«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Προς Κώστα / Διόδοτος και Διονύση Κλαδά / Μποτίλια στο Πέλαγος _ 26.03.2Q2Q!


 Σχόλιο Διόδοτου: Στην παρούσα ανάρτηση η καλή φίλη και αγωνίστρια Βενετία Κάντζια εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τον Διόδοτο και το ιστολόγιο "Μποτίλια στο Πέλαγος" όσον αφορά την ανάδειξη, από αυτά, των νέων πλανητικών δυνάμεων που είναι πλέον πολύ κοντά στο να πατάξουν αμείλικτα την δικτατορική παγκοσμιοποίηση των καμπαλιστών. Εκ βάθους καρδίας την ευχαριστούμε επίσης για την δυναμική της συνεισφορά, με την παράθεση πολύ σημαντικών επίσης στοιχείων, που θα βοηθήσουν περισσότερο τους αναγνώστες να κατανοήσουν το δυναμικό της σωτήριας αυτής κατεύθυνσης. 
 


Προς Κώστα / Διόδοτος
Προς Διονύση Κλαδά / Μποτίλια στο Πέλαγος
26.03.2Q2Q!
με τις ευχαριστίες μου!

Μια μικρή δική μου συμβολή,  στις  επίκαιρες αναρτήσεις σας  για  την επερχόμενη απελευθέρωση της Γερμανίας, της Ευρώπης, του κόσμου όλου, από  τις Συμμαχικές Στρατιωτικές Δυνάμεις .

Αγαπητέ Κώστα,
Αγαπητέ Διονύση,

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, να ανοίξετε  το κοσμοϊστορικής  σημασίας θέμα του αγώνα που έχουν κηρύξει  ο Τραμπ  και η πολύ δυνατή ομάδα  Q που βρίσκεται πίσω του και που σε συνεργασία με Πούτιν και Χι, δίνουν οριστικό τέλος στην καμπάλ/ το βαθύ κράτος που κρατά αιώνες τώρα σε σκλαβιά και ομηρία όλη την οικουμένη.
Χτυπιέται βαθειά στην καρδιά του: το Βατικανό και οι Ισουίτες, οι τοκογλύφοι, τα καρτέλ των όπλων, της φαρμακοβιομηχανίας, των Μ.Μ.Ε., της παιδεραστίας,  του εμπορίου και εκμετάλλευσης παιδιών και γυναικών, του σατανισμού, της απίστευτης διαφθοράς, διάβρωσης και εγκληματικότητας που αιώνες τώρα και με ατέλειωτη βία, προσπαθούν να επιβάλουν στην ανθρωπότητα κλπ.
 
Συγχαρητήρια στη Ρίτα, σε σένα, σε όλους και όλες,  αλλά και στο Διονύση, που προχωράει στη βαθύτερη ανάλυση, αλλά και που άρχισε πάλι να παρουσιάζεται ενεργά και δυναμικά.  Μας έλειπε η παρουσία του τα τελευταία χρόνια! Και βέβαια σε χρειαζόμαστε Διονύση οπωσδήποτε, όπως και τον Εργοδότη (ΕργΔημΕργ) και όλους / όλες που ερευνούν σοβαρά την κατάσταση.
 

Παρακολουθώ το πρόγραμμα σχεδόν από την αρχή του, περίπου 3 χρόνια τώρα.  Περίμενα όμως να μπει και κάποιος άλλος στο χορό, γιατί όλα αυτά που ασχολούμαι και εγώ, ανήκουν στο ίδιο πλαίσιο και από καιρό, είναι κατατεθειμένα ενόρκως εκεί που πρέπει – σύνολο 1200 σελίδες  (δεν υπάρχουν ακόμα όλα στο διαδίκτυο για προφανείς λόγους) και συνεχίζω… Θα μας χρειαστούν όλα  αυτά στην πορεία… Για την ώρα, αισιοδοξώ με κάποια ήδη ορατά αποτελέσματα…
 
Μέσα στο πρόγραμμα, με αρχιστράτηγο πλέον τον Τραμπ, βασική θέση έχει η απελευθέρωση της Γερμανίας, που θα φέρει και την απελευθέρωση όλης της Ευρώπης και όχι μόνο.
 
Τα στρατεύματα τα οποία έφθασαν από την Αμερική (δήθεν!) για να μετέχουν στην άσκηση DEFENDER 2020, μαζί  και με το ΝΑΤΟ, θα γινόντουσαν στο έδαφος και της Πολωνίας – δηλ. πολύ κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, μια και από παλιά, αιώνιος εχθρός του βαθέως κράτους, ήταν να μη δημιουργηθεί ποτέ συμμαχία Γερμανίας – Ρωσίας και που κατέληξε και στους δύο αιματηρότατους Παγκόσμιους Πολέμους. Αλλά και όνειρο και πάλι των ίδιων, ήταν ένας καινούριος πόλεμος με τη Ρωσία…
 
Τώρα,  λόγω του κινδύνου της «Κορώνας», «αναζωογόνησαν» το παλιότερο πρόγραμμα SHAEF, το οποίο τότε είχε στόχο την απελευθέρωση της Γερμανίας, αλλά και της Ευρώπης, από το «μαύρο» καθεστώς του ναζισμού. Για το λόγο αυτό,  το αρχικό πλαίσιο του λογότυπου ήταν σε μαύρο χρώμα, τα δε χρώματα του ουράνιου τόξου, συμβόλιζαν τις ελευθερώτριες συμμαχικές δυνάμεις.
 
Το βλέπουμε εδώ:
                                          

 
 Στη συνέχεια, το λογότυπο για τη φετινή  ΆΣΚΗΣΗ, είχε αλλάξει  και ονομάστηκε ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2020, όπως
 Εδώ:
                                      

 


Και τώρα πλέον, με τον «μεγάλο κίνδυνο» του ιού, άλλαξε από τις 13. Μαρτίου 2020 και πάλι το λογότυπο. Τώρα έχουμε φόντο και πλαίσιο πλέον σε γαλάζιο χρώμα, και μαζί πάλι με το ουράνιο τόξο, να δηλώνεται ο   σημερινός κύριος στόχος των συμμαχικών δυνάμεων, που είναι  η απελευθέρωση της Γερμανίας και ολόκληρης της Ευρώπης από τη δικτατορία του βαθέως κράτους και της ναζιστικής Ε.Ε. / Γερμανίας.
Η αλλαγή αυτή,
Εδώ:



                                
 

Το όλο, εμένα μου θυμίζει  Δούρειο Ίππο της Τροίας…. Αυτή τη φορά με Αρχιστράτηγο τον Τραμπ… και συνεργάτες τον Πούτιν και τον Χι. Μακάρι βέβαια να αποδειχθούν αυτά όλα στην πράξη ότι είναι έτσι……..
Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν:
Αποκατάσταση των όσων έχουν συμφωνηθεί από τους συμμάχους με το τέλος του 2ΠΠ και που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ έκτοτε, ιδιαίτερα το 1990, με το άνοιγμα του Τοίχους του Βερολίνου, που στην ουσία άνοιξε το δρόμο στην εδραίωση της πιο βαθειάς δικτατορίας του βαθέως κράτους και των καρτέλ σε όλη την Ε.Ε. και όχι μόνο.
Βασικός άξονας παραμένει πάντοτε, το ακόμα «ανοιχτό θέμα» της Γερμανίας, κλειδί στην απελευθέρωση όχι μόνο της ίδιας, αλλά και όλης της Ευρώπης και όχι μόνο, που σημαίνει:

    • Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ Γερμανίας και άλλων 54 χωρών (και με την Ελλάδα, φυσικά)ρ με τα οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και 75 χρόνια (ανώτατο διεθνές νόμιμο χρονικό περιθώριο για την υπογραφή της είναι τα 60 χρόνια),
    • Επαναφορά της εδαφικής κυριαρχίας της Γερμανίας στα εδάφη της  όπως υπήρχαν το 1937.
    • Εθνοσυνέλευση και ψήφιση καινούριου Συντάγματος.
Περαιτέρω αυτά σημαίνουν:
    • Τη διάλυση της Ε.Ε., ως ναζιστικού  μορφώματος και προθάλαμου της παγκόσμιας διακυβέρνησης (βλ. παράνομη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ = καταναγκαστικός νόμος, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΑΡΘΡΟ 10Α, ΠΑΡ. 2η, σελ. 2309 – 2310, ΦΕΚ 129Α / 3. Ιουλίου 2008) και βέβαια την επαναφορά των Εθνικών Κρατών, καταργώντας τις προσομοιώσεις τους ως ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, με επί πλέον σπάσιμο όλων των φορέων που έχουν μετατραπεί σε επί μέρους ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, με τον απώτερο στόχο το καλύτερο πλιάτσικο και ξεπούλημα τους.
 
Όμως εδώ: ΠΡΟΣΟΧΗ στο ΑΡΘΡΟ 2, ΠΑΡ. 2 /γ, σελ. 2457, της ίδιας ΣΥΝΘΗΚΗΣ, το οποίο μας λέει καθαρά τι μας περιμένει :  «δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω,  στάσεως ή ανταρσίας». Με άλλα λόγια… θα τραβάνε όπλα εναντίον μας… όταν αντιδρούμε και διεκδικούμε το δίκιο μας.
Άρα προέχει η ασφάλεια των πολιτών, από τους τελευταίους βρυχηθμούς του τέρατος… που σημαίνει ότι από όλους / όλες εμάς, απαιτείται προσοχή και υπευθυνότητα στα λόγια και τις πράξεις μας και αποφυγή  βιαστικών κινήσεων προς χάριν αυτής της ασφάλειας και προστασίας όλων μας.
 
Σημαίνει ακόμα:

    •  Τη διάλυση του ΝΑΤΟ, ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  του βαθέως κράτους σε όλα τα επίπεδα και «θεσμούς» τους.

    •  Τη διάλυση της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ / ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ/ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΩΝ, αλλά και ΚΑΡΤΕΛ και ΜΚΟ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως έχουν πραξικοπηματικά μετατραπεί και που είναι αυτή η ίδια η  « ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

    • Ειδικότερα , τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ιδρύθηκαν το 1942, από τον David Rockerfeller, ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ και ΔΙΚΑΙΟΥ της ΘΑΛΑΣΣΗΣ, σε συνδυασμό με το ΔΙΚΑΙΟ της ΘΑΛΑΣΣΗΣ της ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ / ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Από δε το 1946, ο «σκοπός» τους ήταν για να μας προστατέψουν από το μαύρο ναζισμό!

    • Την κατά μέτωπο επίθεση στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, τις ΛΕΣΧΕΣ και όλα ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ, ΣΤΕΜΜΑΤΑ κλπ. συμμορίες.
Επί πλέον, οφείλουμε να έχουμε υπ’ όψιν, βασικούς στόχους που τώρα βλέπουμε να υλοποιούνται και να είναι ήδη ορατοί,  όπως:
    • Αλλαγή του τραπεζικού συστήματος, με κατάργηση του fiat money, και επαναφορά των μετάλλων, χρυσού, ασημιού, πλατίνας, κατάργηση πλαστικού χρήματος, σβήσιμο χρεών. Επανεκκίνηση του τραπεζικού/ οικονομικού /εμπορικού  συστήματος πάνω σε νέες βάσεις.
    • Επαναφορά των εθνικών κρατών και συνόρων.
    • Κατάργηση μεταλλαγμένων, γεο - μηχανικής, αεροψεκασμών, εμβολίων, 5G κλπ., ισλαμοποίησης, λαθρομετανάστευσης, καταστροφής των λαών ειδικά της Ευρώπης με αντικατάσταση του πληθυσμού της από αφρικανούς και ασιάτες, μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, με παντός είδους γκαγκστερικούς τρόπους, τις ΑΤΖΕΝΤΕΣ 21, 30, 50, με τα φανερά αλλά και κρυφά τους κομμάτια.
    • Εθνικοποίηση τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας, συστήματος υγείας, συνταξιοδότησης, παιδείας, άμυνας, κλπ. κλπ.
    • Προστασία πολιτισμών, ιστορίας, θρησκείας, οικογένειας, υγείας κλπ.
    • Απελευθέρωση πολύτιμων τεχνολογιών για καλύτερη ζωή όλων μας.
    • Απονομή δικαιοσύνης και κατάσχεση περιουσιών και πολλά άλλα ακόμη.
    • Επαναφορά δικαιωμάτων των αυτόχθονων γηγενών λαών στις πατρίδες τους, στην ιδιωτική, εθνική, εθνικό ιδιόκτητη και δημόσια περιουσία τους.
    • Κατάργηση όλων των νόμων, συμβάσεων, συνθηκών και συμφωνιών που έχουν υπογραφεί από τις παράνομες  ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΟΜΙΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ που δρούσαν και νομοθετούσαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ως κυρίαρχα κράτη, με ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ, ψηφισμένα από νόμιμες Εθνοσυνελεύσεις τους.
 
Αυτό το πράγματι πολύ ευφυές και πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο – που κτυπάει την καρδιά του όλου καρκινώματος – και που στόχος του είναι  η απελευθέρωση ολόκληρου του πλανήτη (αν δεν μας επιφυλάσσει άλλες εκπλήξεις, που τώρα δεν μπορούμε να δούμε.. ), αν πετύχει και το ευχόμαστε ολόψυχα, εμάς με το «άγριο θυμικό» στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι, πρέπει να κρατηθούμε σε εγρήγορση και απόλυτη πειθαρχία, ώστε ανοιχτοί σε όλα τα καινούρια που έρχονται, με γνώση, περίσκεψη  και απαλλαγή από αρνητικά φορτία του παρελθόντος, να πάμε σε ανθρώπινες και ειρηνικές σχέσεις πλέον με τους λαούς και να αποφύγουμε αιματηρές αντιδράσεις από τυχόν ανεγκέφαλους.
 
Τέλος, θα πρέπει επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί εμείς εδώ, έχουμε ακόμα και μετά το 1821, πολλά, μα πολλά ανοικτά νομικά / θεσμικά θέματα, που θα πρέπει να μας κάνουν ακόμα πιο προσεκτικούς, ώστε να μπορέσουμε αφ’ ενός να απαλλαγούμε από όλα τα έσωθεν καρκινώματα και  όργανα εξολόθρευσής μας που μας έχουν επιβληθεί, αλλά και να προχωρήσουμε συνειδητά και ενωμένοι, με συνεργασία και αλληλοσυμπλήρωση, στην ποθητή αναγέννηση και ανασυγκρότηση  της Πατρίδας μας,  με τη  δημιουργία γερών και δίκαιων βάσεων λειτουργίας των θεσμών, στην απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης.
Η συνάντηση των πρωτεργατών αυτής της μεγάλης αλλαγής, στις 9. Μαίου στη Μόσχα, ως Γιάλτα 2, πρέπει να μας ωθήσει σε μελέτη και δικών μας θεμάτων, αναφορικά με τα ιστορικά μας δεδομένα από το 1821 και μετά,  αλλά και σχετικά με το Συνέδριο της Βιέννης το 1815 και τα τότε αποτελέσματά του.

Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθουμε ανάλογα!
Με ένα μπράβο σε όλους και όλες και καλή Τύχη!
 
Πολύ φιλικά
 
Βενετία Κάντζια
 
Αθήνα, 26 Μαρτίου 2Q2Q
 
 

22 σχόλια:

  1. Καλημερα εχω μια απλοικη ερωτηση αφου ολοι στην Ευρωπη,οι κυβερνωντες,(Μακρον,Δωροθεα και οι λοιποι) εναι ανθρωποι των rothschild και της καμπαλα γενικοτερα,δεν θα προβαλουν αντισταση;για την ωρα μοιαζει να εξυπηρετουν τους στοχους των λευκων καπελων.οταν μας λενε επιμονα να μην βγαινουμε εξω,η υπαρχει κατι που μου διαφευγει.
    Ευχαρηστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα η απορία είναι γιατί διατηρούν τον ίδιο Πρέσβη Ελλάδα
      καλά που έγινε αυτό και είδαμε δεσποτάδες και παπάδες να μην διεκδικούν ούτε τα δικαιωματα των ντιλιβεράδων, πέφτουν μάσκες, μια μέρα ξαφνικά θα ξεχάσουν όλοι τον ιό πχ με έναν σεισμό, ποιός θα κάτσει μέσα κλειδωμένος;;;

      Διαγραφή
  2. δύο μήνες κλεισμένοι παγκοσμίως μέσα ένας τρομακτικός σεισμός και μετά μια παγκόσμια υστερία που μόνο ένας οργανωμένος στρατός δύναται να σταματήσει, τί δεν έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπείτε οίμο να δείτε τί λένε οι γέροντες περί εμβολίου και άλλα που έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε !μην φοβάσθε !
    Ούτε υστεριες ,ούτε τρίτος ,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
    ΩΡΑ ΗΤΑΝ .
    ΘΑ ΦΘΑΣΗ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.
    ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ;
    ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ;
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ !
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΡΙΔΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΤΑ.ΟΧΙ ,ΘΑ ΠΑΤΕ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπουμε έναν υπουργό υγείας πολλές μέρες να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία με εγχειρισμένους, λεχώνες, καρκινοπαθείς και παιδιά ,χωρίς μάσκα ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, ενώ μας βομβαρδίζουν τα παπαγαλάκια ότι κολλά ο άλλος κι απ τον 3 όροφο μέσω αέρα, και τώρα έβαλε μάσκα και μας τρολάρει, δείξτε όλοι σας πιστοποιητικά από τον ΠΟΥ ότι είστε υγιέστατοι από κάθε άποψη, κι έπειτα να λαμβάνετε αποφάσεις για τον φυλακισμένο από εσάς ελληνικό λαό που οικονομικά και τελεσίδικα τον καταστρέφετε αυτήν την στιγμή, πώς γνωρίζει ο λαός αν ο παραπάνω υπουργός δεν έχει διασπείρει τον ιό και μόνος του και μέσω της οικογενείας του και μέσω των φίλων του, αφού δεν έχετε εσείς απαγόρευση κυκλοφορίας;; Μας έχετε βεβαιώσει ότι είστε υγιείς πριν επιβάλλετε μέτρα; Αφού οι ίδιοι μας λέτε ότι μπορεί να μην έχεις συμπτώματα;; Για την Δημόσια Υγεία πρόκειται, εσάς, τους φύλακες σας, τους οδηγούς σας τους γραμματείς και φαρισαίους σας που πάνε μάρκετ και φαρμακεία και ασκήσεις εξωτερικού χώρου!Πούτιν! Με στολή διαστημική μπήκε σε θάλαμο, δεν έχουμε δει ανάλογες σκηνές, πάψτε να κόβετε πρόστιμα στον κόσμο, σταματείστε να δημιουργείτε καταυλισμούς, ενημερώστε τους πρόσφυγες για την κατάσταση εσείς που κρυφτήκατε, αλληλέγγυοι μκο εκείνος ο αφιονισμένος που λύσσαξε με ορθοδοξία κλπ, νομός Ευρυτανίας δεν έχει μόνο σαλέ έχει και κάτι εκκλησιές που τις έφτιαξαν οι ομογενείς και δεν γουστάρουν δίπλα τους μιναράδες οκέι; Αχ παλιά καλή Αμερική μικρό σπίτι στο λιβάδι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάψουν επιτέλους κάποιοι να κάνουν το τρίγωνο με τα χέρια τους όταν μιλούν σε μαύρες ώρες κορωνοιού, το πιάσαμε το καταλάβαμε μόνο που αναγουλιάζουμε, εσείς νομίζετε ότι σας καμαρωνουμε αλλά πολλοί αναγουλιάζουμε δεν σέβεστε τους νεκρούς και τους ασθενείς, ο άλλος μπορεί να γουστάρει να βλέπει τετράγωνα και κύκλους γιατί τον πιέζετε να βλέπει τρίγωνα; Σεβασμός στην πανδημία που χτύπησε την χώρα μας στα θύματα και τους ασθενείς, κάντε το σήμα του Σταυρού να δείξετε συμπαράσταση τουλάχιστον στα απούλητα αμνοερίφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Κωστή, Xαίρε!

    Χίλια ευχαριστώ για τα πολύ όμορφα λόγια σου για μένα.

    Πράγματι, τα λόγια και οι πράξεις σου, έχουν την απαιτούμενη σοβαρότητα που μας χρειάζεται σε αυτές τις τόσο ιστορικές μέρες που - είναι πράγματι θεία ευλογία - να τύχει σε εμάς
    να τις βιώνουμε.

    Έρχονται πάρα πολύ ωραίες καταστάσεις, που φαντάζουν σαν ένα φανταστικό όνειρο. Τα προσέχουμε όλα με εισαγωγικά και μικρά καλαθάκια, όσο για την τρομοκρατία και την τρομολαγνεία που έχει παντού πέσει, τις αφήνουμε μακριά από εμάς.

    Αν το "καλό" σχέδιο που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, είναι πράγματι έτσι, εμείς θα πρέπει να παρακαλούμε και να ευχόμαστε να μην παρουσιαστούν τρικλοποδιές και απρόβλεπτοι κακόβουλοι παράγοντες για να το καταστρέψουν και ματαιώσουν. Είναι οι τελευταίοι σπασμοί, για κάτι που έχει ήδη πάρει την καλή και ευλογημένη του πορεία.

    Όλα όμως ήσυχα, με υπομονή και στην ώρα τους, όπως λέει και ο σοφός Λαός για τον...
    κολιό!

    Για την ώρα, χαιρόμαστε τους εαυτούς μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.

    Μελετάμε, ψαχνόμαστε, διασταυρώνουμε αυτά που μας λένε και χαρίζουμε  στον εαυτό μας τη μεγάλη ευκαιρία, να απαλλαγεί από πολλά, μα πάρα πολλά βαρίδια και ψέματα που μας έχουν επιβληθεί, για προφανείς λόγους.

    Αν όλα πάνε καλά, ανοίγουν οι ορίζοντες  του φωτός για όλους μας.

    Ας έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη, πρώτα στον εαυτό μας. Κάθε ένας από εμάς, είναι κάτι το ιδιαίτερο και όλοι μαζί, θα κληθούμε σύντομα, να χτίσουμε την Πατρίδα και το σπίτι μας, με ανθρώπινους πλέον όρους και ελεύθεροι.

    Η καινούρια εποχή, έχει ήδη ξεκινήσει, με άλλους όρους πλέον. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας, που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας.

    Υπομονή λοιπόν και αυτοπειθαρχία, για τα όσα θα μας παρουσιάζει το σχέδιο σιγά - σιγά. Θετικές σκέψεις και θετική ενέργεια, με εμπιστοσύνη, ψυχραιμία, αλληλεγγύη, κουράγιο και πολλή αγάπη για την ίδια τη ζωή.

    Ας αφήσουμε το φως, την πίστη και την ελπίδα, να γαληνέψουν λίγο την ψυχή μας.

    Αν όμως παρ' αυτά, μας ξεγελάσουν και πάλι, που φυσικά και το απεύχομαι, έ, τότε γελαστοί και ωραίοι θα χορέψουμε χέρι - χέρι το "έχετε γεια βρυσούλες...." και θα πέσουμε με το κεφάλι
    ψηλά, όπως το έκαναν από πάντα και οι πρόγονοι μας. Ποιος λοιπόν ο λόγος, να υποκύπτουμε στον τρόμο, που ακόμα απέλπιδα προσπαθεί να μας παρασύρει και να επιβάλλει το βαθύτατο κράτος, τώρα που είναι επιτέλους στα τελευταία του;;

    Χαίρεται με την καρδιά του να μας βλέπει να πέφτουμε στην απελπισία, την κατάθλιψη ή την αυτοκτονία. Ας πάψουμε επιτέλους να το τρέφουμε εμείς οι ίδιοι με την απαισιοδοξία και μουρμούρα μας.

    Η ζωή, μας έχει χαρίσει και το ευλογημένο δικαίωμα στη χαρά, που πρέπει να πάψουμε επιτέλους να το εκχωρούμε στον οποιονδήποτε τυχάρπαστο εγκληματία, άνευ όρων.

    Άντε λοιπόν! Έξω από εμάς ο τρόμος και η απελπισία! Μέσα η ελπίδα και το φως!

    Ψηλά το κεφάλι και καλή μας Λευτεριά!!!

    Βενετία Κάντζια
    Αθήνα, 27.03.2Q2Q

    Y.Γ.
    Όσο για τα πιο πάνω σχόλια, προσέξτε: Αν το σχέδιο είναι όπως δείχνει, μην ανησυχούμε καθόλου για
    τη Μέρκελ και λοιπούς πιστούς υπηρέτες του σκότους.
    Έχει προβλεφθεί και γι αυτούς το πρέπον και θα το φροντίσει και αυτό… ο καλός μας ο κολιός… στην
    ώρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Εμείς οι ορθόδοξοι σταυρώνουμε και το φαγητό και τα γραπτά μας κύριε Τσιότρα γι αυτό πριν ξεκινήσετε ενημέρωση σαν καλός ορθόδοξος χριστιανός θα κάνετε τον σταυρό σας και θα σταυρώνετε και τα χαρτιά σας για να μας εμψυχώνετε και να μας δίνετε κουράγιο εμάς τους ορθοδόξους Ελληνες που στερούμαστε την εκκλησία μας αυτές τις μαύρες ώρες αν πραγματικά αγαπάτε τους συνανθρώπους σας ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ είναι θέμα ζωής και θανάτου για τις ψυχές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιατροδικαστής στην Κύπρο - Κορονοϊός μια συνηθισμένη ίωση που πανικοβάλλουν τον κόσμο - YouTube

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1051&v=_QVWQrefEkU&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Βενετία,

    θερμά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Φυσικά θα πορευτούμε και στο άμεσο μέλλον πάλι μαζί, κατά τον γνωστό τρόπο.

    Στην συνέχεια θα απαντήσω σε δυο θέματα, που τέθηκαν σε προηγούμενα σχόλια:

    1. Οι γερμανικές εφημερίδες μετέδωσαν πριν τρεις ημέρες, ότι "η Μέρκελ βρίσκεται υπό περιορισμό στο σπίτι της, "διότι ήλθε σε επαφή με με το γιατρό της, ο οποίος ειναι θετικός στον Κρονοϊό". Όπως μεταδίδουν οι αντιδυνάμεις, αυτή έχει ήδη συλληφθεί. Οι εμφανίσεις και οι εξαγγελίες της στην τηλεόραση γίνονται όλες με την ίδια περιβολή μπλε χρώματος και είναι παλαιότερα μαγνησκοπημένες.
    Οι Ρότσιλντ ήδη διαπραγματεύονται την πλήρη παράδωσή και υποταγή τους στις αντιδυνάμεις. Γι αυτόν τον λόγο το παιδάριο μακρόν επισκέφθηκε τον Πρόεδρο Τραμπ.

    2. Ο) Τραμπ κράτησε τον Πάιατ πρέσβυ στην Ελλάδα, για τούς ίδιους λόγους λόγους, που αρχικώς είχε συμπεριλλάβει τον Τίλερσον τού διοικητικού συμβουλίου Exxon - Mobil στην κυβέρνηση. Θα πρέπη να κατανοηθή, ότι η πολιτική είναι η τέχνη τού εφικτού. Οι πολυεθνικές πετρελαίων που εδρεύουν στις ΗΠΑ, εισάγουν από το εξωτερικό ένα πολύ μεγάλο εισόδημα. Ο Τραμπ ήταν υποχρεωμένως να προβή σε βαθμιάια αλλαγή και επαναδιάταξη τής οικονομίας, πριν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια τών πετρελαιάδων, που είναι το βασικότερο οικονομικό στήριγμα τού βαθέως κράτους. Αυτοί απέδιδαν ιδιαίτερο βάρος στην Ελλάδα, στην φάση που είχε ξεκινήσει η διαδακασία τής διανομής τών υδρογονανθράκων στην ελλαδική επικράτεια. Γι αυτό τον λόγο διατήρησε ένα άνθρωπο τού βαθέως κρατους στην πρεβεία. Όμως δεν είναι μόνον, ότι σύντομα η τιμή τού πετρελαίου θα φθάση τα πέντε δολλάρια. Οι Q Anon διακήξρυξαν, ότι θα προωθήσουν την τεχνολογία τής ελεύθερης ενέργειας (η οποία υπάρχει ακόμη και πιο πριν την επιβολή τών υδρογονανθράκων ως κυριαρχούσης πηγής ενέργειας). Οπότε δεν θα αγοράζουν πλέον βενζίνη ούτε οι θεριακλήδες, για να γεμίζουν τούς αναπτήρες τους, πριν ανάψουν τα πούρα. Λιαν συντόμως θα δούμε πού θα παρκάρουν τον Πάιατ, αλλά και τούς λοιπούς εν Ελλάδι βαρύμαγκες με ξένες πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Διονύση,

      Και πάλι χαρά μου που εμφανίστηκες, μετά από τόσο καιρό. Σ’ ευχαριστώ και εγώ, για τα καλά σου λόγια.

      Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, γιατί τα παρακολουθώ πολύ στενά τα τελευταία χρόνια και στην Αμερική και στην Γερμανία και όχι μόνο.
      Μας περιμένει όλους και όλες, ένα βουνό από δημιουργική δουλειά, οπότε σηκώνουμε τα μανίκια ψηλά, με κέφι και ενθουσιασμό και προχωράμε μπροστά μαζί.

      Μια ιδέα για όσους έχουν τις σχετικές ικανότητες στα της δημιουργίας μιας μεγάλης αφίσας στον υπολογιστή.

      Θέμα: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ σε αυτές τις τόσο δύσκολες, αλλά και τόσο ιστορικές στιγμές που βιώνουμε αυτές τις εβδομάδες.

      - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ, ΨΑΡΑΔΙΚΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ/ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΜΜ, ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ , ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ.

      Ίσως να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το face book, twitter κλπ. και να το κρεμούσαμε σε κάποια σημεία ή κοντά σε καταστήματα και όπου η φαντασία του καθενός/καθεμιάς θα θελήσει.

      Αυτά για απόψε και Καλό βράδυ !

      Βενετία Κάντζια

      27.Q3.2Q2Q!

      Διαγραφή
  11. Το σχεδιο ηταν να βαλουν μπρος το παληο τους τρυκ απο την εποχη του Βατερλω, εναν 3ο παγκοσμιο πολεμο και να ξαναχτισουν την καταραμενη Δανειακη Οικονομια απο την αρχη διοτι η υπαρχουσα επνεε τα λοισθια (25 τρις το χρεος της Αμερικης).

    http://www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2019/12/Rotshchild.png

    Ειδανε ομως οτι δεν τους βγαινει λογω Ρωσσιας,Κινας κι'ετσι ερριξαν το τελευταιο τους χαρτι. Κλειδαμπαρωσανε την ανθρωποτητα με το κοβιντ-19 και αρχιασαν τις επιχειρησεις στη ζουλα. Οι αλλοι τι ηταν ηλιθιοι; Το αρπαξαν σαν ευκαιρια ν' αρχισουν κι' αυτοι να κανουν καποια πραγματα στη ζουλα που κατω απο αλλες συνθηκες θα ηταν πολυ δυσκολες. Ετσι ο ιος ταξιδευει απο το Χολυγουντ μεχρι το Μπακινχαμ και λεει..Αλοου, χαου αρε γιου!

    Εδω ο Καρολος και ο κωμικος Τζιμυ Σαβιλ. Οτι ποιο βρωμικο εχει περπατησει στη γη.

    https://twitter.com/swimjohn2199/status/1242772472572903425

    Σημερα ακουσαμε οτι ο ιος μπηκε και στο γραφειο του Τζονσον 10 Νταουνινγ στρητ.

    Λετε να 'χει γινη κανα λαθος. Ε ρε, γλεντια!

    http://www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2017/03/princebanker.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το παληο τρυκ ενας 3ος δεν βγαινει για να ξαναφτιαξουν την Δανεικη Οικονομια. Ριχνουν το χαρτι του κοβιντ-19. Κλεινουν το κοσμο στα σπιτια για να κανουν δουλειες στη ζουλα.

    http://www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2019/12/Rotshchild.png

    Το αρπαζουν κι' οι αλλοι ομως για να κανουν πραγματα που δεν θα μπορουσαν να γινουν κατω απο αλλες συνθηκες.

    https://twitter.com/swimjohn2199/status/1242772472572903425

    Βλεπουμε τον ιο να ταξιδευη απο το Χολυγουντ μεχρι το Μπακινχαμ.

    Τωρα μας λενε οτι επεσκεφθη και τον Τσονσον. Τι γινεται στη Αγγλια; Φαινεται καποια ιδιομορφια υπαρχει εκει.

    http://www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2017/03/princebanker.png

    Εδω εντος των πατριων εδαφων ο Πρωθυπουργος μας συμβουλευει να επιδιοκουμε ΣΟΣΙΑΛ ΝΤΙΝΣΤΑΝΣΙΝ κατι σαν κι' αυτο δηλαδη.

    https://www.youtube.com/watch?v=beXW5s3ZCB4&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy,

      χαίρομαι που ξεπεράστηκε το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισες με την αποστολή σχολίων. Τα δυο σου σχόλια μπορεί (λόγω των προσπαθειών σου) να έχουν ίδιο περιεχόμενο, αλλά αφήνω και τα δύο γιατί το ένα περιέχει και τον σύνδεσμο του youtube

      Διαγραφή
  13. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ;;ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΛΙΓΟ ...Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΤΑΞΑΝ ,ΟΧΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ .
    Ε,ΚΑΛΑ ΒΡΑΧΙΟΛΟΙΟ ΕΧΕΙ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΜΕ ; ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΘΗ Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ! ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΑΑΑΤΙΙΙΙΝΑΑΑ ! ΣΑΛΑΜΑΚΙ !
    ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑΑΑ ΚΥΡΙΕΕΕ !
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΕΕΜΜΜ ,ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ;ΓΙΑ ΓΚΟΜΙΝΙΣ ;
    Ο ΘΕΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ;
    ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ,ΜΠΟΥΣ .
    ΡΕ ! ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ;
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΤΑ !.
    ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ .
    Ο ΔΡΑΚΟΣ ,ΣΤΗΝ 300,000 ΕΚΤΑΡΙΩΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ,ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ,ΑΚΟΜΑ .
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ;
    ΣΤΟΝ ΚΟΖΙΑΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    ΛΟΙΠΟΝ ,ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ !
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ,ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗ .
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΚΑΝΗ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ;
    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΟΥΓΚΡΑ ΧΑΖΑΡΟ ,ΠΑΓΙΑΤ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΚΟΥΛΗΚΑΣ ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΓΥΡΕΥΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΗ ΣΤΟ ΡΑΑΜΣΤΑΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ....!
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ !
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΥΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ;
    ΤΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΗ Ο ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟΣ ,ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ !
    ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΣΑΣ ΖΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ !
    ΕΙΠΑΜΕ ! ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΥ .
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟΝ AHOY :τα 25 τρισ χρεος ειναι της φεντεραλ μπανκ ,δηλαδη ροκ και ροτσι .Το νεο συνταγμα ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1776.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ,ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ.
    Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΜΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΕΡΤΟ ,ΨΥΧΗ ,ΕΞΑΥΛΩΘΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΠΟ ΤΟ PRONEWS : Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ,ΛΟΡΕΝΘΟ ΣΑΝΘ ,ΧΑΘΗΚΕ .
    Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ,ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ ,ΕΠΑΘΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ .....
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !
    ΘΑ ΟΔΕΥΗ ΓΙΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ...ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ,ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ......
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα πω οτι δεν υπαρχουν ανωτερες δυνάμεις και αλλες διαστατικες οντότητες, καθότι το πιστεύω. Αλλα το ένστικτο και η λογική μου, μου λένε οτι ποτέ δεν ήρθε και δεν θα έρθει βοήθεια απο την Δύση ή την Ρωσία ή απο εδώ ή απο εκεί. Σε ολη την ιστορία της αγαπημένης μας Ελλαδας μας τον φοράνε βαθιά απο πίσω και κοιτάνε να εκμεταλλευτουν αυτον τον ιερο χώρο, αφήνοντάς μας που και που έτσι για το θεαθηναι να υπάρχουμε και μεις σαν κράτος αλλα υπο τον έλεγχό τους. Αμφιβάλω οτι νοιάζονται για την ανθρωπότητα και απλώς θεωρώ ότι υπάρχει μια μάχη μεταξύ ιερατείων νεας ταξης η οποία ειναι πιο εξτρεμιστικη και παλαιάς η οποια ειναι πιο μπακαλιστικη. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι εχουν κατσικωθει στην Ευρώπη χιλιαδες αρματα μονο και μονο για να συλλάβουν τους παιδερες εξουσιαστες. Ακομη και αν ο τραμπ με τον πουτιν δεν θελουν να κανουν εναν παγκόσμιο πολεμο και προσπαθουν να το εμποδισουν, οι νεοταξιτες εβραιοσκωλυκες μπορουν μεσω της πλαγιας οδου χρησιμοποιωντας την τουρκια ως δεξιο βραχίονα να τον προκαλεσουν. Βάζοντάς την να επιτεθει στην Ελλάδα αναγκαστικα θα μπουν στην μεση και οι υπολοιποι. Τι να πω , μια σκέψη κάνω καθοτι απο ομαδες που θα σωσουν τον πλανητη εχουμε φαει πολλες στην μαπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικότατες οι σκέψεις σου φίλε Γιάννη.
      Εντωμεταξύ ο κούλης έκλεισε έως τώρα τον Εβρο γιατί τού το απαίτησαν οι Ευρωπαίοι μην τυχών και μπουκάρουν αυτά τα 50.000 ισλαμοσκατά τζιχαντιστές στην Ευρώπη τους από τα χερσαία σύνορα. Μόνο και μόνο γι αυτό έγινε ό,τι έγινε.
      Ο κούλης σου όμως φίλε μου δέχτηκε σήμερα να γίνει στην Κρήτη το πρώτο λιμάνι εισόδου όλης αυτής της βρωμιάς από την Λιβύη. Βρωμιάς ναι. Όλοι αυτοί που θα μπουκάρουν τώρα στην Κρήτη είναι οι τζιχαντιστές που ξέσκισε ο Χαφτάρ

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/862323_symfonia-sok-i-ellada-symfonise-na-ginei-limani-afixis

      Διαγραφή
  17. Ρε παιδιά,προσπαθώ να βρω αυτό το άρθρο 2 παράγραφος 2γ και δεν βλέπω κάτι τέτοιο μέσα στο ΦΕΚ.Μπορείτε να βάλετε το λινκ για να το διαβάσω από την πρωτότυπη πηγή;Γιατί πραγματικά,κάτι τέτοιο που γράφετε,δεν το βλέπω στο Εθνικό Τυπογραφείο.Ανεβάστε το ΦΕΚ παιδιά που τα γράφει αυτά,για να το κάνω και κοινοποίηση το προφίλ μου!Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα επικοινωνήσω με την κα Κάντζια. Αν την βρω θα μας δώσει τον σύνδεσμο αύριο το απόγευμα.

      Διαγραφή