«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δικαίωμά του να τραγουδάει “Δεν υπάρχει Θεός”. Το ότι είναι σαν Μογγόλος το πρόσεξε κανένας?? _ ... Ρίταααα!!!....πού είσαι Ρίτα;..


περισσότερα εδώ

15 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Απριλίου, 2020 23:59

    ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ό ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ "ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟ": "ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΛΕΙΨΟ.....".
    ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΝΑΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΘΕΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ό ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ, Ι ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΛΕΜΕ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΡΑΠΑΝΑΚΙ Ο ΔΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΜΑ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ.
    "ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΑΜΑΡΤΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ. ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΩ ΤΟΝ ΠΜΗΣΙΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΙΌΣ ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΟΥ.
    ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΜΝΟΥ, ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ".

    ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ'ΆΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ!
    ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειωμένος, ματαιόδοξος. Βρήκε τον εύκολο τρόπο να γίνει ,έστω και για λίγο, γνωστός. Περιττό να του δώσουμε αξία, αυτό θέλει άλλωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΕΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

    "Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές!
    Οι ευφημιστικώςλεγόμενοι διανοούμενοι και καλλιτέχνες, οι ευτελείς δούλοι της εξουσίας.
    Αυτούς που προσκαλεί, με το αζημίωτο, να εξωραϊσουν τις πονηρίες και τις παλιανθρωπιές της.
    Οι ίδιες και οι ίδιες θλιβερές ασημαντότητες καιαμολούν τις σπουδαιοφανείς τιποτολογίες τους.

    Μάλιστα με σκληρότατη γλώσσα στο βιβλίο του «Αλιεύς ή αναβιούντων,» θα γράψει. (Το αφήνω αμετάφραστο). :

    «Οργιλώτεροι μεν των κυνιδίων όντες,
    δειλότεροι δε των λαγωών,
    κολακευτικότεροι των πιθήκων,
    ασελγέστεροι των όνων,
    αρπακτικώτεροι των γαλών,
    φιλονεικότεροι δε των αλεκτρυόνων»."

    ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη μου,

      Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

      Να σημειώσουμε και για τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι η πρώτη παράγραφος ανήκει στον Δημήτρη Νατσιό,
      και η αρχαία στον Λουκιανό.

      Διαγραφή
    2. Αληθώς Ανέστη Κώστα μου...
      Εσκεμμένα δεν το ανέφερα, για να μην θεωρηθεί ότι κάνω promotion...
      Εσύ ως διαχειριστής χαίρομαι που το αναφέρεις...
      Ολόκληρο το άρθρο είναι αξιόλογο!
      Είναι ένας "ανάλγητος" καθρέφτης της πραγματικότητας, της κρίσης αξιών που υπάρχει και των αντιπροτύπων, που μεθοδικά σερβίρονται ως πρότυπα!
      ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!
      Θα πω χίλια εύγε στον κ. Νατσιό!

      Διαγραφή
    3. https://www.pentapostagma.gr/apopseis/6937898_ta-tsopanoskyla-toy-systimatos

      Διαγραφή
  4. Πώς κάνετε έτσι, ρέ παιδιά; Από κάπου θα τα πήρε, το άτομο. Δεν είναι προφανές;

    Πώς είχαν πεταχτεί παλιότερα οι Κατσιμιχαίοι υπέρ των Μνημονίων; Πώς τώρα έκανε "χάππενινγκ" η Πρωτοψάλτη; ακριβώς αυτό.

    Η συνεχής δημοσιότητα είναι πολύ εθιστικό ναρκωτικό, καί δεν κόβεται. Γι' αυτό οι διάφοροι καλλιτέχνες και πωλητικοί αρνούνται καί το να περνάνε σε δεύτερη μοίρα, καί τη γηραντική διαδικασία απάνω τους. Κι αυτό "κάποιοι" το ξέρουν, καί το εκμεταλλεύονται... βάζοντας (με το αζημίωτο) διαφόρους ξοφλημένους να πετάγονται απ' τα βάθη της λησμονιάς σαν πορδές απ' το βρακί, καί να λένε διάφορα - καί πάντα εναντίον των πεποιθήσεων της πλειοψηφίας του λαού.

    Νά, πάλι, όπως ο χοντρο-Μπενιζέλος με τον εμβολιασμό. Μόνο που (κακώς, κάκιστα) δεν τον ρώτησε κανείς: "- Εσύ, χοντρέ, ως τί μιλάς; είσαι γιατρός, μήπως;"

    Μη σας παραξενεύει το φαινόμενο, θα δούμε κι άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΑΝΤΗ....
    Η ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.....
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ....
    ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον χοντροΜπενιζελοτουρκογλου που αποφασισε κι' αυτος να γινη πραματευτης της μεγαλυτερης μουφας ολων των αιωνων. Ο κ. Μαικ Λαντζα ειναι διευθυντης του γραφειου κηδειων ΚΟΡΟΝΑ στο Κουηνς της Νεας Υορκης, ενος απο τους πεντε δημους που απαρτιζουν τον μητροπολιτικο δημο της Νεας Υορκης. Ο κ. Λαντζα λεει οτι ολα τα σερτιφικατα θανατου γραφουν κοβιντ-19 ασχετως αν ειχε συμπτωματα κοβιντ-19 η οχι ο θανων. Γιατι; διοτι ο Δημος της Νεας Υορκης παιρνει ποιο πολλα χρηματα απο το κρατος οσο ποιο πολλους θανατους κοβιντ-19 δειξει. Εδω τι λετε να συμβαινη; κατι διαφορετικο; μονο ο Μαρκος μπορει να κλειση αυτη τη παραγραφο γιατι ειναι μανα στο χειρισμο ειδικης ελληνικης γραφης.

    Εδω ο κ. Λαντζα λαιβ.

    ttps://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1255909714552139776h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΈΜΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ....

    ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΜΕ. ΒΟΗΘΑΜΕ;Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΙΝΈΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ Μ'ΑΡΈΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥΧΡΩΜΊΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ HOME HOBBYIST...

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ Ε;

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝ-ΤΗ.ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΤΙΒΗΣ,ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΤΟΤΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΙΚΟΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!😦😤😟👬
    ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ;ΜΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ ΠΡΩΤΟΝ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ:ΤΟ ΓΕΡΟΓΚΑΙΟΥΛΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΆ. ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΡΟΖΑΝ ΜΠΑΡ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΓΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΨΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΙΑΣΗΜΗ.ΤΙ ΘΑΡΡΕΙΣ;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΑΡ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΤΙΒΙ;
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ;ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΕΛΕΓΕ.ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ Η ΕΡΑΣΤΗ ΓΕΡΟΣΥΡΙΖΑΊΚΩΝ ΑΣΤΕΊΩΝ, ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ'ΒΑΛΕ;ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ;ΕΝΑ PROMOTION ΤΗΣ ΝΤΠ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ AGENTA 2030,KAI ΧΩΣΕ ΜΠΙΛΛΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΑΣ ΑΜΗΝ.

    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΒΓΗΚΕ ΒΡΕ;Ο ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΗΣ ΣΑΒΒΌΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΙ ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ(ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΦΤΕΙΣ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΙ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ)ΤΙ ΨΥΧΙΚΟ ΕΚΑΝΕ;ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΙΓΗΝ ΧΑΡΑΝ Η ΠΛΑΚΟΜΟΥΝ@Υ,ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ;ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΟΛΑ ΒΙΖΟΛΑ ΒΙΖΟ ΠΡΙΜΑΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ, Ο ΝΙΟΝΙΟΣ;ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ Ο ΚΑΡΓΑ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΝΙΟΝΙΑΡΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΘΡΙΧΕΣ ΝΙΟΝΙΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ.ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΕΚΑΣΤΟΝ ΘΕΡΟΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ-ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΝΤΕ ΛΑ ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΟΝ ΝΤΕ ΛΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΤΗΣ ΑΟΙΔΟΥΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΦΟΎΝΤΑΣ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΚΟ ΤΑ $/€/£,ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ!

    "ΩΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΛΕΩ,ΩΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ,ΕΧΩ ΒΙΛΛΑ ΚΙ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΩ ΛΕΩ,ΩΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΜΕ ΒΡΑΚΑΚΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟ,ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΛΕΩΩΩΩ!🎤🎙🎼"

    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΔΥΣΏΠΗΤΟ ΗΛΙΟΝ.
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΕΙΔΩΛΑ,ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ.ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟΝ,ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ,ΤΗΝ ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ,ΤΟΝ ΧΑΝΚΣ,ΧΤΥΠΑ ΚΑΙΡΙΑ ΗΜΑΣ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΟΚΑ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΑ ΘΕΪΚΆ ΕΙΔΩΛΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥ ΑΓΡΙΩΣ ΛΑΟΥ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;

    ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ.ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΛΕΟΠΛΗΞΗ,ΠΕΤΑ ΤΑ CD's ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΨΗΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣ:ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ,ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΜΕ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ Σ'ΆΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ;ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣΤΗΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΣ!

      ΧΤΥΠΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΩΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ..

      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας οικοδεσπότα, Ντέημ Ρίτα, καί συνδαιτημόνες!

      Μή με βλέπετε έτσι εμένα, καμιά φορά μου κόβει! :-) Αργώ λίγο, αλλά στο τέλος το βλέπω το φώς το αληθινόν! lol!!!

      Διαβάζω, λοιπόν, πάντα μετά προσοχής τα σχόλια της Ρίτας, εδώ καί καιρό. Αλλά μόλις σήμερα μου ήρθε καλή ιδέα τις:

      Εάν έχουμε τις γυναίκες με το μέρος μας, κερδίσαμε!

      (Διότι, όπως είμαστε τώρα, άμα ξεσπάσει το κακό, κλάφ' τα. Θα έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε **ταυτόχρονα** εξωτερικούς εχθρούς, εσωτερικούς εχθρούς, κι ένα τσούρμο πανικόβλητους ηλίθιους καί πανικόβλητες υστερικές. Δεν παλεύεται η κατάσταση έτσι - νομίζω.)

      Πώς, όμως, πείθουμε την κάθε φοβισμένη καί αποπροσανατολισμένη Ελληνίδα να δεί την αλήθεια;
      Πιστεύω ότι αυτό γίνεται μονάχα με παρέα γυναικών ήδη ξυπνημένων κι αποφασισμένων, σαν τη Ρίτα. Άλλες πέντε γυναίκες του περίγυρού της να καταφέρει να πείσει, κι αυτές άλλες πέντε η καθεμία, καί ούτω καθ'εξής...

      ...κάτι θα καταφέρουμε στο τέλος!

      Υγ: Ο Γιαννάκος ο ψηλέας μου μετέφερε μιά εικόνα άκρως απογοητευτική. Πάει, λέει, ντελίβερυ τις πίτσες στα σπίτια, καί βγαίνουν κάτι μασκοφόρες κυράτσες, που ουρλιάζουν (ούτε να τις βιάζανε, δηλαδή) : "- Μην πλησιάζειειειειςςς!!! Άσ' τες εκείειειει!!! Πάρε τα λεφτάααα, που τ' άφησα εκείειειει, καί φύγεεε!!!"
      Καί μπάμ! κλείνουν την πόρτα στα μούτρα του, του ανθρώπου.

      Καλά τα λέμ' εμείς εδώ, μεταξύ μας, αλλά πρέπει να περάσουμε τις ιδέες μας καί παραέξω. Καί, πιστεύω, ότι οι γυναίκες που "τό 'χουν" το μπλαμπλά είναι οι ιδανικές γι' αυτή τη δουλειά. Εμείς, οι άνερες, είμαστε ολίγον τί μπρουτάλ ως προπαγανδιστές (ούτως ειπείν), καί δεν γινόμαστε ευκόλως πιστευτοί. :-)

      Διαγραφή
    3. Διόρθ. "άρενες"

      Οκ αγαπητέ Εργοδότα. Έχεις δίκιο. Έχω πάντως έναν κατάλογο από 6-7 ψαγμένες δικές μας (εκτός από τις κοινές γνωστές που έχω εγώ κι εσύ).
      3 από αυτές είναι στον επαγγελματικό μου χώρο, οι υπόλοιπες στην καθημερινότητα. Είναι μαμούνια, ανταλλάσσουν, στέλνουν παντού πληροφορίες, κάτι γίνεται..

      Κοίτα.., αυτά που πάνε έτσι απότομα να κάνουν στην Ελλάδα.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΝ. Βλέπω τις "πέτρες" που λένε κι οι γέροντες.. ΝΆ 'ΡΧΟΝΤΑΙ! (επάνω τους) χεχεχε..

      Διαγραφή