«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Δεν είναι ούτε για το καλό τους ούτε για το καλό μας!

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: Διαβάστε το άρθρο αυτό, χωρίς να κοιτάξετε από την αρχή "ποιός" το υπογράφει στο τέλος. Σάς πληροφορώ ότι είναι καρα-ελεγμένο κείμενο και αποδείχτηκε απολύτως "κρυστάλλινο", χωρίς καμμίαν απολύτως νοητική παγίδα ή λανθάνουσα (=που δεν γίνεται αντιληπτή) προπαγάνδα. Προσωπικά, δεν μού προκαλεί καμμία έκπληξη ότι εξακολουθεί να υπάρχει μία τέτοια δεξαμενή σκέψης, την οποίαν είχα επιμελώς εξετάσει στα μισά της δεύτερης και τρίτης δεκαετίας της ζωής μου. Απλά, στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα τελευταία είκοσι χρόνια, μεθοδευμένες κινήσεις του διεθνούς διευθυντηρίου (εξουσίας) με τα κατά τόπους παρακλάδια του, κατάφεραν, μέσα σε όλα τα κακά, να αμαυρώσουν, να αντιστρέψουν, να  ευτελίσουν επίσης και πολλές έννοιες της καθημερινότητάς μας καθώς και του γνωσιακού μας πεδίου. Έτσι, η ευρύτερη μάζα είναι χαμένη σε μία κατασκευασμένη συνάφεια του κόσμου και των ιδεών, που δεν την αφήνει να "πετάξει", να φιλοσοφήσει, να εγερθεί, να απελευθερώσει ό,τι πραγματικά τής ανήκει, αλλά και τον ίδιο τον καλό της εαυτό. Από την θέση ενός απλού πατριώτη που "χουντοφέρνει" κιόλας, δηλώνω ευθαρσώς ότι το άρθρο αυτό είναι από τα ποιοτικότερα που έχουμε δημοσιεύσει στο ιστολόγιό μας, πράγμα συγκινητικό όσον αφορά την πηγή του.

  
Πολλές φορές για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και να πάρεις μια έντιμη απόφαση, ο καλύτερος τρόπος είναι να θέσεις τον εαυτό σου ωμά ενώπιον των γεγονότων. Όχι ως ανεύθυνος, όχι ως έρμαιο, αλλά ως κάποιος που κάτι περνά από το χέρι του. Τί θα έκανε λοιπόν, όχι το κράτος, αλλά η οποιαδήποτε κοινότητα ελεύθερων ανθρώπων που αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στον Έβρο ή στα νησιά, δεδομένων όλων αυτών που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια;

Ο νοσταλγός της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, εδώ και πολύ καιρό έχει εντάξει τα κύματα των δυστυχών (ή όχι και τόσο «δυστυχών» για ορισμένους από αυτούς) στην διπλωματική και πολεμική του μηχανή. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πλέον πρόσφυγες και μετανάστες. Έχουν μετατραπεί σε όργανα διεξαγωγής πολέμου και μάλιστα του πλέον βρώμικου: εκείνου που στοχεύει στην κοινωνική διάλυση του αντιπάλου. Όταν κάποιος εμπλέκει τον εαυτό του στην σκοπιμότητα μιας πολεμικής μηχανής, όταν δηλαδή αποτελεί «πολεμικό αντιπρόσωπο» κάποιου ισχυρότερου ή «προστάτη» τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα γι’ αυτόν. Αν το κάνει από άγνοια, είτε από ανάγκη και έλλειψη επιλογής είτε συνειδητά επειδή θεωρεί πως τον συμφέρει, σε τίποτε δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Πόσοι όμως εξ αυτών, για να μιλάμε και σοβαρά, μπορούν πλέον να επικαλεστούν άγνοια; Πόσοι πραγματικά «δεν έχουν άλλη επιλογή», όταν μάλιστα έρχονται (ή μήπως, τουλάχιστον αρκετοί, εφορμούν;) από μια κρατική οντότητα, όπως η Τουρκία, που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση; Θα είναι ασφαλέστεροι στην κόλαση της Μόρια ή στα έτερα (στρατόπεδα συγκέντρωσης) «hot spots»;

Και λίγα λόγια για τους αργυρώνητους «πονόψυχους»,  «αντιεξουσιαστές» και μη, που λαμβάνουν (ακόμη) γερό «μεροκάματο», από τις ΜΚΟ του Σώρος και των λοιπών βρικολάκων τις παγκόσμιας κυριαρχίας. Αλήθεια, ποια ζωή θέλετε να προσφέρετε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους; Αυτήν που ήδη βλέπουμε; Το «success story» των εξαθλιωμένων επαιτών μεταναστών στα φανάρια; Μήπως του μικροκακοποιού με προοπτική για συμμορίτης ή νταβατζής; Ή άραγε τις πιάτσες των εκδιδομένων της οδού Σωκράτους; Γιατί αυτή τη «ζωή» βιώνει η συντριπτική πλειονότητα όσων εξ αυτών έχουν εγκλωβιστεί στον Ελλαδικό χώρο. Και εσείς είστε συνυπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα. Τουλάχιστον, τα αφεντικά σας αποκτηνώνονται  στον βωμό και στη μέθη μιας αυθεντικής εξουσίας, ενώ εσείς, ψιλικατζήδες σφουγκοκωλάριοι της συμφοράς, για λίγα χαρτονομίσματα.

Ωστόσο, μπορούσαν τα πράγματα να μην φτάσουν ως εδώ και σ’ αυτό οι ευθύνες τόσο των εντόπιων όσο και των διεθνών εξουσιαστών είναι τεράστιες. Τίποτε δεν έγινε «κατά λάθος». Αλλά αυτά έχουν ειπωθεί από πολλούς και διαφορετικούς πέραν ημών. Δεν είναι ώρα «να θρηνούμε πάνω στο χυμένο γάλα».

Η απάντησή μας λοιπόν στο αρχικό μας ερώτημα είναι: ό,τι έκαναν κι οι Ινδιάνοι απέναντι στους λευκούς κατακτητές.

Στην αρχή οι Ινδιάνοι βοήθησαν τους λευκούς. Στην αρχή οι λευκοί ήταν απλώς μετανάστες, κάποιοι μάλιστα από αυτούς ήθελαν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο μακρυά από την γερασμένη Ευρώπη. Σήμερα, πλέον ποιος θυμάται τους Ινδιάνους; Είναι σκιές που σχεδόν για κανέναν δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αμερική. Και οι περισσότεροι, πλην φαεινών εξαιρέσεων, που τους θυμούνται το κάνουν επειδή πλέον είναι ανίσχυροι και αλκοολικοί, ως επί το πλείστον,  και κάποιοι αρέσκονται να κάνουν πολιτική με τους ανίσχυρους. Την εποχή όμως που ήταν περήφανοι και ισχυροί, πιθανότατα να τους αποκαλούσαν και ρατσιστές.

Το «Yunanistan» που κάποιοι θεωρούν Γη της επαγγελίας δεν είναι πλέον «παιδική χαρά». Είναι για περισσότερο από μια δεκαετία μια ημι-εμπόλεμη ζώνη όπου το μόνο που δεν έχει συμβεί είναι να σφυρίζουν οι βόμβες όπως συμβαίνει στη Συρία. Γιατί όλα τα άλλα έχουν συμβεί. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε δεν είναι απλώς η σχετικώς υλική πενία που είναι το λιγότερο. Το πνευματικό επίπεδο, η νοητική ικανότητα και η ψυχική ισορροπία του πληθυσμού έχουν μειωθεί αισθητά. Κανείς δεν το λέει, όλοι προσπαθούν αγωνιωδώς να υποδυθούν τους «φυσιολογικούς», αλλά δεν είναι. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες των εξουσιαστών για να συμβεί αυτό, πολλές ματαιώσεις, ανελέητη εξαπάτηση, αλλά τελικώς συνέβη. Δεν είναι τυχαίο ότι συνέβη σε μια περιοχή που έμελλε να αποτελέσει πεδίο μάχης για το πετρέλαιο. Ποια περιοχή του κόσμου είδε φως όταν είχε την ατυχία να διαθέτει στο έδαφός της πετρέλαιο; Εάν δεν ανήκουν στο καθεστώς των υπερδυνάμεων είναι όλες τους καταραμένες. Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Σουδάν, Βενεζουέλα.

Δεν επιθυμούμε περαιτέρω κοινωνική διάλυση. Κανείς δεν πρόκειται να ωφεληθεί από αυτό πέρα από τους ήδη επικυρίαρχους. Δεν ξεχνάμε πως οι καλύτεροι και ωραιότεροι αγώνες που δόθηκαν σ’ αυτόν τον τόπο ακόμη και σχετικά πρόσφατα, έγιναν σε μια εποχή που ο Ελλαδικός χώρος ήταν περισσότερο συνεκτικός. Για εμάς δεν μπορεί να υφίσταται πλέον καμία απολύτως απελευθερωτική προοπτική μέσα σε συνθήκες κατασκευασμένου χάους που μοιραία και αναπόφευκτα θα προκληθεί από την αυθόρμητη ή κατευθυνόμενη ενδο-κοινωνική πολεμική γηγενών και μεταναστών εντός των μητροπόλεων, σε συνθήκες παντελούς έλλειψης πρόνοιας.

Και κάτι ακόμα. Είμαστε εναντίον των πολέμων της εξουσιαστικής απληστίας. Δεν είμαστε εναντίον των πολέμων της Ανάγκης. Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία θεώρηση, ιδέα, ή δύναμη στον κόσμο, είτε τώρα είτε στο μέλλον, που να μπορεί να εξαλείψει αυτήν την κατηγορία πολέμων. Απέναντι στην Ανάγκη απλώς καταφάσκουν θεοί και άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να είμαστε επαρκώς νουνεχείς ώστε να ελαχιστοποιούνται, να μην χρειάζεται να φτάνουμε ως εκεί. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πλέον.

Για το λόγο αυτό θα το επαναλάβουμε: Πλέον, δεν πρέπει να περάσει ούτε ένας. Για το καλό τους και για το καλό μας.


Αναρχική συλλογικότητα Πυργῖται


39 σχόλια:

  1. Με γνωρίζετε οι περισσότεροι. Πάντα υπερασπίζομαι το ορθό και δίκαιο.
    Αυτό που δημοσιεύω, μου το έστειλε πρόσωπο που με γνωρίζει καλά, προκειμένου να το διαβάσω. Το διάβασα. Το ξαναδιάβασα. Το διάβασα για τρίτη φορά. Αυτό που θα γράψω, είναι ΠΈΡΑ ΓΙΑ ΠΈΡΑ αληθινό και ειλικρινές:
    ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ!
    Άψογος λόγος, μεστός, με άψογα επιχειρήματα.
    Το κείμενο προέρχεται από την Αναρχική Συλλογικότητα «Πυργίται»! Πρόκειται για ΓΝΉΣΙΟΥΣ Αναρχικούς, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους «αναρχικούς». Τη Συλλογικότητα «Πυργίται», δε θα τη βρείτε να ρημάζει και να καίει. Θα τη βρείτε να μελετά και να αναπτύσσει φιλοσοφία. Πρόκειται δηλαδή, για Αναρχικούς τους οποίους ΣΈΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ!
    Εύχομαι να διαβάσουν το κείμενο και κάποιοι... «ελληναράδες» και να πάρουν μαθήματα, όχι μόνο εκφραστικά, αλλά και ελληνικής γλώσσης.
    ΕΎΓΕ στην Αναρχική Συλλογικότητα «Πυργίται» για την ΆΡΙΣΤΗ στάση της στην κρίση που διέπει τη Χώρα μας αυτές τις ημέρες. Αισθάνομαι υπερήφανος που υπάρχουν ΑΚΌΜΑ τέτοιοι Αναρχικοί στη Χώρα μας! Υποκλίνομαι, χειροκροτώ και τους τιμώ όπως τους αξίζει! Και πάλι ΕΎΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιώργο,

      να σημειώσω κι εγώ εδώ, ότι μού έστειλες εσύ πρώτος το άρθρο να το διαβάσω, και ότι το παρόν σχόλιό σου αποτελεί επίσης και τον πρόλογο με τον οποίο συνόδεψες το άρθρο στον λογαριασμό σου στο facebook.

      Διαγραφή
    2. Α!..ξέχασα κάτι: ΜΚΟ = Μπίζνες Καλά Οργανωμένες 🙂

      Διαγραφή
    3. Κι εμένα κάποιος μου το έστειλε.
      Για μένα, αυτό το κείμενο ήταν μία τεράστια ανακούφιση και συγκίνηση. Είδα ότι τελικά η σκεπτόμενη Αναρχία, δεν εξαφανίστηκε υπό το βάρος των αυτοαποκαλούμενων «αναρχικών» που λυμαίνονται τη Χώρα. Είναι εδώ! Είναι ακόμα ζωντανή. Ευτυχώς για όλους μας. Είναι ο υγιής αντίλογος της Τάξης. Ή της Αρχής. Όπως θέλει ο καθ' ένας ας το πει. Όπως εμείς αναζητούμε τον ΥΓΙΉ εθνικισμό (προσωπικά ονειρεύομαι την εγκαθίδρυση της Εθνοκρατίας - κάτι που αν επιθυμείς μπορώ να αναλύσω σε σχετικό κείμενο - ), βλέπω ότι κάποιοι άλλοι αναζητούν την ΥΓΙΉ Αναρχία. Και ας το θέσω λίγο πιο... «τραβηγμένα».
      Καθώς είμαι και λάτρης της φιλοσοφίας του Χάους, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ και λίγο πιο μακρυά. Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι «αύριο» αναλαμβάνει την Κυβέρνηση μία ομάδα ανθρώπων που ανήκουν στον ΥΓΙΉ εθνικισμό. Εάν έχουν ως συνεργάτες άτομα του χώρου της ΥΓΕΙΟΎΣ Αναρχίας, τότε -αυτόματα- αυτή η κυβέρνηση θα λειτουργούσε και ως αντιπολίτευση του εαυτού της. Έτσι, το αποτέλεσμα θα ήταν μία πιο φιλολαϊκή και φιλεργατική διακυβέρνηση, που θα μείωνε στο ελάχιστο την πιθανότητα της αδικίας. Τα δύο άκρα αντίθετα σε συνεργασία, φέρουν τη μέση οδό. Το «Μέτρον». Κι ως γνωστόν... «Μέτρον άριστον»!

      Διαγραφή
  2. Όντως το κείμενο είναι απλό ,μεστο, εμπεριστατωμένο. Πολυ καλό Κώστα και δεν με απωθησε καθόλου η πηγή απ'όπου προήλθε. Φυσικά και η αναρχία δεν έχει καμία σχέση με τους ανθελληνικους αληταμπουρες των αντιφα και των καταλήψεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εσύ είσαι ανοιχτομάτης. Ο τελευταίος πάντως που θα τού ξίνιζε 🙂

      Διαγραφή
  3. Κώστα δεν εκπλήσσομαι ούτε εξανίσταμαι καθόλου που δημοσίευσες αυτό το εξαιρετικό άρθρο των "πυργίται".
    Να ξέρεις ότι μερικές από τις πληρέστερες αναλύσεις της πολιτικής πραγματικότητας στην πατρίδα μας, σε συν(εξ)άρτηση με την διεθνή Νέα Τάξη, κάποιος που ψάχνει χωρίς παρωπίδες παντού όπου μπορεί να "ακουστεί" σωστός πολιτικός λόγος, τις βρίσκει στο resaltomag.gr !!

    Και για του λόγου το αληθές ας διαβάσουν όσοι θέλουν το τελευταίο άρθρο με τίτλο: "Ανοικτά Σύνορα":μια νέα πολεμική επιχείρηση υποδούλωσης των λαών...
    Εδώ:resaltomag.blogspot.com/2020/03/blog-post_3.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου,
      το διαβάζω το Ρεσάλτο. Έχεις δίκιο. Κι ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο.

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικο το πονημα των "Πυργιτων".Τροφη για ΕΛΛΗΝΟΤΡΟΠΗ, καθαρη σκεψη. Σημειο αναφορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ Ή ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΟΥΣΤ…….

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ( ΣΚΕΨΗΣ ) ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ....

    ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ .....

    Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ !!!

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς εκτιμώ και το ξέρετε, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έπρεπε να σκέφτεστε παραδοσιακά. Προκύπτει προκατάληψη. Κι άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Θεός μπορεί να στείλει βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.
      Για πέστε μου.. πού βρήκατε κάτι ύποπτο στο άρθρο.
      ΟΧΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΎ.

      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΆΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Όχι κεφαλαία.05 Μαρτίου, 2020 22:19

      Ταξιδεύω 30 χρονιά στίς χωρες καταγωγής τους!

      Καί όλη μου τήν ζωή διάβαζα γιά κοινωνιολογία, θρησκείες, ιστορία, γεωγραφία.

      Είναι θέματα που αγαπώ....

      ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ...

      Αλλά γιά τα υπόλοιπα είμαι αμετακίνητη._

      Μέχρι τήν τελευταία μου πνοή θά είμαι υπέρ τής: ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ._

      Όσο γιά ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι μέχρι τά πέρατα της Δημιουργίας Του!!!

      Ευχαριστώ γιά τήν εκτίμηση!

      Ανταποδιδω!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


      Διαγραφή
    3. Όχι κεφαλαία.05 Μαρτίου, 2020 22:48

      Καί μέ φρίκη είδα τίς όποιες άλλες σκέψεις,

      ό Ύψιστος μαζί μας !

      Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες-μετανάστες στη Θεσσαλονίκη - Voria.gr

      5 Μαρ 2020

      https://www.youtube.com/watch?v=JPbQ5IvBG4Y

      Θεσσαλονίκη: Πορεία Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες - Voria.gr

      5 Μαρ 2020

      https://www.youtube.com/watch?v=TPcvnVXZy9w

      ΥΣ.
      Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ……..

      Για την απόλυτη ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!

      Διαγραφή
    4. Τα είδα αυτά με τις πορείες που κάνουν όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες.
      Σκέφτηκα να μην τούς διαφημίσω κι εγώ όπως κάνουν άλλα πατριωτικά μπλογκ, και να προτιμήσω σήμερα θετικές ειδήσεις, όπως θα διαπιστώσετε.
      Καλά κάνατε όμως και βάλατε τούς συνδέσμους. Ας ευχηθούμε να πάνε πατριωτικές ομάδες σε αυτές τις συγκεντρώσεις των προδοτών και να τους το κάνουν μπάχαλο.

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ!

      Διαγραφή
    5. αυτοι οι πουστροσυριζεοι και αντιφα και κωσταντινου θελουν εμφυλιο
      θα τον εχουν
      αλλα δεν θα ειναι εμφυλιος
      θα ειναι Ελληνες εναντιον προδοτων

      Διαγραφή
    6. Πολύ φοβάμαι αγαπητή φίλη, ότι έχετε πέσει στην παγίδα της καθεστικυίας τάξης. Η Αλήθεια, δεν έρχεται μέσα από την εντρύφιση αναγνωσμάτων εντός αυστηρών ορίων. Οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» των οποίων τα βίντεο προβάλλετε, είναι άτομα χωρίς ιδεολογία και δεν έχουν κανένα φιλοσοφικό έρεισμα. Και θα το θέσω διαφορετικά: θέτετε στον κάλαθο των αχρήστων τον ιερό Διογένη, εκείνον τον μεγάλο κυνικό φιλόσοφο μόνο και μόνο επειδή είχε επιλέξει να ζει σε πιθάρι; Σκεφτείτε τις υλικές ανέσεις που απολαμβάνετε εσείς. Θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα πιθάρι κατ' επιλογήν; Πολύ φοβούμαι πως όχι. Επικαλείστε τον Ιησού. Κι όμως! Η συμπεριφορά του ιερού προσώπου της πίστεώς μας έναντι των Εβραίων και της τότε Άρχουσας Τάξης, ομοιάζει με αυτήν των ΓΝΉΣΙΩΝ Αναρχικών.
      Αγαπητή μου, πολύ φοβούμαι ότι δεν έχετε μελετήσει φιλοσοφία. Εάν είχατε μελετήσει, η στάση σας δε θα ήταν απόλυτος. Θα γνωρίζατε ότι σε έναν ΔΊΚΑΙΟ και ΛΟΓΙΚΌ κόσμο, η Άρχουσα Τάξη, έχει ΑΝΆΓΚΗ την ΥΓΙΉ Αναρχία, προκειμένου να κυβερνά με δικαιοσύνη και σύνεση.
      Μη μένετε εντός των κλειστών αυστηρών ορίων των πατερικών κειμένων, διότι τότε αναιρείτε τον ίδιο τον Ιησού ο οποίος ετόνιζε: «μελετάτε τας γραφάς»! Μάθετε να μελετάτε. Να γνωρίζετε τι λένε και άλλοι. Να έχετε σημεία αναφοράς και σύγκρισης. Αυτή αποτελεί μία υγιή αντιμετώπιση των κοινωνικών δεδομένων.

      Διαγραφή
    7. Όχι κεφαλαία .07 Μαρτίου, 2020 13:00

      Γεώργιος Μεταξάς06 Μαρτίου, 2020 12:32

      Ότι γράψατε είναι για μένα ;;;

      ερωτώ ;

      Διαγραφή
    8. Δυστυχώς ναι! Πολύ θα ήθελα να μην ήταν. Και πριν μου απευθύνετε επίθεση, θα ρωτήσω το εξής:
      Μελετήσατε ποτέ κυνικούς; Πυθαγόρα ίσως; Λεύκιππο; Ηράκλειτο; Αριστοτέλη; Εμπεδοκλή; Ορφέα; Ερμή; Μήπως έχετε μελετήσει Μπακούνιν; Τρότσκι; Βίλχελμ Ράιχ; Μήπως Λιαντίνη ή Καστοριάδη;
      Πολύ φοβούμαι πως όχι...

      Διαγραφή
    9. Η ΕΠΑΡΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .......

      Στρατής Μ υ ρ ι β ή λ η ς :

      Αν σώζεται ακόμα δυνατό το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ , το χρωστάμε στον αγράμματο λαό !

      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_897.html

      Διαγραφή
    10. Από πότε η γνώση θεωρείται έπαρση;;;
      Οι δε συναγωνιστές που με γνωρίζουν, μπορούν να πιστοποιήσουν εάν και κατά πόσον έχω έπαρση ή έστω υπερηφάνεια.
      Επίσης, θα εκτιμούσα το να απαντάτε στις ερωτήσεις. Μη γράφετε ρητά άλλων. Μπορώ κι εγώ, ξέρετε, να γράψω καμιά δεκαριά χιλιάδες ρητά Ελλήνων συγγραφέων, φιλοσόφων, επιστημόνων, λογοτεχνών κλπ. Αν δεν έχετε ιδία σκέψη μην μπαίνετε στον κόπο. Δε θέλω να σας κουράζω να ψάχνετε για ρητά, αποφθέγματα και ρήσεις. Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείτε να τις στηρίξετε. Απλώς τις αντιγράφετε ως επίκληση στην αυθεντία. Μία αυθεντία που αμφιβάλλω πολύ εάν έχετε καταλάβει ή έστω αν έχετε απλώς διαβάσει το «Η ζωή εν τάφω»...

      Διαγραφή
  6. Το κομμουνιστικό ρεσάλτο!
    Ε ρε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...
    Ο μαρξισμός είναι η χολέρα της ανθρωπότητας. είναι αυτή η κομμουνιστική θεωρία
    που είναι υπεύθυνη για την δυστυχία της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας σήμερα και υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές της!
    Οτι και εάν γράψω θα παρεξαγηθώ απο τον κ. Κώστα για αυτό και σταματώ εδώ.


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παρεξηγούμαι, και έχετε δει ότι καθόμαστε και το συζητάμε οι δυο μας κάθε φορά.
      Παρεμπιπτόντως, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! Σας χάσαμε για αρκετά μεγάλο διάστημα και είχα ανησυχήσει μήπως σάς συνέβη κάτι. Χαίρομαι που είστε πάλι εδώ. Θα έχουμε μεγάλες περιπέτειες από εδώ και πέρα στη χώρα μας. Εδώ ενωμένοι και έτοιμοι.

      Διαγραφή
  7. Εχουμε οι περισσοτεροι ξεχασει τον περιφρονητικο και αρνητικο τροπο που ο Μπακουνιν αντιμετωπιζε τον Μαρξ.Ισως γιατι ο Μαρξισμος δια του κομματικου τυπου αλλα και δια μεσω του χειραγωγουμενου καθεστωτικου τυπου των μεγαλων συγκροτηματων αρεσκεται να εμφανιζεται ως αναρχοκομμουνισμος.Ταυτοχρονα υποβαλει στο κοινο την ψευδη εντυπωση οτι ο αναρχισμος ειναι τροπος ειπειν παραφυαδα του Μαρξισμου. ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ!!!! Για πολλους διανοητες οι αναρχικοι στην αυθεντικη τους πολιτικη εκφραση δεν ειναι παρα ακραια προωθημενοι φιλελευθεροι και εραστες της ελευθεριας!!Καποιοι λενε οτι ειναι οι ιδεολογικοι επιγονοι των αρχαιων κυνικων!!! ! Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε οτι οι ιδρυτες και οι διαμορφωτες του αναρχισμου ηταν διανοουμενοι της μεγαλοαστικης ταξης δυο δε και οι σημαντικοτεροι απο αυτους ηταν πριγκηπες και ευγενεις(Κροποτκιν,Μπακουνιν)..........Η αναζητηση της κοινωνικης φιλοσοφιας και ο ερωτας της ελευθεριας νομιζω ηταν οι αιτιες και οι απαρχες του αναρχισμου και οχι ο ψυχρος οφελιμιστικος ντετερμινισμος του Μαρξ και των συν αυτω τραπεζιτων-εξαδελφων!!!!Λεω τραπεζιτων-εξαδελφων γιατι τα πρωτοκολλα RAKOFSKI αποδεικνυουν περαν πασης αμφιβολιας την οφελιμιστικη και αιτιωδη σχεση του Διεθνικου ιδιως Μαρξισμου(Τροτσκισμου) με το διεθνες χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατη τοποθέτηση αγαπητέ Θαλή, σάς ευχαριστούμε θερμώς!

      Διαγραφή
  8. Όχι κεφαλαία.06 Μαρτίου, 2020 00:58

    Η Δικαίωση του Ελληνισμού!!!

    Είθε κάποια μέρα να σωθεί η αγνωμονούσα Ανθρωπότητα με τόν ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε;;;;εγώ στα 18 μου είχα γνωρίσει μια άναρχο πιτσιρίκα που κάτω από την πατζαβρακα της δεν φορούσε τίποτα.
    Ταιριάζει ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην γελάς ρε συ !
      Με χαρχαλευε.....
      Ξέρεις τι βλέπουν τα ματάκια μου κάθε μέρα ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Τώρα, δε φταίω εγώ... Με προκαλείς Αριστόμαχε. Πού ξέρεις μάνα μ' ότι δε φορούσε τίποτα από κάτω;;; 😂😂😂
      Πρόσεχε τι θ' απαντήσεις, γιατί scripta manent... 😂😂😂

      Διαγραφή
    3. Θα μου επιτρέψετε εδώ να προσθέσω ένα σημαντικό απόσπασμα:
      «Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το ιερό και αδιαφιλονίκητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, κάθε ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, κοινοτήτων, περιοχών, εθνών, να αισθάνονται, να σκέπτονται, να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους και ο τρόπος αυτός είναι πάντα το αναμφισβήτητο αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας ιστορικής εξέλιξης. Υποκλινόμαστε, λοιπόν, μπροστά στην παράδοση, μπροστά στην ιστορία. Ή, καλύτερα, τις αναγνωρίζουμε όχι γιατί μας παρουσιάζονται σαν αφηρημένα εμπόδια, που σχηματίστηκαν μεταφυσικά, νομικά και πολιτικά από τους σοφούς δάσκαλους και ερμηνευτές του παρελθόντος, αλλά μόνο γιατί έχουν περάσει πραγματικά μέσα στο αίμα και στη σάρκα, μέσα στις αληθινές σκέψεις και στη θέληση των σημερινών λαών».
      Τάδε έφη Μιχαήλ Μπακούνιν! Ο κορυφαίος Αναρχικός φιλόσοφος. Δε θα σχολιάσω. Δε βρίσκω το λόγο. Είναι λίαν σαφής.

      Διαγραφή
  10. Λοιπόν,το διάβασα και είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό ειλικρινές και συγκεκριμένο σε ότι λένε,είναι ρεαλιστικό.Είμαι βέβαιος ότι οι νεότερης γενιάς δήθεν "Αντιεξουσιαστές-Αντίφα" κτλ. μπορεί να τους χαραχτηρίζουν αναρχο-καθεστωτικούς/βολεμένους/καθεστωτικούς και ποιός ξέρει τι άλλο.Μπήκα και στον Ιστότοπό τους και παρατήρηση ότι χρησιμοποιούν σημεία στίξεως τύπου περισπωμένη/δασία κτλ.+διαβάζοντας και άλλο κείμενο είναι Τοπικιστές(με την καλή έννοια),χρησιμοποιούν απαγορευμένες λέξεις,όπως Πατρίδα και την ανάγκη να την υπερασπίζεσαι=οπότε είναι Παλαιολιθικοί Ρομαντικοί Αναρχικοί;;; ή μήπως και "Φασίστες"..;; για τους νεότερης κοπής..;;; πάντως Εθνομηδενιστές δεν είναι σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μάλιστα είναι κάπως φρόνιμοι απέναντι στην καθεστηκυία ορολογία. Αντίθετα από εμάς που χρησιμοποιούμε τους ευγενείς όρους "λαθρομετανάστες" και "λαθροσκατά" 🙂, αυτοί χρησιμοποιούν το "πρόσφυγες και μετανάστες". Ίσως σε άλλα άρθρα να λένε για επικαλυμμένους τζιχαντιστές", δεν τό 'ψαξα εξονυχιστικά.

      Διαγραφή
    2. χρησιμοποιούν και το τελικό Ν..που έχει καταργηθεί..όποτε είναι ένα ιδιαίτερο κράμα Ελλήνων Αναρχικών σίγουρα.! επικίνδυνων ίσως..να το ψάξετε όσο γίνεται,θα πάθεις πλάκα!!

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω ότι είναι επικίνδυνοι. Απλά δεν είναι Νεάντερταλ όπως εμείς εδώ μέσα 🙂

      Διαγραφή
  11. Αδελφε Κωστα, στο σχολιο μου πεταξα μια Ανδρεαδα (εκ του Αντυ Παπαντυ) δυο ασυνδετα ουσιαστικα. Παραδειγμα Ανδρεαδιου λογου ΑΛΛΑΓΗ κι' αστο να τρεχη. Ενα αλλο ειναι ΠΛΑΙΣΙΟ κι'αν τολμησης να του πης εισαι ψευτης θα σου πη το δικο σου πλαισιο ειναι 1μ.χ 1μ ενω το δικο μου ειναι 100 χ 100.

    Στηριχτηκαν σε ενα οντως αληθινο ιστορικο γεγονος για να ζωγραφισουν την σημερινη πραγματικοτητα. Ο πινακας απαιτει πολλες ακομη πινελιες για να δουμε αν οντως ειναι Γκογκεν η ο Αντυ Γουορχολ της Καμπελ Σουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιάς και η ανάρτηση αποδεικνύει την εθνοφελή στάση τόσο του κ. Μεταξά- για ακόμη μία φορά- όσο και του Κωνσταντίνου, να προσθέσω στο ορθότατο σχόλιο της κας Χατζηθεοδώρου ό,τι εξαιρετικές αναλύσεις για τα όσα ζούμε μπορούμε να διαβάσουμε και στο Μεκεα του Τάκη Φωτόπουλου, στο μπλογκ Σίβυλλα του Νίκου Κλειτσίκα και στο επίσης εξαιρετικό moulari.blogspot.com αγνώστου αλλά εξαιρετικού επίσης διαχειριστή. Ακόμα, πολύ ενδιαφέρον άρθρο, ειδικώς σε σχέση με τον θρίαμβο του Ελληνικού έθνους εναντίον του μισελληνικού κράτους, που έλαβε χώρα σε Χίο και Λέσβο, διάβασα στο anarchypress, όπου οι ηρωικοί κάτοικοι των νησιών αποθεώνονται αντί να υβρίζονται, όπως π.χ από την νεολέρα Σύριζα, την ΑνταρCia, τους παρακρατικούς του Indymedia, την κα Ακρίτα, το σύνολο των ΜΜΕ κ.λπ.
    Οι εκάστοτε επικυρίαρχοι της Ελλάδος θέλουν να αλληλομισούμαστε τυφλά, ώστε δια του divide et impera να μας ελέγχουν και να μας χειραγωγούν ευκολότερα. Τέλος, ο Μίκης Θεοδωράκης, που εσύ Κωνσταντίνε έχεις αποκαλέσει ατυχέστατα "Μίκυ Μάους", έχει πει, πως στόχος των ξένων είναι μία Ελλάς δίχως Έλληνες. Πόσο δίκιο έχει!
    Από την αρχή της πιθανότατα τεχνητής κρίσης, ο Θεοδωράκης φώναζε ό,τι τελικός στόχος των δανειστών ήταν ο εδαφικός ακρωτηριασμός της Ελλάδος και ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων από τον ιστορικό μας χώρο. Και άλλοι προφανώς το σκέφτονταν, αλλά ο Μίκης το έλεγε και το έγραφε επωνύμως, με το ειδικό βάρος που έχει ως προσωπικότητα. Τέλος, ακόμα ένας γνήσιος Έλληνας αριστερός που αξίζει να διαβάζουμε είναι ο Χριστόφορος Τριαντάφυλλος. Ίσως οι πιο διεισδιτικές αναλύσεις για το νατοικό παρακράτος με "αριστερό" φερετζέ μαζί με αυτές του Θύμιου. Θα τις βρείτε στο tillthehalt.blogspot.com. Μερικά άρθρα του Χριστόφορου π.χ για την Ανταρcia δημοσίευσε και ο Χίος προσφάτως. Δεν ξέρω αν ανέφερε πηγή, μιάς και δεν αγόρασα την εφημερίδα. Ήταν "χτυπημένο" στο εξώφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργη ,έχω διορατική χέρα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΘΑΓΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,

    ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ Σ΄ΕΚΑΨΑ ΝΑ Σ΄ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ.......

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΛΟ,

    ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝ 1000% ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ……

    ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΑΝΟΥΝ

    ΤΗΝ Κ@ΡΙ@ΛΙ@ ΤΟΥΣ …..

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !

    Ένας Έλλην Πατριώτης απολαύστε τον...

    Ο Καζάκης για το ποιους θεωρεί Έλληνες...

    Με ποιο δικαίωμα χαρίζει δεξιά και αριστερά την Πατρίδα μας

    ή αν προτιμάτε το Κράτος μας ???

    https://www.youtube.com/watch?v=Rb1Mx8hOc8E

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!!!!

    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ._



    ΑπάντησηΔιαγραφή