«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΝΕΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ !!



Σχόλιο Νίκου Μπαϋρακτάρη: 

Εγώ ήξερα ότι «Kids in Greece» σημαίνει «Παιδιά στην Ελλάδα».
Αλλά μάλλον κάνω λάθος!
Στα Νέα Αγγλικά «Kids in Greece» σημαίνει «Παιδιά Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα»!!!
Ωωωω! Κάποιος πρέπει να τους κλείσει το στόμα, πριν τρελλαθούμε τελείως!



Σχόλιο Διόδοτου: 

Συγνώμη κε Νίκο μου, αλλά αν κρίνω από την ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία, η οποία ιστοσελίδα ονομάζεται "Human Rights Watch", τότε δεν θα τα έλεγα "νέα αγγλικά", αλλά "πούστικα αγγλικά", εφευρεμένα κατ' ευθείαν από τα αφεντικά των κούλη, ντόρας, τσίπρα και άλλων ελληνόφωνων σκουπιδιών.

"Πούστικα αγγλικά" που αποσκοπούν στο να περάσουν στο εξωτερικό την νέα πραγματικότητα των εχθρών μας, δηλαδή ότι η Ελλάς είναι χώρα ισλαμική. (φτου σκόρδα και κούφια η ώρα που τ' ακούει!)

Συζητιέται βέβαια αυτό, την στιγμή που μιλάμε. Οι εισροές από Τουρκία έχουν χαλαρώσει κατά πολύ. Αυτό εμένα μού μαρτυράει ότι έχουν σχεδόν πλησιάσει στο νούμερο των 2 εκατομμυρίων μουσουλμάνων (που λέει ο λόγος "μουσουλμάνων") που υποχρέωσαν την σημερινή κυβέρνηση να δεχτεί αδιαμαρτύρητα. Από εδώ και πέρα, κι όπως λένε τα φερέφωνα των προδοτών, μαζί και η ντόρα, κάθε χωριό είναι έτοιμο να "μπολιαστεί" από την μαγιά, και να "ζωηρέψει"(!). Κι εννοούν βεβαίως βεβαίως ότι οι κουνέλες τους, μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, θα έχουν διπλασιάσει στην Ελλάδα τον συνολικό ισλαμικό πληθυσμό, που τώρα ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια. 

Μια χαρά λοιπόν τα γράφουν οι ιστοσελίδες τους και οι χαζαρο-φυλλάδες τους.

Τί;;.. Ο λαός;;...

Μην μού τον ταράζεις σε παρακαλώ! Αυτή την στιγμή, αντί να προσκυνάει στον Άη Γιώργη, που γιορτάζει σήμερα, για σωτηρία, προσκυνάει, με το στόμα ανοιχτό σαν χάνος, άλλον σωτήρα: Τον άγιο τσιόδρα.

Γι αυτό.. μην μάς το χαλάς σε παρακαλώ... που σε ακούω να λες "πριν τρελλαθούμε τελείως" και θρίχες περμανάντ... Έχεις μείνει πολύ πίσω. Δεν τα ξέρεις καλά εσύ, εκεί στο Ναϊρόμπι που μένεις.. Εμείς εδώ έχουμε εξελιχτεί! Αμιιιί...! Περμένουμε και το εμβόλιο μετά τσιπαρίσματος, για να συνεχιστεί το ρουφιάνεμα, που κάναμε αναμεταξύ μας, ηλεκτρουνικά πλέον. Κατάλαβς;;... Αμ πώς!    Κ-Τ


  

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΔΑΙΟΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑΝΤΣΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΙ ΕΥΡΟΥΠΑΙΟΙ 'Η ΠΕΗ ΣΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΑΞΙΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΟΑΤΣΟ/ΜΟΑΖΖΟ/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ ΕΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΟΨΑΤΕ ΦΑΤΣΑΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΑΣ ΥΛΒΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΛΟΥΓΚΟΖΙ ΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΔΡΑΚΑΙΝΑ.ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ;;;;ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΝΤΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥ-ΜΟΥ-ΤΣΑΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟΣ "HANNIBAL" H Π@ΥΤΑΝΑ;;

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΩΝ;ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ DNA ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΓΥΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΝΤΟΡΑΣ...ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΓΧΡΩΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΩΣ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΚΑΛΗ WALNUT SAUCE =EΠΙΦΥΣΙΣ,ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.ΑΡΑ;

    BIG BUSINESS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΗΔΩΝ.

    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΥ ΓΙΑ ΑΜΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΡΆΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ;ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ...ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΌΤΗΤΑ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, .. ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕΑΥΤΟΝ ΣΕ BIG ΤΣΑΤΣΆ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΛΑΝΟ-ΚΛΩΣΣΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ. "ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ'!

      Διαγραφή
  2. Ναι !τους αφήνουν λίγο ακόμα και μετά θα τους ΕΛΘΗ αστραπιαία ο αποκεφαλισμός.
    Διαφωνείτε ;
    Χαχαχαχα !
    Αυτό που τους έκαναν και με τον κοροναιο.Και τους ήλθε μπούμερανγκ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ.
    Ε ΡΕ ,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020!
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Big ,big big childens trafficker.
    Πολύ ξεφτίλα θανατικό ,προβλέπω...
    Αν σκάω ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
    ΙΣΑ ΙΣΑ !ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ !
    ΓΚΑΡΣΟΝ !ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

    ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ:ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΗΤΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΣΗΜ.1:Η ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΤΟΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΕΣΚΑ Η ΜΑΝΤΆΜ. ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΒΡΑΊΟ ΜΟΣΙΑΛΟ=ΜΟΣΕ ΑΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ London School of Economics, ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Α ΛΑ ΓΚΑΙΗΤΣ " ΖΑΓΑΡΙΑ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ".ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΖΟΑΝ ΚΡΩΦΟΡΝΤ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟΨΕ:ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΟΥΦΑΛΕΣ;ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ.ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ Τ'ΑΛΛΟΥΝΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ,ΟΧΙ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΓΑΙΑ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΑ/ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗ....

    ΓΕΛΑΤΕ ΣΑΡΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
    Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ.ΟΡΑΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ.

    Ρ.

    ΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ,ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΑΣ.ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ/ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΆΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ STATISTICS OF ANGER DEGREE, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ.ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

      Μία μικρά διόρθωσις: Το "Μόσιαλος" βγαίνει από τη συνήθεια Θεσσαλίας καί Ρούμελης να ενώνουν επίθετο καί όνομα. Πχ Κώστας Τζιρίτης = Τζιριτόκωστας ( = ο ζητιάνος του Καρκαβίτσα). Όθεν, Ηλίας Μωσέ = Μώ(ό)σιαλος.

      Περιέργως, κατά Δυτική Θεσσαλία έχει μερικά τέτοια λουλούδια με "Ελληνοποιημένα" ονόματα, δήθεν Έλληνες. (Κρατάω κάποιες πληροφορίες, γιά όταν χρειαστεί.)

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα αγαπητέ Εργοδότα και Ρίτα!

      Τί να πω.. το team ΦΥΣΣΑΕΙ! Αλληλοσυμπλήρωσις πληροφοριών για τον εχθρό. και μετά σού λέει "χάνουμε τον χρόνο μας στο ίντερνετ"...

      Σάς Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Αφού μας παίρνουν την πίεση ,ας έλθουν και σε μένα.Να ακουμπήσουν τα δικά μου καζανια !
    ΟΡΓΗ ΟΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΟΡΓΗ !
    ΟΡΓΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ !
    ΤΩΡΑ ΜΠΉΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.
    ΟΛΟ ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΩΡΑ !
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ !.
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΔΟΥΛΑ.
    ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΡΔΟΧΑΙ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ !
    ΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ ΤΣΙ ΟΦΙΔΟΙ.
    ΕΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΛΛΑΡΟ.
    ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΑΑΑΑ !ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙ !
    Ο ΕΛΛΗΝ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή