«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! _S O S_ !!! ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ (ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ) ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΓΚΕΡΤΡΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!

Κήποι Έβρου


Στο Pronews μπήκαν δύο άρθρα περί της υπόθεσης "Ανοσία Αγέλης" (εδώ και εδώ). Διαβάστε τα και σκεφτείτε: Περί ποιας μελλοντικής τους διάσωσης της οικονομίας μιλούν οι χώρες αυτές (μόνο οι ΗΠΑ εντωμεταξύ δικαιολογούνται για την τακτική αυτή, οι οποίες έχουν πληγεί ελάχιστα από την πανδημία). Της οικονομίας των αγορών και της ελίτ που μακάρι να καταρρεύσει ή των λαών; Κι από την άλλη, το μοντέλο "Ανοσία Αγέλης", το οποίο δεν ακολουθεί η Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, γιατί να είναι επιτυχές (άσε που ανερυθρίαστα θυσιάζει όλους τους ηλικιωμένους), την στιγμή που είναι βασισμένο μόνο στο ενδεχόμενο ο κορονοϊός να είναι φυσική ίωση όπως η γρίπη, κι όχι εργαστηριακή με αδιευκρίνιστη εξέλιξη;

Προσωπικά, εφόσον πρόκειται μόνο για να αποφευχθούν οι τετραψήφιου ή πενταψήφιου αριθμού θάνατοι, είμαι υπέρ των μέτρων περιορισμού της κυβέρνησης, για τις ημέρες που δήλωσε. Και φυσικά, εκτός των εξαιρέσεων που εξυπηρετούν ξεκάθαρα νεοταξικούς στόχους. Ναι, να βγούμε στον ήλιο να λουστούμε με τις ακτίνες που ενισχύουν όσο τίποτε άλλο το ανοσοποιητικό μας σύστημα (όπως λέει ο αγαπητός μας Εργοδότης εδώ), αλλά αν αποφασίσουμε να βγούμε όλοι μαζί στους λόφους, στα πάρκα κλπ (αλα Γούντστοκ μετά καλαμακίων στα κάρβουνα 🙂 κλπ) τί γίνεται;.. Με δυο τρία φταρνίσματα που περιέχουν την "κορονίτσα", στο μόνο που θα βοηθήσουμε θα είναι στην δημιουργία ανθρώπινων εκατομβών, εάν δεν πρόκειται για μια απλή γρίπη που την δαιμονοποίησαν με οργουελικά μέσα και σκοπούς. Κι όσον αφορά την τελευταία αυτή εκδοχή, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ, ή να το διασκεδάσετε εδώ 🙂.

Ας αναμείνουμε λοιπόν για λίγες ημέρες στα σπίτια μας, με κάποιους περιπάτους στην γειτονιά μας και Σαββατοκύριακα στο χωριό (όσοι έχουν), κι ας αφήσουμε τις πολλές μαγκιές με το άγνωστο. Θα φανεί σύντομα αν όλα τα μέτρα του κράτους είναι προς πονηρή μόνο κατεύθυνση ή όχι. Και δεν θα χρειαστεί σίγουρα, περισσότερο από 8μηνο για να διαπιστώσουμε ποιας χώρας η οικονομία θα καταρρεύσει από το μοντέλο προστασίας που διάλεξε.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η θεία του Κούλη, η Μέρκελ και ο δαιμονισμένος γενίτσαρος, ο Ερντογάν, ο οποίος μάς θέλει νεκρούς εν παντί τρόπω, και οι μισοί από αυτούς που θέλει πια να μάς στείλει από χερσαία και θαλάσσια σύνορα, κουβαλάνε τουλάχιστον τις μισές αρρώστειες της ανθρώπινης Ιστορίας ("ρυπαρά γένη που κουβαλούν βρώμα και δυσωδία" τούς λέει ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός).
Και ΤΩΡΑ ΠΙΑ.. ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!

"Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε" (που έλεγε και ο δράκουλας πατερο-παππούς του Κούλη), ..ΜΌΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΒΆΪΡΟΥΣ! Πολλές χιλιάδες οι φορείς σε όλη την Τουρκία, και ως τώρα το έκρυβαν! Και στα στίφη τζιχαντιστών και πρακτόρων της ΜΙΤ που είναι μεταμφιεσμένοι σε "πρόσφυγες" στον Έβρο, και αστυνομικοί και στρατιωτικοί της ενδοχώρας και της Κωνσταντινούπολης, και δημόσιοι λειτουργοί, και στα προϊόντα εξαγωγής και διέλευσης, και σε στρατιωτικά σώματα που ήρθαν από Ιντλίμπ, και κυρίως.. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ) ΚΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ" (ΕΔΩ ΑΝ ΓΕΛΑΝΕ).  Το όνειρο των χαζαρομαφιόζων ναζί της Γερμανίας και του πελαγοδρομούντα (=μέσα κι έξω από την σιωνιστική ατζέντα και η προσωπική του ατζέντα στη μέση) γενίτσαρου, να εξοντώσουν τους Έλληνες.. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΒΕΒΑΡΥΜΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ.. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!
ΗΔΗ ΤΑ 3ΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΗΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΛ) ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΓΑΝΤΙΑ. ΣΤΑ HOT SΡOT ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΊ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!  

ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΧΑΖΆΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΟ.


ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ, ΆΛΛΑ (εδώ και εδώ) ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΙ ΕΝΟΣΩ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΆΝΓΧΕΛΛΑΣ.



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

16 σχόλια:

  1. ΗΔΗ ΤΑ 3ΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΜΟΝΟ ; ; ;

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ...

    ......................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ17 Μαρτίου, 2020 17:55

    Ταυροκωστα, σωστά εν μέρει αυτά που λες,αλλά ποιος μας εγγυάται ότι ο εγγονογιος δεν λειτουργεί υπέρ της παγκοσμιοποίησης με πρόφαση τον κινεζοιό και όχι μόνο.Ο εργολάβος καλά τα θέτει αλλά αφήσαμε τα ξυπνητήρια ακούρδιστα και δεν χτύπησαν να μας ξυπνήσουν τώρα μόνο θεωρία και υπομονή.Και τώρα το ωραίο που δείχνει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν θα χαθεί.Φωνάζει ο παραγωγός στη λαϊκή και λέει πάρτε σκατόχαρτα και θα σωθείτε αλλά όταν στουμπώσετε από το μακαρόνι και τι ρύζι να δούμε τι θα κάνετε τότε θα μου ζητάτε ακτινίδια αλλά τότε δεν θα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστή έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος, αυτούς που συλλαμβάνει ο στρατός και η αστυνομία στα σύνορα, να τους φέρνει μέσα σε δομές. Πρέπει να τους απελαύνει αμέσως. Δηλαδή ανοίγεις τον φράχτη και τον πετάς έξω. Δεν τον φέρνεις μέσα σε δομές για να τον ταΐζεις και να σουλατσάρει στο κέντρο με τις παντόφλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όλο ένα τρισάθλιο, κακοσκηνοθετημένο και κακοπαιγμένο σενάριο...

    Μια απλή μορφή γρίπης είναι που βαφτίστηκε "πανδημία" από τους βόθρους που αποκαλούνται ΜΜΕ...

    Η ζημιά στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας (για εργαζόμενους και επιχειρήσεις) είναι δυστυχώς τεράστια, πραγματική και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ...

    Κάνω προσωπική έρευνα σε νοσοκομεία και δεν υπάρχουν ούτε νέα κρούσματα, ούτε παλαιά, ούτε νεκροί, ούτε τίποτα. Δεν έχω ξοδέψει ούτε σεντ για μάσκες, γάντια, απολυμαντικά και άλλες άχρηστες βλακείες. Δεν σταμάτησα ούτε μέρα να κυκλοφορώ και να σφίγγω χέρια ανθρώπων, αδιαφορώντας για τα ζόμπι που με αγριοκοιτάζουν. Μάλιστα ήπια καφέ και συνέφαγα με άτομο που εργάζεται στην Ιταλία σε πόστο υψηλού κινδύνου. Ο άνθρωπος ζει μόνιμα εκεί και παρόλα αυτά που λέγονται για "εκατόμβες" θυμάτων ο ίδιος δεν γνώρισε ούτε έναν που να πέθανε ή έστω να αρρώστησε...

    Γι αυτό συνέλθετε άμεσα και σκεφτείτε λογικά. Βγείτε από τις ελεεινές τρύπες σας και ανοίξτε τα μαγαζιά σας. Πάψτε να φοβάστε τις σκιές σας και αντιδράστε στην νεοταξίτικη χούντα...


    ΥΓ: Αν μείνετε σπίτια σας, σας εγγυώμαι ότι θα έρθουν πολύ χειρότερα από εκείνα που φαντάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεσ χαζομάρες ,,για να σε πιστέψω να πα να φάσ με τον παπά τησ ρομησ....αγραματοσ

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ CERN ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ 29/9 [ = 11/9 ] ΤΟΥ 1954 [ = 19 ]...

    ΚΡΥΟ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΤΟΥ ΘΕΡΙΟΥ [ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ] ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ [ CERN ] ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ...ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΣΦΑΙΡΙΔΙΟΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ...ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ [ ΑΒΥΣΣΟΝ ]...

    ΟΙ ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟΙ [ ΡΥΠΑΡΟΙ ] ΠΟΥ ΦΥΛΛΑΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΡΥΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ...ΑΛΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΟΡΓΗ ΕΡΙΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ...

    ΜΕΣΑ ΣΤΟ CERN ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΥΑΡΚ [PENTAQURK]...ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ...ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ...

    ΥΔΩΡ-ΓΑΙΑ-ΙΔΕΑ-ΕΙΛΗ-ΑΗΡ...

    ΟΠΟΥ ΥΔΩΡ = ΝΕΡΟ...ΟΠΟΥ ΓΑΙΑ = ΓΗ-ΥΛΗ...ΟΠΟΥ ΙΔΕΑ = ΨΥΧΗ ΝΟΥΣ...ΟΠΟΥ ΕΙΛΗ = ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΦΩΤΙΑ...ΟΠΟΥ ΑΗΡ = ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΣΑ...

    ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ...- Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α-...

    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ...

    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ CERN ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑPOLLYON [ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ] ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ...

    ΥΓ.-1 ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2033 Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ -ΜΠΕΙ- ΣΤΟΝ 13 [ ΚΑΙ ΝΕΟ ] ΖΩΔΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ...ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΟΘΥΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ...

    ΥΓ.-2 ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-IATROI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ COVID-=19...ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑφΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΑΚΡΙΔΑΣ......

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ......
    -ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΧΘΡΟ-...

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...ΑΥΤΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΝΤΕ [ 5 ] ΜΗΝΕΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    ΠΕΝΤΑΚΟΥΑΡΚ [ PENTAQUARK = ΠΕΝΤΑΛΦΑ = 5 ]... ΠΕΜΠΤΟ [ 5 ] ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ... 5 ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ [ ΤΡΕΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ...ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ]...

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ [ 5 ] ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ...ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΝΟΙ...ΔΥΣΤΥΧΙΑ...ΜΙΖΕΡΙΑ...ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ THN ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ...[ COVID-19 ]...

    ΤΟ ΠΕΝΤΕ [ 5 ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΛΗ [ SHIVA-ΑΠΟΛΛΥΩΝ ...ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ]...
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ [ 1.2.3.4 ] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ [ 6.7.8.9] ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...

    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ 44 [ = 8 = 23 ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ]...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΔΕΝ [ 0 ] ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΚΤΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΚΛΠ...ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

      ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ [ 0 ] ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΩ...ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4.4 ] ΕΝΩ ΟΠΤΙΚΑ ΑΝ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ [ 0.0]...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΚΤΩ [ ΔΙΠΛΟ ΜΗΔΕΝ 00] ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ...ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...



      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  7. Παιδια εχει δικιο ο Μαρκο!!!Ακουστε τον,εγω συμφωνω μαζι του.Ολα ειναι ψεμματα,κανουν τα παντα για να σπειρουν στις καρδιες μας τον φοβο.Φοβουνται ομως ωρε οι Ελλανιες Καρδιες??ΜΑΣΑΜΕ ΩΡΕ???Βγειτε εξω,αγκαλλιαστητε,φιληθειτε,καντε ερωτα,φατε και πιειτε απο το ιδιο πιατο και το ιδιο ποτηρι με τους αδερφους σας,τους πατεραδες σας,τις μαναδες σας,γυριστε στις δουλειες σας,απαιτειστε να εργαστειτε,αφηστε τα παιδια σας να παιξουνε εξω στον ηλιο κι οταν ερθει ο καματος του παιχνιδιου παντε ολοι μαζι να δειτε τους παπουδες να χαρουνε κι αυτοι λιγακι!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ .
    ;;;;;
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ .
    Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ .
    ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ,ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .
    ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ,ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA.
    ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΗ ΚΡΑΣΗ ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ;
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ,ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΑΔΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ .
    ΑΥΤΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ .
    ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ .ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ .
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ,ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ,ΠΟΥ ΣΠΑΗ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ .
    ΧΗΜΕΙΑ .
    ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .
    ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΟ .ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ,ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ .
    ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ...ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ,ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ CoQ10 ,TΗΝ ΤΡΙΦΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΝΟΣΙΝΗ ,ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΗΠΑΡ ,ΤΑ ΝΕΦΡΑ ,ΤΗΝ ΧΟΛΗ ,ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΧΟΛΗ .
    ΡΕ ! ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ,ΝΑ ΠΑΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ !
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΟΒΑΣΘΕ ,ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ .
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ;
    ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ,ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ,ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ .
    ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ .
    ΑΠΟΡΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ,ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ; Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ;
    ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ .ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ .
    ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΚΟΠΑΝΟΙ ;
    ΠΕΡΥΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ,ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ (ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑΝ )ΧΑΖΑΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ .
    ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ! ΧΑΖΑΡΟΜΑΛΑΚΕΣ !
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟ ΣΑΥΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ .
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΗ .
    ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ .ΠΩΣ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ .
    ΝΑΤΟ ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ !
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ .
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;;;
    ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΓΙΑ ΑΚΕΦΑΛΑ .
    Η ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ! .ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ .ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΟΓΙΟΝΙΚΕΣ (ΚΟΓΙΟΝΟΣ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ,Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΚΙΝΗΣΕΙΣ .ΟΧΙ ΕΜΑΣ .
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ,ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΑΡΚΩΣΗ .
    Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΘΑ ΦΑΗ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΤΑΜΙ.ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΑ .
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ .
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΦΟΒΟ .
    ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ .
    ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΤΑΝΑ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ .ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ,ΟΤΙ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ,ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ,ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΡΩΜΑ ΧΑΖΑΡΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ .
    ΟΙ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΞΕΡΟΥΝ .ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ .......ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ,ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΤΟΥΣ .
    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΩΝ .
    ΑΡΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ! ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !
    ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χώρα αποσυντίθεται. Ο Μητσοτάκης κάνει ηθελημένο εποικισμό. Φέρνει εξέγερση.
    https://zcode-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_23.html

    Καιρός για έξυπνες νάρκες στον Εβρο. Διάσωση Μητσοτάκη από Ερντογάν;
    https://zcode-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Κώστα,
    Θα μοιραστώ μαζί σου μερικές σκέψεις μου για τα γεγονότα που μας έχουν βάλει σε μια όχι τόσο οικειοθελή απομόνωση, γιατί πιστεύω πως το μπλογκ σου δίνει πάντα τροφή για σκεψη.
    Ας αρχίσω από το τελευταίο μετρο που ανακοινώθηκε πριν από λίγη ωρα, την μείωση του ΦΠΑ στα είδη που από κομπαρσοι των αγορών έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα πρωταγωνιστες, τ αντισηπτικα κλπ.
    Πανηγυρισαν οι αδαεις με αυτό το μετρο, χωρίς να σκεφτουν οτι αυτη η μειωση θα διατηρήσει τις ίδιες τιμές λιανικής αλλά θα μειώσει τα ποσά που οι εταιριες θα καταβάλλουν ως φόρο. Οπότε για ποιο κοινωνικό μέτρο ομιλουμε;
    Προχωρώ στην κραυγή αγωνιας των οδηγων μαζικής μεταφοράς περί ωρολογιακης βομβας των λεωφορείων βασικά. Θεωρούν τωρα ωρλογιακες βομβες τα οχηματα τους και όχι την εποχή που κυκλοφορουσαν με υπεραριθμους επιβάτες, σκασμενα λαστιχα και χαλασμενα φρενα; και κάνουν βια τωρα ενα δρομολογιο,ενώ ας πούμε στο ληξιαρχειο της Αθήνας υπάρχουν ανθρωποι που ακομα έρχονται σε επαφή με κόσμο αμφιβόλου υγειας;
    Συνεχιζω με τους ιδιοκτητες airbnb, που ξαφνικά δανειζουν στο κρατος τα διαμερισματα τους, για να ξεκουραζονται νοσηλευτες και γιατροι, δεν είναι οι ιδιοι που με την εμμονη τους για εκμεταλκευση με αυτό το μοντέλο πετουσαν ενοικιαστες εξω με εξωδικα και εκτιναξαν τα νοικια στα υψη; και τωρα αποσκοπουν με μια γερή δοση ωφελιμισμου ελληνικής κοπης,ν αποφυγουν τους φορους του 2020.
    Προχωρώ στην προσωπική εμπειρία της οδού Αχαρνών οπου οι αλλοδαποί τριγυρνουν σαν μνα μην συμβαινει τίποτα και σήμερα πάλι η κυβερνηση μας ενημερωσε ότι κανείς μεταναστης που εισηλθε στην χώρα δεν έχει κορονοιο; άρα εμείς είμαστε οι επικίνδυνοι κι όχι αυτοί.
    Ας ετοιμαστουμε σε λίγο για εποικισμο με την δικαιολογια ότι δεν θα υπάρχουν εργατικά χέρια κι ας ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξεραμε.
    Και όταν η Ευρώπη θα ξεμείνει από πόρους και χρήμα, η μονη λύση θα είναι η συνεκμεταλλευση των ΑΟΖ προς όφελος ολων μαλλον,οπότε αντίο Αιγαίο. ..
    Αυτα προς το παρόν κι ευχαριστώ για την φιλοξενία στο μπλογκ σου.
    Αναξιμενης ο Οκταμηνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αναξιμένη,

      οι παρατηρήσεις σου αυτές, ομολογώ πως με άφησαν με ανοιχτό το στόμα, γιατί μάς έβαλαν σε μία άλλη διάσταση των πραγμάτων με την οποία σχεδόν κανένας μας δεν θα ασχολούνταν.
      Τις συνέδεσες πολύ εύστοχα με ένα δεύτερο μέρος του σχολίου σου, από εκεί που μιλάς για την Αχαρνών. Και εδώ επίσης έχεις πολύ δίκιο. Αλλά σού εγγυώμαι ότι έχουν ξυπνήσει αρκετά πια οι Έλληνες όσον αφορά την ποιότητα αυτών των ατόμων που βάζουν οι προδότες πωλητικοί στη χώρα. Μετά την παρένθεση του κορωναϊού -γιατί πιστεύω πως σύντομα θα αποτελέσει παρένθεση αυτή η ιστορία, παρά την τρομο-καταστροφολογία περί μονιμότητας της καταστολής και περί Αντιχρίστου, που γράφουν διάφοροι Λαμπρόπουλοι κλπ- οι Έλληνες θα ξαναπιάσουν τις καραμπίνες τοις Μανταμαδιανών ρήμασι πειθόμενοι. 🤣
      Είμαι αισιόδοξος και θα εισακουστώ..

      Διαγραφή
    2. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ...........

      ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ...

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ !!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ καλό!

    Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.

    https://amazonios.net/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD/?fbclid=IwAR3pt3387D4AxfCy8IGPKE-YkBOxkEK-gI7x5cI2pIbfV43PYyuTsNxbADE

    ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΕΗΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή