«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

EΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ



Διαβάζουμε πρώτα εδώ:

Ο ιταλικός Νότος δείχνει τι έρχεται στην Ελλάδα: «Δεν έχουμε ούτε ένα πιάτο φαΐ – Τρώμε όλοι από συσσίτια & πλιάτσικα»


Εδώ:

Προειδοποίηση από ΟΗΕ: Έρχεται λιμός βιβλικών διαστάσεων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και εδώ: 

Η λίστα και ο χάρτης με το τι παράγει η Ελλάδα. (κατά τα άλλα αν φύγουμε από το ευρώ θα καταστραφούμε...)

 

Με το που θα λήξει η καραντίνα και θα αρχίσουμε να κυκλοφοράμε έξω, σε καφέ, εστιατόρια, μπυραρίες, μπαρ κλπ.. θα βλέπουμε σιγά σιγά αυτήν την πραγματικότητα να καταρρέει. Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα φαίνεται η διαφορά.


Το καλύτερο θά 'ναι, αντί του στρουθοκαμηλισμού αυτού, του "πάει πέρασε", να αρχίσουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Όπως αρμόζει στον καθένα και στην κάθε οικογένεια.
 

Άστε τους δημοσίους υπαλλήλους στην άκρη, αν και αυτοί μετά από λίγο, που θα δουν τις απολύσεις τους και τις περικοπές έως και 60% στους μισθούς τους, θα αρχίσουν να πράττουν όπως εσείς:
 

Όσοι έχουν σπίτια, συγγενείς, φίλους στην επαρχία θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις.
Όλοι στην ύπαιθρο. Σε καλλιέργειες και ό,τι άλλες δουλειές υπάρχουν. Η αποκέντρωση θα γίνει θέμα επιβίωσης.
 

Ξεχάστε τον τουρισμό. Ξεχάστε τις 800.000 έως 2 εκατομμύρια τουρίστες που γνωρίζαμε. Και η Αμερικανική ήπειρος και η Ευρώπη και η Κίνα και η Ιαπωνία και τα Βαλκάνια, θα κοιτάζουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους στα τρία αυτά χρόνια που ακολουθούν. Τα ταξίδια θα σκέφτονται; Και να έρθουν να δουν τί; Μια Ελλάδα που θα μοιάζει με Πακιστάν κατά το ήμισυ; Να έρθουν να δουν όχι εξεγέρσεις λάθρο, αλλά εμάς τους ίδιους που θα κυνηγάμε τους λάθρο να τους σφάξουμε για να τους αρπάξουμε τα 400 ευρώ που θα βγάζουν από τα ΑΤΜ; Γιατί όποια καθάρματα από εδώ και πέρα θα παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση, καμπαλο-υπάλληλοι θα είναι κι αυτοί. Μόνο στους λάθρο θα συνεχίσουν να παρέχουν. 

 

Και να σημειώσω εδώ ότι με την λέξη "Κατοχή" στον τίτλο, δεν εννοούσα καν τους καραγκιόζηδες που θα κυβερνούν (κι όποιος συνεχίσει να ασχολείται με αυτούς.. χαμένος θα πάει). Στην πείνα αναφερόμουν, κι ότι θα γίνουμε δέσμιοι ενός μέλλοντος προσωπικών αποφάσεων επιβίωσης. Κι όσο για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.. θα γίνει κι αυτό ένα όνειρο αλλοτινό για τις βαμπιρο-οικογένειες Εβραιώπης κι Ελλάδος. Τα μεμέτια θα φύγουν έντρομα από την Ελλάδα μόλις ξυπνήσει ο Λέων που είναι σε λήθαργο αυτή την στιγμή, μέσα σε κάθε φαινομενικά μαλθακό νέο και νέα, ακόμα και υπερήλικες.
 

Γιατί δεν θα μπορούμε να ζήσουμε πλέον όλοι στις πόλεις;
 

Η καταστροφή που επέφερε το κόλπο "κορωνοϊός" είναι ήδη μεγάλη. Εποχιακές και ετήσιες καλλιέργειες παγκοσμίως, ακυρώθηκαν με τις καραντίνες. Κτηνοτροφία, λοιπές παραγωγές προϊόντων και τροφίμων υπέστησαν επίσης μεγάλη ζημιά. Καύσιμα, μεταφορές, μετακινήσεις. Τα πάντα όλα φέρνουν:
 

Έλλειψη τροφών και πρώτων υλών. Περιορισμένες προμήθειες και τροφοδοσίες. Τα βασικά θα ανέβουν σε πρωτοφανείς τιμές. Από 0,90 λεπτά ένα χαρτί υγείας σύντομα θα έχει 1,90 ευρώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν τί πείνα έχει να πέσει.. από είτε έλλειψη τροφών είτε έλλειψη χρημάτων για να ζήσει μια οικογένεια.
 

Ο τρίτος από τους συνδέσμους που έδωσα στην αρχή, μάς δίνει μια ιδέα σε ποιούς τομείς και προϊόντα θα προσανατολιστεί η Ελλάδα για να ξανασηκωθεί, μετά την διάλυση της Εβραιο-παϊκής Ένωσης και την κατάρρευση του ευρώ που θα έρθουν εν τάχει.
 

Φαντάζομαι θα είδατε τα βίντεο Ιταλών και Ισπανών, που έκαιγαν την σημαία της ΕΕ. Περιμένουν πώς και πώς από μέρα σε μέρα, από μήνα σε μήνα να εκλέξουν αυτούς που πρέπει, και αυτοί που πρέπει να κάνουν άμεσα το πατριωτικό τους καθήκον. Πανηγυρική έξοδο από την κανιβαλική ΕΕ.
Κι όλα αυτά ξέχωρα από τον Πούτιν και Τραμπ που τακτοποιούν τώρα, σε ζωντανό χρόνο και νυχθημερόν τα του οίκου τους, και μόλις τελειώσουν με αυτά θα "τακτοποιήσουν" και κάποια άλλα "πραγματάκια" που έχουν να κάνουν με διεθνείς τραπεζίτες, με παγκόσμιους οργανισμούς και γαμψομύτηδες των Βρυξελών και "καγκελάρι-ες" ναζιστικών οικογενειών. Η παγκόσμια νεοταξίτικη συμμορία είναι θέμα μηνών ή το πολύ 2 ετών να καθίσει στο σκαμνί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Εφόσον γίνει κι αυτό, τότε μόνο θα καθαιρέσουμε κι εμείς τις μαριονέτες τους στην Ελλάδα, και θα ορίσουμε νέο πολίτευμα με Αρίστους που ήδη έχουμε προσημειώσει. 
 

Ως τότε, με ό,τι νόμισμα αν έχουμε στα χέρια μας, με ό,τι σωματικές και πνευματικές δυνάμεις διαθέτουμε, θα πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας, να προστατεύσουμε την γη μας και τα παιδιά μας.
 

Τα εμβόλια και τα τσιπάκια.. είπαμε, μην τα ξαναλέμε, θα τα βάλουν έτσι κι αλλιώς εκεί που ξέρουν, γι άλλη μια φορά. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα τους να στέψουν τον αρχηγό τους. Κι όταν γίνει αυτό, δεν θα έχει διάρκεια πάνω από 7 χρόνια. Έτσι έχουν συμπεράνει, από δεκαετίες πριν, σοβαροί αναλυτές των θείων γραφών. Κι όταν θα στέψουν αυτόν τον "τσιφ" τους, θα γκρεμιστεί με τις κλωτσιές απ' το βάθρο του από τον πραγματικό Αρχηγό του Κόσμου.
 

Ως τότε.. ας τα "εννοήσουμε" κι εμείς "αλλιώς" τα πράγματα, όπως πρέπει, όπως γράφει και εδώ, αν θέλουμε να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι, αξιοπρεπείς και με αυτοσεβασμό, και επιτέλους.. στην απαρχή ενός μονοπατιού αρετών, κατά πώς πρέπει σε έναν θεόπνευστο άνθρωπο, που τον ενδιαφέρει να ανταπεξέλθει στο αρχαίο ρητό "θανούμεθα, αλλ' όπως θανούμεθα κάλλιστα". 

Δεν σάς μιλώ για "Αιώνια Ζωή" και τα λοιπά γνωστά, γιατί τουλάχιστον εμένα προσωπικά, με ενδιαφέρει περισσότερο το τί θα απογίνουν τούτα τα ιερά χώματα στα οποία γεννήθηκα και πατώ, παρά το τί θα απογίνει η ψυχή μου. Αν και πιστεύω πως ένας στόχος όπως ο πρώτος, αν υπηρετηθεί με γνήσια αυταπάρνηση, πάλι στον Παράδεισο οδηγεί, στα Ηλύσια Πεδία για "καλούς κ' αγαθούς". Εναπόκειται στις προτεραιότητες του καθενός.
 

Καλή Δύναμη και Σοφία σε όλους μας!
  

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



28 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ
    Ο ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΜΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΘΙΑ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΥΙ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΒΡΙΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ......ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστα, μη σε πιανει πανικος. Δεν θα γινει τωρα η Δευτερα Παρουσια. Εβαλε μυαλο ο παπους ο Χριστουλης και δεν προκειται να μας κανει την χαρη να ξανακατεβει, ωστε να τον ξανασταυρωσουν οι Φαρισαιοι Δεσποταδες // Απλως θα κοψουμε τα πτωματα, τα σκουπιδια και τις σαβουρες στο μισο, αποτι καταβροχθιζουμε τωρα // Ο οργανισμος μας χρειαζεται ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ. Δεν βλεπεις τριγυρω που οι Ελληνες και οι Ελληνιδες εχουνε γινει σαν πενταφυλες ντουλαπες. Τι αισχη ειναι αυτα που κυκλοφορουν στο δρομο . . . πας το καλοκαιρι να κολυμπησεις στη θαλασσα και σουρχεται να κανεις εμετο απο τους σβαρνιζομενους θαλασσιους ελεφαντες // Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως προμηνύεται πολύ δύσκολα Χρόνια . Ο Θεός βοηθός . Ας έχουμε εγρήγορση και όχι εφησυχασμό .
    Ηλίας Κάντιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα !δεν παίζεστε ρε με τίποτα !
    Οι παππούδες μου περπαταγαν στην κατοχή ,από Καισαριανή για λιμάνι Πειραιά πανωκατω δύο φορές την ημέρα και δούλευαν χαμάληδες.
    Ο γέρος μου κυνηγούσε χελώνες στον Υμηττό.
    Και έζησαν.
    Τι φοβάσθε ;μην σας πέση ο κωλος ;
    Υπάρχει πατσάς στα κουφάρια επάνω ,για να πέραση ο Έλληνας τρία χρόνια.
    Και άλλα τρία που θα τρώτε κούμαρα και σαλιγκάρια ,έξη ,για ένα χρόνο να τρώτε βρουβες και άγρια χόρτα του βουνού.
    Θα δούλεψή και τ'αντερακι σας.
    Χαχαχαχαχα !
    Αχ Κωστή μου !θα μου πεινάσουμε τα πουλάκια μου !και τι θα κάνουμε Κωστή μου !
    Θα βλέπουν τους Πακιστανούς σαν ξερολουκουμα !
    Χαχαχαχαχα !
    Να σας πω τι θα κάνω εγώ .Θα παραμόνευε τον Πακιστανό να ΠΙΑΝΗΣ τις δεκαοχτουρες και μετά ,με μια Ρουπακιά στο κεφάλι ,θα του τις παίρνω.
    Κυκλοφορούνε και χοντροκωλες κατσαπλιουδες οξω.
    Θα κάνουμε και καμμία ,μπέικον και θα την κάνουμε ,ταράτσα !
    Χαχαχαχαχα !
    ΨΙΤ !ναααα σας έχει πάει !
    Σας τα ΑΜΟΛΥΣΕ μαζεμένα η Καμπάλα και χεστηκατε επάνω σας !
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ .
    ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ :
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ,ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑΤΟ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΕΠΑ.
    ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΟΡΙΣΤΕ !ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ,ΤΣΑΜΠΑ ΑΡΚΟΥΔΟΤΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ ,ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΆΚΙ ,ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜΑΣΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΙ ΛΕΤΕ ;
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ;
    ΖΑΜΠΟΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ;ΛΑΙΜΟ ,ΠΟΝΤΙΚΙ ,ΣΠΑΛΑ ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες βρε κανίβαλε! 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα ! Γιατί ρε ;δεν το κατάλαβες ακόμα ,ότι όταν πεινάω ,τρώω και φίδια ;πως νομίζεις έμαθα να γδερνω φιδοτομαρα ;
      ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
      Εκείνο που βαριέμαι ,είναι να ακούω τις μαϊμούδες να στριγγλιζουν :θα πεθάνουμε ,τι θα κάνουμε !ΤΡΕΧΑΤΕ να σωθητε !
      Και θα τρέχουν οι κουραδες στο χωριό , περιμένωντας να φάνε τα έτοιμα των άλλων.Αμ δε σφαξανε !
      "Τράβα βρε να κλεισης το κοτέτσι !","δεν πάω ,φοβάμαι !
      "Τράβα βρε να μαζεψης τα αυγά !,δεν πάω ,έχει ένα πουλί εκεί και με τσιμπάει !(εννοεί τον πέτρινο ).
      Θες και κωλοχαρτο !
      Οξω ρε !στην ποταμιά !και άμα ακουσης χρατς χρουτς φφφςς ,μην φοβηθης ,καμμία οχιτσα θα είναι.
      ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
      Θες και σαμπουάν ;πάρε τα κυπαρισσομηλα ,βραστα και λουσου .Θα κάνης και μαύρο μαλλί !.
      Μην του γραφής τέτοια γιατί θα τους χάσουμε από συγκοπή.
      Χαχαχαχα !
      Τρομοκράτη !
      ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ και από την ΔΡΑΚΟΦΑΜΙΛΙΑ κατάντησες !
      Τι να κάνω βρε πια μαζί σου !
      Πόσα σπλήνάντερα να σου δώσω για να ησυχασης ;έχεις φάει όλο το κοκορέτσι !
      Χαχαχαχα !

      Διαγραφή
    3. Τα γαρδουμπάκια μου αρέσουν.

      Διαγραφή
  6. το λιοντάρι δεν βλέπω...κρύφτηκε;;;
    ή μάλλον υπάρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tο πλαφον (μεχρι) 2 χρονια που δινεις Κωστα, θεωρω οτι ειναι μεγαλο. Με τα σημερινα δεδομενα επιβιωσης δεν μπορει να κρατησει παρα μονο λιγους μηνες οπως αναφερεις κατα την πρωτη εκτιμηση σου. Λιγο πριν τις Αμερικανικες εκλογες φρονω οτι η παγκοσμια μαφια θα εχει τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!
      Τα δύο χρόνια περιλαμβάνουν ένα πλήρες καθάρισμα του πλανήτη. Σαφώς και μέσα στο 2021 σίγουρα θα έχουμε ξεμπερδέψει κι εμείς στην Ελλάδα με όλη την πολιτική μαφία. Από το καλοκαίρι αυτό εδώ κιόλας θα αρχίσει ο κόσμος να τούς παίρνει με τις πέτρες, γιατί εξελίχτηκαν απροκάλυπτα σε δικτάτορες που τους προστατεύει η ξεπουλημένη ελληνική αστυνομία η οποία ταυτόχρονα φέρεται βίαια στον λαό εν αντιθέσει με τους πραγματικούς παραβατικούς και εγκληματικούς αλλοδαπούς. Άλλος ένας λόγος η ετσι-θελική δημιουργία ισλαμικών πόλεων παντού. Ε λοιπόν θα τις βάλουν στον κ@λο τους όλες αυτές τις ανθελληνικές και αντίχριστες εντολές που φέρουν εις πέρας, και θα έρθει σύντομα και η στιγμή που θα λιντσαρίζονται από τον κόσμο μέχρι να οδηγηθούν σε δίκες με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας κατά της πατρίδος και του ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
  8. Παίδες η αισιοδοξία είναι ... πως να το πω τώρα;
    Είναι γιατρικό είναι καθαρή ματιά είναι Δημοκρίτεια δράσις.
    Είναι αστυλλαϊδίστικος τρόπος , τρόπον τινά.
    Ανεβάζει το ηθικό.
    Ναι ναι γνωρίζω, η πραγματικότητα λέει άλλα
    δεν εθελοτυφλούμε, είμαστε ρεαλιστές
    είμαστε και @αμώ το κερατό μας ( προσαρμόστηκα το παρατήρησες; )
    είμαστε ... είμαστε ... είμαστε
    Έλα όμως που υπάρχει και το Α Λ Λ Α
    Πως γίνεται , ιστορικά πάντα μα πάντα πάντα απ΄εδώ (εννοώ την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ)
    απ΄εδώ να ξεκινάνε ΟΛΑ;
    Εεεεε πως γίνεται;
    Αγνοώ την απάντηση και δεν την ψάχνω κι όλας.
    Απολαμβάνω ο,τι μου δίδεται, και μου προσφέρονται πολλά,
    τόσα πολλά που λέω ...ωχ αμάν όλα αυτά τώρα θα πρέπει να τα απολαύσω;
    Μα δεν φτάνουν τρείς ζωές.
    Είμαι τιριλλή (τρελλή) ; Ίσως
    ( το τρελλή με δύο λου , ένα για το πήγαινε κι ένα για το έλα)
    Αλλά πριν με καταχεριάσετε ας σκεφτούμε λίγο, λιγάκι, τόσο δα.
    Που ( εννοώ που αλλού εκτός Ελλάδας) θα μπορούσαμε να έχουμε τόσες εμπειρίες
    τόσες δυνατότητες, τόσους χαχάκες (εννοώ τους πολιτικούς) να ξεδίνουμε;
    Συγγνώμην για την σεντονιάδα και την μουρλαμάδα.
    Κωστή, Αν είμαι εκτός θέματος μην το δημοσιεύσεις
    Δεν θα σου κακοέχω
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολιτικός τρόμος πανω από την
    ΕΛΛΑΔΑ...

    ΟΛΑ τα πολιτικα Ερπετά ψαχνουν να βρουν τρύπες να τρυπώσουν!!

    Ομως δεν υπαρχει σπηλιά μα ουτε και τρύπα να κρυφτουν..

    Τα ΣκατζοχοιροΣκυλα τους ξετρυπωνουν από την βρωμα που βγάζουν οι προδότες!!!

    Φτάνει η ωρα σας, κουφάλες!!!!
    Ετοιμαστειτε για το μεγαλο ταξιδι!!!!

    Ερχεται, Η ΝΈΜΕΣΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπαμε :οι τρουπες τους είναι ταπωμενες.
    Ε ρε γλέντια ! ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ !.
    ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
    ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΣΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΖΊ.ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι !! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..

      ΘΑ Τους σενιαρουμε!!

      Ο 20:12..

      Διαγραφή
  11. Για αρχή, Θα αποτελέσουν οικογενειακώς συνεργεία καθαριότητας της βρώμας που θα μείνει και της δυσωδίας, μάσκες και γάντια, γιατροί και φάρμακα δεν θα μας περισσεύουν λόγω φτώχιας, γλώσσες χρήσιμες και βούρδουλα στους μαλθακούς μαλθακές και μαλθακά, όλους ζωντανούς τους θέλουμε, δίκες και τα τοιαύτα αποτελούν στέρηση χρόνου, χρήματος, φαιάς ουσίας και ενέργειας, πρέπει να φτιάξουμε την χώρα μας γρήγορα, δεν περισσεύει τίποτα από τα παραπάνω και όπως είναι απόλυτα κατανοητό δεν θα γίνουν καθαρίστριες τα δικά μας παιδιά, όποιος έφτιαξε και εργάστηκε για την δυσωδία οφείλει να ξεχρεώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πραιτώριο θα σφραγιστεί και εμβολιαστεί πρώτο, με μισθό πείνας, μην συγχίζεστε άξιοι όλοι της μοίρας που θα επιλέξουμε, ο αγιος Παίσιος είπε ότι πολλοί θα αυτοκτονήσουν απ αυτούς, άλλοι θα τριγυρνάν μισότρελοι ανάμεσα μας και όσοι ζήσουν θα είναι ζωή τρόμου κρυμμένοι ανάμεσα μας ωχ τι γλέντια, θα φύγουν μεσάνυχτα; Στην ιντερνετική εποχή; Με βασανισμένους λαούς, με Ελληνες σκορπισμένους παντού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα επιβιώσει η τουβουπερσόνα ανάμεσα στους μεμέτηδες στην αθήνα που έδινε όλο το χρήμα στις νυχούδες, αχαχαχα πείτε μας κι άλλα ανέκδοτα σε πείνα; θα πάει στο χωριό; εκεί να δεις πώς τους περιμένουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είπε ο Εφρέμ Αριζόνας 3 πράγματα , τα 2 έγιναν περιμένουμε πόλεμος το καλοκαίρι
    πείνα; χειρότερη της κατοχής κύριοι εισαγελλάτοι, φάτε το χρήμα απ το άδειο ατμ, τα κτίρια θα είναι σκέτο μπετόν, τί έρχεται ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε, τραγουδήστε κι άλλο να δούμε που θα κρυφτείτε όλοι οικογενειακώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα βραχιολάκια του μακρόν σ αυτούς που προορίζονται το χρήμα της κομισιόν και της αμερικής, εμείς θα φάμε ραδίκια ΕΧΟΥΜΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ
    άντε καληνύχτα και καλή τύχη ζαγάρια, φάτε βραχιολάκι στις Αθήνες, σε ένα λεπτό αδειάζουν τα μάρκετ είδαμε Βενεζουέλα και Αργεντινή, εδώ όμως μην ξεχνιόμαστε είναι Ελλάδα, άλλοι νόμοι, πνευματικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάρολε Κάρολε... Τί θα γίνουν αυτές οι χώρες γέροντα; Θα πάνε με την Αμερική και θα τις κάψει όλες η Ρωσία, Παισιου Αγιορείτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάρολε πού είσαι είπαμε; Εκεί που δεν προλαβαίνουν τα εργοστάσια να φτιάχνουν τσιπ από την μεγάλη ζήτηση; Χώμα όλα... Ολα χώμα... Τα πυρηνικά... Εφρέμ Αριζόνας ο Φιλοθείτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όταν απροειδοποίητα χτυπήσουν οι Ρώσοι, θα τρέμει σύγκορμος όλος ο πλανήτης, αγνώστου γέροντος προφητεία
    με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία! Ιωσήφ ο Βατοπεδινός
    οι χλευαστές , υβριστές, βλάσφημοι ευχή όλων να ζουν να τα απολαύσουν
    εν μέσω πείνας, λοιμού, λιμού, σεισμού, καταποντισμού, πυρός, μαχαίρας , επιδρομής αλλοφύλων, εμφυλίου πολέμου, αιφνιδίου θανάτου κατά την ευχή της εκκλησίας που έκλεισαν και τους προστάτευε από τα παραπάνω κι αυτούς και τους συγγενείς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σεισμός Κρήτη και Σαντορίνη;;;; Κώστα βάλε αν θες φυσικά εκείνη την προφητεία της Κερκυραίας για το τέρας που ξυπνά στο Αιγαίο, ή θα ξυπνήσει ή θα μας το δώσουν μπόνους και τότε θα ρθουν και οι γείτονες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ,
    δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι.
    Ούτε καν τον χειμώνα.
    Αποψη μου πάντα.

    Γιατί είναι αυτή η άποψη μου το έχω ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές.
    ΔΙΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!
    Διότι θα βάλουν σε οποιαδήποτε εξέγερση και εάν γίνει ,
    που δεν θα γίνει , αλλά λέω ακόμα και εάν, το ΚΚΕ μπροστάρη έστω και αφανώς , δια μέσου των παλλαϊκών μετώπων με κομμουνιστές μπροστάρηδες* και θα οδηγηθούμε
    όπου αυτοί θέλουν!
    Εκεί δηλαδή που μας οδηγούν και τώρα , αργά και σταθερά , στον
    ΑΝΤΙΧΙΡΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    * Κάνε μια έρευνα , εδώ στον άριστο αυτό Ελληχοριστιανικόν ιστότοπον και γράψε:

    “Ο μίκη μάους μαζί με τους αντιμνημονιακούς αγωνιστές του 2010 και εντεύθεν που “δεν κυβέρνησαν” ( συνταγματολόγοι και λοιποί, όλοι αντιχουντικοί “προδευτικοί” αριστερών καταβολών), μας καλούν σε εξέγερση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.
    Ενάντια ...στο ηλεκτρονικό χρήμα, τα εμβόλια και το τσιπάρισμα!”

    Θα δείς πόσοι και ιδίως πόσες θα τρέξουν ξοπίσω τους και θα προτρέψουν και όλους εμάς να ΠΑΜΕ πίσω τους! Να εκμεταλευτούμε τους κομμουνιστές θα λένε οι πολυγραφότατοι - πολύξερες!!!
    Η παγίδα είναι άριστα στημένη. Η τουλάχιστον έτσι νομίζει η νομενκλατούρα που μας κυβερνά!

    Θα πάρουν μαζύ τους και κάποιον πραγματικά αγαθό Ιερέα η Μοχαχό και έδεσε το γλυκό!

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!
    ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

    ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ!

    (Τουλάχιστον απο Ανθρώπους!)
    Για αυτό και τα τελευταία 50 χρόνια (τουλάχιστον), όλο αλλάζουμε κυβερνήσεις και όλο τα ίδια “φαντάσματα” κυβερνούν!

    Υ.Γ.
    Κάλλιστη η αισιοδοξία αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που μετράει!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΜ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα συμφωνήσω με τον κυριο Δεξιά Ελλας. Κώστα γνωρίζεις τις ιδέες μου,οπότε δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό καθοτι δεξιές αριστερες και κεντρα ειναι εφεύρημα της μασονικης γαλλικης επανάστασης για να μας διαχωρίζει σε μαντριά. Όμως δυστυχώς αυτο που με θλιβει και με οργιζει ειναι αυτο το καπέλωμα του οτιδήποτε παει να γινει απο τις αριστερές οργανώσεις ωστε να οδηγηθεί και παλι εκει που θέλουν οι εξουσιαστές. Το είδαμε με τους αγανακτισμενους και τους λαθρο, στην μυτιληνη και το βλέπουμε σε οποιαδηποτε κινητοποιηση παει να γινει για οποιοδήποτε θέμα. Να πιασω και τις προφητειες?? Την γνωστη "θα αντισταθουν καποιοι χριστιανοι αλλα και το ΚΚΕ". Ε γ@μω το καντηλι μου δηλαδή. Τα εχουν προβλεψει όλα οι μουλοι. Βεβαια δεν ειμαι απαισιοδοξος. Δεν εχουν προβλέψει τον Δημιουργο και ουτε θα μπορέσουν. Δεν θα μπορεσουν ποτε να προβλέψουν και να εμποδισουν την αιωνία Ελλάς. Αν ειναι να καουμε ολοι και ολα σσυθέμελα για να επικρατήσει και παλι η Ελλαδα μας ας ειναι. Χίλιες φορές να γίνουμε σταχτη. Αλλα βαρέθηκα να βλέπω στην ιστορία μας να κανουμε τα ιδια λαθη σε λουπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή