«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Κρανίδι

Σχόλιο Διόδοτου: Κοίτα να δεις τώρα τί κάνουν, τσι π@@στηδες, το προδοτικό κυβερνητικό σύστημα της Ελλαδικής: Προπαγάνδα στην τιβι, ότι "δεν κοιτάνε τα χάλια τους οι ανήθικοι Έλληνες, που πήγαιναν να ξαλαφρώσουν στις πόρνες αλλοδαπές του ξενοδοχείου και μάλιστα ο προαγωγός ήταν Έλληνας" και άλλες μάρες κουκουνάρες, ψέμματα του κερατά! Έτσι καταφέρνουν να βγάλουν από το κάδρο δύο πράγματα: 1. Ότι ο Χαρδαλιάς βρισκόταν ανάμεσα σε 30 νοματαίους λάθρο χωρίς προφύλαξη, σαν να μάς λέει ξεκάθαρα ότι δεν φοβάται μην κολλήσει κόβιντ, γιατί ο ίδιος ξέρει ότι είναι μούφα η ιστορία, και 2. Ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι λάθρο είναι από την καινούρια φουρνιά (Σουδανοί, Σομαλοί κλπ) που έστειλε ο Ερντογάν, με δεκάδες από αυτούς εμπύρετους (βιολογικό όπλο δηλαδή). Περισσότερα αποκαλυπτικά.. ΕΔΩ, στου Διηνέκη. 

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (1): Γιατι τα παιδακια και οι φανταροι δεν αρρωστενουν? Διοτι εχουν δυνατο ανοσοποιητικο (λογω εξασκησης) // Ο ιερεας του Αγιου Νικολαου στα Εξαρχεια: «Πως καταντησαν ετσι οι πολιτικοι και θρησκευτικοι ηγετες? Ντρεπομαι. Αισχος στους δεσποταδες και στους πολιτικους. Μας εχουνε φυλακισει με μια τεραστια απατη, για μια γριπη, ενώ οι λαθρο-μουσουλμανοι κυκλοφορουν ελευθεροι. Θελουν να δουν την αντοχη των Ελληνων στην σκλαβια και στην υποταγη. Ημαστε ραγιαδες. Μας στερησαν τις αξιες και την ελευθερια, μας πεταξαν στην απολυτη φτωχοποιηση και στην ζητιανια για πεντε κατοσταρικα, κι εμεις δεν εχουμε την δυναμη να αντιδρασουμε» // Ο Τουρκος Ερντογαν απαγορευσε την περιφορα του Επιταφιου, αλλα αφησε ανοιχτες τις Χριστιανικες εκκλησιες. Ο Εβραηκη ΚΟΜΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Ντορα) μαζι με τον φλουφλη Κουλη και ολη την εφιαλτικη οικογενεια, εκλεισαν ακομα και τους Χριστιανικους ναους και κυνηγουσαν τους Ορθοδοξους παπαδες // Αυτή η χαμενη λαμογιε-ξεφτιλε δεξια, μοναχα πατριωτικη δεν ειναι. Τρεμει τους Γερμανους και τους Τουρκους, λατρευει τους λαθρο-μουσουλμανους (ιδρυσε και συντηρει ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και τρομοκρατει νυχθημερον τους φουκαραδες Ελληνες, που καταντησαν να τρεμουν και τον ισκιο τους, κλειδωμενοι στα κλουβια τους, κατοπιν εντολης των πολιτικων και θρησκευτικων δεσποταδων // Ο πορφυρογενητος βλακας Κουλης, συνοδευσε 50 λαθρο-μουσουλμανακια στον αεροδρομιο, όμως δεν καταδεχτηκε να υποδεχτει το Αγιο Φως που εφτασε μετα από λιγες ωρες στο ιδιο αεροδρομιο. Τετοια ατιμη φαρα // Τζορτζιο Αγκαμπε (Ιταλος φιλοσοφος): «Πολιτικοι, θρησκευτικοι, οικονομικοι και δημοσιογραφικοι βρυκολακες, με αφορμη έναν τεχνητο ιο, θα επιβαλουν παγκοσμιως μια φριχτη δικτατορια, οπου το τρομοκρατημενο πληθος θα τα θυσιασει ΟΛΑ με σκοπο μια μαλακισμενη επιβιωση» // ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ (με 100 πεθαμενους παπουδες) για να τα κονομησει αγρια η εφιαλτικη φαμιλια που εχει ΔΥΟ ΜΚΟ. Ακαδημαηκοι και δικασταδες τρωνε καλα και αναπαυοντε // «Εκεινοι που προθυμα χανουν ζωτικες ελευθεριες για να αποκτησουν λιγη προσκαιρη ασφαλεια, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Μπενζαμιν Φρανκλιν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνική Δημοκρατία !
    Χοχοχοχο !
    ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !
    Μπαινεις στο μπουρδέλο και σε κερνούν αιμοποτηρα και παιδικά κωλαρακια.
    Ζω για την στιγμή ,που θα τους δω ,με την γλώσσα στο κούτελο και ανάποδα στην κάσα.
    Ζω για την στιγμή που θα ακούσω :
    Χάθηκε και δεν ξέρουμε που είναι.
    Που'σαι τσιοδρα ! ΠΕΤΑΞΟΥ δύο λεπτά στην Τουρκία και τσίμπα κάνα ετοιμοθάνατο.Ολο και κάποιον θα βρής !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!
    ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΊΓΟΥΡΑ
    ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΩ!!

    ΘΑ ΜΕ ΘΩΡΟΥΝ ΟΠΙΣΩ ΤΟΥΣ
    ΜΑ ΘΑ 'ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

    ΘΕ ΝΑ ΞΕΚΑΝΩ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ
    ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΟΥ
    ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΟΥ

    ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΓΕΝΩ
    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΔΑΣΚΑΛΟ
    ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ!!!

    ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
    ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ
    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...

    ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!
    ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή