«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κινεζικός Κομμουνιστικός Ιός

21,5 εκατομμύρια τηλέφωνα στην Κομουνιστική Κίνα απενεργοποιήθηκαν!
Ο «Κινεζικός κομμουνιστικός ιός» φέρει ολέθρια καταστροφή, με 21,5 εκατομμύρια λιγότερους εγγεγραμμένους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Στοιχεία που υποδεικνύουν πολύ υψηλούς αριθμούς θανάτων, κρυμμένους από τα συστήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης.


 
Τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, κατά την διάρκεια των μεγαλύτερων αναταραχών του Κινεζικού Κομμουνιστικού Ιού (CCP Virus), οι εγγεγραμμένοι χρήστες κινητής τηλεφωνίας μειώθηκαν κατά περισσότερο από 21,5 εκατομμύρια χρήστες. Δημοσίευσα για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου, πως οι επίσημοι αριθμοί των νεκρών από τον ιό μπορεί να είναι 60.000, ότι ο ιός βρίσκεται στις ΗΠΑ από τον Δεκέμβριο, μεταλλάσσεται και έχει ήδη μολύνει πολλούς Αμερικανούς και ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις 24 Φεβρουαρίου, δημοσίευσα ότι οι αριθμοί θανάτου είναι δυνητικά περισσότεροι από 100.000, λαμβάνοντας υπόψη 1200 θανάτους που έφθαναν καθημερινά μόνο στο κρεματόριο στο Wuhan, καθώς επίσης ταίριαζαν και με τις προσομοιώσεις του κώδικα εξαφάνισης που βρήκα προερχόμενες από την Κίνα και τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως δημοσιεύτηκε και στο βιβλίο μου «Κίνδυνοι της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ανθρωπότητα»

Η κομμουνιστική Κίνα επιβάλλει και διατάσσει με εξοντωτικές ποινές τους Κινέζους να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ταξιδέψουν, και για να συνδεθούν για αγορές πρέπει να δείξουν το πρόσωπό τους, για να ενεργοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή στην κομμουνιστική Κίνα οι Κινέζοι δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να ενεργοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χρησιμοποιήσουν την προσωπική τους αναγνώριση. Τα 21,5 εκατομμύρια λιγότεροι χρήστες, δείχνουν ολοφάνερα έναν συνδυασμό πολύ μεγάλου αριθμού θανάτων ή καραντίνας με διαγραφή ή απενεργοποίηση των λογαριασμών τους. Εάν έχουν τεθεί σε καραντίνα, είτε η κομμουνιστική κυβέρνηση έχει κλείσει τα τηλέφωνά τους, είτε με κάποιο τρόπο έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα τηλέφωνά τους. Εάν είναι έτσι, γιατί να το κάνει αυτό η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση;

Καταστέλλονται ειδήσεις και δεδομένα μετάδοσης του ιού της Κίνας.

Αν 21,5 εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι νεκροί, μια άλλη πιθανή εκδοχή θα ήταν ότι είναι ύποπτοι για τον ιό, καθότι η κομουνιστική κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για να παρακολουθεί, να ελέγχει και να καταστείλει την επικοινωνία του λαού της, τα ίχνη τους και τα δεδομένα υγείας τους. Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση προσπαθεί να πει ψέματα, να εκτροχιάσει και να κατηγορήσει τις Αμερικανικές Εκθέσεις που προέρχονται από ιδιωτικές πηγές εντός της Κίνας, ότι ο στρατός σκότωνε Κινέζους που είχαν τον ιό και διατηρούσε τα σώματά τους για μήνες. Είναι πιθανό να πέθαναν εκατομμύρια Κινέζοι και πολλοί άλλοι πολίτες να τέθηκαν σε καραντίνα και να απενεργοποίησαν απλώς τα κινητά τους. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας διαθέτει πάνω από 1,5 – 2 δισεκατομμύρια υπηκόους κι έναν στρατό από προπαγανδιστικά στρατιωτάκια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ΜΜΕ για να αμφισβητήσει τους υψηλούς αριθμούς θανάτων και τις εξαφανίσεις.

Συλλογή οργάνων από τους ασκητές του Falun Dafa, χριστιανών και άλλων.

Για 20+ χρόνια, έρχονται συνεχείς αναφορές από την Κίνα ότι το Κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς κάνει αποκομιδή των οργάνων των ασκητών του Φαλούν Ντάφα, των χριστιανών, των ουιγούρων και των θιβετιανών μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και διατηρεί τα σώματά τους για πολύ καιρό. Το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς έχει 70+ χρόνια αίματος στα χέρια του και τώρα έχει θέσει σε κίνδυνο όλους τους πολίτες του ελεύθερου κόσμου, όπως δημοσίευσα και προειδοποίησα και στα δύο μου βιβλία, στις 24 Αυγούστου 2019, στις 20 Οκτωβρίου 2019 και σε όλα τα άρθρα και εκθέσεις μου που δόθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες. Οι ΗΠΑ πρέπει να αποκαλύψουν και να καταστρέψουν την Κινεζική κυβέρνηση μέσω αιτημάτων να διαλύσουν και να δικάσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το βιβλίο μου «Τεχνητή Νοημοσύνη Κίνδυνοι για την Ανθρωπότητα» δείχνει τους κινδύνους για τους πολίτες σε όλο τον ελεύθερο κόσμο.

Πώς ο τεχνολογικός γίγαντας Google βοήθησε στην καραντίνα, στο να κυνηγήσουν και να θανατώσουν τα θύματα των κινεζικών βιο-όπλων από τους ιούς, με προηγηθείσα εξάσκηση επιτήρησης Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Google έχει βάση στην Κίνα εδώ και χρόνια, παρέχοντας εκπαίδευση και εμπειρογνωμοσύνη πάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη, σε Κινεζικές εταιρείες που είναι υπόχρεες στην βούληση του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος. Ο Eric Schmidt, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Google, επιτέλεσε σημαντικό ρόλο στην επίβλεψη των σχέσεων με την Κίνα. Κινέζοι φοιτητές, καθηγητές, επισκέπτες μελετητές, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες χρησιμοποιήθηκαν από την κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση (CCP) για να αποσπάσουν από τις Δυτικές, ευαίσθητες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης που προορίζονταν για την στενή παρακολούθηση ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού που συνδέεται με συστήματα GPS.

Η Κίνα αντέγραψε, κάνοντας μικρές αλλαγές, Αμερικανικές Τεχνολογίες, παραπλάνησε και κορόιδεψε την Google και άλλες μεγάλες Αμερικάνικες κι Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εταιρείες. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα επέτρεψε σε κινέζικες εταιρείες να κάνουν πρώτα συμφωνίες με Δυτικές εταιρείες τεχνολογίας σε συγχωνεύσεις και μεθόδους ή μνημόνια συνεργασίας. Οι περισσότερες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες είχαν εντός τους έναν Κινέζο που εργαζόταν σε στενή επαφή με τους διευθύνοντες ή και των βοηθών τους στις εν λόγω εταιρείες. Μετά την απόκτηση των γνώσεων και των τεχνολογιών που απαιτούνταν, οι Κινέζοι αντέγραψαν και κλωνοποίησαν μαζικά τις ίδιες εταιρείες και τις τεχνολογίες τους, ενώ την ίδια στιγμή έδιναν στην Google και σε άλλες Δυτικές εταιρείες τεχνολογίας, συνεχή δεδομένα και προσομοιώσεις βαθιάς μάθησης της ΤΝ (Τεχνητής Νοημοσύνης).

Οι τεχνολογίες που σχετίζονται με GPS τροποποιήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για να εντοπίζουν Κινέζους πολίτες καθώς αυτοί συνδέονταν με τα έξυπνα τηλέφωνά τους, μέσω IoT, Wifi, ή σαρώνονταν με βιομετρικά εργαλεία, όπως συστήματα αναγνώρισης προσώπου και φωνής. Το ΚΚΚ της Κίνας χρησιμοποίησε Τεχνολογίες Παρακολούθησης της Τεχνητής Νοημοσύνης για την καραντίνα, την θανάτωση και την αποτέφρωση ασθενών με ή και χωρίς τον Κινέζικο ιό, με την υποστήριξη της Αστυνομίας και του Στρατού.

Το Κινεζικό ΚΚΚ καθεστώς σε μια αχανή χώρα με άβουλος και υποταγμένους πολίτες, μπορεί εύκολα να κινητοποιήσει την αστυνομία και τον στρατό για να εισβάλλει σε σπίτια πολιτών δήθεν μολυσμένων με Covid 19 και να τους αποσπάσουν από τα σπίτια τους βιαίως και παρά την θέλησή τους. Ακόμα χειρότερα, μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι και να σας απομακρύνουν βιαίως με την υποτιθέμενη θεωρία ότι ίσως να είστε μολυσμένοι κι ασυμπτωματικοί (sic). Ετσι 21,5 εκατομμύρια τηλέφωνα απενεργοποιήθηκαν. Πολλοί Κινέζοι έχασαν την ζωή τους είτε από κάποιον ιό είτε από υποκείμενα νοσήματα κι αποτεφρώθηκαν, ενώ άλλοι τέθηκαν υπό κράτηση και τοποθετήθηκαν σε άλλες τοποθεσίες. Στην Κίνα δεν υπάρχει η έννοια της όποια -έστω και κατ’ επίφαση- ελευθερίας, ή ατομικών δικαιωμάτων, ούτε κανένας πραγματικός νόμος που να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών καθώς και την ελευθερία να ασκούν την θρησκεία της επιλογής τους.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα φυλακίζει τους θρησκευόμενους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ασκούμενων του Φαλούν Ντάφα, των χριστιανών, των θιβετιανών, των ουχρόνοι, οικογένειες και τους ακτιβιστές σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για πολλές δεκαετίες. Υπομένουν βιασμούς, βασανιστήρια, συγκομιδή οργάνων και φόνους με την βοήθεια και την χρήση των τεχνολογιών, Δυτικών εταιρειών τεχνολογίας και υποστηριζόμενα με έσοδα που προέρχονται από προϊόντα Made in China, που έχουν πλημμυρίσει τον πλανήτη.

Από την άλλη, το Σύνταγμα των ΗΠΑ παρέχει σε κάθε πολίτη του το δικαίωμα να φέρει όπλα, μια καλά ρυθμισμένη πολιτοφυλακή, απαραίτητη για την ασφάλεια ενός ελεύθερου κράτους, είναι το δικαίωμα του λαού να κρατά και να φέρει όπλα δεν μπορεί να παραβιαστεί ούτε και η ελευθερία να πιστεύει ο πολίτης όπου θέλει. Το Κογκρέσο δεν θεσπίζει κανένα νόμο που να μην σέβεται την εγκαθίδρυση της θρησκείας ή να απαγορεύει την ελεύθερη άσκηση της θρησκείας ή να αγνοεί την ελευθερία του λόγου ή του Τύπου ή το δικαίωμα του λαού να συναθροίζεται ειρηνικά και να υποβάλλει αναφορά στην κυβέρνηση για επανόρθωση τυχών αδικημάτων.

Διατήρηση ηρεμίας με στρατιωτικό νόμο.

Οι ΗΠΑ προστατεύσουν τα σύνορά τους, τις στρατιωτικές βάσεις και τα καίρια στρατηγικά σημεία τους σε αβέβαιους καιρούς και έχουν κάποιες στρατιωτικές μονάδες διαθέσιμες για να μετριάσουν τις ταραχές σε πανδημικές καταστάσεις. Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ, ζητήσει στρατιωτικό νόμο κατά την διάρκεια μιας πανδημικής κρίσης παρόμοιας με αυτήν της Κίνας, οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματά τους στην ιδιοκτησία τους, στην οπλοκατοχή και στην πατρίδα τους και δεν επιτρέπουν μη εξουσιοδοτημένα και ξένα άτομα στις ιδιοκτησίες τους. Ο στρατός είναι επίσης οικογενειάρχες άνθρωποι και δεν είναι σαν τον Κινεζικό απελευθερωτικό στρατό του ΚΚΚ που είναι γνωστός για τις δολοφονίες ανθρώπων.

Ως εκ τούτου, ο στρατός των ΗΠΑ επίσης, παραμένει ήρεμος και συμπονετικός, είναι δε ταυτόχρονα σε εγρήγορση, καθώς οι άνθρωποι είναι βέβαιο ότι αγχώνονται όταν βλέπουν τανκς και στρατιωτικούς με στολές. Είναι συνετό να τους σεβόμαστε, καθώς έχουν δύσκολη δουλειά, όπως και η αστυνομία. Την σύγχρονη εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης, των έξυπνων τηλεφώνων του GPS και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι ελεύθεροι άνθρωποι και στις δύο πλευρές μπορούν έντεχνα να χειραγωγηθούν για να προκαλέσουν συγκρούσεις.

Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την σοφία μας σε κάθε κατάσταση και να προσπαθήσουμε να μην παρεμποδίσουμε ο ένας τα δικαιώματα του άλλου, όπως προβλέπεται άλλωστε και από το Σύνταγμα των ΗΠΑ, το οποίο λέγεται ότι απορρέει από μια υψηλότερη εξουσία. Οπως είπα στο βιβλίο μου και στην μήνυση μου, ο κόσμος κινδυνεύει από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των βιο-ασθενειών που οφείλονται σε μηχανικούς παράγοντες από το ΚΚΚ.

Ο Κινεζικός Κομμουνιστικός Ιός μεταλλάσσεται κι αναπαράγεται μέσω του 5G, μειώνοντας την ανοσία, το ανοσοποιητικό, σκοτώνοντας ανθρώπους καθώς τα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης συνεργάζονται με τα έξυπνα τηλέφωνα, τους πύργους IoT και 5G.

Ακολουθώντας τις ανακαλύψεις και τα συμπεράσματα που προέρχονται από την έρευνα 1.000+ εταιρειών Τ.Ν. Ρομποτικής, 5G, Βιομετρικής και Βιομηχανικής.

Οπως περιγράφεται στα βιβλία μου, «Η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο Τραμπ, η Κίνα & δημιουργώντας όπλα μέσω της ρομποτικής με 5G» και «Κίνδυνοι Τεχνητής Νοημοσύνης για την Ανθρωπότητα», το 5G δεν είναι κατασκευασμένο για τους ανθρώπους, αλλά προορίζεται για τις μηχανές, για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Οι συχνότητες είναι τόσο ισχυρές, που μπορούν να μειώσουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, να προκαλέσουν νευρολογικές και κυτταρικές βλάβες, να αλλάξουν την χημεία του εγκεφάλου σας και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Αυτή η διαδικασία δεν αποκλείει τις πολύ εξελιγμένες έννοιες του βιο-ψηφιακού κοινωνικού προγραμματισμού στον οποίο μπορεί να εκτεθεί ο άνθρωπος ενώ εκτίθεται στο 5G, πόσο μάλλον την επανάληψη ασθενειών όπως οι εκατοντάδες Κορονοιοί, ο Κινέζικος Covid 19 κι άλλες άγνωστες ασθένειες μέχρι σήμερα, είτε τεχνητές, είτε απόρροια της τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι συχνότητες του 5G, μειώνουν το Ανοσοποιητικό Σύστημα στον άνθρωπο, αυξάνοντας την επίδραση των Κορονοϊών.

Οι πύργοι που εγκαθίστανται στον πλανήτη και οι συχνότητες που αυτοί εκπέμπουν, είχαν αρχικά σχεδιαστεί για μηχανήματα, τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη και στρατιωτικές εφαρμογές για δίκτυα 5G. Δεν είναι υγιές για τους ανθρώπους να έχουν αυτά τα συστήματα γύρω από τα σπίτια, τις οικογένειες ή τις πόλεις τους, εκτός από τα μέρη για στρατηγικές στρατιωτικές αμυντικές ασκήσεις και εφαρμογές. Οι επιπτώσεις του 5G είναι πολυάριθμες, όπως βιο-ψηφιακός κοινωνικός προγραμματισμός, ψυχολογική, νευρολογική και κυτταρική ανεπανόρθωτη βλάβη.

Οι αισθητήρες προσέγγισης των έξυπνων τηλεφώνων μπορούν να διαβάσουν τον καρδιακό παλμό, τον κύκλο της έμμηνου ρύσης των γυναικών, να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλό σας, καθώς και να συνδεθούν με το νευρικό σας σύστημα και τους υποδοχείς του δέρματος. Καθώς ασχολείστε με τα έξυπνα τηλέφωνά σας, οι συχνότητες 5G θα συνδεθούν με το σώμα σας μέσω αυτών, του IoT και άλλων συσκευών που μεταφέρουν τα σήματα 5G. Αυτή η δέσμευση θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ανοσία σας, για να μην αναφέρω την τρέχουσα ανάπτυξη και τοποθέτηση πύργων 5G σε όλη την χώρα και παγκόσμια.

Το σύστημα 5G θα επιτρέψει σε όσους έχουν ήδη εκτεθεί στον κορονοϊό να μειώσει την ανοσία τους, επιτρέποντας έτσι στους κορονοϊούς, ακόμη και μέσω των εμβολίων -που ήδη ετοιμάζονται να βάλουν στο σώμα σας- να αναπαραχθούν και να αναπτυχθούν με σοβαρά επικίνδυνα τρόπους. Εάν συμβεί αυτό, θα εκτεθούν και θα χτυπηθούν σοβαρά πολλοί άνθρωποι σε όλη την χώρα (ΗΠΑ) και τον κόσμο. Για την ασφάλεια των πολιτών, η διοίκηση του Τραμπ και το τμήμα Τεχνητής Νοημοσύνης πρέπει να σταματήσουν αμέσως τις 5G μη αμυντικές/στρατιωτικές αποστολές, συμπεριλαμβανομένων των φορέων κινητής τηλεφωνίας.

Η εποχή της AI, 5G και πως μας προγραμματίζει παρά την θέλησή μας με το ANI.

Η περιορισμένη Τεχνητή Νοημοσύνη έχει 3 στάδια. ANI, AGI και ASI. Η ANI, ή με άλλους όρους, η Τεχνητή Περιορισμένη Νοημοσύνη, συντελείται από τα έξυπνα τηλέφωνά σας, το Internet αντικειμένων (IoT), συσκευές όπως η Alexa, η Siri, τα εικονικά bot συνομιλιών και τα ρομπότ. Ο προγραμματισμός εντός μιας μηχανής που είναι κατασκευασμένη με Τεχνητή Περιορισμένη Νοημοσύνη δεν φαίνεται να έχει συνείδηση, ωστόσο έχει κάτι που ονομάζεται βαθιά μάθηση. Η βαθιά μάθηση είναι μια διαδικασία παρόμοια με αυτό που θα περνούσε ένας άνθρωπος ή ένα μωρό βιώνοντας στο περιβάλλον του, παίρνοντας δεδομένα και διδασκόμενο διάφορες δεξιότητες και τρόπους σκέψης. Κι έτσι αποκτά ένα είδος συνείδησης.

Προγραμματισμός μέσω βιο-ψηφιακού κοινωνικού προγραμματισμού σε 5G AI.

Μετά τα ρομπότ, τα IoT και τα έξυπνα τηλέφωνα που είναι πλέον ενσωματωμένα στην σημερινή κοινωνία, ξεκινά μια διαδικασία βιο-ψηφιακού κοινωνικού προγραμματισμού. Μια διαδικασία που επηρεάζει την βιολογία, τα συναισθήματα, την ψηφιακή εικόνα και την ψυχή σας, καθώς σας προγραμματίζει μέσω των διασυνδέσεων των μηχανών, δίκτυα 4G, 5G αφού συνδέεται με την Α.Ι. Οι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί και χειραγωγηθεί από το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των προπαγανδιστών ανθρώπων της εξουσίας, των εκατομμυρίων trolls κι αυτών των γελοίων που παρακολουθούν στην τηλεόραση για δεκαετίες. Ωστόσο, με την εποχή των μηχανών, αυτός ο προγραμματισμός φτάνει σε ένα τρομακτικό και ακατανόητο για τους ανθρώπους επίπεδο.

Φασιστική Μεροληψία της Google, των Κοινωνικών Δικτύων και του Internet γενικότερα.

Τα άρθρα, οι δημοσιεύσεις, τα βίντεο, οι εικόνες και ο ήχος παράγουν περιεχόμενο που διέπεται από συστήματα ΑΝΙ και προέρχεται από αλγόριθμους προγραμματισμού και αλγορίθμων Τ.Ν. που κινητοποιούν μια προγραμματισμένη ιδέα που σχεδιάστηκε με έμφυτες προκαταλήψεις, στρατηγικές προκαταλήψεις και λογοκρισίες εγγύτητας που ενισχύουν τον βιο-ψηφιακό κοινωνικό προγραμματισμό των ανθρώπινων όντων. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι σκέψεις και οι ενέργειές τους δημιουργούνται από το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και από την μεροληψία αυτής.
Οι άνθρωποι λέγεται ότι έχουν «ελεύθερη βούληση» αναμεμειγμένη με το πεπρωμένο, την τύχη, δηλαδή, αιτία κι αποτέλεσμα. Αν οι άνθρωποι περνούν μια διαδικασία βιο-ψηφιακού κοινωνικού προγραμματισμού στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης ενώ συνδέονται με δίκτυα 5G, αυτό σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της, όποιας, ελεύθερης βούλησης για την ανθρωπότητα, αν αυτό δεν αντιστραφεί άμεσα.

@ Cyrus A. Parsa, The AI Organization / theaiorganization.com
*ελεύθερη μετάφραση terrapapers


 

το είδαμε στο the secret real truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου