«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ναύαρχος αποκαλύπτει γιατί αφήσαμε ανενόχλητο το ORUC REIS στην Ελληνική θάλασσα.

Σχόλιο Διόδοτου: Πάρτε "υπογλώσσιο" πριν διαβάσετε αυτή την ανάρτηση... Κι όχι τίποτ' άλλο.. αλλά τώρα που είδε ανοιχτό το δρόμο η Τουρκία.. κατεβαίνει για γεώτρηση στο Καστελλόριζο.



 απιστευτο ναυαρχος αποκαλυπτειΣυγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Μάκη Βραχιολίδη από τον ναύαρχο εα Αντώνη Παπαντωνίου. Ακούστε από το 12.58'' ως το 35.40'' κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα)  και φρίξτε γιατί αφήσαμε ανενόχλητο το πλοίο της Τουρκίας το ORUC REIS να οργώνει τις ελληνικές θάλασσες.

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με τον νόμο του 3ου Μνημονίου τον 4336 14-8-2015. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση, εκτός και αν έχει την έγκριση των κυριάρχων δυνάμεων επ' αυτής (της Ελλάδος).

• Αυτό που λέτε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δηλαδή το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που έφερνε βόλτες ανενόχλητο μέσα στην ελληνική θάλασσα εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση –για παράδειγμα- να το βουλιάξουμε;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όχι, δεν μπορούσαμε ούτε μπορούμε. Το κράτος δεν ανήκει σε μας, ανήκει στην ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία. Η χώρα μας είναι περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας.


• Δηλαδή θα πάρουμε εντολή από τη Γερμανία για το αν θα χτυπήσουμε τους Τούρκους;


Ναύαρχος Παπαντωνίου: Βεβαίως, διότι είμαστε περιουσιακό της στοιχείο. Δεν είναι δυνατόν το περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας, εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε, με ενδεχόμενο να απομειωθεί η αξία του. Αυτό απαγορεύεται. Όταν είσαι υπό κατοχή κάποιου τρίτου δεν έχεις κανένα δικαίωμα.


• Έχει δηλαδή μπει η μπότα της Γερμανίας για μια ακόμη φορά στη χώρα μας και πλέον αποφασίζει η ίδια η Γερμανία για τα πάντα...


Ναύαρχος Παπαντωνίου: Απλώς αυτή τη φορά δεν φαίνεται διότι δεν κυκλοφορούν στρατιώτες των SS ούτε τα πάντσερ. Κυκλοφορεί η γραβάτα, το κοστούμι και το laptop. Αυτή είναι η διαφορά αλλά αυτή η κατοχή είναι χειρότερη. Διότι τότε κ. Βραχιολίδη δεν είχαμε εκχωρήσει την ηλεκτρική εταιρεία ή το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με υπογραφή. Δεν είχαμε κάνει τότε κάποια σύμβαση με κάποια εκχώρηση, τότε οι Γεμανοί είχανε εισβάλει και είχαν καταλάβει όλη την Ελλάδα. Μέχρι εκεί. Ό,τι είχαν αρπάξει ήταν de facto, τώρα τους έχεις δώσει και χαρτί ότι τους το εκχώρησες. Και αυτό είναι χειρότερο από τον Τσολάκογλου τον τότε. Με αυτές τις παράνομες υπογραφές που έβαλαν το 2010 και συνεχίζονται σήμερα, άλλαξε η δομή του ελληνικού κράτους με την παρουσία τρίτου. Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης λέει ότι ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν το υπογράφεις αυτό. Με αυτή την παράνομη υπογραφή το αποτέλεσμα ήταν να μεταβάλλουν το πολίτευμα από προεδρευομένη δημοκρατία σε δικτατορία.

Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσετε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει το ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.


• Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα. Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014. Ντρέπομαι και γι' αυτούς που φοράνε στολή.


• Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Θα εφάρμοζα τα σχέδια που υπάρχουν από τον καιρό της ειρήνης. Σε όλες τις διαδικασίες σε περιόδους κρίσεως ή πολέμου υπάρχει φάκελος που αναφέρει τι ενέργειες να κάνεις ανάλογα με τον συναγερμό, αν είναι πράσινος, πορτοκαλί ή κόκκινος. Αυτός ο φάκελος έχει μέσα συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Δεν ρωτάς πρωθυπουργό και κανέναν άλλον, εφαρμόζεις διαταγές που είναι από τον καιρό της ειρήνης. Κάποτε υπήρχε ο φάκελος αυτός με την ένδειξη «Σχέδιο Ε», τώρα μπορεί να έχει μεταβληθεί, αλλά πάντα υπάρχει. Διαβάζω τον φάκελο και ενεργώ. Δεν πάω να στηθώ, όπως τότε στα Ίμια δύο ναύαρχοι πήγαν στο γραφείο της ιδιαιτέρας του κ. Σημίτη περιμένοντας διαταγές.


• Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;


Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.


• Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αργηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;

Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.


indobserver.gr


thesecretrealtruth

16 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Φεβρουαρίου, 2020 22:32

    ΝΆ,γιατί τόσο καιρό,λέω στόν Κώστα καί τόν ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΟ, ότι Θείες δυνάμεις πλέον θά ελευθερώσουν τόν τόπο.Ότι καί νά κάνουμε,θά είναι παράνομο γι'αυτούς.Θυμάστε πού σάς έλεγα,όταν ρώτησα τόν Μυλωνάκη στό BLUE SKY,ΓΙΆ τά σύνορα τής χώρας ότι είναι έξω από την Εύβοια, τί ειπώθηκε;Μέ υπογραφές τού ΠΑ.ΣΟ.Κ εκχώρησαν εθνικά εδάφη.
    Άν ξεσηκωθούμε,αντέχουμε νά ζούμε κυνηγημένοι σέ βουνά,γιά μιά ζωή;
    Αυτό ήταν τό πρώτο μου σχόλιο,όταν πρωτάρχισα νά γράφω καί ειδικά σέ σένα Κώστα.
    Σιγά- σιγά,δένουν οί κρίκοι στήν αλυσίδα τής κατοχής τής χώρας.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ αδερφέ μου, αυτή είναι ή γουλιά στό ΠΟΤΉΡΙ πού λές.Ή πίκρα τής αποκάλυψης τού σχεδίου εξόντωσης τών Ελλήνων.
    Εγώ πλέον τά'χασα όλα.Δέν φοβάμαι πλέον.Καί στά βουνά γιά μιά ζωή.
    Έκοψα παρτίδες μέ τόν πολιτισμό,καιρό τώρα.Άν μπορώ θά τούς πολεμήσω,ΜΈ ότι βρώ μπροστά μου.
    Αρκετά παίξανε κλωτσοσκούφι στήν πλάτη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aδελφέ μου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

      διάβασε το σημερινό του αγαπητού μας ΕργΔημΕργ ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_8.html ), που είναι στο ίδιο κλίμα με το σχόλιό σου.

      Όσο κι αν νομίζουν πάντως, πως μάς κατέχουν κάποιοι.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

      Και το ΠΟΤΗΡΙ του Αριστόμαχου θα πιούμε, και τα βουνά ίσως χρειαστεί να πάρουμε για κάποιο καιρό, και το ψωμί ψωμάκι θα πούμε, αλλά ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, που να χτυπιούνται κάτω οι οχτροί.

      Κι ο Ερντογάν ό,τι κι αν πάρει.. λίγο πολύ λίγο θα το χαρεί. Θα χάσει και το καλάθι που κρατά αυτή τη στιγμή ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_87.html ).

      Και τις ταυτότητες θα τις βάλουν στο απευθυσμένο τους! ( https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_123.html ).

      Παρακολούθα τα γεγονότα (και τον Διόδοτο 🙂 )
      Δεν είναι όλα σκατά.

      Διαγραφή
  2. Ξέρει τι λέει ο επαμίτης ναύαρχος... Μπορείς να πείς πολλά για τον Καζάκη αλλά αυτά τα είχε εξηγήσει από το 2010. Το παιχνίδι χάθηκε με τη δανειακή σύμβαση -κι όχι με τα μνημόνια όπως λένε οι αγράμματοι- και μάλιστα όταν μπήκε η φωτιά στη Μαρφίν που κατέστειλε τον ξεσηκωμό του κόσμου: οι πατριώτες δεν την διαβάσαν να μάθουν ότι γράφει πως με το που θα σηκωθεί αεροπλάνο για καταρρίψει εχθρό, ο δανειστής έχει το δικαίωμα να το ακινητοποιήσει και να το εκχωρήσει σε τρίτο μέρος, ήτοι Τουρκία επί παραδείγματι. Από το 2010 η Ελλάς τελεί υπό εκκαθάριση- ρευστοποίηση κράτους- κι όλα σκοπό είχαν τον εθνικό ακρωτηριασμό. Δεν διαβάσατε ποτέ τη δανειακή;;;;;;
    Για ιδιωτικοποίηση χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου;;;;
    Τώρα είμαστε στην τελική φάση ξηλώματος: αρχίζουν και φεύγουν κομμάτια. Έπεται ο αφανισμός των γηγενών.
    Άρα, τί συζητάμε πλέον;;;;
    Ότι αφήνουμε τη Singular να μας κυβερνά ακόμα με ερπετοειδή που έπρεπε να τα στήνουμε στον τοίχο, να τα εκτελούμε, και μετά να σηκώνουμε τα πτώματα, να τα ξαναστήνουμε και να τα εκτελούμε πάλι 200 φορές στη σειρά για τις εσχάτες προδοσίες που διαπράξανε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ εύστοχο άρθρο του εργ όντως. Δυστυχώς η μάχη είναι απο τις τελευταίες του υπερκοσμιου αυτου πολέμου. Θα φτάσουμε στην κόψη του ξυραφιού που ενα απλο αγγιγμα θα ειναι αρκετο να ρίξει την Ελλαδα στον γκρεμό, ομως πιστεύω οτι η Ελλαδα θα ζήσει ξανά οπως πρεπει και της αρμόζει, πιστεύω σε αυτα που λεει ο Κώστας. Οπως θεωρώ εχει σε πολλα δικια και ο Ευ. Η απάντηση βρίσκεται σε συνδυαστική ερμηνεία και των δυο προαναφερθέντων. Με Ευ και Κώστα πάντως παω και στο βουνό, μενω και σε δεντροσπιτο αν χρειαστεί. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βάλετε και γίδια ,να αφήσετε και γενεια ,να ζωσθειτε και γιαταγάνια και τουφέκια και φυσίγγια και πελέκια.
      Να αρπαξετε και γκομινις για παλλακίδες ,να έχετε και ραβανιαρικα.Να βάλετε και κάνα γουρουνάκι.Να το βαπτισετε Ρουλη.
      Να τρώτε κούμαρα και βελανιδιά.
      Να μαγειρεύετε σε τρίποδα.
      Με οξυές και πουρναριες φτιάχνεις καλά γιατακια.Θελει και άχυρα και χώμα.
      Για στρώμα να βάλετε κλαδιά ελάτου.
      Χαχαχαχαχα !
      Μην βάλετε ΤΡΑΓΙΑ εκεί που θα ΚΟΙΜΑΣΤΕ ,γιατί θα μυρίζετε τραγικά και θα μυρίζετε άσχημα στις γκομινις.
      ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
      Εμένα να με φωνάξετε ,όταν θα κάνετε γιουρούσι στα Ορκ.
      Τα ραβανιαρικα ποιος θα τα πεταλωνη ;
      Τραχανά ξέρετε να φτιάχνετε ;
      Να πάρετε και κορούλες ,να τρώτε και κάνα αυγό.
      Να ΒΡΗΤΕ μια νανισα ,κάνει για κλωσσα.Προσεχτε τον κόκκορα ,να μην είναι από Τουρκία μεριά.Ειναι ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ.
      Αχαχαχαχα !
      Δεν θα γινη έτσι !
      Εγώ πάντως με τον Ευ δεν πάω .Ροχαλιζει.
      Ούτε με τον ΔΙΟΔΟΤΟ.Αμα πλακωση τα γιουβαρλάκια....είναι καταστροφή !
      Άντε !ελπίζω να σας έκανα να γελάσετε !
      Την καλημέρα μου !
      Ριτάκι.... Που είσαι Ριτάκι ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Γιαν....ο μογλης είσαι και θα μεινης σε δέντροσπιτο ;
      Κάτω ρε !χαμού ,τι φοβάσαι ;μην σε φάνε τα λιοντάρια ;
      Χαχαχαχα !
      Και να τρώτε πολλά κρεμμύδια.Ανεβαζουν το ανοσοποιητικό.
      Την είδες την ποτηραρα που έβαλε ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ;και γάμω την βαρελά !
      Χαχαχαχαχα !
      Από τέτοια ήπιε και ο αλοηγκορ Μπους και τεζαρε !
      Τον είδε και ο ΣΒΑΡΤΖ ,σου λέει :τι κάνει αυτουνος ;θα το κάνω και γω !μπαμ !τεζα και ο ΣΒΑΡΤΖ !
      Χαχαχαχαχα !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Αν δε γίνουν συμβολικές εκκαθαρίσεις να καταλάβει ο πατριωτικός χώρος ότι κάτι αλλάζει θα αργοπεθάνουμε άπραγοι και ξεφτιλισμένοι. Το κρίμα βαραίνει τους λαιμούς των αρίστων της αντίστασης και κατ'επέκταση όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που λέει ,δεν τα ξέρατε ;
    Η βρωμιάρα η Μπενάκη τα έλεγε στον άλλον χαζαρο ,πολύ κομψά.
    Που τα ήξερε το χαζαρο λαμόγιο ;
    Για αυτό γράφω :ΚΟΝΔΥΛΗΣ :ΕΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΌ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΛΟΧΙΑΣ.
    ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ;
    Παω σε ένα καφενείο για κάνα καφέ και ούτε ένας κοπανός δεν το ξέρει.
    Τους το είπα προχθές !
    "Ρε !ούτε πορδή δεν μπορούμε να ρίξουμε στον Τούρκο ,χωρίς την έγκριση του γοτθου.Ενας μαλακας γερό τσυριζομουνης ,από αυτούς που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και ότι δεν τους αρέσει στο σκατό κεφάλι τους ,το λένε φασίστα ,με κυτταγε απορημένος.
    Και εκεί του την αμολυσα !
    Αυτούς που ψήφισες το υπέγραψαν ,το οριστικό.Αντε τώρα και τράβα να μαθης !Τα ξερει ο Ερντογάν ;βεβαίως και τα ξέρει.
    Και χορεύει στο ταψί τα εδώ κοπροφιδα.
    Για αυτό και τον έχει από κοντά και ο Ρώσος και ο αντι-νεοταξιτης Αμερικανός.
    Ο Ρώσος έχει το απάνω χέρι στον πλανήτη.Ο Αμερικάνος παλεύει ακόμα με την χαζαρικη μαφία.
    Τα ξέρουν και οι πωλη-τικοι ,τα ξέρουν και οι στρατιωτικοί.
    ΜΟΝΟ....ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    Τι μπορούμε να κάνουμε ,όταν μιλάς στον αδιάφορο και σφυρίζει αλά κινέζικα ;
    να του ανοίξουμε το κεφάλι να του τα βάλουμε μέσα ;
    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.
    ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.
    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΣΙ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ :ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ;
    ΟΥΔΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΔΡΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    Η ΜΑΡΙΔΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
    Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΘΑ ΦΑΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΛΟ....ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ !
    "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ",ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ,ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.
    ΑΓΑΝΤΑ.ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΙΥ ΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΩΜΑΤΟΣ.
    ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ,ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ :
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ;ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟΥΣ.
    ΚΟΠΡΟΦΙΔΑ .....ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤΑ.. ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕ!

      Διαγραφή
    2. Καλημερούδια !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      Υ.Γ Θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη να πάρουμε ΤΕΡΛΙΚΙΑ ;

      Διαγραφή
  6. ΕΕΕ...!καλημερούδια !ρε σεις !μην φύγετε για τα βουνά ,χωρίς να πάρετε ΤΕΡΛΙΚΙΑ μαζί σας ! Θα πάθετε χιονίστρες και ποδάγρα !
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ευ !που είσαι ρε γαμωτο !
    Αδελφέ ,να τρως σκόρδο ,έχει σεροτονίνη !καλημερούδια !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου07 Φεβρουαρίου, 2020 21:59

    Δεν είναι νόμιμα τα μνημόνια, ως αντισυνταγματικά (χαίρε, ω χαίρε Αικατερίνη Σακελλαροπούλου!) γιατί απαγορεύεται από τα Σύνταγμα να παραδίδεται η εθνική κυριαρχία. Άρα θέλουν οι "Έλληνες" πολιτικοί και υποτάσσονται στα μνημόνια και στους όρους που θέτουν. Αν οι πολιτικοί μας ήσαν στο ελάχιστο ΕΛΛΗΝΕΣ θα τα είχαν σχίσει προ πολλού. Άρα πρέπει να τα σχίσουμε εμείς, αν θέλουμε να ζήσει η πατρίδα μας. Πρώτη ΠΡΑΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ: το σχίσιμο των μνημονίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !.
    ΜΕΤΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή