ελληναραδες δεξιοι κλπ συγγενεις που υπηρετουν στα μετοπισθεν αρα στην πισω γραμμη πυρος, αν πηγες αρχη του 80 επι πασοκ σε εστειλαν λημνο, μυρινα , μουδρο , επειδη ησουν καταχωρημενος οχι δεξιος λαιτ, αλλα ακραιος που εγω τους θεωρω επικινδυνους εχουν δυναμικη ρητορικη διχονοιας, θεωρουν οτι αγαπουν την πατριδα πολυ περισσοτερο απο τους υπολοιπους, αλλα στο πρωτο μπαμ περνουν το αεροπλανο ή καραβι για αλεξανδρεια και αιγυπτο, και οταν τα δυσκολα τελειωσουν επιστρεφουν μετα βαιων και κλαδων και αρχιζουν παλι τα εθνικοπατρωτικα, παιχταρα μου αυτη θε΄λεις δεν θελεις ειναι η πραγματικοτητα, ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο. τωρα ολα τα υπολοιπα που διαβαζω στο ιστολογιο σου ειδικα αναλυσεις του αριστομαχου, αχου, ευ στρατιωτη κλπ συνομοταξιας απευθυνονται προφανως σε ακροατηριο υψηλου νοητικου πηλικου που εγω δεν διαθετω ωστε να κατανοησω τι ακριβως απιζητουν, πολεμο, θερμο , δικτατορια, επιστροφη της ΧΑ αλλα τωρα εχουμε την λαιτ εκδοχη την ελληνικη λυση,Αληθεια συνοδοιπορε ολος αυτος ο κοσμος που ξεχυθηκε για το μακεδονικο που βρισκεται σημερα . επεστρεψε στο καναπε, τελειωσε την εθνικοπατριωτικη του γυμναστικη, πηρε το μπωλ με τα τσιπς και χαλαρωνει στον σκαι με τα παιχνιδια κλπ υπνωσης, τελικα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, αν θελετε να παραμυθιαζεστε καλως αλλα ολα εχουν ημερομηνια ληξης. Τελειωνω εδω την προς Κωστα επιστολη, προφανως δεν αναμενω να ταρακουνηθεις , Σαλαμ αλεκουμ ενας λαθροεισβολεας οχι στην πατριδα αλλα στο ιστολογιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αγαπητέ, αν και μεγάλωσα στο Περιστέρι και ψηφίζω εκεί, τα τελευταία 15 χρόνια δεν ζω στο Περιστέρι. Έτσι δεν μού ήταν δυνατόν να ενημερώνομαι από τις τοπικές εφημερίδες για τα κοινωνικά και εργασιακά θέματα, πέραν αυτής της όμορφης εικόνας που αποκομίζω όταν πάω να ψηφίσω, και μιας απλής βόλτας στα καφέ.
      Δεν είμαι μικρός, έκλεισα τα 55 πριν από 4 μήνες. Υπηρέτησα το 1984, ήμουν 166 σειρά. Πήγα Λήμνο (ναι, και Μύρινα και Μούδρο) γιατί με κόψανε πάνω στους 6 μήνες από τα κομμάντα, λόγω του ότι έμαθαν νωρίς -από λάθος μου- ότι θα υπηρετούσα ως ΥΠΕΚ συνολικά 12 μηνες. Ναι, θεωρώ ότι αγαπώ την πατρίδα περισσότερο από πολλούς άλλους, ποτέ όμως δεν έφυγα για να διαμείνω περισσότερο από 20 ημέρες στο εξωτερικό. Την Αλεξάνδρεια (γη ελληνική εντωμεταξύ) πού την σκαρφίστηκες;
      Οι αναγνώστες μου ρώτησες τί επιζητούν. Θα σού πω αμέσως: Επιζητούν στην καθημερινή τους μάχη αλλά και στο πεδίο πολέμου όταν βρεθούν.. να μην έχουν δίπλα τους ύποπτα τρολλ σαν εσένα και φάνε καμια σφαίρα στην πλάτη. Τα θέματα που συζητούν απευθύνονται όντως σε αυθεντικούς Ελλάνιους υψηλής Συμπαντικής Μυήσεως. Επιζητούν τον πόλεμο, όπως κι εγώ, και δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός τους προσανατολισμός.
      Έτυχε να είμαι δίπλα του και γνωριστήκαμε, σαν συμπολεμιστές, στο Σύνταγμα, και έτρωγα χτυπήματα από γκλομπ και δακρυγόνα για την Ελλάδα, με τον αριστερό 60άρη "Αριστερό Πατριώτη" ( http://aristerospatriotis.blogspot.com/ ). Πραγματικό παλλικάρι με ζέση Λεωνίδα! Δεν μπορώ να γνωρίζω, πίσω από την ανωνυμία ενός τρολλ που συστήνεται ως "λαθροεισβολέας ιστολογίου Διόδοτος" αν θα μπορούσες να τού μοιάσεις έστω και στο μικρό του νυχάκι...

      Ο Θεός να σού δώσει φώτιση, να μπορέσεις να ταιριάξεις και να ενωθείς με κάποιους ανθρώπους, να μην είσαι μόνος στον αγώνα σου για την πατρίδα, αν είσαι όπως λες "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"...

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος23 Φεβρουαρίου, 2020 11:48

      Τρικυμία εν κρανίω!!! Δεν γνώριζα ότι οι "ειδικές αναλύσεις" των Ahoy, Αριστόμαχου και ΕΥ απευθύνονται σε ακροατήριο "υψηλού νοητικού πηλίκου"!!! Μένω εμβρόντητος!!! Επίσης δεν γνώριζα ότι επιζητούν τον πόλεμο, τη δικτατορία, και την επιστροφή τής ΧΑ, αλλά (προσωρινά) επαναπαύονται στη "λάιτ εκδοχή" της, την Ελληνική Λύση του αρχικαραγκιόζη;;;; Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα!!! Βρε τι μαθαίνει κανείς. 'Οντως πονηρές οι μέρες που ζούμε... Αυτό είναι που λένε ότι από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!!! 'Οσο γιά το 60 plus...αυτό και εάν ήταν γροθιά στο στομάχι!!!
      Δηλαδή φιλαράκο, ο Διόδοτος δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ιστολόγιο όπου συγκεντρώνονται απόμαχοι χασομέρηδες παλιόγεροι, που άλλη δουλειά δεν είχαν παρά να μιλάνε γιά την πατρίδα. Αυτό δεν θες να πεις απέξω-απέξω;;; Σ' ευχαριστώ γιά το άφθονο γέλιο που μου πρόσφερες μεσημεριάτικα!!! Πάντως, μου φαίνεται ότι είσαι "μηδέν στο πηλήκιο" που έλεγε και ο ελληνόψυχος ΓΑΠ!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Φεβρουαρίου, 2020 15:08

      Χάχαχαχα.Αδερφέ,Adenoid hynkel,καλώς ήρθες στήν παρέα μας.Θά κολλήσεις και'σύ σάν καί'μάς τό κουσούρι,νά σού τήν "λένε" χωρίς νά φταίς.
      "Μηδέν είς τό πηλίκιον,εμπρός στίς κάλτσες,σκοτώστε τον μέ λουκουμόσκονη".
      ΆΠΑΙΧΤΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Φίλε ΕΥ

      Δεν ιδρώνει τ' αυτί μου!!! Πιστεύω στην ελεύθερία του λόγου. Ο καθείς δύναται να εκφράζει ελεύθερα αυτό που θέλει!!! Αρκεί το "αυτό που θέλει" να μην συμπεριλαμβάνει "Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια".

      Διαγραφή
  8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Φεβρουαρίου, 2020 13:42

    Ανώνυμος23 Φεβρουαρίου, 2020 11:48.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η '' ΔΡΑΣΗ'' ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Χ.Α.
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΝΑΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑΙ, ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ''ΠΙΑΤΣΑ''.ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΕΡΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ.
    ΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ, ''ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΧΥΝΩ ΧΟΛΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ;''ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΣΚΕΨΗ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ,''ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ'',ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ,ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ '80.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΤΣΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ.
    ΛΟΓΙΑ,''ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΗΛΙΚΙΟΥ''; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα τι έγινε,βγαίνουν παγανιά τα αγκιστρια των πρακτόρων? Το παίζουν πατριώτες στοχεύοντας στην διείσδυση για να βρουν ποιος ειναι ποιος και τι σχεδιάζει? Η απλώς ο παραπάνω ανώνυμος είναι μπερδεμένος ? Ποιος ξέρει. Πάντως χρειάζεται προσοχή , όσο πάει και θα εντείνεται η τρολια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω τον Κόκη τον παπαγάλο που θα τα μαρτυρήσει όλα!
      "Τό 'πε τό 'πε ο παπαγάλος..." 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  10. Αδελφε Adenoid Hynkel, οχι ομοβροντιες. Τα ωραια να μας τα δινεις λιγο, λιγο να τ' απολαμβανουμε σαν το παληο καλο κρασι. Με το "πηλικιον" ακομη γελαω.

    Μια που τον ανεφερες, να και μια αλλη μεγαλη κουβεντα που ειπε το Γωγακη στο London School of Economics ως το Πρωθυπουργο του ΧΩΡΟΥ. Γωγακης σπηκιν λοιπον."Χρειαζομαστε μια Παγκοσμια Κυβερνηση και την Χρειαζομαστε τωρα". Σαν να διαβαζης Σπαθαρη στο "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ".

    Νασαι καλα αδελφε, ακομη γελαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλεκουμ Σαλάμ !ΙΝ ΣΑΛΑΧ.
    Σαλιαριζεις και κομπορημονεις.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή