«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

indobserver.gr: ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

Σχόλιο Διόδοτου: Βρε "ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κάθεται και γράφει ο καθένας.. ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ, .. ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΑΤ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ...!



Ιδού μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο: 

Ο ελληνισμός ενοχλεί η ορθοδοξία τους καίει τα σωθικά ο τρόπος ζωής μας τους ξευολευει μας θέλουν ακρωτηριασμένος ...αν είχαν ίχνος τσίπας πάνω τους τα αστυνομικά ανδρείκελα θα πέταγαν τα κράνη τους και ήταν μαζί με το λαό...

Λουστείτε κανονικότητα, λουστείτε ΝΔ.! Λουστείτε την βία που φέρατε
Ας αφήσουν της ασπίδες κάτω και ας ενωθούν με τούς Έλληνες..
Γιατί νομίζουν πως είναι στα Εξάρχεια και τα βάζουν με πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά!!

Κάντε τους τα ίδια αλλά μην τους βρίζετε την μάνα .αυτοί εντολές εκτελούν .ο Κούλης α ρε Κούλη μεγάλε ζουμε μεγάλες στιγμές .κουράγιο Έλληνες.επισης το πλοίο δεν έπρεπε να το αφήσουν να δέσει.συγχαρητηρια κ στην bluestar μονοπώλιο που τους έφερε .θα έπρεπε να μην ξαναπατησουμε στα καράβια τους

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 50 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΕΔΩ


(το είδαμε στο thesecretrealtruth

12 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Φεβρουαρίου, 2020 17:39

    ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ, seebrig.ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ,ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ".
    ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠ'ΈΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ή ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, Ή ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ;
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, Ή ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ;
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Φεβρουαρίου, 2020 18:13

      ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝΕ. ΤΟΥΡΚΙΚΑ drones, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;

      Διαγραφή
    2. Ο πόλεμος γιά την απελευθέρωση της Ελλάδας ξεκινά από τη Λέσβο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συμπλοκές σώμα με σώμα με τα καθήκια των ΜΑΤ. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε πόλεμο με το κράτος. Ας βγάλουν τις καραμπίνες και τα στρατιωτικά τυφέκια μιά καλή. Οι κάτοικοι διαθέτουν απ' όλα. Ας κάνουν αντάρτικο.
      Τους κλέβουν τη γη τους και θα πρέπει να την υπερασπιστούν με κάθε τρόπο. Καλούνται να πεθάνουν γιά τη γη τους. Ιδού η Ρόδος... (δηλ. η Λέσβος). Τουλάχιστον ας πεθάνουν ένδοξα. Ας πάρουν φωτιά όλα!!! Φοβούνται τα αίματα;;; Η κατάσταση είναι μονόδρομος, πλέον!!! Μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας. Η φωτιά θα κάψει και τα δικά μας τα σπίτια. Είναι θέμα χρόνου. Τα αστεία και η "αντίσταση" μέσω πληκτρολογίου έλαβε τέλος. Η κυβέρνηση κατέβασε τη Seebrig και αυτό δείχνει ότι είναι αδίστακτοι. 'Ολες οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις το ίδιο έκαναν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Η τωρινή κυβέρνηση έχει λάβει ξεκάθαρες εντολές και διαταγές. Πάρτε τη γη από τους νησιώτες, και αυτούς πετάξτε τους έξω ή λιώστε τους! Και θα το κάνουν. Είναι αποφασισμένοι. Θα τα πάρουν όλα πάση θυσία! Είτε με το καλό είτε με το κακό! Ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι θα χαθεί σημαντικός αριθμός ανθρωπίνων ζωών. Στα σχέδιά τους συμπεριλαμβάνεται και αυτή η παράμετρος. Εμείς είμαστε αυτοί που τόσο καιρό τώρα κάνουμε πως δεν το βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε. Ο Αρχάγγελος να βάλει το χέρι του!

      Διαγραφή
    3. Τα ΜΑΤ είναι εκτός έδρας και δεν είναι για να αντέχουν σε υψηλές πιέσεις για περισσότερο από 10ωρα. Απόψε θα κοιμηθούν λέει σε ξενοδοχείο της Καλλονής. Καλά θα κάνουν οι Μυτιληνιοί να το αποκλείσουν. Μάχη πάντως θα δοθεί και απόψε. Στην Χίο έχουν χεστεί πάνω τους τα ΜΑΤ με τις ρουκέτες.
      Αν οι Μυτιληνιοί αντέξουν μέχρι και αύριο το απόγευμα και καταφέρουν να μην μπορέσουν να εισέλθουν οικοδομικά μηχανήματα στον επιταγμένο χώρο Καράβα, υπάρχουν πιθανότητες από Πέμπτη να αναγγελθεί ότι πέφτει η κυβέρνηση. Εννοείται βέβαια πως θα το πάνε άρον άρον να στήσουν οικουμενική. Κάτι ακόμα πιο καταστροφικό για την Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον θα τους έχουμε όλους μαζί σε ένα τσουβάλι για εσχάτη προδοσία, και δεν θα βγαίνουν τα φερέφωνα του συριζα να λένε για αστυνομική βία και να θολώνουν τα πράγματα, λες και στο Πισοδέρι τα ΜΑΤ ήταν παναγίτσες..

      Διαγραφή
    4. Να πανε εξω απο το ξενοδοχειο με τερμα τα ραδια οι Λεσβιοι. Μη τους αφησουν να ξαποστασουν.
      ΥΓ: καμπαρντινες οχι ακομα. Μην τους δωσουμε αφορμη να τις μαζεψουν απο ολους....

      Διαγραφή
  3. Adenoid εκλεισες το απαιτουμενο τριο. Εσυ, ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟς κι' ο ΕΥ. Ταχετε ολα. Καλυψη, επικαλυψη. περικαλυψη.. Απ' εδω κι' εμπρος ψυχραιμια κ'υπομονη οπως λεει κι' Μαραθωνοδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy
      Νοιώθω μεγάλη τιμή γιά όσα λες γιά το πρόσωπό μου. Σ' ευχαριστώ. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Απλώς, ό,τι γράφω το κάνω με σκοπό να εμφυσήσω θάρρος και κουράγιο, όχι τόσο στους γνωστούς "συνδαιτημόνες", πολύ δε περισσότερο σε όσους μπαίνουν στον Διόδοτο και διαβάζουν τα σχόλιά μας γιά πρώτη φορά. Το έχω καημό... Θέλω να δω τους 'Ελληνες να ξεπερνούν τους φόβους τους. Διότι σε ό,τι συμβαίνει και εκτυλίσσεται γύρω μας δεν υπάρχει τίποτε που να προκαλεί πραγματικό φόβο και να τους κάνει όλους να λουφάζουν. 'Ισα-ίσα, το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνει. Θα πρέπει καθημερινά η οργή να πλημμυρίζει τα στήθη τους όλο και περισσότερο. Και αυτή η οργή λίγο-λίγο να γίνεται έκδηλη στους από "πάνω" και να αρχίζει να τους περνά το μήνυμα ότι έπαψαν γι' αυτούς τ΄αστεία. Μέχρι να έρθει η ώρα να θα κάνουμε τη μεγάλη 'Εξοδο και θα τα συμπαρασύρουμε όλα! Να ξέρατε μόνο, πόσο πολύ μας φοβάται το κατεστημένο. Θα βάζατε τα γέλια!!! Είναι ποντίκια που βρυχώνται! Ανθρωπάκια. Με τον φόβο μας τούς κάνουμε να δείχνουν σημαντικοί. Δεν αρμόζει σε 'Ελληνες ο φόβος.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Φεβρουαρίου, 2020 14:47

      Αδερφέ μου Αhoy,διαβάζω καλούς δασκάλους.Hiroo Onoda καί τό αστέρι,Simo Hayha.

      Διαγραφή
  4. Αυτά έκαναν και οι κουμουνιστές το 1917 στη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ADENOID !....ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ! ΜΑΣ !
    ΜΑΣ ! ΝΑΙ ,ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΩΟ ΕΔΑΦΟΣ .ΕΠΙΤΑΣΣΕΙΣ ,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ .ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΥΠΟΥΛΑ .ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ .
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ .ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΑ .ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ .
    ΚΥΤΤΑΖΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ...ΕΙΝΑΙ SEEBIRG ; ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! !
    ΑΨΟΓΑ ! ΤΕΛΕΙΑ ! ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ !
    ΚΤΥΠΑΜΕ ,HIT AND RUN .
    ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΦΥΡΑ ; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ! ΚΤΥΠΑΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ! ΓΡΗΓΟΡΑ ! ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ !
    ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟΣ ! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ! ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ !
    ΝΤΟΡΑ ....ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;;
    ΧΕΧΕΧΕΧΕ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ !
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ;;
    ΧΕΧΕΧΕ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ !
    ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΘΗ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ...ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ,ΜΟΓΓΟΛΟΣ ,ΟΡΚ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΤΟΡΑ ...ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΗ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ! ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΙΑ .
    ΞΕΡΙΕΣ ΤΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ; ΤΑ ΞΕΣΚΙΖΗ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ !
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ !
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ !
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΔΟΥΛΑ !
    ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΤΑ ! ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΙΛΑ ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΗ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ ! ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΟΥΝ !
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ! 2019-2024.
    ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ...ΤΟΣΟ ΚΤΥΠΑΜΕ ! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ! ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ....ΤΟΝ ΞΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ...ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΣΣΑ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΩΧ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑ ,ΣΥΓΝΩΜΗ .ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ...ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ; ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕΣ ;
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙ ΝΑ ΒΓΗ ΝΑ ΠΗ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ;;
    ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ! ΧΑΧΑΧΑ! ΚΙΟΤΗΔΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ !
    ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΑΣ ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ;ΠΟΤΕ ;; ΜΕ ΤΙ ;; ΠΩΣ ;;
    ΧΑΜΟΥΡΕΣ !
    ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ....ΑΛΛΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι σας λέω ο Adenoid ,σας το έχω γράψει.
    ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΝΤΟΝΜΕΔΙΑ .
    ΝΑΙ Adenoid !ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗΤΕ !!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ :
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΤ 'ΑΡΧΗΝ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ;
    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ.
    ΟΥΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
    Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΝΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ.
    ΦΕΡΕ ,ΦΕΡΕ ,ΦΕΡΕ .
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΘΕΙΑ.
    ΔΗΛΑΦΗ ΤΙ ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ;
    ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;
    ΑΑ !ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !
    ΤΩΡΑ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ !
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ !
    ΝΑΙ ADENOID ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΞΕΡΩ ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ .
    ΑΛΛΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή