«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" - ΟΠΩΣ.. "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ..;

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟ-ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ FAKE ΚΑΜΠΑΝΙΑ (ΠΟΛΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 101 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΕΪΚ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ). ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΨΩΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, Η ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΚΗΡΎΞΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ. ΟΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ @ΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΙΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η @ΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΙΩΝ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΥΡΕΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΆΝΑΛΑ) ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 5-6 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΒΑΛΕ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ. ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΠΟΥΛΗ.. ΓΙΑΤΙ..;

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

31 σχόλια:

  1. Δηλαδή απο τα 4 - 5 εκατομμύρια Ελλήνων που δαιμένουν στην Αθήνα , να μην γλιτώσει κανείς;
    Να κάτσουν σαν τα ποντίκια στην φάκα;
    Στην κατοχή ποίοι πέθαιναν , ποίοι υπέφεραν απο λιμό και λοιμό;
    Η ΜΙΑ και μοναδική πρωτεύουσα μας η οι επαρχιακές πόλεις και τα χωριά;

    Ερώτημα είναι!

    Υ.Γ.
    Ο πουλάκης και τα αριστερά τρολλ οτι και να λένε για ξεκάρφωμα είναι.
    Εάν δεν πίστευαν οι κομμουνιστές στον κοροϊδό , η εάν ήταν προς όφελος των Ελλήνων οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης,
    θα είχαν ξεσηκώσει τους Ελληνες με τις απεργίες τους καταστρατηγώντας τα μέτρα ...για το καλό μας!
    Τώρα ο λαγός και πάλι επι το έργον.

    Η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος για τον κορονοϊό και τα μέτρα που προτείνει
    “...Η κυβέρνηση πρέπει χωρίς άλλη χρονοτριβή να υλοποιήσει αυτά τα μέτρα, καθώς και να προχωρήσει σήμερα κιόλας στην επίταξη των μονάδων του ιδιωτικού τομέα.

    Να επιταχτούν ξενοδοχεία, στα οποία θα μπορούν να διαμένουν οι υγειονομικοί των δημόσιων νοσοκομείων στη διάρκεια της επιδημίας...”

    https://www.pagenews.gr/2020/03/21/politiki/auti-einai-i-afisa-tou-kke-gia-ton-koronoio-pou-tha-syzitithei-ti-leei-gia-ta-kalymmena-stomata/


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοαναιρείσαι κε Δ.Ε.,

      αν κάποιοι από αυτούς που φεύγουν από την Αθήνα έχουν όντως τον θανατηφόρο (ας πούμε) κορωνοϊό, σε σχέση με την κατοχή δεν θα ξεκληριστεί μόνο η Αθήνα, αλλά όλη η Ελλάδα.
      Και τότε έπαιζε θέμα πείνας από κατοχή, απλώς. Τώρα ενδέχεται να είμαστε αντιμέτωποι με βιολογικό όπλο εξάπλωσης με απρόβλεπτη και μη ελέγξιμη συμπεριφορά. Μιλάμε για μαρούλια και εσείς λέτε για αμύγδαλα.

      Διαγραφή
    2. "Τί κάνεις Γιάννη μου, κουκιά σπέρνω" έπρεπε να πω καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. r. Shiva Ayyadurai, επιστήμονας του MIT με 4 PHD (διδακτορικά) και ερευνητής για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ένας από τους πιο σεβαστούς ειδικούς που πιστεύουν ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το "Deep State" κάνουν στον κόσμο ζημιά υπερβάλλοντας για την επίδραση του ιού. Είπε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να τρομάζουμε τους ανθρώπους και να αρχίσουμε να μιλάμε για την ανοσολογική υγεία.

    ο Dr. Shiva δήλωσε: «Ως έχων διδακτορικό δίπλωμα στο MIT στη Βιολογική Μηχανική που μελετάω και κάνω σχεδόν κάθε μέρα έρευνα στο ανοσοποιητικό σύστημα, ο φόβος του # coronavirus, που προκαλείται από το Βαθύ Κράτος θα πάει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες απάτες για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες, να καταστείλουν τη διαφωνία, και να προωθήσουν το επιτρεπόμενο φάρμακο!».

    > https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=lzC59WiW_Fs&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ (ΜΕ 4 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    > https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/03/4_21.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά το έχουν ανακατέψει οι χαζαρο κυβερνήσεις.
    "Αόρατος πόλεμος και υπέρογκα πρόστιμα ".
    ΤΙ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ;
    ΤΙ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ;
    ΩΡΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !
    ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ,ΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !.
    ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΕΝΑΛΛΑΞ.ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ -ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.
    ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΕΨΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Κώστα να σας το γράψω καλλίτερα.
    Τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα.

    Με βραχιολάκι θα παρακολουθούνται όσοι είναι μολυσμένοι…
    Γιατί οι πιθανότητες να έχουν οι Αθηναίοι τον κοροϊδό είναι περισσότερες από αυτές των Μυτιληνιών των Χιωτών των Μακεδόνων π.χ. που είναι μια χούφτα Ανθρωποι σε μια σταλιά τόπο και τους επισκέφτηκαν χιλιάδες λαθρομετανάστες από Τουρκία αλλά και ξένοι Γάλλοι Ιταλοί Εβραίοι Γερμανοί υπάλληλοι διαφόρων ΜΚΟ;
    Γιατί μια παρέα 10 ατόμων είναι ακίνδυνη ενώ “δεκαπέντε” αποτελούν εστία μετάδοσης;
    Όταν ένας από τους δέκα φύγει και πάει παρέα με άλλους εννέα τι γίνεται;
    Οσον αφορά την σύνδεση των αμυγδάλων με τα μαρούλια , όταν θα έχω χρόνο.
    Δεν είναι πάντως καθόλου ευκαταφρόνητη.
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα 🙂👍

      Γαμώτο μου στενοχωριέμαι που ενώ είμαστε από την ίδια πλευρά, δεν μπορούμε να συννενοηθούμε όλες τις φορές. Δεν πειράζει όμως.. μπορείτε να με δεχτείτε αν θέλετε με τα ελαττώματα μου 🙂

      Αφιερωμένο:

      https://www.youtube.com/watch?v=xPjunWJ7ojU

      Διαγραφή
    2. Καταπληκτικό βίντεο.
      Μια χαρά συνεννοούμεθα.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  6. Καλησπερα σας, οικοδεσποτα!

    Με τον καταραμενον αυτον ιο, ξεχασαμε σημαντικα πραγματα. Σημερα ηταν τα γενεθλια του Γκουσγκουνη, ο οποιος εγινε αισιως 89 ετων!
    Οντως το σεξ φερνει μακροζωια, οποτε γ@ματε γιατι χανομαστε, ω οικοδεσποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάσαμε τα γενέθλια του αρχηγού;;;
      ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ! 🤣

      Διαγραφή
  7. Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Ντέιβιντ ΜακΚόναχι είπε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να ενωθούμε. Εμείς και οι λαθραίοι .
    "Ο κορωνοϊός ας φέρει πιο κοντά την αταξική αφυλετική κοσμοπολίτικη «ανθρωπότητα» και να επενδύσουμε σε αξίες, όπως «ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία»".

    http://deltio11.blogspot.com/

    Τι έχεις Γιάννη ...
    Χαμογελάστε εκνευριστείτε αρκεί να μην μας πάρει απο κάτω

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΡΠΕΤΟΥ ΛΙΖΑΜΠΕΡΝΤ ,ΚΡΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΥΙΝΣΟΡ ....ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ .
    ΓΙΑΤΙ ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΙΟ ;
    ΤΕΛΙΚΑ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΙΠ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ ,ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ,Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ !
    ΟΙ ΔΕΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΕΚΑΣΤΟΣ .ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ! Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ .
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ .
    ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΔΕΚΑΔΑ .
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΟΛΥ .
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ .
    ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΩ ΠΗΣ .
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
    ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ .
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΩΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λουλη δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα
    αν μας πιασει ο φοβερος σεισμος που ειπαν οι γεροντες για τουρκια, δεν θα υπαρχει τοπος να κρυφτεις , ο υπουργος υγειας οταν δινει συνεντευξη ειδικα εξω απ τα νοσοκομεια να φοραει τη μασκα τα γαντια του και να κρατα αποστασεις ασφαλειας γιατι εκει μεσα υπαρχουν ανθρωποι με χημιοθεραπειες και ευαισθητοι καρκινοπαθεις, μασκα και γαντια ολοι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι, πρωτα αυτοι θα κανουν υπακοη στην τεραστιααα πανδημιαα και μετα ο ελληνικος λαος
    ευχαριστουμε πολυ γιατι ο ιος εριξε πολλες μασκες, οπως ειπε ο μητρ μορφου δεν τους χρειαζεται τετοιους ιερεις ο κυριος, οι κακοι ειχαν τα σχεδια τους αλλα μας ξετυφλωσαν απ τους φαρισαιεους της εκκλησιας, με λιγα λογια ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕ;;; ΟΤΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ;;; ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΕΒ ΑΛΕΣ ΛΟΥΚΕΤΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακούγεται ότι σε κάποιους ναούς κεκλεισμένων θυρών έγινε ακολουθία και τραβούσαν κάμερες μήπως για να μας πουν να δέστε δεν ήρθε κόσμος ας τους κλειδώσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι οι λαθρομεταναστες να κυκλοφορουν με μασκες και γαντια τηρωντας τις αποστασεις ασφαλειας ειδικα οσους αποβιβαζουν στα νησια και την ενδοχωρα, βηχουν επανω μας όταν περπατουν διπλα μας γιατι δεν πανε οι γιατροι με κεινα τα ωραια θερμομετρα που μετρησαν τους εκκλησιαστικους να τους ελεγξουν, δεν μενουμε σπιτι οσο δεν τους μαντρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν ο αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης μιλα υποτιμητικά για τους Ελληνες ορθοδοξους και την Κυριακη της Ορθοδοξιας, όταν η κυβερνηση η υπουργος και ο ιδιος με τους υπολοιπους ΔΕΝ εκλεισαν εγκαιρα τα σχολεια και τα φροντιστηρια, όταν δεν εκλεισαν το λιμανι του Πειραια που ξεπουλησε στους κινεζους , αυτό και μονο αποδεικνυει την ελλειψη ασεβειας στους Ελληνες και το μισος στην ορθοδοξια, εκτος αν βαρεθηκε την Ελλαδα και θελει να παει να ζησει στη Βενεζουελα και να γινει εκει αρχηγος αξιωματικης αντιπολιτευσης, να βγει να ζητησει δημοσια συγγνωμη για την προσβολη γιατι την ημερα της ορθοδοξιας εκατονταδες ρωσοι τιμησαν τους αγιους μες τους ναους, στην χωρα μας, η προσβολη απευθυνεται και σε εκεινους! Δεν μπορουν να κατανοησουν ποσο βοηθουν στο ξεκαθαρισμα που κανει αυτην την ωρα ο Τριαδικος Θεος αναμεσα στα παιδια Του και τους προβατοσχημους, μας ανοιξαν τα ματια ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, αν εχουν τα κοτσια ας μιλησουν τετ α τετ ξανά αλλα αυτή τη φορα χλευαζοντας τους ιεχωβαδες, ή τους ροδοσταυρους, για να σας δουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. που θα πατε να κρυφτειτε οταν ολοι θα ξεχασουν τον ιο λογω κραχ ή σεισμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα πληρωσουν ολοι την εκδουλευση τους στα αφεντικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στέλνουν λαθρό β ήπειρο αυτούς θα τους χώσουν σε μας όταν ανάψει η φωτιά στα βαλκάνια για να μας ξεκάνουν μέχρι Λαμία, το προέβλεψε ο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, έκλαιγε ώστε να μην συμβεί, ένας γέροντας πριν λίγο καιρό στον οιμο, και ο άγιος Παίσιος όταν έλεγε τους Αλβανούς να φοβόμαστε, κρατήστε το αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γράφουν διάφοροι ανισόρροποι με μίσος για την Θεία κοινωνία, όταν αγνοούμε τί μπουρέκια χώνουν στο στόμα τους κι έρχονται και βήχουν μες τα μούτρα μας περνώντας δίπλα μας, ή μας συναναστρέφονται καθημερινά, ρε δεν πάτε στον διάολο τον πατέρα σας δαιμονισμένοι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εμέις έχουμε το πρόβλημα μέσα αλλά θα σηκωθούμε πρώτοι και η φωτιά θα είναι γύρω μας
    να δείτε στις άλλες χώρες όταν ανάψει το κακό από μια μικρή αφορμή τί έχουν να πάθουν... τα είπαν όλα οι άγιοι, οι άγιοι, τις σωστές προφητείες, όχι τις ΄΄πειραγμένες΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γι αυτον δεν θα κανετε κανεναν αγωνα ελληναράδες του ιντερνετ;;
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/03/blog-post_404.html#more

    καθηγητης του απθ στα κατοχικα αποδεικνυει οτι ειναι παρανομο να κλεινεις χωρους λατρειας αντε να σας δω και σας ποσο πατριωτες ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μένει κανείς σπίτι όσο μοιράζουν πανελλαδικά τους λαθρομετανάστες χωρίς να τους γίνει έλεγχος υγείας, θα δείτε τα εξοχικά και τα πατρικά σας γεμάτα Σομαλούς, ξυπνάτε, ούτε να διανοηθούν να επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας όσο γίνονται οι μοιρασιές εντός Ελλάδας, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΚΟΥΣ; ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;; ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣΜΑΝΣΗ.
      ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ;

      Διαγραφή
    2. Κάνετε λίγη υπομονή ανώνυμε 22 Μαρτίου, 2020 17:44,

      δεν θα είστε μόνος σας, Απλά δεν το έχουν δει ακόμα όλοι το παραπάνω σχόλιο. ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. file ego sto ellada eimai pakistano kai douleyo kai eimai kala ki aytoi den me dinoyn maska giati den exo lefta ki oi somaloi proxtes stin viktoria me eftisan kai me eipan na pao sto diaolo thelo maska lefta kai ta spa poy me yposxethikan o mitsotakis na me ta dosei

      Διαγραφή
  22. αφήστε ήσυχο τον γέροντα των Κυθήρων και ούτε να το σκεφτείτε να πειράξετε κι αυτόν και τον Μόρφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ;
    Ο ΑΝΗΣΥΧΩΝ ,ΝΑ ΞΕΡΗ ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ .
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΑ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ .
    ΜΕΤΑ .....ΘΑ ΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή