«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ο πλανήτης καθαρίζεται. Ο ιός Corona είναι ένα "κάλυμμα"

Σχόλιο Διόδοτου: Εάν δεν επαληθευτούν, εντός του τριμήνου που ακολουθεί, όλα αυτά τα ευχάριστα που θα διαβάσετε από την ανάρτηση του gateoflight.blogspot.com, τότε μόνο θα μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά ότι "ήταν συνωμοσιολογία για να μάς χαϊδέψει τα αυτιά και να μείνουμε κλεισμένοι στα σπιτάκια μας ήσυχοι ήσυχοι να περιμένουμε το οριστικό μας αλυσοδέσιμο από την παγκόσμια νεοταξική χούντα". Πέραν όμως των δικών μου απόψεων επ'αυτού του θέματος, τις οποίες δεν δημοσιοποιώ ακόμα, γιατί βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας και δεν έχει ολοκληρωθεί συγκεκριμένη προσωπική έρευνα, και πέραν των απόψεων της ανάρτησης του gateoflight, και πέραν των απόψεων της Ρίτας, που ακολουθούν πιο κάτω, υπάρχουν και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις εδώ
-----------------------------------------------
Σχόλιο Ρίτας: ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΥ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΠΑΙΚΤΑΡΆ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ.
ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΠΩΣ...Η ΔΑΣΚΑΛΑ-Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ-ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ:ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η " ΔΑΣΚΑΛΑ" ΣΥΡΙΖΑΙΑ=ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΊ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ; ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΑΣΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.. ΚΑΤΙ ΛΙΑΚΟΙ,ΚΑΤΙ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ,ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΤΙ...ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΪΝΗ-ΡΑΜΑ, ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ, ΚΑΤΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ AFRICOM/SOCOM/OHE ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΑΣΙΑΣ, Λ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΌΝ ΤΑ ΒΙΑΖΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ....ΚΑΤΙ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΖ ΦΟΛΙΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΑΤΙ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΚΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΟΥ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ, ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΟΝΕΣ ΚΑΡΑΚΑΗΔΟΝΕΣ, ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ- ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΟΦΑΡΑ- ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ/ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ SNUFF PARTY,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ, Η OCTOPUS MAFIA ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΕΛΟΣ.

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΓΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ;" ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ: ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.ΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑΣ."

ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΟΥ.. ΠΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ.. ΠΏΣ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ Τ'ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ...  


🔳 Στις 16/3 διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις θα αρχίσουν να διακόπτονται εξαιτίας του κορονοϊού. ⎷⎷ (νωρίτερα τελικά)


🔳 Εν συνεχεία στις 23/3 αναφέρει το κείμενο ότι η Αμερική θα μπει σε καραντίνα που θα κρατήσει 21 ημέρες εξαιτίας του κορονοϊού. ⎷⎷ (νωρίτερα τελικά)


🔳 Σύμφωνα με το κείμενο πάντα που δημοσίευσε ο ανώνυμος χρήστης του διαδικτύου μετά την καραντίνα στην Αμερική θα ισχύσει στρατιωτικός νόμος. Σε αυτό το σημείο αναφέρεται ότι ο κορονοϊός είναι μία μυστική επιχείρηση του Λευκού Οίκου και όχι μία υπαρκτή απειλή για την ανθρωπότητα.


🔳 Ακολουθούν πιθανόν 7 μηνύματα του Προέδρου της Αμερικής προς τους πολίτες μέσω του Συστήματος Επείγουσας Ειδοποίησης (EAS) ενημερώνοντας τους για το τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί


🔳 Στις 30/3 η Αμερική θα επιστρέψει στο χρηματοπιστωτικό σύστημα του Χρυσού. (Gold Standard)


🔳 Στις 12/4 σύμφωνα με το κείμενο θα λάβει μέρος η πρώτη επίσημη σύλληψη ενός πολύ διακεκριμένου προσώπου - του Μπαράκ Ομπάμα - η οποία ουσιαστικά θα αναγκάσει το ευρύ κοινό να αφυπνιστεί σε ένα βαθμό ως προς το τι συμβαίνει στον πλανήτη. Σε αυτή τη φάση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία τους.


🔳 Τη σύλληψη του Ομπάμα θα ακολουθήσουν χιλιάδες άλλες συλλήψεις μελών της κλίκας.


🔳 Τέλος τον Ιούλιο του 2020 θα συμβεί η αποκάλυψη της εξωγήινης ζωής στην ανθρωπότητα.

                                           ________________________



Από την: DrKia Pruitt



🔳 Μας είχαν πει (οι Qanons) πριν από χρόνια ότι θα υπήρχε ένα γεγονός που θα μπορούσε να θέσει σε καραντίνα την Αμερική και ενδεχομένως όλο τον πλανήτη, προκειμένου να επιτευχθούν παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις. Μας προέτρεπαν να διαθέτουμε τρόφιμα, νερό και προμήθειες. Επίσης μας συμβούλεψαν να παραμείνουμε ήρεμοι. Ο στρατιωτικός νόμος μπορεί να εφαρμοστεί για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να κυκλοφορούν στους δρόμους, ενώ συμβαίνουν αυτές οι συλλήψεις. Τα σχολεία θα κλείσουν, οι πτήσεις θα ακυρωθούν, οι αερολιμένες θα κλείσουν κλπ.



🔳 Γιατί;



🔳 ️Επειδή άνθρωποι συλλαμβάνονται για τη συμμετοχή τους στη διαφθορά και την παγκόσμια παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,  προδοσίες, δολοφονίες, βιασμούς κλπ. Είναι μαζικές και επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Αυτό περιλαμβάνει διασκεδαστές του Χόλιγουντ, αθλητές και προσωπικό του NBA και του NFL, πολιτικούς, πάστορες, διευθύνοντες συμβούλους τραπεζών, εταιρικούς διευθυντές, υπαλλήλους σχολείων, προπονητές και εκπαιδευτικούς. Κάποιοι από τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους δικαστές, τους καθηγητές, τους δασκάλους, τους αστυνομικούς και τους αρχηγούς της αστυνομίας, τους πυροσβέστες, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους αερομεταφορείς, τους πιλότους, τους τραπεζίτες, τους ιερείς και τους καθημερινούς ανθρώπους, συλλαμβάνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε αποτρόπαιες πράξεις και σε μυστικές κοινωνίες, οπότε οι μάζες δεν έχουν επίγνωση των αρρωστημένων πράξεων τους, την κακοποίηση μέσω (σατανικών) τελετουργιών, την εμπορία και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, το κυνήγι παιδιών, τις τελετουργικές δολοφονίες, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη συμμετοχή σε απόρρητες δραστηριότητες στο σε μυστικές υπόγειες Στρατιωτικές βάσεις (DUMBS), κλπ ..



🔳️ Ενώ είναι αλήθεια ότι η κλίκα/cabal δημιούργησε τον ιό και προσπάθησε να μολύνει τις μάζες, ο Τράμπ και η παγκόσμια συμμαχία συνενώθηκαν και τον χρησιμοποίησαν ως "κάλυψη" για να συλλάβουν παγκόσμιους παράγοντες της ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα και των ιδρυτικά μελών του OHE, πολιτικούς και την Χολιγουντιανή ελίτ. Τα επίσημα Μ.Μ.Ε θα ανακοινώσουν ότι διασημότητες "κόλλησαν" τον ιό. Στην πραγματικότητα, έχουν συλληφθεί. Κάποια στιγμή θα υπάρξει ανακοίνωση.



🔳 Ζούμε στην πιο συναρπαστική εποχή!!!!


Επιλεγμένη μεταφραση από: Qanon.com.au






Via: DrKia Pruitt



We were told years ago that there would be an event that would quarantine America and possibly the planet, in order to make global mass arrests. We were encouraged to stock up on food, water and supplies. We were also instructed to remain calm. Martial law may be implemented to keep people off the street while these arrests occur. Schools would be closed, flights grounded, airports closed, etc



Why?



Because the people being arrested for participating in corruption and worldwide pedophilia and human trafficking, crimes against humanity, TREASON, murder, rape etc is massive and effects every aspect of society. This includes Hollywood entertainers, NBA and NFL athletes and staff, politicians, pastors, banking CEOs, corporate heads, school officials, coaches and educators. Some of your doctors, lawyers, judges, college professors, school teachers, police officers and chiefs, firemen, business owners, airport workers, pilots, bankers, priests, everyday people are currently being arrested for their crimes against humanity. A lot of them are involved in nefarious behaviors and secret societies, so the masses have not been privy to their wrong doings, ritualistic abuse, child sex trafficking, child hunting parties, ritualistic murders, drug trafficking, involvement in underground activities in the Deep Underground Military Bases (D.U.M.B.S.), etc..



This is why some of us reported on a notable resignation list for two years. Many people were on that list under the guise of resignation. We also reported on military tribunals which began January, 2019. Some of us watched military tribunals take place on c-vine dot come. The corruption is huge. POTUS asked that people not be in crowds. One reason other than catching the virus is because the deep-state NWO corrupt leaders could attempt to retaliate, since they know that we have been involved in a covert operation against them. Be safe.



The planet is being cleansed. The Corona virus is a "cover "



While it is true that the deepstate/global NWO elites created the virus and attempted to infect the masses, Trump and the global Alliance co-opted the operation and used it as a cover to arrest global elites, including the POPE and the UN-royal family, politicians and Hollywood elites. The mainstream media will announce that folks came down with the virus. Actually, they've been arrested. Some have been at Gitmo for a while, actually. At some point an announcement will be made



Remain calm and be stocked up. Those people who don't have food and supplies will have an opportunity to get it from neighbors or the military because troops will likely be on the ground to 1) make arrest and 2) keep everyone calm. A curfew may be implemented.



We were instructed also that new monetary policies and our new gold-backed system will be implemented and trillions injected into the economy, AFTER the global mass arrests. Otherwise, these nefarious beings would have once again, stolen our wealth and re-empowered themselves. Soon, the Republic, our lawful government. will be restored and constitutional law. Be encouraged. Things are finally getting better for humanity.



What an exciting time to be alive.


14 σχόλια:

  1. https://armagedon2020.blogspot.com/2020/03/k-k.html?fbclid=IwAR0DFFz8TEM6yIL9r5Di6FeTbuXKhD2Riwv7gTaLzhrnUyxeuvTzqdwSfAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/ellada/i-alitheia-einai-enas-kathreptis-pou-spastike-se-apeira-kommatia-olokliri-den-tin-katechei-kaneis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστόταυρε υπάρχουν και δύο άλλες εκδοχές:
    α)Ο ιός να είναι όντως παραμύθι με σκοπό να απαιτήσουμε το εμβόλιο που θα είναι σκέτο δηλητήριο.
    β)Όντως να υπάρχει κίνηση στρατιωτικών/παραστρατιωτικών μονάδων,μόνο που αντί να χτυπήσουνε τους εχθρούς των ανθρώπων,έχουν σκοπό να χτυπήσουνε όλους τους φακελομένους πατριώτες υπό την κάλυψη της "γενικής προστασίας"

    Τι λες γι'αυτά;Σου φαίνονται καθόλου πιθανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά! Οποιοδήποτε από τα τέσσερα μέχρι στιγμής σενάρια μπορεί να παίζει.

      Διαγραφή
  4. Ο Ομπαμιας προσπαθησε να κλειση το Γκουανταναμο. Ο Τραμπας το ανακαινισε και το διπλασιασε σε χωρητικοτητα. Τροφη για σκεψη.

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1240220719746650112/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=TWRjZ1YJiOQ&feature=share&fbclid=IwAR0erif6oL-aP4eCc_dP5_y0krcHgsy4xMDIMsoq6DCcrU_AhkVo1xaz4mI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήνυμα του αντιχρίστου στο νέο νεοταξίτικο βίντεο..;; Ο κορονωϊός «μιλά» στους ανθρώπους: «Είμαι σύμμαχος σας – Όλα γίνονται για καλό» – Τρομακτικό

      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_3597.html

      Διαγραφή
    2. Η Γκρέτα το έφτιαξε το βίντεο? Ρε κ@λοζωα δεν πατε στην γωνία να δείτε αν ερχομαστε?? Αι σ διαλ την μανα. Η ταν η επι τας

      Διαγραφή
  6. Kι' αυτος για καλο εκανε τον Εμπολα και τοσα αλλα καλουδια. Αγαπη που του δειχνουν οι Αμερικανοι,ε! Τωρα εχει εξαφανιστει.

    https://twitter.com/dreamchqser/status/1240077261040222208

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ,ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ .
    ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΟΦΙΔΟΙ ,ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ...ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ .
    Ο ΟΜΠΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ .
    Η ΧΙΛΑΡΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ......
    Ο ΜΠΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ .
    ΠΡΙΝ ΛΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ,ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ .ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ D.C ,ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΓΟΤΘΙΑ .
    ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΙΑ ,ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΑΝΕΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥΣ .
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ !.
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΔΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΗ .ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ !
    ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ ! ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ;
    ΚΟΥΡΑΔΑ ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ .
    ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ .ΚΑΘΑΡΣΗ ;ΜΠΑΑΑΑΑ ! ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://twitter.com/Jordan_Sather_/status/1241826345111277568

    ΑπάντησηΔιαγραφή