«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Μεταφράστηκαν στα ελληνικά τα πρώτα 4 βίντεο του qthefall.com

μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ


9 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά
    Η σελίδα του λινκ σας έχει πιο κατω άλλα λινκς με σελίδες του "διαβοητου" Σωρρα,,,
    Τι περιμένετε;;;;
    Σωτηρία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ
    ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
    ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΡΟΚΕΖΩΝ ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΑΥΡΕ

    Ωραία τα βίντεο, όμως παρακολουθώντας τα διαπίστωσα, ότι αναφέρονται σε όλα αυτά που γράφω, δίπλα σε πολλούς ακόμη καλοθελητές ιστολόγους, εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες στο διαδίκτυο. Βεβαίως θα μού πης, ότι απευθύνονται σε ανθρώπους, που δεν είναι ενημερωμένοι. Συμφωνώ και επαυξάνω. Όμως γεννάται ένα ερώτημα: Τι γίνεται με όλους αυτούς, που όχι μόνον γνωρίζουμε, αλλά έχουμε πολλαπλώς εμπεδώσει την αλφαβήτα τής συνωμοσιολογίας; Αναμασάμε ως μηρυκαστικά όσα έχουμε ξαναπεί, με βάση την αρχή “η επανάληψη είναι αρχή τής μαθήσεως”, ενώ γύρω μας κλιμακώνεται ο εφιάλτης “πλανήτης φυλακή”; Πώς πραγματώνουμε την ευθύνη μας ως “δημοσιογράφοι τής βάσης” απέναντι σε αυτούς, που μάς παρ-ακολουθούν εδώ και χρονάκια;

    Και κάποιες συγκεκριμένες ενστάσεις, ως προς το περιεχόμενο τών βίντεο:

    ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    Ξεσκεπάζεται ο παπισμός ως σατανολατρεία. Ορθόν. Πλην όμως, τι έχουν να αντιπροτείνουν οι Q Anon απέναντι στα εκατομμύρια τών συνειδήσεων, που αποδομούν το δόγμα τους, ώστε να καλυφθή το κενό που προκύπτει; (Δεδομένου ότι ο παπισμός με το Filioque και την πρωτοκαθεδρία τού πάπα συνιστά δόγμα). Από όσο γνωρίζω οι νεοταξίτες καραδοκούν πίσω από την αποδόμηση τών θρησκειών με την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    Εγώ, όταν αναφέρομαι σε δόγματα, είμαι άκρως φειδωλός, παρόλο που ως ένθερμος υποστηριχτής τού Πλατωνισμού, έχω συγκεκριμένη ενναλακτική πρόταση. Διότι σέβομαι αυτόν που έχει αγιάσει στα πλαίσια τού δόγματός του και δεν δίνω το δικαίωμα σε μένα τον σούπερ αμαρτωλό να μπω με την τσουγκράνα στο κάθε περιβόλι μεταφυσικών πιστεύω, μόνο επειδή ευδοκίμησα να κάνω κάποιες ρωγμές στο παραπέτασμα και να δω κάτι τις που κρύβεται από πίσω.


    ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
    Οι Q Anon αναφέρονται στο ότι προσβλέπτουν και ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ένα ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, που θα στηρίζεται σε άλλες αξίες από ότι ο σημερινός. Ισχυρίζονται, ότι “εκεί που είναι ένας, είναι όλοι”. Εμένα με ρωτήσανε εάν γουστάρω να συμπορευτώ; Πώς συνδυάζεται η παγκόσμια επιβολή με την ενίσχυση και τον σεβασμό τών εθνικών κρατών, που διακηρύσσουν; Ο Πούτιν έχει εξαγγείλει για τις 9 Μαίου νέα Γιάλτα στο Σότσι. Από πότε η υφήλιος είναι μπακλαβαδάκι, που οι ισχυροί δικαιούνται να κόβουν και να σερβίρουν κατά βούληση; Στην Αμερική και την Γερμανία, που είναι χώρα υπό κατοχή, δικαιούται η διοίκηση Τραμπ σαν εκλεγμένη κυβέρνηση, να κάνη ότι επιθυμεί (πάντοτε βεβαίως στα πλαίσια τής ισχύουσας νομιμότητας). Στην πατρίδα μου τι γυρεύουν; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ; Ας εγκαταλείψουν την προστασία που παρέχουν στην εσωτερική αλήτ και τότε μπορούμε να λογαριαστούμε μόνοι μας μαζί τους και μάλιστα στο πολύ γρήγορο.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια για το δεύτερο βίντεο:

    Γίνεται λόγος για αγώνα τού καλού εναντίον τού κακού, παρουσιάζοντας τον Ιησού Χριστό σε μπράντεφερ με τον εωσφόρο, σε παράσταση ιεχωβάδικης αισθητικής. Δηλαδή που καταλήγουμε; Άσπρα καπέλα εναντίον μαύρων καπέλων; Και εγώ που μού αρέσουν οι τραγιάσκες, από πού θα την αγοράσω; Από το άσπρο / μαύρο δάπεδο τής σκακιέρας τών μασονικών στοών; Μήπως πλησιάζουμε την αλλά στράουςς “διαλεκτική” τών νέοκονς;

    ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΤΟ
    Στην φάση τής Μεγάλης Εβδομάδος, που και εγώ ακόμη, που δηλώνω ότι δεν είμαι χριστιανός, και που όμως δεν παύω να δονούμαι από τα συγκλονιστικά μηνύματα τών ευαγγελίων, προσβλέποντας στο Μέγα Αρχέτυπο τού Ιησού Χριστού, προβάλλεται ως πρότυπο τού μεγάλου παγκόσμιου σωτήρα ο Τραμπ. Ποιος νοήμων άνθρωπος μπορεί να μην υποκλίνεται μπροστά στην Ορθόδοξη Εικόνα, που τιτλοφορείται “Η ΑΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΣ – Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ” που εικονίζει τον Χριστό, παραδίνοντας το Πνεύμα, να εισέρχεται στο τάφο; Ποιος αξιώθηκε να αντικρύση ποτέ κάτι πιο συγκλονιστικό από αυτόν τον εικονισμό απείρου κάλους και καθηλωτικής κατανύξεως ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΣΕΒΕΙΑ; Ποίος συνειδητός άκρα ταπεινωμένος ανθρωπάκος κάτω από την μπότα τού φασισμού, που τολμάει να μην κοιτάη αλλού, δεν αισθάνθηκε να κοχλάζει μέσα στις φλέβες του ο Βασιλεύς τής Δόξης, σαν δρακοτόνος ήρως τής τελικής εξόντωσης τών παιδοκτόνων και τών αιμοποτών εξουσιαστών;
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΞ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, άσχετα σε ποιο δόγμα αρέσκεται να πρόσκειται, ή που έχει εναποθέσει τα ειλικρινά του πιστεύω.
    Ο Κώστας Παπαϊωάννου περίγραψε στο μνημιώδες έργο του “Ο Σταλινισμός” πολύ πειστικά, για ποιο λόγο απέτυχε παταγωδώς ο κομμουνισμός στην Ρωσία: Ήταν η πρακτική που ονομάστηκε “Υποκειμενισμός”. Όταν το κόμμα τών μπολσεβίκων αξίωσε να υποκαθιστά την εργατική τάξη. Όταν ο λένιν σε συνεργασία με τον τρότσκυ στρατιωτικοποίησαν τα εργατικά συμβούλια, ευνουχίζοντας την πρωτοβουλία τους να αποφασίζουν, ξεφτιλίζοντας την έννοια τών σοβιέτ.
    Δεν μπορεί να υπάρξη απελευθέρωση πέραν από την Χρίστωση της συνειδήσεως. Δεν μπορεί να υπάρξη εξόντωση τών τεράτων χωρίς ενστερνισμό τού Ηρακλέους, τού Θησέως και τού Περσέως. Όλοι αυτοί διαθέτουν ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση στις καρδιές μας, που ουδείς δύναται να εκτοπίση. Οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες κατανύξεως και προσευχής, εσωτερικής στροφής στο πρόθεμα τής Θυσίας και τής Αναστάσεως στον βωμό τής φιλανθρωπίας και τής εκδύσεως τού εγωισμού, που το κάθε κτηνάκι, που απαγορεύει την είσοδο στούς Ιερούς Ναούς, αδυνατεί να προσβάλλη την εσωτερική μας ιεροπραξία, που θα ανοίξη διάπλατα τις θύρες τους, όχι κατ' εντολή τής όποιας ιεραρχίας, αλλά ως θύρες μετανοίας.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια προηγούμενου

    Φίλε Τραμπ,

    υποκλίνομαι μπροστά σε αυτά που έχεις διακηρύξει και τα στηρίζω. Έδειξες στην πράξη ικανότητες και αποφασιστικότητα. Όμως πρέπει να λάβης υπ' όψει σου, ότι όσο μάγκας και εάν είσαι, υπολείπεσαι παρασάγκας τού Ιησού Χριστού. Και, λόγω τού χαρακτήρα τών ημερών, θέλω να επιστήσω την προσοχή σου στο εξής:
    Ως Χριστούλης μετά την ανάστασή του, παρουσιάσθηκε “εν εταίρα μορφή” με το αναστημένο σώμα του στους μαθητές του. Όταν τούς χαιρέτησε και τούς είπε ότι είναι Αυτός, αυτοί δεν τον πίστεψαν. Τότε κάλεσε τον Θωμά να ακουμπήση τα χέρια του επάνω στις τρύπες από τα καρφιά στα δικά του. ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΗ.
    Καθ' ότι όπως είπε ο απόστολος Παύλος:
    “Οι Εβραίοι για να πεισθούν θέλουν θαύματα και Έλληνες επιχειρήματα”. Το να μάς προβάλλης ξανά και ξανά στις οθόνες βίντεο, που εμείς φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε, δεν επαρκεί.
    Συνέχισε, σε στηρίζω. Αλλά ταυτοχρόνως σε παρακολουθώ.
    Και όπως έγραψε ο Νίκος Εγγονόπουλος:
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ

    Ή με τον στίχο τού Νίκου Καρούζου:

    Νηστεύει η ψυχή μου από τα πάθη
    και το σώμα μου την ακολουθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΗΦΘΗ ΣΕΒΑΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΠΟΤΙΛΙΑ.
    ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΤΕΜ.

    [Επίτρεψέ μου να κρατήσω το ίνδαλμά μου
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%89%CF%84%CE%B1_%CE%92%CE%AE%CF%84%CE%B1 ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή