«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΔ (βίντεο)




4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα !τι κάνεις εφτου ρε ;pac man παίζεις ;
    Το πιτσι πιτσι της Πρέσπας το δέχτηκαν.Αφου έχουν τα ίδια αφεντικά.
    Αρε μπάρμπα ΡΟΤΣΙ !πως δουλεύεις τις μαϊμούδες και ψηφίζουν τα κόμματα σου !
    Τους λαθραιους τους αφήνουν να ερχωνται.Τους αβανταρουν κάργα.
    Τα πουστικα τους με παιδεία και θρησκεία ,τα συνεχίζουν αμείωτα και υπόγεια.(έτσι έμαθαν ,υπόγεια )
    Τώρα βγαίνουν και λένε για κουβεντουλες στην Χάγη.
    Πλωτά φράγματα ακούω ,φρεγάτες ακούω,τσάμπα μαγκιες ακούω,
    Ρε πιλότοι !
    Δεν πιάνετε πέντε αεροπλάνα ,να τα γεμίσετε με πυραύλους να τους ρίξετε στη βολή τους ;
    Τι σαχλοκουδουνα υπαλληλακια είναι δαυτα ;
    Μόνο πρόστιμα ξέρουν να μοιράζουν και ταξιματα για αυξήσεις.
    Η αγορά συνεχίζει να πηγαίνη κατά διαόλου και αυτοί ....τρία πουλάκια κάθονται.
    Οι ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ με τα κουστούμια.
    Οι προηγούμενοι είχαν μεγάλο χαβαλε !
    Μπούφοι !
    Τα πράματα αγριεψαν !
    Πόσους διαολους πυραυλακιασαν στο Αφγανιστάν ;83 ε ;
    Χαχαχαχα !σταθείτε !
    Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη !
    Κυττα !δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με τον μογγόλο ,εάν δεν ξεκανετε πρώτα ,τα μογγόλο πρακτορια μέσα στην Ελλάδα.
    Αφήστε τα φιδο πουστικα και μαζωχτε τα λάθρο Ορκ και τα ΣΚΑΤΑ που ΜΠΑΖΕΤΕ στην χώρα και μετά ελάτε να μας πείτε.
    Μοιάζετε σαν την μαϊμού του γύφτου.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα όσα μπορούν να ειπωθούν ή να προταθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος της άφιξης λαθρομεταναστών-εισβολέων είναι είτε ασυνάρτητα κι αναποτελεσματικά, είτε ψεύτικες υποσχέσεις, πανάκειες και στάχτη στα μάτια.

    Σε επίπεδο κράτους, η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε από τους λαθρομετανάστες, ούτε από την Τουρκία, αλλά από τους κρυμμένους υψηλούς καθοδηγητές κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών και διεκπεραιωτές σχεδίων υπαρκτών από δεκαετίες. Όλοι οι άλλοι από τους Σύριους πρόσφυγες μέχρι τον Ερντογάν και από τους Αφρικανούς λαθραίους μέχρι την Μέρκελ είναι απλά ενεργούμενα. Αν μιλήσεις μαζί τους, χάνεις την ώρα σου, γιατί λένε το μάθημά τους απ' έξω.

    Η χώρα πρέπει να διακηρύξει πολύ έντονα και από όλες της τις πρεσβείες ότι σκοτώνεται όποιος εισέρχεται λαθραία στο έδαφός της και τους ήδη εισελθόντες πρέπει άμεσα και ολους να τους μαζέψει και να τους βάλει σε επιταγμένα βαπόρια και να τους στείλει στο Μπρίντεζι στην Ιταλία.

    Φοιτητές (με καθοδηγητές ανάμεσά τους στελέχη ειδικών στρατιωτικών δυνάμεων) πρέπει να καταλάβουν τις πρεσβείες των ΗΠΑ, Αγγλίας, Καναδά, Γαλλίας, Αυστραλίας και να κρατήσουν τα μέλη τους αιχμάλωτα, μέχρις ότου εκκενωθεί η Ελλάδα από όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.

    Ακόμη περισσότερο, η χώρα πρέπει να καταγγείλει τον ΟΗΕ ως επικίνδυνο τρομοκρατικό οργανισμό και να καλέσει και άλλες χώρες να αποχωρήσουν από κοινού και να ιδρύσουν ένα αντίπαλο διεθνή οργανισμό.

    Αυτά δεν μπορεί να τα τολμήσει κανένα από τα σημερινά υπαρκτά ψευτο-κόμματα. Μόνον μια κυβέρνηση διαδηλωτών που έχει μόλις ανατρέψει την σημερινή κυβέρνηση και κάψει την Βουλή μπορεί να τα επιχειρήσει.

    Και δεν υπάρχει καμμιά άλλη μεσοβέζικη λύση. Αλλοιώς αργά αλλά σταθερά Έλληνες θα μείνουν μόνον οι Έλληνες του εξωτερικού, κι οι κάτοικοι της Ελλάδας θα μιλάνε ουρντού, παστό, νταρί, χάουσα, σομαλικά, μπενγκάλι και μαλαγιαλάμ. Και μερικά ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα στα πολλα και αναγκαια μετρα που προτεινει ο κ. Μπαυρακταρης πρεπει να εκλειψη και αυτη η πανουκλα που αργα και σταθερα κατατρωει τις σαρκες του Εθνους.

    https://1.bp.blogspot.com/-7TfPzpze7Qk/XiOGWiPgmZI/AAAAAAAAHO4/o_Iz_eMIeqMqDpci_CUVgZQuCkXZm8uWwCLcBGAsYHQ/s400/abortmater.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φοιτητές ;εντάξει.
    ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή