«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Πρωτοφανές: Η Αθήνα στηρίζει (μαζί με την ΕΕ) την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία και καταδικάζει την Ρωσία!

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτό που υποστηρίζουν και δεν το αντιλαμβάνονται οι γυφτοσκύφτουλες.. είναι την σύντομη πτώση τους!



Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε η Αθήνα η οποία μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ ζήτησε τον  τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει ο συριακός Στρατός με την υποστήριξη της Μόσχας στην επαρχία της Ιντλίμπ στηρίζοντας έτσι την τουρκική εισβολή και τις τουρκικές θέσεις!

Ζήτησε επίσης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να παρέμβει στην κατάσταση στη Συρία προκειμένου οι υπεύθυνοι για παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «να λογοδοτήσουν».

Ζητάει δηλαδή η Αθήνα την καταδίκη της Μόσχας αφού είναι γνωστό τοις πάσι πως χωρίς την στήριξη της ρωσικής Αεροπορίας δεν θα μπορούσε ο διαλυμένος συριακός Στρατός να έχει φτάσει στα προάστια της Ιντλίμπ.

«Η νέα στρατιωτική επιχείρηση του συριακού καθεστώτος και των συμμάχων του στην Ιντλίμπ, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλα δεινά στους αμάχους, είναι απαράδεκτη», κατήγγειλαν σε κοινό τους ανακοινωθέν από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιείται έκτακτη σύνοδος κορυφής.

«Η ΕΕ καλεί τις πλευρές να σταματήσουν αμέσως τις εχθροπραξίες και ζητεί επίμονα από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές να επιτρέψουν την άμεση και χωρίς εμπόδια πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επιπλέον οι Ευρωπαίοι ηγέτες ζήτησαν «μόνιμη εκεχειρία» και «εγγυήσεις για την προστασία των αμάχων».
Όμως για την τουρκική εισβολή στην Συρία η ΕΕ δεν προχώρησε σε καμία καταδίκη ούτε ζήτησε παρέμβαση του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Σε ότι αφορά την Αθήνα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι προσποιούνται πως δεν ξέρουν από ποιους ελέγχεται η Ιντλίμπ ή ποιας εθνικότητας είναι οι Τουρκμέμοι τζιχαντιστές που έχουν αιματοκυλίσει την Βόρεια Συρία επί 9 συναπτά έτη.

Γνωρίζουν επίσης στην Αθήνα ότι ο συριακός Στρατός επιχειρεί την νόμιμη αποκατάσταση του εθνικού εδάφους και πως παραμονή των τουρκικών δυνάμεων στην επαρχία της Ιντλίμπ θα μπορούσε να προχωρήσει σε δημιουργία τουρκμενικού προτεκτοράτου.

Συμφέρει αυτό την Αθήνα; Από πότε τα τουρκικά συμφέροντα τα στηρίζει η Ελλάδα;


pronews.gr

 

5 σχόλια:

  1. Από πότε τα τουρκικά συμφέροντα τα στηρίζει η Ελλάδα ;
    ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΑΙΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΕΕΕΜΜΜ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΈΣΒΥ.
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΓΑΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ,ΜΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΕΣΑΣ ;
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΈΨΕΙ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΟΖ.
    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΒΡΙΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ,ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΑ ,ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;.......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωραίνει Κύριος, όν βούλεται απωλέσαι. Ήταν που ήταν ζαβό το παιδί (το Κούλι, ντέ), τό 'φαγε κι ο γάϊδαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γάιδαρος ποιος είναι ;
    Ο Ερντογάν ή ο Τζέφρυ ;
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Όσοι ενδιαφέρονται αύριο είναι σημαντικό.
    http://panusis.blogspot.com/2020/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά,ξέρετε αν μας έμεινε καμιά συστοιχία Πάτριοτ ή τα δώσαμε όλα στα εμιράτα;Την χρειάζονται οι φίλοι γείτονες να καταρρίψουν ρωσικά αεροσκάφη στη Συρία.Το δίκαιο επιβάλλει να τους δώσουμε για πάρτη τους αγοράστηκαν...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή