«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

400 ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ! ΠΕΝΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ. ΗΡΘΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! ΕΤΣΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

φωτο: Διόδοτος


ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...
Διαβάζουμε απόσπασμα της επιστολής του Δημάρχου Χαλκιδέων προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μηταράκη για την κατάσταση που επικρατεί στο hot spot Ριτσώνας:
"Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας κάθε εβδομάδα υπάρχουν 5 περίπου τοκετοί γυναικών που φιλοξενούνται στη Δομή της Ριτσώνας. Αυτή τη στιγμή στη Δομή υπάρχουν περίπου 400 επίτοκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη των τριών τελευταίων μηνών. Πρέπει να παρθεί οπωσδήποτε δείγμα για κορονοϊό από τις επίτοκες αυτές, εντός της Δομής, και να υπάρχει στο χώρο της Δομής ιατρός-γυναικολόγος για να τους παρέχει τη συνήθη σε αυτές τις περιπτώσεις ιατρική φροντίδα".
 ll
Τι σημαίνει αυτό; ότι όλες αυτές οι μουσουλμάνες ήρθα σκόπιμα στη χώρα μας ώστε να λάβουν τα παιδιά τους την ελληνική ιθαγένεια (να, ιθαγένεια) και να αποκτήσουν αυτόματα δικαιώματα Έλληνα και δικαιώματα παντός είδους, αφού το πολιτικό σύστημα έχει ψηφίσει τέτοιον νόμο.
Η Ελλ'άδα έτσι αλώνεται, από μέσα! 


indobserver.gr

thesecretrealtruth.blogspot.com



Σχετική μας ανάρτηση εδώ.


3 σχόλια:

  1. Σημερα θα σας βαλω δυσκολα. Ποιο είναι το κρατος που υπαρχουν ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ στα σπιτια τους, συν γυναιξι και τεκνοις, ενω ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ είναι ελευθεροι? Για να σας βοηθησω, το κρατος αυτό κυβερναει μια μαφιοζικη δυναστεια η οποια λατρευει τους μουσουλμανους (με το αζημιωτο) και βασανιζει αγρια τους Χριστιανους. Αυτή η ξευτελισμενη εκδοχη της δεξιας εκλεισε ακομα και τις εκκλησιες, κατι που δεν τολμησε να κανει ΟΥΤΕ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΚΟ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝ. Η ελεηνη αυτή φαμιλια, διακινει η ιδια τους λαθρο-μουσουλμανους και αρπαζει η ιδια το χρημα, ενω η αστυνομια και ο στρατος κανουνε ολη την βρωμικη δουλεια γι’ αυτους, σχεδον δωρεαν. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ. Δεν υπαρχει στα παγκοσμια χρονικα τοσο εγκληματικη κυβερνωσα φαμιλια, η οποια να βαζει τον στρατο και τα κρατικα οργανα να δουλευουν για λογαριασμο της και αυτή να τα κονομαει. Για να σας ξανα-βοηθησω, είναι το φριχτοτερο κρατος της Γης, οπου τοσο οι κυβερνωντες, οσο και οι σκλαβοι-πολιτες, εχουνε χασει την αξιοπρεπεια, τα αβγα και τα πασκαλια. Μεχρι τωρα, δεν βρεθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τρομοκρατημενος ΣΚΛΑΒΟΣ να κανει μηνυση εναντιον των ερπετων της δηθεν δημοκρατιας, που τους κρατανε φυλακισμενους. Αλλα και μηνυση να κανει, ανεκαθεν ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ // Δωσαμε δυναμη στα τσογλανια και στα κωλοπαιδα να μας τρομοκρατουν και να μας εχουνε φυλακισμενους στα κλουβια. Αυτή ηταν παντα η εφιαλτικη μαφιοζικη δυναστεια των Μητσοτακηδων. Μια φωλια αιμοβορων εβραηκων φιδιων με ενδυμα προβατου, λυσσα υαινας και ματι κομπρας // ΣΥΝ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΑΣ, ωστε να μπορουν οι πολιτικοι κε δημοσιογραφικοι βρυκολακες να αλωνιζουν ελευθερα και να μας τρομοκρατουν ανενοχλητοι.// ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιον η επιστολή ;στον υπό λεσχιαρχη της λέσχης.
    Χαχαχαχαχα !
    Οι κουνελες ,ήλθαν από δω για να ρουφούν από το αίμα των Ελλήνων.
    Μια ζωή ΚΟΠΡΕΣ.
    Μόλις κοπεί το ΠΑΡΑΔΑΚΙ...
    Εκεί να δης κλάμα οι κουνελες και οι κουνελοι .
    Είπαμε , τράπεζες καταρρέουν , χαζαρο Γερμανία γιοκ ,ΟΗΕ...καπουτ.
    Φι φλους ;μαφι φλους !
    (μετάφραση από τα αράπικα χλουχλουμπουχλου :έχει λεφτά ;δεν έχει !)
    Άντε μπράβο !και κάτι που@@οι δήμαρχοι που τους κάνουν μαθήματα αγροτικών εργασιών με τα χρήματα των Ελλήνων φορολουμενων πολιτών ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ;
    Η ΕΥΑ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ ;
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ;
    ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΕΛΙΤ.
    Η ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΨΟΨΗΣΕ ,Η ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΟΝΟ Ο ΚΛΩΝΟΣ.ΑΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΡΙΔΑ ,ΓΙΑΤΙ ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή