«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ “Μodi-Sars”

της Αναστασίας Παπαδάκη

Σχόλιο Διόδοτου: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις του άρθρου! Παρακαλούμε το αναγνωστικό μας κοινό που γνωρίζει γερμανικά, να μάς εξηγήσει δυο πράγματα για το τί περίπου λένε οι φωτό στο τέλος της ανάρτησης. 



Στις 3.01.2013, το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας παρουσίασε ένα έγγραφο-έκθεση, που αφορά την αντιμετώπιση ενός ιού. Στο τέλος του άρθρου μπορεί να δει ο αναγνώστης φωτογραφίες από το πρωτότυπο κείμενο, που είναι στην γερμανική γλωσσα.

Ο τίτλος του εγγράφου είναι : Πανδημία από τον ιό “Μodi-Sars”

Η γερμανική κυβέρνηση αναλύει λεπτομερώς μέτρα ενάντια της εξάπλωσης του υποθετικού αυτού ιού, τις επιπτώσεις στην οικονομία, στην κοινωνία κτλ.
Όλως “τυχαίως” αναφέρεται στο κείμενο αυτό, ότι αιτία της πανδημίας θα μπορούσε να είναι ο SARS-Coronavirus [CoV] (βλέπε φωτογραφία στο τέλος).

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ …

Πού και πότε θα εμφανιστεί αυτός ο ιός ;

Το (υποθετικό) γεγονός εμφανίζεται μήνα Φεβρουάριο στην Ασία. 
Τον Απρίλιο θα εξαπλωθεί στη Γερμανία, σε τέτοιο βαθμό, ώστε η κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα
Ο ιός πρωτοεμφανίζεται στην νοτιοανατολική Ασία και μεταδίδεται από άγρια ζώα στον άνθρωπο. 

Το έγγραφο περιέχει και έναν πίνακα γραφικών που δείχνει τις επιπτώσεις του ιού 

1) στον άνθρωπο, δραματικές συνέπειες (κίτρινο χρώμα)
2) στο περιβάλλον, μηδαμινή επίπτωση (πρασινο χρώμα)
3) στην οικονομία, καταστρεπτικές συνέπειες (γαλάζιο χρώμα)
4) άυλες επιπτώσεις : (πορτοκαλί χρώμα)
α) καταστροφικές συνέπειες στην δημόσια ασφάλεια και τάξη (ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας)
β) δραματικές συνέπειες στην πολιτική
γ) καταστρεπτικές συνέπειες στην ψυχολογία των ανθρώπων



Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν, σύμφωνα με το υποθετικό αυτό μοντέλο, είναι ο περιορισμός και η απομόνωση των ανθρώπων (στα σπίτια τους).

Τα τεστ για τον ιό δεν είναι αρκετά και οι ασθενείς πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους και να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους τηλεφωνικά. (Οπότε στην ουσία είναι άγνωστο πόσοι άνθρωποι εχουν νοσήσει, ή είναι απλά φορείς του ιού αυτού)

Κατά το πρώτο κύμα (μέρα 1- 411), θα νοσήσουν 29 εκατομμύρια άνθρωποι.
Κατά το δεύτερο κύμα (μέρα 412-692) θα νοσήσουν 23 εκατομμύρια άνθρωποι.
Κατά το τρίτο κύμα (μέρα 693 – 1052) θα νοσήσουν 26 εκατομμύρια άνθρωποι. 
(Υπενθυμίζω την δήλωση της Μέρκελ, ότι θα προσβληθεί το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας).
Από τους ασθενής του ιού θα πεθάνει το 10%
Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, τα μέτρα θα κρατήσουν 3 χρόνια, 1052 μέρες.
Κατά το διάστημα αυτό, θα περιοριστούν δραματικά τα δικαιώματα του πολίτη.
Οπως η ελευθερία κίνησης των πολιτών.
Ακόμη και μέσα στα νοικοκυριά θα υπάρχει περιορισμός ελευθερίας.
(‘Ηδη η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε πως θα παρακολουθεί τα κινητά ανθρώπων που μολύνθηκαν απο τον κορωνοιό, όπως και τα κινητά ανθρώπων στους οποίους υπάρχει η υποψία ότι είναι θετικοί.)


Σχόλιο δικό μου, (Αναστασία Παπαδάκη) :

Αυτά είναι τα σηματικότερα σημεία του επίσημου εγγράφου που κατατέθηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο, στις 03.01.2013 και είναι αρκετά για να αποδείξουν το πόσο μεθοδευμένο, προγραμματισμένο και στημένο, μέχρι λεπτομέρειας, είναι το σχέδιο COVID 19.
Με έναν και μοναδικό σκοπό : να καταπατηθεί κάθε έννοια της ελευθερίας, ατομικής, συλλογικής, θρησκευτικής σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας και  αποτελεί μια βιβλική εικόνα της Αποκάλυψης του Ιωάννου.
Για πρώτη φορά υφίστανται όλες οι προυποθέσεις για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

Χθες, μέρα εθνικής εορτής,  βγήκε και ο ΓΑΠ Γιώργος Παπανδρέου, να δηλώσει πως ήρθε η στιγμή για μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Οσο αφορά την θρησκευτική ελευθερία, θα ακολουθήσει σύντομα ένα άλλο άρθρο. Ένας άλλος εφιάλτης έχει δρομολογηθεί υπόγεια και για τις θρησκείες και δεν εννοώ τις γνωστές πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα αυτό.
Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό.

Αναστασία Παπαδάκη 













anopaia-atrapos.com

12 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα!

    Απορώ μ' αυτό το άτομο, το Γ(κ)ΑΠ. Τί λύσσαξε με την παγκόσμια κυβέρνηση; Του είπε κανείς ότι γιά επιλογή παγκόσμιου κυβερνήτη δέχονται αιτήσεις από καθυστερημένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος;; ΓΑΠ;.. Κάτσε μια στιγμή να ξύσω τ'@@ μου..

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα και σε εσάς αγαπητέ Εργοδότα!
      Εκλεκτοί οι αποψινοί συνδαιτυμόνες..

      Διαγραφή
  2. Στην πρώτη εικόνα με κείμενο αναφέρεται σε ένα σενάριο το οποίο βασίζεται στο υποθετικό παθογόνο ιο Modi-Sars, συγγενικό στέλεχος με το Sars-CoV, του οποίου τα χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά του Sars. Στο παρελθόν έχουν διαπιστώσει ότι παθογόνοι μικροοργανισμοί με καινούργια χαρακτηριστικά, οι οποίοι προκαλούν μία σοβαρή επιδημία, εμφανίζονται ξαφνικά, όπως ο Sars. ´Ενα παράδειγμα αποτελεί η εμφάνιση ενός νέου ιού Corona το καλοκαίρι του 2012, ο οποίος δεν μπορεί να θεωρηθεί συγγενής με τον Sars. Έξι άτομα νόσησαν εκ των οποίων οι δύο πέθαναν. Σε αντίθεση με τον Sars το νέο αυτό στέλεχος κορονοϊού δεν μεταδίδεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    Στην δεύτερη εικόνα αναφέρεται στον υποθετικό ιο Modi Sars, o οποίος εμφανίζεται στην Ασία τον Φεβρουάριο όμως η διάσταση/σημασία του αναγνωρίζεται μετά από μερικές εβδομάδες. Το πρώτο κρούσμα στην Γερμανία εμφανίζεται τον Απρίλιο.
    Στην τρίτη φωτογραφία με κείμενο αναφέρεται ότι ο υποθετικός ιός εμφανίζεται στην νοτιοανατολική Ασία σε μία αγορά και μεταδόθηκε από άγρια ζώα.
    Στην προτελευταία εικόνα αναφέρεται ότι στο διάστημα τριών χρόνων (με βάση το χρονοδιάγραμμα του υποθετικού σεναρίου) 7,5 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν άμεσα από τις συνέπειες του υποθετικού ιού.
    Η τελευταία εικόνα αποτελεί απόσπασμα άρθρου γερμανικής ιστοσελίδας η οποία αναφέρεται στο γεγονός, ότι στο Ισραήλ η κυβέρνηση απόφασισε ομόφωνα στα πλαίσια έκτακτης ανάγκης να παρακολουθούνται τα κινήτα όχι μόνο των προσβληθέντων από τον κορονοϊό ασθενών αλλά και τα κινητά των ύποπτων κρουσμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα βασικά σημεία, που αναφέρονται στις φωτογραφίες, αποδίδονται ήδη στο κείμενο τής αναρτήσεως. Μια λέξη προς λέξη μετάφραση τού κειμένου τών φωτογραφιών εκτιμώ, ότι δεν θα πρόσθετε κάποιο επί πλέον στοιχείο. Η παράθεσή τους γίνεται απόκλειστικά με στόχο την τεκμηρίωση και όχι για να μπορέσουν οι γνώστες τής Γερμανικής γλώσσας να αντλήσουν από αυτά περεταίρω πληροφορίες. Εξ άλλου τα όσα αναφέρονται στο κείμενο τής αναρτήσεως, καταδεικνύουν με άκρως καταιγιστικό τρόπο και πλήρη σαφήνεια, που δεν επιδέχεται αμφιβολίες, ότι η συγκεκριμένη εξάπλωση τού ιού δεν είναι αποτέλεσμα φυσιολογικών ζυμώσεων, αλλά άνωθεν επιβολή ενός τεχνιτώς κλιμακωμένου σχεδίου. Τουτέστιν: Δεν είναι η δήθεν "τυχαία" εξάπλωση τού ιού, η οποία οδηγεί κάποια κυκλώματα δευτερογενώς στην επιβολή ολοκληρωτικού ελέγχου, ως εκμετάλλευση προς την επιθυμητή κατεύθυνση κάποιων τυχαίων εξελίξεων. Η εξάπλωση τού ιού είναι στοχευμένη, ως το πρώτο μέρος ενός άνωθεν επιβεβλημένου σχεδιασμού, με στόχο την επιβολή στην συνέχεια όσων έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://worldnewsdailyreport.com/covid-19-chinese-health-authorities-confirm-patient-zero-had-sex-with-bats/

    Αυτοί ή μας δουλεύουν ή τον έχουν σαν στυλό Bic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ασήμωνε για να σε λέω...

    "Παρασκευή, 27-Μαρ-2020 14:26
    Στήριξη σε 166.000 επιστήμονες από την κυβέρνηση με "επίδομα" 600 ευρώ"

    Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...

    Υ.Γ.
    Καλά τι είναι αυτό που δεν βλέπετε;
    Ειλικρινά ερωτώ.
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου27 Μαρτίου, 2020 22:30

    Εξαιρετικό! Μπράβο Κώστα. Μας πας από έκπληξη σε έκπληξη με τις επιλογές σου, αλλά και τα σχόλια σου.
    Μια επισήμανση. Το όνομα Modi-Sars που χρησιμοποιήθηκε, σημαίνει Modified Sars και αυτό ακριβώς είναι ο Covid-19, ένας γενετικά τροποποιημένος υιός Sars, από "επιστήμονες" μέσα σε εργαστήρια. Η προσπάθεια άρχισε κάπου, πέρασε δυο-τρεις χώρες και κατέληξε Καναδά-ΗΠΑ. Αγνοώ αν είχε συμμετοχή η Κίνα σε αυτήν την πορεία. Μάλλον όχι όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κατερινάκι μας, πάντα με τον καλό λόγο.
      Για δες κι αυτό:
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/861876_kinezos-giatros-gia-koronoio-prokeitai-gia-aids-poy

      Διαγραφή
  7. Στην σελίδα 69 αναφέρεται οτι "ευπαθείς ομάδες" θα εμβολιάζονται (δηλητηριάζονται) χωρίς την συγκατάθεσή τους.
    Για το καλό τους!

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή