«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Δύο βίντεο για γέλια..



Το παρακάτω βιντεάκι, της 14ης Απριλίου, είναι λίαν διασκεδαστικό! Ακούγεται η φωνή μιας συριζαίας (εε..συγνώμη, democrat αμερικάνας ήθελα να πω 🤣) που ξεκινάει αμέσως (!) με κάθετες δηλώσεις τύπου "δεν υπάρχει Q , δεν υπάρχουν Anonymus" και άλλα χαριτωμένα. Και γενικά, το βίντεο θέλει να μάς πείσει ότι ο Τραμπ έχει παραιτηθεί στην πραγματικότητα και έχει παραδώσει την πλήρη εξουσία της χώρας στην FEMA, έχει ανασταλεί το Σύνταγμα και άλλα ωραία..

Αυτό το βίντεο μαϊμού είναι η επιβεβαίωση του πόσο έχουν χεστεί επάνω τους από την δύναμη Τραμπ, οι δημοκρατκοί. Από αυτούς προέρχεται το βίντεο. Έχουν πάρει αποσπασματικά φράσεις Τραμπ και Πομπέο και τις ανασκευάζουν όπως θέλουν αυτοί. Αν ήταν έτσι, θα είχε κλείσει όλα τα υπουργεία ο Τραμπ και κάθε κυβερνητική υπηρεσία και θα είχε πάει διακοπές χαχαχα, αντιθέτως..κάθε βράδυ κάνει ανακοινώσεις και press conference έως τώρα που μιλάμε.

Η FEMA είναι στην ουσία στρατικοποιημένο όργανο/παρακράτος που έφτιαξαν οι νεοταξίτες επί Μπους πατέρα. Ο σημερινός πρόεδρος με μία εντολή μπορεί να την ακυρώσει. Δεν το κάνει ακόμα για να μην έχει αντίποινα. Του φτάνει που του έριξαν τον μαϊμού κορωνοϊό για την ώρα και κοιτάει να τα φέρει βόλτα.
Η FEMA παίρνει τον έλεγχο όταν η χώρα βρίσκεται σε crisis situation, όχι σε emergency situation, όπως έχει χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή. 

Αυτά που αριθμεί μετά, τα executive orders, δεν αφορούν την FEMA, αλλά την Κυβέρνηση. Αλλά μάς δουλεύει κανονικά η συριζαία που τραγουδάει το κύκνειο άσμα των παιδόφιλων/παιδοφάγων σατανιστών democrats χαχαχα

Ο πρώτος σχολιαστής του βίντεο, στο Youtube, της λέει "Τί είναι αυτά που μάς λέτε.. μην δημιουργείτε μαζικές υστερίες".

Το θέμα εδώ είναι.. ποιοι πραγματικά βρίσκονται σε κατάσταση μαζικής υστερίας χαχαχαχαχαχαχα




Συνεχίζουμε την ψυχαγωγία σας με προχθεσινό βίντεο από το κανάλι στο Youtube της ερπετοειδούς γλίτσας "Γιάνης με ένα ν". Τού έχει βάλει και ελληνικούς υπότιτλους, αμέεεε..

Εδώ και καιρό το παλεύει η καψερή να δημιουργήσει μια νέα δικής της εμπνεύσεως αριστερά "Διεθνή".
Αμ πώς!.. μόνο η ΓΑΠαινα θα έχει απ' αυτούνο;...

Συναντιέται που λέτε ο "25Μέρες eheza", με διεθνούς φήμης αριστερές προσωπικότητες κάθε τόσο. Τον καιρό αυτό πια, με Skype, λόγω κοροϊδοϊού.

Τελευταία συζητάει με αριστερούς καλλιτέχνες. Την προηγούμενη εβδομάδα συζήτησε με τον Brian Eno (πφφ.. απογοήτευσις.. κι έχω όλη του την δισκογραφία σε limited editions). 
Στο βίντεο αυτό συζητά με τον άλλο καμμένο αριστερό Roger Waters. Ναι αυτόν τον πραγματικά πάλαι μεγάλο συνθέτη και στiχουργό των Pink Floyd. Μόνο που.. από τα 90's που άρχισε να φτιάχνει δικά του άλμπουμ, στα διεθνή ραδιόφωνα θα τον άκουγες σπάνια, όχι τόσο για το πολιτικοποιημένο περιεχόμενο των στίχων του, όσο για το ότι τα τραγούδια του μουσικά είναι αδιάφορα. Εκεί που λες "ώπα, αυτό φαίνεται δυναμικό ροκ κομματάκι".. ξαφνικά πέφτει ο ήχος σε, πολύ χαμηλά σε ένταση, καταθλιπτική μπαλάντα και ξενερώνεις. Αντιστοίχως, αυτά που φαίνονται μπαλαντούλες.. τρέχεις να τα χαμηλώσεις μόλις πετάγονται σε κανα δυο σημεία κάτι δυνατά ξεσπάσματα που γκαρίζει κι αυτός. Αλμπουμάκια πανομοιότυπα με το μοιραίο και καρα-αποτυχημένο τελευταίο του άλμπουμ με τους Pink Floyd, το "Final Cut". Eκεί είναι που τα πήραν και οι υπόλοιποι Φλόϋντ και τού είπαν "δεν πας να φτιάξεις κανένα κόμμα να ησυχάσουμε;..".

Στο βίντεο του μπαρουφάκη (αν έχετε όρεξη να το ακούσετε, γιατί δεν σάς το συνιστώ, είναι βαρετό μέχρι αηδίας), παρατήρησα, γι αυτό και κάτι μού έλεγε μέσα μου "δες το", ότι τουλάχιστον τέσσερις φορές αλληλο-ομολογούν ότι "είναι περιθωριοποιημένη τώρα πια η αριστερά", "δεν μάς ακούει κανείς", "δεν μάς λογαριάζει κανείς", "δεν βρίσκεται κόσμος πια να φτιάξουμε συλλογικότητες".. και άλλα ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ 🤣.

Επίσης.. μην το ξεχάσω.. ρίχνουν μπόλικη χολή για τον Τραμπ.

Αν και λένε συνέχεια για τα στατικά ΚΚ των διαφόρων χωρών, το εργατικό δίκαιο, τον μεροκαματιάρη εργάτη που δεν καταφέρνει να ταϊσει τα παιδιά του κλπ.. ΜΙΛΙΆ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ! Πόσο εκατομμυριούχοι είναι και οι δυο τους και πόσο ωραία τα ξύνουν, ο ένας από το Λονδίνο και ο Waters από κυριλέ πράσινη συνοικία έξω από την Ν.Υόρκη.

Πόση άλλη χολή ακόμα να ρίξω κι εγώ.. Αλλά ξέρετε κάτι;.. Δεν είναι χολή. Απογοήτευση είναι, επειδή κάποτε θαύμαζα το ταλέντο κάποιων καλλιτεχνών που σήμερα (ενώ δεν θά 'πρεπε γιατί τώρα υποφέρουν πραγματικά οι λαοί) είναι ξεπουλημένοι (επειδή κάποτε η Ιστορία ούτως ή άλλως θα τό 'φερνε να μπουν στα αζήτητα) στην πραγματικά αντιλαϊκή πλευρά, αυτή των νεοταξιτών και των περιούσιων χρηματοδοτών τύπου Σόρος. Και νομίζω πως το "ένα ν" έχει δηλώσει τις σχέσεις του με τον Σόρος, το αφεντικό των Αντίφα και του Ιντιμέντια, στο οποίο επί δεκαετία έγραφε ο Μπαρούφας και τον θεωρούσαν θεό της οικονομολογίας τα ιντιμεντάκια.

Άντε.. πάρτε και μπαρούφα μετα Roger Waters..


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ





 

17 σχόλια:

  1. > Dark Comes To Light Revealing The TRUTH

    > https://www.youtube.com/watch?v=tanaRD3EkAg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα !σωστός Κωστή !
    Η υγεία της σατανιασμενης χαζαρο καμπαλας έχει κλονισθεί ανεπανόρθωτα.
    Οι ζημιές έχουν βλάψει ζωτικά όργανα.
    Είναι σε μηχανική υποστήριξη.
    Μόνο...με ένα θαύμα ΘΕΟΥ ,θα επιβίωση.
    ΚΑΙ...Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ !
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΩ ΠΌΛΥ ΣΕΡΙΝΗ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΝΤΌΡΑ !
    ΡΕ ΚΩΣΤΗ !ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΦΕΤΖΟΎ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΝΑΧΕ, αυτος εδω μπινελκωνει ασχημα, αν και ειναι στην Αμερικη. Ρε, μπας και εισαστε πολλοι και τωρα πηρατε αμπαριζα και βγηκατε;

    https://twitter.com/RubinReport/status/1252995285615169538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh YES! I like the guy!
      Και δεν είμαστε απλά πολλοί, αλλά..
      WWG1WGA (where we go one, we go all) ! 🙂

      Διαγραφή
    2. Ahoy ,με ότι καταλάβαινα ,φρικαρισε ο άνθρωπος.Εχει άδικο ;ΟΧΙ.
      ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ :,ΕΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΜΠΕΣ ALEXA ΚΩΣΤΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε γλέντια! Σπάσαμε το φράγμα των 300.000 του παγκόσμιου μετρητή,
      αλλά ΚΑΙ το φράγμα των 2.000 του ελληνικού μετρητή!

      Στις 5 Μαΐου φιλαράκι κερνάω μπυρόνια και ροκιές στο Green Rose στο Περιστέρι!

      Διαγραφή
  6. Ένας από τους παπάδες της ενορίας μου ,μου ανέφερε προχθές ,ότι :
    Συγγενείς δύο ηλικιωμένων που έφυγαν ,δέχθηκαν την ερώτηση από γιατρούς εάν θέλουν να δηλώσουν ότι νόσησαν από ΚΟΡΑΝΑΙΟ..
    Οι άνθρωποι ,αρνήθηκαν.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΌΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ;
    Ή ΧΑΛΙΦΗ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΝΑΝΟΤΣΙΠΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΟΥ .
    ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ !
    ΠΩΣ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ;
    ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ.
    ΑΠΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΈΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΌ ΕΝΩ ΑΝΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΛΑΣΣΙΚΑ...
    ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΚΙ ΕΔΩ.

    Π.Χ.Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΛΕΣΒΟΨΑΛΤΗ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ;ΤΗΝ ΕΧΩΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ Ο ΗΛΙΑΣ=CABAL'S CIA;ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣΣΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΝΤΙ ΤΖΕΝΕΡΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ. ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΛΑΚΟΜΟΥΝ@Υ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ,ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΤΑΤΑ" ΞΥΠΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠOΙΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ".ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ.ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΘΟΤΙ Η ΣΤΟΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΓΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΤΣΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΑ...

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΟΡΟΣ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ.

    ΤΗΝ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ" ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ: ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΠ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΕΣΚΟΤ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΣΣΟ Ο ΤΖΩΡΤΖ Ο 3ος(Μπάσταρδογυιος Ρότσιλντ φαδερ)ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΑΜΙΛΤΟΝ=ΥΠΕΡΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ,ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟ ΜΠΕΡΛΙΝ.ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η DR.SUE ARRIGO,ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ UBER MENSCH, KAI ΝΑΙ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΛΙΡΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΟΥΤΕΝ.ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΟΥΛΛΕΡ ΤΙΝΟΣ ΓΥΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.Η ΤΟΝ ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ! ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΙΜΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ.ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΑ.
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ;ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΔΌΤΗΣ ΛΕΕΙ: ΚΑΝΕ ΜΕ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ.

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΕΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΛΙΔΩΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΥΦΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΔΆΚΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ Λ'ΒΙΒ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ Ο ΣΤΑΡ ΤΟΥ STAR WARS O ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ο ΝΕΟΣ SPIDERMAN ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΕΣ ΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...SOUL SCALPING,ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.ΔΕΣ ΤΟ "STRAIN" KI EXEIΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ....

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ:ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ Ω!ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΣ!ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΝ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΛΟΡΝΤ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ...ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.

    ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 75% ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ,ΛΑΤΙΝΟΥΣ,ΚΙ ΑΡΑΒΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ IMMIGRANTS.ΤΩΡΑ;

    ΚΑΙΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ 16.000 ΝΑΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΙΔΟΝΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΚΑΘΗΚΙ!
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ/ΓΚΡΙΖΟΥΣ/ΣΑΥΡΕΣ/ΥΔΡΕΣ/ΜΑΝΤΙΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΗΛΗΚΙΑ ΤΟΥ SECRET SΡACE PROGRAM.
    AYTA ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΝΙΚΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ MILABS/DUMBS TUNNELS.

    PITA




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΡΙΤΑΚΙ,

      "Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΑ", ΚΑΤΑΡΡΙΨΙΣ ΕΙΔΩΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

      💙

      Διαγραφή
  8. https://thehill.com/policy/healthcare/public-global-health/492433-all-50-states-under-disaster-declaration-for-first

    καλησπέρα , καλη δυναμη.
    Απο 10/4 ο trump ελεγχει τα παντα , παραγωγικά μεσα (national defence production act) , ολες τις οικονομικες συναλλαγες εντος και εκτος (Trading with the enemy act by1917) , ολα τα ΜΜΕ στην US και τις επικοινωνίες (οταν το αποφασισει) - (communication act 1934 - το εφαρμοσε μια φορα ο JFK) , ολο το εργαρτικο δυναμικό αλλά και αγαθα (μεταλλα , gold etc) , τον στρατό μεσα στις us , μπορεί να παυσει την κυβερνηση και να παρακαμψει το κογκρέσο ...
    Υπομονη ...εχουμε πολλα να δουμε.
    καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!

      ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!

      Διαγραφή
  9. > DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου,
    εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)

    > https://www.brighteon.com/38cf789e-a44c-4864-9600-08dba7abf7bd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tuluba

    Εμπεριστατωμενο, ακριβες σχολιο.Ευγε!!

    Τωρα που ανακαλυψες τον ΔΙΟΔΟΤΟ να μας ενημερωνης τακτικα γιατι εδω ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ανηκουν σε ανθρωπους της συνομοταξιας Καμινη/Μπουταρη και καθημερινα μας ταιζουν LGBT σανο.

    Ο πολεμος εδω διεξαγεται κατω απο βαθυ σκοταδι, οπως ακριβως λεει και το τραγουδι.

    https://www.youtube.com/watch?v=EwfyrkmPEls

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ahoy,
      ειμαι χρονια συντονισμένος ... απλα τωρα επικοινωνώ :)
      καλη συνεχεια

      Διαγραφή