«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

H ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Σήμερα ο αγροτικός συνεταιρισμός Ανατολή στην Ιεράπετρα, αναγκάστηκε να πετάξει προϊόντα α κατηγορίας λόγω μη διαθεσιμότητας, αφού έχουν περικοπεί στο μισό οι θέσεις στις λαϊκές αγορές και έχει απαγορευθεί και η μετακίνηση των παραγωγών εκτός των ορίων των νομών τους.

Για να μην πεταχτούν τα πάντα, φώναξαν όσους από το χωριό ήθελαν προϊόντα, και πήραν όσα μπορούσαν. Αλλά να στείλουν με κούριερ οπουδήποτε.. δεν επιτρέπεται επίσης. Κανένα νωπό τρόφιμο δεν πάει με κουριερ.





Θα πει κάποιος, "μα καλά, δεν μπορούσαν να τα διαθέσουν δωρεάν έστω σε ευπαθείς ομάδες"? Η απάντηση είναι πως ούτε αυτό μπορεί να γίνει καθώς δεν υπάρχει κάποιος φορέας διαχείρισης και δεν προβλέπεται καν ατομική μετακίνηση του μεμονωμένου παραγωγού προς κάποιο σημείο συλλογής/συγκέντρωσης/διάθεσης.

 Όλα συγκλίνουν προς το σενάριο της "τέλειας καταιγίδας" με την κυβέρνηση τροχονόμο της μαύρης αγοράς.





Δεν επιτρέπεται καν η μετακίνηση από και προς κοινωνικά ιδρύματα, για να μην πάνε χαμένα τα προϊόντα. Δεν είναι στις προϋποθέσεις των κατ εξαίρεση μετακινήσεων. Και οι παραβάτες απειλούνται με πρόστιμο.

Μάλιστα, ενώ απαγορεύουν στον μεμονωμένο παραγωγό να μετακινηθεί εκτός νομού, επιτρέπουν ωστόσο στον μη-παραγωγό, πωλητή-χονδρέμπορα να πουλήσει. Αυτό μάς λέει ότι διαλύουν τον παραγωγό και βοηθούν τον χονδρέμπορα να μονοπωλήσει και αύριο να καθορίσει τιμές.


Γιώργος Χλωρός
   

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΟΧΙ!!!

    ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ,ΚΡΙΜΑ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ.

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ;
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥΣ. Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΕΛΛΗΝ ΕΔΩ;ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΓΕΛΙΑ🤣😂😅😆ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ.Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΌ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟ-ΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΗΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    https://katohika.gr/diethni/katohi-peina-psonizoun-apo-adeia-rafia

    ΜΩΡΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!;
    ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ.Η ΕΛ-ΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: https://katohika.gr/diethni/r-i-p-federal-reserve

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ=ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΦΑΡΔΙΜ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΤΟΤΕ;Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ,Ο ΟΜΠΡΕ Ο ΣΕΦΑΡΔΙΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΡΑΓΕ;ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΒΕΝΕΖΟΥΈΛΑΣ; Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΝΕΖΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ;ΙΣΛΑ ΜΑΡΓΚΕΡΙΤΑ;DIPLOMATIC IMMUNITY ΜΕΣΩ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;ΕΓΩ ΟΧΙ.

    ΚΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ/ΑΚΟΥΣΤΕΊ ΚΑΘΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΠΥΛΕΣ,ΑΝΤΙΠΥΛΕΣ,ΚΕΙΠΥΛΕΣ,ΟΛΑ.

    https://www.diadrastika.com/2017/06/poia-mystiriodis-siranga-syndei-kythira-limno.html

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΘΗΡΑ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΛΗΜΝΟ=ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΛΕΤΩ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ;

    ΘΗΡΑ-ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ=ΠΥΛΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ;ΩΡΑΙΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΗΣΟΙ.ΗΜΟΥΝ ΚΥΘΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΘΈΡΟΣ. ΠΕΡΑΣΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ,ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΟΥΝΑΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΕΙ.ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΙΜΑΝΙ.ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.ΑΥΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ....



    ΑΘΩΣ-ΜΑΝΗ-ΚΥΘΗΡΑ-ΛΗΜΝΟΣ

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΊΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΤΟ ΑΣΜΑ ΚΙ ΑΓΑΛΛΙΑΖΟΜΑΙ.Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ.ΝΑ'ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ!

    ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ:ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ;Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΡΑΜΝΟΥΣΊΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΏΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΟΤΙΜΩΡΙΑΝ.
    ΤΙΚ ΤΑΚ.ΤΙΚ ΤΑΚ.ΤΙΚ ΤΑΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κΆΤΣΕ, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ", εσείς οι λίγοι που είστε καθαροί από πολλές απόψεις.
      Μόνο αυτοί είναι -το πολύ- οι μισοί Ρίτα μου. οι υπόλοιποι να πάθουν και να παραπάθουν, για να καθαρίσει κι ο τόπος από τον παρασιτισμό τους, και δεν είναι καθόλου "βασανισμένος λαός" όλοι αυτά τα λαμόγια, οι παρτάκηδες, οι απάτριδες, οι μοιχοί κλπ κλπ..
      Και δεν θα βάζω μόνο ανεβαστικές αναρτήσεις και να χαϊδεύω αυτιά.
      Η ανάρτηση αυτή είναι από τις σημαντικότερες που έχουν μπει στο ιστολόγιο (ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ) κι ας μην γεμίζει το μάτι εκ πρώτης όψεως. Γιατί ξεσκεπάζει ξεκάθαρα το ότι οι κυβερνώντες ό,τι κάνουν το κάνουν κατόπιν εντολών σατανικών εγκεφάλων, για να καταστραφεί η Ελλάδα ολοσχερώς. Κι άσχετα αυτό από το αν θα το πετύχουν. οκ?

      Χαιρέτα για μένα ωρέ τα αετοπούλια που πετούν απά εκεί στον Ψηλορείτη!

      Διαγραφή