«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι σατανιστές του Βαθέως Κράτους συλλαμβάνονται με το προκάλυμμα της άσκησης Defender Europe 20...;

O David Wilcock,   δημοφιλής συγγραφέας των New York Times, διατύπωσε τους εντυπωσιακούς αυτούς ισχυρισμούς του σε ζωντανή μετάδοση... (σχετικές αναρτήσεις μας εδώ)

  Σχόλιο Διόδοτου: Εγώ θα ρωτήσω: Άκουσε κανείς κάτι υπόκωφους μπάσσους ήχους/χτύπους (σαν εκρήξεις από πολύ μακρυά) εχθές και προχθές την νύχτα, μετά τις 3, στην Αθήνα; Μήπως κάποιοι ξετρυπώνουν από τα λαγούμια τους τα ντόπια ερπετά..;;

 


 

O David Wilcock,  δημοφιλής συγγραφέας των New York Times, διατύπωσε τους εντυπωσιακούς αυτούς ισχυρισμούς του σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του στο You Tube ενώπιον των 288.000 ακολούθων του, στις 19 Μαρτίου

BY DR MICHAEL SALLA
Πηγή: exopolitics.org

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Ενώ μεγάλο μέρος της Ευρώπης έχει «σφραγιστεί» εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, οι επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις από τις χώρες του ΝΑΤΟ και τις χώρες-εταίρους χρησιμοποιούν την στρατιωτική άσκηση Defender Europe 20 ως προκάλυμμα για να συλλάβουν κορυφαίους σατανιστές του Βαθέως Κράτους που βρίσκονται οχυρωμένοι σε προστατευμένα κτιριακά συγκροτήματα σύμφωνα με τα λεγόμενα πολύ δημοφιλούς συγγραφέα των New York Times . O David Wilcock λοιπόν διατύπωσε τους εντυπωσιακούς ισχυρισμούς του σε λάιβ μετάδοση στο κανάλι του στο You Tube ενώπιον των 288.000 ακολούθων του, στις 19 Μαρτίου.

Στην παρουσίαση του βίντεο, ο Wilcock παραθέτει συνοπτικά μια σύνοψη στα αγγλικά του από τις 15 Μαρτίου άρθρου του Manlio Dinucci, ο οποίος έγραψε για την άσκηση Defender Europe 20 στις 3 Μαρτίου για την ιταλική διαδικτυακή εφημερίδα «il Manifesto». Το άρθρο της 15ης Μαρτίου που συνοψίζει το προηγούμενο ιταλικό άρθρο του Dinucci, έχει τίτλο "30.000 αμερικανικά στρατεύματα έρχονται στην Ευρώπη εν μέσω της κρίσης COVID-19" και αρχίζει ως εξής:

Ο Manlio Dinucci γράφοντας στη διαδικτυακή ιταλική εφημερίδα , «το Μανιφέστο» στις 3 Μαρτίου 2020, αναφέρει ότι παρά την ταξιδιωτική απαγόρευση του Trump, 20.000 αμερικανικά στρατεύματα θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες - ενώ θα προστεθούν στα 10.000 που ήδη βρίσκονται εκεί.

Παρά τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εξέδωσε το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για ταξίδια στη βόρεια Ιταλία και αλλού στην Ευρώπη, ο Dinucci αναφέρει και πάλι στο αρχικό του άρθρο της 3ης Μαρτίου:

«Ωστόσο, μια κατηγορία πολιτών των ΗΠΑ απαλλάσσεται από αυτούς τους κανόνες: οι 20.000 στρατιώτες που αρχίζουν να φθάνουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ευρωπαϊκούς λιμένες και αεροδρόμια για την άσκηση Defender Europe 20, τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι ήδη παρόντες, περίπου 30.000 στρατιώτες των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν σε αυτήν τον Απρίλιο και τον Μάιο, πλαισιωμένοι από 7.000 στρατεύματα από 17 χώρες-μέλη και χώρες-εταίρους του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας.»

Ο συγγραφέας του άρθρου στην αγγλική γλώσσα (Wilcock) επικαλούμενος τον Dinucci, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Poppalloff, στη συνέχεια επισημαίνει:

Κανένα από αυτά τα στρατεύματα δε φορούν κοστούμια ή μάσκες Bio / Hazchem, κάτι που φαίνεται λίγο απερίσκεπτο για την αμερικανική κυβέρνηση αν το COVID-19 είναι πραγματικά η απειλή που μας λένε ότι είναι ...

Ο Dinucci αναφέρει στη συνέχεια και πάλι:

"Οι 30.000 στρατιώτες των ΗΠΑ, οι οποίοι" θα εξαπλωθούν μέσω της ευρωπαϊκής περιφέρειας", εξαιρούνται στην πραγματικότητα από τους προληπτικούς κανονισμούς COVID-19 που ισχύουν για τους πολίτες. Η διαβεβαίωση που δόθηκε από τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη ότι «παρακολουθούμε τον Κορωνοϊό [COVID-19]» και ότι «οι δυνάμεις μας είναι σε καλή κατάσταση» αρκεί.

Ταυτόχρονα, αγνοείται ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος μιας στρατιωτικής άσκησης αυτού του μεγέθους. Τα αμερικανικά τανκς Abrams βάρους 70 τόνων, θα συμμετάσχουν, με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Κάθε τανκ καταναλώνει 400 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, ώστε να παρέχει μέγιστη ισχύ προκαλώντας μεγάλη ρύπανση. ”



Ο Popalloff ( Dinucci), επισημαίνει την καχυποψία πολλών ευρωπαίων πολιτών που είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ενώ οι επίλεκτες δυνάμεις του στρατού του ΝΑΤΟ είναι σε θέση να ταξιδεύουν χωρίς κανένα περιορισμό. Ο Popalloff ολοκληρώνει το άρθρο του λέγοντας ότι η «πανδημία είναι προφανώς μια ιστορία συγκάλυψης για κάποιο είδος άσκησης δύναμης και κυριαρχίας από το 1% (Βαθύ Κράτος)».


Ο υπαινιγμός εδώ είναι, ότι η πανδημία του Κορωνοϊού, οι ευρωπαϊκές απαγορεύσεις κυκλοφορίας και η άσκηση του ΝΑΤΟ συνδυάζονται σε ένα δόλιο πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε κρυφά από το 1% (το Deep State) και οι άνθρωποι πρέπει να ανησυχούν για το τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο.

Αντίθετα, ο Wilcock παραθέτει εκτενώς στη σύνοψη στα αγγλικά της 15ης Μαρτίου του άρθρου του Dinucci της 3ης Μαρτίου και αποκαλύπτει τι έχει πει από τις δικές του εσωτερικές πηγές, οι οποίες λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία για το τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια:

Η πληροφόρηση που έχουμε από τις πηγές ενημέρωσής μας είναι, ότι πρόκειται για μια στοχευμένη προσπάθεια μαζικών συλλήψεων κάτι που σας έλεγα όλο αυτό το διάστημα.
Γι 'αυτό βρίσκονται εκεί. Υπάρχουν 37.000 στρατιώτες από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Καλό είναι να πιστέψετε πως πρόκειται για πολύ καλά εκπαιδευμένους επίλεκτους στρατιώτες. Τι ακριβώς κάνουν; Πηγαίνουν στα μέρη όπου βρίσκονται άνθρωποι του Βαθέως Κράτους. Διεισδύουν στα οχυρά τους και συλλαμβάνουν κόσμο.

Ο Wilcock συνεχίζει να συζητά για τη χρήση των τανκς Abrams στην άσκηση Defender Europe 20 για έναν σκοπό εντελώς διαφορετικό από το πραξικόπημα που ισχυρίζεται ο Dinucci:


«Τα τανκς Abrams των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν, ζυγίζοντας 70 τόνους, με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου». Εντάξει, αυτό είναι περίεργο, το γιατί χρειάζονται τανκς. Είναι μια στρατιωτική άσκηση, η μεγαλύτερη σε 25 χρόνια. Ίσως να εισβάλλουν σε κάποια οχυρά – καταφύγια κάποιων. Μερικοί από αυτούς που είναι δισεκατομμυριούχοι, είναι σατανικοί. Αν αρχίσετε να το πληροφορείστε, τότε, αυτό είναι που συμβαίνει πραγματικά. Πρέπει να εισβάλετε σε αυτά τα καταφύγια και να συλλάβετε αυτούς τους τύπους. Ας ελπίσουμε να μην προβάλουν ένοπλη αντίσταση. Δεν θα το πράξουν, εντάξει.

Αυτό δεν είναι πραξικόπημα, αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σώζει τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν ήδη να σκοτώσουν τον πλανήτη. Επομένως, αν νομίζετε ότι πρόκειται για πραξικόπημα, καμία αντίρρηση , αλλά ήδη έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δεν πιστεύω καθόλου ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου .


Αυτή είναι η ουσία της ανάλυσης του Wilcock για τα τρέχοντα γεγονότα στην Ευρώπη που συνεπάγονται μια άνευ προηγουμένου διακοπή των κινήσεων και των επιχειρήσεων των ανθρώπων, ενώ το ΝΑΤΟ πραγματοποιεί ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις τα τελευταία 25 χρόνια. Τα καλά προστατευμένα καταφύγια αξιωματούχων του Βαθέως Κράτους (Deep State), πολλοί από τους οποίους είναι σατανιστές και οι οποίοι συχνά πραγματοποιούν θυσίες μικρών παιδιών, δέχονται εισβολή από επίλεκτες στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις υπό την κάλυψη των ασκήσεων του ΝΑΤΟ.



Από τις δύο εξηγήσεις που δόθηκαν μέχρι στιγμής για τις τεράστιες ασκήσεις του ΝΑΤΟ που συμβαίνουν στη μέση της πανδημίας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας , αφ ενός μεν του Poppalloff ότι πρόκειται για κάλυψη για πραξικόπημα από το 1% (Deep State) και αφ ετέρου την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη του Wilcock ότι οι αξιωματούχοι του Deep State συλλαμβάνονται υπό την κάλυψη των στρατιωτικών ασκήσεων, θεωρώ ότι η εκτίμηση του Wilcock είναι πολύ πιο πιστευτή. Αυτό λαμβάνει χώρα, παρά τις αναφορές ότι οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έχουν ακυρώσει έναν αριθμό ασκήσεων της Europe Defender λόγω ανησυχιών για τον Κορωνοϊό.



Είναι σημαντικό ότι η εκτίμηση του Wilcock είναι συνεπής με τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις από την ομάδα στρατιωτικών πληροφοριών QAnon, η οποία συνεργάζεται στενά με τον Λευκό Οίκο του Trump από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017. Σε αρκετά άρθρα, έχω επισημάνει τους λόγους για τους οποίους έχω καταλήξει στο ότι η ομάδα QAnon αποτελείται από τα Λευκά Καπέλα μέσα στο αμερικανικό στράτευμα, που βρίσκονται σε έναν παρασκηνιακό εμφύλιο πόλεμο ενάντια στο Βαθύ Κράτος του οποίου η ανώτερη ηγεσία απαρτίζεται από σατανιστές.



Αν κάποιος δεχτεί τι έχει αποκαλύψει η ομάδα QAnon σε πολλές αναρτήσεις της όπου συμβουλεύει τους αναγνώστες να «προετοιμαστούν για την καταιγίδα» και την κατακρήμνιση των ηγετών του Deep State, τότε η εκτίμηση του Wilcock είναι πιο πιθανή από την εναλλακτική λύση που προσφέρει ο Dinucci -Poppalloff.



Ευτυχώς, πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη με τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ, την πρωτοφανή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του Κορωνοϊού και τις υποτιθέμενες μαζικές συλλήψεις των ηγετών του Deep State που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.



Ο κόσμος θέλει να μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά πίσω από την πανδημία του Κορωνοϊού και ο αμερικανικός στρατός έχει επίσης ισχυρούς λόγους να αποκαλύψει την αλήθεια δεδομένου ότι ένας αυξανόμενος αριθμός κινέζων αξιωματούχων κατηγορεί τον αμερικανικό στρατό για την αρχική εξάπλωση του Coronavirus στο Wuhan κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων τον Οκτώβριο του 2019.


Michael E. Salla, Ph.D.

14 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ...

    Αφήστε τα μαλακισμένα σενάρια και πιάστε την ουσία: Έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ και οι σκατόμπατσοι ξεθάρρεψαν και βαράνε...

    https://www.pronews.gr/kosmos/863307_ispania-astynomikoi-xylokopoyn-politi-poy-espase-tin-apagoreysi-kykloforias-vinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6932253_stin-entatiki-me-koronoio-o-giannis-bardinogiannis-tis-anek-lines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ,ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΣΤΑΙΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο θεωρητικος βραχιων της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ειναι οι Ραβινοι.

    http://uploadhttpss.disquscdn.com/images/fed6a118d375e0d4f6cb71f2d7f17f1ad297d2e6742cd8f2d7b74b0c161e9378.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=ksB99EzEKVo&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://uploads.disquscdn.com/images/fed6a118d375e0d4f6cb71f2d7f17f1ad297d2e6742cd8f2d7b74b0c161e9378.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαρτίου, 2020 01:10

    Κώστα , χθες προχθές σου έγραψα ένα μεγάλο μπράβο και ότι μας οδηγείς από έκπληξη σε έκπληξη με τις αναρτήσεις και τα σχόλια σου. Κυρίως εννοούσα τις αναρτήσεις σου πάνω στο θέμα του παρόντος άρθρου, που κανένας άλλος στην Ελλάδα δεν έχει αποτολμήσει, γιατί το “σενάριο” είναι τόσο απίστευτο που προκαλεί τους δύσπιστους να γελάσουν, ίσως και ειρωνικά.
    Λοιπόν το θέμα το γνωρίζω εδώ και περίπου 1, 5 χρόνο. Όχι γιατί το έψαξα προσωπικά, αλλά γιατί τυχαίνει να γνωρίζω έναν καθηγητή πανεπιστημίου, από τους καλύτερους που έχουμε στην Ελλάδα, εξαιρετικής ευφυίας, τετράγωνης λογικής και πολύ ενημερωμένος στα εσωτερικά και διεθνή πολιτικά θέματα. Για τις ΗΠΑ από εκεί αρκετά εναλλακτικά site. Έτσι, τύχαινε πότε-πότε να πληροφορεί κι εμένα και άλλους φίλους του.
    Μου έλεγε πριν από 1,5 χρόνο ίσως και πάρα πάνω ότι ο Τραμπ ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο. Σχηματίζεται κατηγορητήριο με αδιάψευστα στοιχεία για εκατοντάδες μέλη του βαθέος κράτους, της cabal επί το κυριολεκτικότερο, μερικοί εξ αυτών σε σε πολύ υψηλά αξιώματα, τέως ή ενεργοί. Αυτοί κάποια στιγμή, μου έλεγε, θα συλληφθούν όλοι μαζί.
    Επίσης, ότι ο Τραμπ ετοιμάζει, σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο Πούτιν, ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο κραχ, ώστε να αποσπάσει τη FED από αυτούς που την κατέχουν (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) και ταυτόχρονα να αλλάξει το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα από εκτυπωτή “χρωματιστών χαρτιών” σε σύστημα με βάση και πάλι το χρυσό.
    Γνωρίζουμε ήδη, πόσο χρυσό συγκέντρωναν μετά μανίας Ρωσία, Κίνα, Γερμανία και κάποιες άλλες χώρες , προφανώς γνωρίζοντας τα σχέδια, εφ 'οσον αυτά υπήρχαν ακόμα και στο διαδίκτυο. Το μεγάλο μου ερώτημα “γιατί τόση δημοσιότητα;” το απάντησα μόνη μου. Διότι, το βαθύ κράτος, όντας παντού, γνώριζε πού το πάει ο Τραμπ, ούτως ή άλλως. Ίσα-ίσα, μέσω των εναλλακτικών, θα μπορούσε, έστω και λίγο, να τους παραπλανά. Μου είχε πει ακόμη ο επιστήμων αυτός ότι ο μεγάλος κίνδυνος είναι να του δημιουργήσουν οι καμπαλιστές ένα μη ελεγχόμενο κραχ, πριν από αυτό που προγραμμάτιζε ο ίδιος.
    Ε, λοιπόν έχω την εντύπωση, τη σχεδόν βεβαιότητα, (όμως, στους ρευστούς καιρούς που ζούμε το 100% βέβαιο δεν υπάρχει) ότι αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό ή τον δήθεν κορωνοϊό (πάντως είναι κάτι δυνητικά θανατηφόρο και εύκολα μεταδιδόμενο) είναι η προσπάθεια των “νεοταξιτών” να δημιουργήσουν αυτό το ανεξέλεγκτο κραχ .
    Η Ιταλία δεν χτυπήθηκε για ορισμένες επιλογές της, (Σαλβίνι, Κίνα κτλ), το παιχνίδι είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτές τις επιλογές μιας “μικρομεσαίας” χώρας. Χτυπήθηκε ώστε αμέσως να υπάρξει ένα τεράστιο μπουμ της αρρώστιας και να τρομοκρατηθεί όλη η υφήλιος. Το ρόλο του “ιομπαμπούλα” έδωσαν στην Ιταλία, αφού απέτυχαν στην Κίνα. Γνώριζαν ότι οι Ιταλοί είναι λίγο ένας “τρια-λα-λα” λαός, διαχυτικοί και με πολλές κοινωνικές επαφές.
    Ίσως αυτό το γεγονός του “ιού” ώθησε τον Τραμπ να συντομεύσει τις συλλήψεις (αν είναι αληθές ότι επίκεινται, κάτι που δε γνωρίζω -βλέπετε λόγω ιού, σταμάτησαν και οι “συζητήσεις”. Ίσως όμως αυτός να ήταν και ο χρόνος που προέβλεπε το πολύ καλά μελετημένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για την όλη επιχείρηση και δεν μπορούσε να αναβληθεί λόγω του “ιού”, εξ ου και τα στρατεύματα στην Ευρώπη, εν μέσω “κινδύνου”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαρτίου, 2020 01:19

    (συνέχεια) Ασφαλώς ο Τραμπ είναι “αθώος του αίματος” του κορωνοϊού. Οι “άλλοι” τον κατασκεύασαν και τον διέδωσαν. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι τελειοποιήθηκε στον Καναδά, έχοντας αρχίσει από τρεις άλλες χώρες που καθεμία βελτίωνε αυτό που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη. Και προφανώς, όταν τελειοποιήθηκε, δόθηκε σε άτομα της cabal στις ΗΠΑ. Αυτός ο ιός είναι κάτι σαν μία “ιδιωτική επιχείρηση”, που ξέφυγε ακόμα και από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που ελέγχει ο Τραμπ. Έχει τους τρόπους του το βαθύ κράτος για απόλυτη μυστικότητα κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ιός, όπως είπαμε, δεν δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ. Γι αυτό και ο Τραμπ, δεν κατάλαβε στην αρχή πόσο σοβαρός ήταν. Νόμιζε ότι είναι όλα “under his control”.
    Με αυτό το σενάριο δένουν όλα τα κομμάτια του πάζλ, που πρώτα δεν “έμπαιναν” πουθενά. Γιατί, π.χ. οι παγκοσμιοποιητές έκαναν μια ενέργεια που χτυπάει την παγκοσμιοίηση και τις δυνατότερες πολυεθνικές που έχουν, πετρελαϊκές (νομίζω το σωστό είναι πετρελαιικές) και άλλες;
    Για να μη μακρυγορήσω κι άλλο, διαβάστε στο άρθρο (http://resaltomag.blogspot.com/2020/03/zugzwang.html#more) όλα τα ερωτήματα, τα “ουδέποτε” του άρθρου, που ούτε η κοινή λογική ούτε η τετράγωνη μπορεί να τα βάλει στη σωστή θέση μέσα στο πάζλ. Η απάντηση είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ μεγάλο και όλα τα παραπάνω (παγκοσμιοποίηση κτλ) έγιναν θυσία, με την ελπίδα της διάσωσης των κεφαλών της cabal. Και μετά, ξέρουν αυτοί να τα επαναφέρουν!
    Αλλά διαβάζοντας κάτι χθες το πρωί, κατάλαβα πώς “τους την έφερε” και πάλι ο Τραμπ. Αναγκάστηκαν και οι δημοκρατικοί(!), δηλαδή το Κογκρέσο, να εγκρίνουν τύπωμα 1 τρισ. δολαρίων για τον ιό και αύριο, που η παγκόσμια οικονομία θα έχει καταρρεύσει και τα πετροδολάρια δε θα μπορούν να σώσουν το δολάριο, ο Τραμπ θα τους πει: ή πτώχευση ή κανόνας χρυσού. Και αν τον επαναφέρουν οι ΗΠΑ, όλες οι χώρες θα είναι υποχρεωμένες να τον ακολουθήσουν. Δεν ξέρω και πολλά οικονομικά, αλλά μερικά πράγματα είναι μάλλον προφανή και στον “κοινό νου”.
    Και για να τελειώσουμε λίγο πνευματικότερα, έγραψα κοινός νους και θυμήθηκα τον Ηράκλειτο: “τοῦ λόγου δ᾽ ἐόντος ξυνοῦ ζώουσιν οἱ πολλοὶ ὡς ἰδίαν ἔχοντες φρόνησιν”. Μεταφράζω, αν και δεν χρειάζεται: ενώ ο λόγος (η λογική) είναι κοινός για όλους, ζουν οι πολλοί σαν να έχουν δική/ό τους φρόνηση/ σκέπτεσθαι -ταιριάζει καλύτερα στα νεοελληνικά αντί φρόνησης το “σκέπτεσθαι”. Ο Ηράκλειτος με αυτήν την εκπληκτική ρήση, περιγράφει με θαυμαστό τρόπο τη μεγαλύτερη νοητική αρρώστια της εποχής μας. Καθ' ένας και η προσωπική του ιδεοληψία, που εμποδίζει τον καθαρό λόγο να είναι κοινός για όλους, αφού ο λόγος αυτός δεν μπορεί παρά να είναι μόνον Ένας. Και ως τέτοιος, κοινός για όλους!

    Υ.Γ.-1 Ας όψεται το σύστημα που διοχετεύει τις ιδεοληψίες (εν. “ιδεολογίες”) στο νου των ανθρώπων.

    Υ.Γ.-2 Έγραφα αυτό το σχόλιο, κατ'ουσίαν άρθρο, με διακοπές από τις 6:00 το απόγευμα (τώρα είναι 1:15 π.μ.) και δεν χα δει την είδηση για τον "Τόμμυ".
    Το "σενάριο" μάλλον επιβεβαιώνεται. Ας κρατάμε την αναπνοή μας και ας προσευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου τα είπες πολύ ωραία. Μάλιστα πολύ ουσιωδέστερα από το άρθρο της αναρτήσεως το οποίο είναι του $ώλου συγνώμη και για την έκφραση. Διότι είναι τελείως στον αέρα αυτά που λέει χωρίς αποδείξεις και σε επίπεδο θεωρίας και κάπως φτηνής συνωμοσιολογίας. Απλά μού τράβηξε το ενδιαφέρον για το επίμαχον που μάς απασχολεί, και για να δώσει αφορμή για σχόλια και τοποθετήσεις.

      Σήμερα έγινε κάτι που μάλλον μάς αποδεικνύει ότι ο κόβιντ-19 (βιολογικό όπλο τελικά με 7% κίνδυνο θνησιμότητας, κι όχι απλός κορωνοϊός) έχει εξαπολυθεί από το ντιπ στέιτ κι όχι.. δεν το εξαπέλυσε η "καλή" πλευρά (επίτρεψέ μου την έκφραση) ώστε να αποσοβηστεί εντελώς το ενδεχόμενο παγκόσμιου πολεμικού αρμαγεδώνα που θα σκότωνε μέχρι και δισεκατομμύρια κόσμο.
      Αυτό που φωτογραφίζει λοιπόν τους σιωνιστές νεοταξίτες, είναι τα δημοσιεύματα περί κρατικοποίησης της FED από τον Τραμπ σε λίγο καιρό (ημέρες ή λίγους μήνες). Ενώ μάς ήταν μέχρι τώρα τελείως ξεκάθαρο ότι αυτό το είχε δρομολογήσει για μετά την εκλογή του και όχι αμέσως αμέσως, πάντως μέσα στο 2021. Φαίνεται λοιπόν ότι πάει να τους προλάβει ο Τραμπ, γιατί ήδη αυτοί έχουν ενεργοποιήσει μηχανισμούς ώστε να μην βγούν χαμένοι ούτε από παγκόσμιο κραχ. Μην ξεχνάς και πόσα από αυτά τα καθάρματα είχαν φροντίσει, από τον Οκτώβριο, να κερδίσουν σε περίπτωση πτώσης των χρηματιστηρίων εντός κοβιντ-οειδούς Φεβρουαρίου 2020...
      Ας ελπίσουμε λοιπόν, για να τρέξουν τα γεγονότα ακόμα πιο γρήγορα παγκοσμίως -και μάς συμφέρει όλους- ότι θα δράσει τώρα ο Τραμπ, γιατί κρατικοποίηση της FED σημαίνει και κατάρρευση του παραμάγαζού της ΕΚΤ, και νααα κλάμα και στην φυλάκα μετά τα ευρω-χαζάρια! 🙂

      Όσο για την Ελλάδα.. προβλέπεται ούτως ή άλλως σε 3 μήνες από τώρα ότι θα μπει σε κατάσταση πείνας τύπου "κατοχής" για τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Δεν την γλυτώνουμε την πείνα και ειδικά αν η παράλυση που δημιούργησε η κυβέρνηση παραταθεί ως τον Μάιο. Σ@ατά να φάω βέβαια με αυτή την εικόνα που περιέγραψα. Ξου ξου μακρυά!


      Μια φωνούλα μέσα μου μού λέει πάντως πως μια θεία προστασία θα φροντίσει να τα περάσουμε κάπως μαλακά, και μόνο οι πονηροί και τα λαμόγια θα στραπατσαριστούν ή θα δουν τα μαρούλια ανάποδα από πολλές απόψεις.

      Οψόμεθα!
      Καλό ξημέρωμα Κατερινάκι μας!

      Διαγραφή
  8. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαρτίου, 2020 04:38

    (συμπλήρωμα 3ο και.. διαβάζοντας μόλις την απάντηση σου, νομίζω πως ταυτίζονται οι απόψεις μας) Μιας και έμεινα ως αργά, διαβάζοντας και γράφοντας, σας μεταδίδω μια “επί του πιεστηρίου” πολύ σημαντική είδηση, που δένει με το “σενάριο” των συλλήψεων. Η Μέρκελ κατέβασε 11.500 στρατιώτες, , όχι στην άσκηση του ΝΑΤΟ, αλλά εντός Γερμανίας. Και αναρωτήθηκε ο αρθρογράφος “τι φοβάται η Μέρκελ; μήπως εξέγερση των Γερμανών;” Αμ' δε! Κάτι άλλο μάλλον φοβάται και προστατεύει τα αφεντικά της. Λέτε να δούμε εμπλοκές ΝΑΤΟικών με Γερμανούς;!
    Επί τη ευκαιρία του τρίτου (και ελπίζω τελικού) συμπληρώματος γράφω κάτι που παρέλειψα στο αρχικό σχόλιο. Χθες το πρωί, όπως ανέφερα, διάβασα ότι το Κογκρέσο (και η Γερουσία) ενέκριναν να τυπωθούν 1 τρισ. δολάρια για την αντιμετώπιση της οικονομικής δίνης του προκαλεί ο κορωνοϊός και στις ΗΠΑ. Το άρθρο επεσήμαινε επίσης ότι αφ' ότου η FED πήρε το δικαίωμα κοπής/τυπώσεως νομίσματος η δικαιοδοσία έγκρισης της κάθε κοπής είχε φύγει εντελώς από το Κογκρέσο.
    Τώρα, για πρώτη φορά από τις 23.12. 1913 που, επί προεδρίας Γούντροου Ουίλσον, δόθηκε στη FED η τεράστια δύναμη του ελέγχου του αμερικάνικου νομίσματος, η έγκριση κοπής νομίσματος πέρασε και πάλι από το Κογκρέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ βρίσκεται στα μισά του δρόμου ή ίσως και κοντά στο τέρμα στο να κρατικοποιήσει τη FED!
    Βέβαια ο πόλεμος που αντιμετωπίζει είναι τεράστιος, πέρα από το ανθρώπινα κοινά μέτρα, πρόκειται για πλανητικό πόλεμο, κυριολεκτικά. Ήδη εξακτινίζονται κατηγορίες από τα κέντρα των καμπαλιστών, και μεταδίδονται στα απανταχού φερέφωνα προς περαιτέρω προώθηση στην αμερικάνικη και παγκόσμια κοινή γνώμη, ότι φέρεται αλλοπρόσαλλα στο θέμα του ιού και ότι μπορεί να χάσει την προεδρία για το λόγο αυτό. Νομίζω ότι πλέον είναι γι' αυτόν μονόδρομος να “τρέξει τα γεγονότα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.
    ΤΡΑΜΠ ,ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΧΙ ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ.
    Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ.
    ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ,ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.
    ΤΩΡΑ ,ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
    ΜΕΤΗΛΘΑΝ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ .ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΤΟ 2021.
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗ.
    ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ,ΜΕ ΕΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ.
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ.
    ΓΕΛΆΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΞΑΝΑΜΠΑΊΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΆ ΦΩΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΠΛΕΟΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΘΕΝ=ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Το δεύτερο ΑΠΟ είναι περιττό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακουσα ηχους οπως αυτους που αναφερεις κοντα στις 10.30 με 11 το βραδυ τις τριτης κοντα στο ΚΙΛΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή