«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: «ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ»

ΜΟΥΖΑΛΟ-ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΑΜΚΑ έχουν, ΑΦΜ έχουν, στα μητρώα του ΟΑΕΔ είναι εγγεγραμμένοι, τα παιδιά τους έχουν γραφτεί σε ελληνικά σχολεία, και στέγη τους δίδεται: Όσο έχουμε τους Έλληνες κλεισμένους στα σπίτια τους, βρήκαμε (μέχρι 23 Μαρτίου) 25.516 σπίτια για να τούς βάλουμε, θα αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000.




Όλα για τους ξένους. Τίποτα για τον Έλληνα. Δείτε τι εφαρμόζει, εν καιρό εγκλεισμού του Ελληνικού λαού ο Νότης Μηταράκης.


Εντωμεταξύ..

2368 ΛΑΘΡΟ (επίσημα στοιχεία) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ CORONAVIRUS ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΚΑΙ...

ΚΑΙ...


ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ...


Οπότε.. από ποιούς να ξεκινήσουμε μόλις τούς βάλουμε στο απευθυσμένο την απειλή των 150 € για τον κοροϊδοϊό..  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ή ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; .. 

  

16 σχόλια:

  1. Πρώτα οι προδότες, μετά τα λαθροσκουπίδια.
    Γιατί έτσι θα μείνουν χωρίς καθοδήγηση τα λαθροσκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΦΑΜΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ (ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ) ΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΗ ΧΟΝΤΡΑ Η ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο απο μηνύσεις καταλαβαίνουν ...

    SOS - Μήπως θα έχουμε ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ Θέματα ΥΓΕΙΑΣ με τον Εγκλεισμό στο Σπίτι, παρά με τον Κορωνοϊό;
    https://www.youtube.com/watch?v=oPY8z-DvcUE

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς! Και μόνο τα ίδια τα σώματά μας, καθιστούν τα σπίτια.. τοξικά και μυκητιογόνα περιβάλλοντα.

      Διαγραφή
    2. Να κάνουμε μηνύσεις σε ποιον?

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ

      Διαγραφή
  4. Επειδη εχει γινει ντορος αναφορικα με το τι συμβαινει στην Αμερικη αναφορικα με το κλειδαμπαρωμα καποιες διευκρινισεις ειναι αναγκαιες.

    Για εσωτερικες υποθεσεις καθε Πολιτειας το απολυτο αφεντικο ειναι ο Κυβερνητης της Πολιτειας υπολογος στο Συνταγμα της Πολιτειας. Ο κοροναιος αντιμετωπιζεται ως απολυτως εσωτερικη υποθεση και η Κεντρικη Κυβερνηση δεν μπορει να επιβαλλη μετρα που αυτη θα θεωρουσε αναγκαια χωρις την συμφωνη γνωμη του Κυβερνητου.

    Εδω μερικες Πολιτειες οι οποιες δεν εχουν επιβαλλει κανενα κλειδαμπαρωμα. Νεμπρασκα, Αρκανσας, Βορειος και Νοτιος Ντακοτα, Αιοβα.

    https://www.npr.org/2020/04/03/826522334/states-without-coronavirus-lockdown-orders-are-under-scrutiny

    Οι ενδιφερομενοι για τις εσωτερικες διαδικασιες των ΗΠΑ μπορουν να γκουγκλαρουν το National Public Radio (NPR)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mερες που ειναι το αφιερωνω αντι για τον Μηταρακη στους κηδεμονες του Ανθιμο Θεσ/νικης που τακοιμιασε με τον Μπουταρη στα γκευ παρεηντ και ουτε κιχ δεν ειπε, Ανθιμο Αλεξ/πολεως που θελει να δωσουμε τις κορες μας στα λαμπρα παιδια απο ΠακιστανοΑφγανοΣομαλια και Δημητριαδος Ιγνατιο που μας ειπε οτι το Κορανι ειναι βιβλιο αγαπης.

    Παρε ναχης αγαπη και για το σπιτι

    https://uploads.disquscdn.com/images/fed6a118d375e0d4f6cb71f2d7f17f1ad297d2e6742cd8f2d7b74b0c161e9378.jpg

    Ελλαδα μου εχεις μπλεξει, αλλα μη μου στεναχωριεσαι, ο ιδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ εχει κατεβει στη γη για να τακτοποιηση αυτο το συναφι ειδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σωστο λινκ

    https://www.unz.com/sbpdl/her-name-is-emily-jones-white-seven-year-old-brutally-stabbed-to-death-by-somalian-immigrant-in-british-park/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν περιμένετε να κάνει επανάσταση ο κόσμος τότε θα περιμένετε εσαεί...
    Οι τελευταίοι που έκαναν πραγματικά επανάσταση ήταν οι Γάλλοι που ξεσηκώθηκε εναντίον της ελίτ που τους έπινε το αίμα.
    Στην Ελλάδα οι τελευταίοι που έκαναν πραγματικά επανάσταση χωρίς να έχουν νταραβερια με την ελίτ ήταν οι Σουλιώτες που πήραν τα βουνά και έζησαν ελεύθεροι για 250 χρόνια και όταν ήρθε η στιγμή να τους στερήσουν την ελευθερία τους προτίμησαν να πεθάνουν.
    Απροσαρμοστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οι τελευταίοι που έκαναν πραγματικά επανάσταση ήταν οι Γάλλοι που ξεσηκώθηκε εναντίον της ελίτ που τους έπινε το αίμα."

    Και έβαλαν στο κεφάλι τους τους καπιταλιστές-κομμουνιστές-τραπεζίτες που τους χρηματοδότησαν και καθοδήγησαν. Χωρίς εννοείται να καταλαβαίνουν τι κάνουν.
    Ελπζω τώρα με όλα αυτά που δαδραμτίζονται , σε σχέση με την παγκόσμια κομμουνιστική διακυβέρνηση που προωθείται, να καταλάβουν και οι τελευταίοι πατριώτες τι εστί "Γαλλική" επανάσταση.

    Βεβαίως σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.
    "Αν περιμένετε να κάνει επανάσταση ο κόσμος τότε θα περιμένετε εσαεί..."

    Σκέψου να περίμενε ο ΜΕταξάς η ο Παπαδόπουλος τον λαό να κάνει επανάσταση ενάντια στους αριστερούς Πανδρεοκαραμανλοβενιζέληδες που κατέστρεφαν το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας, όπως ακριβώς κάνουν και σήμερα.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!
      Το like πιο πάνω το έβαλα για τους Σουλιώτες.
      Ευτυχώς δεν άργησες να έρθεις αγαπητέ Δ.Ε., σαφέστατα και η Γαλλική Επανάσταση εγκαινίασε τα μασονικά ευφυήματα "αριστερά", "δεξιά", "κέντρο", και το εξουσιαστικό μαφιοζικού τύπου πολίτευμα, ονόματι "κοινοβουλευτική δημοκρατία".

      Διαγραφή
  9. ΕΜ;ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΡΟΥΚΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ(ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ)ΩΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΚΙ ΟΒΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΚΑΡΑΝΤΙ." ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΈΛΙΣΣΕΣ " ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΙΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ;ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΣΤΟΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΝΤΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΣ...
    ΘΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ.
    ΔΕΣ ΤΟ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ:Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΟΣ ΧΆΡΙΝ ΩΣ ΑΣΗΜΗ ΣΤΑΡΛΕΤΙΤΣΑ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟΝ ΑΣΚΕΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΉΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΡΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΡ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΒΟΥΤΑΓΕ ΟΤΙ ΝΕΑΡΟΝ ΚΑΙ ΧΝΟΥΔΩΤΟΝ ΡΟΖΕ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΒΑΜΠΙΡΙΖΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΜΠΟΝΑΤΣΟΥΣ,ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΔΕΣ,ΓΑΛΑΝΟΥΣ,κλπ.

    IT'S ALL ABOUT PSYCHOLOGY DARLING?!KI OI ΣΤΟΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΦΡΌΥΝΤ ΑΠΈΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΆ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΎΝ ΤΑ ΖΑΒΑ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ.
    ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΊΩΣΙΝ;
    ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΗΡΕ ΙΔΕΕΣ Ο ΣΙΓΙΜΟΥΝΔΟΣ...

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ -ΩΧ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ;ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΙΑΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ Η ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΟΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΣΑΝ ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΡΙΕ;ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ!!!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΝΕΑ:ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ;Η ΕΛΙΣΆΒΕΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΆΓΓΕΛΜΑ ΧΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΡΑΚΟΜΑΝΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ADENOID/ΑDRENOCHROME HITLER,EXEI ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΟΜΟΛΑ.ΩΣΟΝΟΥΠΩ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΓΥΙΟΣ Ο ΣΙΝΖΟ ΑΜΠΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔEΣ ΑΦΘΕNTΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΘΟΤΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.ΑΡΑ;

    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;ΚΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.ΠΟΙΟ ΘΗΡΙΟΝ;ΑΥΤΟ ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΜΟΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΒΡΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ+ΚΑΣΤΑΝΙΟΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ;ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ;

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΒΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΩ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ;Ε ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΤΡΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΑ... ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟΝ.

    ΣΙΒΥΛΛΑΣ ΚΥΜΑΙΑΣ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΜΕΛΛΟΎΜΕΝΑ...

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ,ΑΡΓΑ ,ΑΡΓΑ .
    ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .
    Ε,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ .ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ .
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ .
    ΤΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ,Η ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΛΑ ΡΟΜΕΛ ,Η ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΚΕΣ .
    Η ΠΟΙΑ ;Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ;ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΟΥΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΡΕ ! ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή